- 12 Eylül 2016
- 3.533
- 4.641
- 133
- 41
Ben önceden aldım diye almadım ama güZeldi ben beyaz triko battaniye aldım güle güle kullanNohut battaniye kalın kızlar çok güzel 19 TL’ye valla gidin alın. A101’de.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben önceden aldım diye almadım ama güZeldi ben beyaz triko battaniye aldım güle güle kullanNohut battaniye kalın kızlar çok güzel 19 TL’ye valla gidin alın. A101’de.
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine ilaç kullanmadan zor geçer canımGünaydın kızlar geçen hafta grip olmuştum bu hafta zatürre ye çevirdi.Covid testim negatif kocaman bir poşet ilaç icicem bir hafta sabah akşam iğneKendi dr umada sordum kullanmalisin demesine rağmen endiseliyim bu kadar ilaca.Çunku şu an ciğerlerim kötü sağlıklı oksijene kana ihtiyacı var artık Allah'a emanet olsun
aynen canm yarn obur gun oda yaptgnda da oyuncaklarnj koyarsn acaba cekmece icleri tozlanirmi o geldi aklmaHer mağazaya 1 tane gelmiş herhalde canm az kalsın bizim elimizdeki de gidiyordu kenara koyduk başka şeyler alalım diye, baktım alıyorlar yetiştik hemen
Evet canm dolap da yok zaten bebeğin bu çok iyi oldu benim gardrop rahatladı biraz![]()
aynen canm yarn obur gun oda yaptgnda da oyuncaklarnj koyarsn acaba cekmece icleri tozlanirmi o geldi aklma
Neden kucaga vermiyorsunuzBen de kucaga vermeyecegim valla . Annelere de vermemev de kucuk ama salonu veririm onlara. Biz bebisin odasinda takılırız artik. Bakalim nasik olcak. Kazasiz belasiz atlatalim insallah
Virüs sebebiyle. Gelenler sehir dışından gelecek ve kimlerle görüşüp neler yaptiklarini bilemeyecegim haliyle. O sebeple vermeyi düşünmüyorum şimdilikNeden kucaga vermiyorsunuz
Kesinlikle kullanmalisin endiselndirmek istemem bi arkadasik bu sekilde oldu zatureye dönmüş artik aksatma lütfeen ilaçlarınıGünaydın kızlar geçen hafta grip olmuştum bu hafta zatürre ye çevirdi.Covid testim negatif kocaman bir poşet ilaç icicem bir hafta sabah akşam iğneKendi dr umada sordum kullanmalisin demesine rağmen endiseliyim bu kadar ilaca.Çunku şu an ciğerlerim kötü sağlıklı oksijene kana ihtiyacı var artık Allah'a emanet olsun
Yok canım ya hiç sorunsuz bebişine kavuşursun yazacakken telefonum bazen kendi kendine yazıyor sonradan farkettimCanım tesekkur ederimkarıştırdın sanırım
eşimle bir problemim yok çok şükür
❣
Ya ben geçen alez aldım binden 150×200 çift kişilik diye 160×200 benim yatağım olmadı maalesef ben de onu tek kişilik yatağa sereceğim70-140 koseleri lastikli carsaf 60-120 yataga uyar degil mi cok pot durmazkac tane nevresim takimi alicaksiniz
Çok geçmiş olsun. Sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun. İnşallah çabuk toparlarsınGünaydın kızlar geçen hafta grip olmuştum bu hafta zatürre ye çevirdi.Covid testim negatif kocaman bir poşet ilaç icicem bir hafta sabah akşam iğneKendi dr umada sordum kullanmalisin demesine rağmen endiseliyim bu kadar ilaca.Çunku şu an ciğerlerim kötü sağlıklı oksijene kana ihtiyacı var artık Allah'a emanet olsun
İyi ki doğmuş prensesA101 ganimetleriniz hayırlı olaun arkadaşlar güle güle kullanın. Benim de eksiklerim var aslında ama kızımın doğum günü bugün hazırlık yaptım biraz yoruldum gidebilir miyim bilmiyorum. Kimseyi çağırmadık çekirdek aile olarak kutlayacağız ama yine de gönlü olsun istedim![]()
Nice guzel saglikli yaslari olsun insallah kardesiyle birlikteA101 ganimetleriniz hayırlı olaun arkadaşlar güle güle kullanın. Benim de eksiklerim var aslında ama kızımın doğum günü bugün hazırlık yaptım biraz yoruldum gidebilir miyim bilmiyorum. Kimseyi çağırmadık çekirdek aile olarak kutlayacağız ama yine de gönlü olsun istedim![]()
Çok teşekkür ederimİyi ki doğmuş prenses![]()
Amin inşallahNice guzel saglikli yaslari olsun insallah kardesiyle birlikte![]()
bence beyaz olanKuzular hastane çantası hazırlıyorum da sizce hangisi beyaz olan çeyizimden olan bornozlarımın terliği yumuşacık diğer hastanede çalışırken giydiğim sabo lar tabiki yıkadım hastanede hangisi rahat olur yada siz terlik ne koyuyorsunuz