2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
canım bizde instagramda bi mağaza bulduk moroğlu bebe diye park beşik,yatağı,bebek arabası, mama sandalyesi, bebe çantası, araba koltuguna takılan bebe koltugu varya bide o hepsi 1700 liraya aldık resim yükleyemiyorum bellek yetersiz diyo instagramda bakarsın ihtiyacı olanda bakar belki istoçta mağaza kargoylada gönderebiliyo
Ben biliyorum o firmayı telefonla da görüştüm beşik alacaktım almadım,
Mağazadan aldım bakarak almak istedik biz
Bebek arabasını tavsiye ediyormusunuz

Kızlar bebeklerinizin hareketleri nasıl ? Benim bebeğim maşallah hiç durmuyor kıpır kıpır acayip hareketli. Bundan şikayetçi değilim sadece unutmuşum ilk bebeğim bu kadar hareketli miydi hatırlamıyorum 😁doktorlar günde 10 kez hareket etse sağlıklı olduğunu gösterir diyorlar ya kaç 10 sayamıyorum 😁

canım bizde instagramda bi mağaza bulduk moroğlu bebe diye park beşik,yatağı,bebek arabası, mama sandalyesi, bebe çantası, araba koltuguna takılan bebe koltugu varya bide o hepsi 1700 liraya aldık resim yükleyemiyorum bellek yetersiz diyo instagramda bakarsın ihtiyacı olanda bakar belki istoçta mağaza kargoylada gönderebiliyo
Çok iymiş canım güle güle kullanın inşaallah ben de bakayım

Kızlar bebeklerinizin hareketleri nasıl ? Benim bebeğim maşallah hiç durmuyor kıpır kıpır acayip hareketli. Bundan şikayetçi değilim sadece unutmuşum ilk bebeğim bu kadar hareketli miydi hatırlamıyorum 😁doktorlar günde 10 kez hareket etse sağlıklı olduğunu gösterir diyorlar ya kaç 10 sayamıyorum 😁
Maşaallah canım ben saymıyorum ama bazen o kadar çok hareket var ki kasılma değilse tabi .doğru mu anlıyorum diye şüpheye düştüğüm oluyor. 10 ün çok çok üstünde hareket var

Benimki de kıpır kıpır çok hareketli hiç durmuyor saymaya gerek duymuyorum çünkü 10 u geçmiş oluyor dediğin gibi kaç 10 oluyor Allah bilir. Sürekli ittiriyor sürekli basını mı artık poposunu mu bilemiyorum dayıyor karnıma :) acıtıyor artık hareketleri öyle de güçlü :))

Maşaallah canım ben saymıyorum ama bazen o kadar çok hareket var ki kasılma değilse tabi .doğru mu anlıyorum diye şüpheye düştüğüm oluyor. 10 ün çok çok üstünde hareket var
Kasılma olunca karnım bir tarafa toplanıyor sertleşiyor ama harekette sürekli kıpırdama var. Karnım dalgalanıp duruyor bazen oğlumla oturup izliyoruz çok seviyor izlemeyi ☺️

Benimki de kıpır kıpır çok hareketli hiç durmuyor saymaya gerek duymuyorum çünkü 10 u geçmiş oluyor dediğin gibi kaç 10 oluyor Allah bilir. Sürekli ittiriyor sürekli basını mı artık poposunu mu bilemiyorum dayıyor karnıma :) acıtıyor artık hareketleri öyle de güçlü :))

maşallah maşallah ☺️ Benim de öyle özellikle sol kasığımın yukarısı ağrıyor o tarafa doğru vurursa ☺️

Maşallah seninkine de :) bazen karnımın sol bazen de sağ tarafını şişiriyor çok komik oluyor :) bazen de çok acıtıyor bugün bir vurdu telefon elimdeydi öyle acıdı ki telefonu düşürdüm elimden :) karnımın sağ kısmı acıyor çok benim de yine neden bilmiyorum çatlıyor mu acaba? kakao yağı kullanıyorum ama çatlayacakmış gibi geldi :/

Kasılma olunca karnım bir tarafa toplanıyor sertleşiyor ama harekette sürekli kıpırdama var. Karnım dalgalanıp duruyor bazen oğlumla oturup izliyoruz çok seviyor izlemeyi ☺️
Kasılmaların sayısı nedir canım ben saymıyorum ama oluyor heralde olması normal

Ben biliyorum o firmayı telefonla da görüştüm beşik alacaktım almadım,
Mağazadan aldım bakarak almak istedik biz
Bebek arabasını tavsiye ediyormusunuz
evet ürün kaliteli arabanın sğrmesi çok kolay beşik içinde için rahat edebilir canım kumaşı ve demirleri gayet güzel oğlumdada park, beşik kullandım 5 yasına kadar kullandı poşet gibiydi kumaşı ama bu öyle değil

Maşallah seninkine de :) bazen karnımın sol bazen de sağ tarafını şişiriyor çok komik oluyor :) bazen de çok acıtıyor bugün bir vurdu telefon elimdeydi öyle acıdı ki telefonu düşürdüm elimden :) karnımın sağ kısmı acıyor çok benim de yine neden bilmiyorum çatlıyor mu acaba? kakao yağı kullanıyorum ama çatlayacakmış gibi geldi :/

çatlamadan olduğunu sanmıyorum daha çok bir tarafa doğru toplanınca oluyor

Anladım canım bende wee nin manuel olanı düşündüm pompa bebek arabası fikri için teşekkürler :)

Ben hiç kullanmadım canım belki de ondan dolayı vermiştir

Genelde bende öyle gezentiyim bana da dayanması lazım o yüzden ufak olanlar gözüme küçük ve kullanışsız geliyor nedense bakayım bende bi seninkine teşekkür ederim :)

Anladım canım bir bakayım ben de nasıl modeli tam teşekkür ederim cevabın için :)
Böyle aynısı bendeki

Eklentiler

• Screenshot_20201031-213216_Chrome.webp
    Screenshot_20201031-213216_Chrome.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 43
çatlamadan olduğunu sanmıyorum daha çok bir tarafa doğru toplanınca oluyor
Ne bileyim ya acı var sağ tarafta çözemedim bende. Ama gene de çatlayacakmış gibi hissediyorum herhalde çatlayacak ufak ufak artık. kızım zaten bir sağda bir solda sürekli hareket ediyor toplanıyor :)

Back
X