2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim dün inmediydi bugün şükür indi geç de olsa mideye. Şükür azcık rahatladı midem. Nazar değdircem şimdi kendime :)

Ay ben bayılıyorum dışarda yemek yemeye. Benimki ev yemekleri seviyor. Çok nadiren canı çekiyor dışarda yemeği. Ben geçen bi fast food istedim aldı getirdi bayıla bayıla yedik. İyi zamanlardı. Şimdi en sevdiğim yemekler olsa yiyemem yani

Aynen öyle 7. Haftaya kadar güzel di herşey şimdi böyle bir iştahsız olduk

Ya diğer kızlar nerdeler acaba?
Ulke, betul, nerelerdesiniz?
Gözüm miyawı arıyor ya. Nasıldır acaba?
Aynen neredeler acaba iyilerdir inşallah birazdan gelirler..
Inşallah iyidir Rabbim sabır versin çok zor zamanlardır sabri bol olsun

Kızlar zamanınızı nasıl geçiriyorsunuz? Ben Survivor izliyorum.

maalesef bu sene böyle oluyor canım ne kadar anlayışlı olsalarda insan üzülüyor. İnşallah daha nice ramazanlara kavuşuruz

Benim kanamam olduğu gün ambulanstaki hemşire çamaşır suyuyla mı oynadın dedi yok dedim çamaşır suyu hamileyken çok zararlı
Aaa hiç duymamıştım bunu bak . Yani bu kadar zararlı olacağını düşünmemiştim

İyi aksamlar kızlar.hamile oldugumu bilmesem ölümcül bir hastalığa yakalandım sanardım galiba o derece berbat haldeyim.üstelik gün boyu.bırakın yemek yapmayı mutfaga girdiğim an kusma hissi geliyor.o kadar aciz hissediyorum ki.eşim ve kayınvalidem yardımcı oluyor saolsunlar.ruh halim de düzelmiyor aniden hıçkıra hıçkıra ağlama geliyor.
O kadar imreniyorum ki normal geçirenlere inşallah bir an önce geçer bu günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…