- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
merhaba bebeğiniz emriyo dönemini bitirmek üzere fetal döneme geciyor bu hafta sonunda fetüs olcak yani :) artık bize göre biraz daha rahat olmalısınız aslında bi sorun yoksa doktorlarda artık zırt pırt çağırmaz bu dönemde 1 ay sonrada 2li tarama için yada cinsiyetine bakmak için çağırmıstır bnde basta cok takıntılıydım ama biraz gecti sadece merak kalıyo insanın içinde :)
bu belirtiler kişiye göre cok değişiyor bende 2 gündür sabahları midem bulanıyodu bgn bulanmadı bunlara panik olmaktan tadını cıkaramıcaz o yuzden kendi haline bıraktım ben bulanıyosa bulanır bulanmıyosa bulanmaz olmuyo diyede sağlıksız diye bsy asla yok hatta keske bunları yasamadan gecirsekbilgilendirmeniz için teşekkür ederim :)
normal de akşamları 9 oldu mu uyurdum şimdi 11 oluyor farkında değilim..
sabahları ağzımın içi zehir gibi oluyordu şimdi yok.. bu tür şeyler de dediğim gibi içimde korkuya sebep oldu..
Ben 6.haftada duydumKızlar merhaba herkeseKese ve kalp atışı kaç haftalıkken gördünüz? Hcg kaçtı ?
Ben 5+4 haftalık hamileyim bugün alttan muayene yapıldı ama bebek görünmedi sizce erken mi yoksa boş gebelik mibende yok hiç bir belirti. keselerde biri düzensiz birinde de yolk kesesi oluşmuş ve kalp atıyo. pazartesi doktora gidicem bakalım
Ben 5+4 haftalık hamileyim bugün alttan muayene yapıldı ama bebek görünmedi sizce erken mi yoksa boş gebelik mibende yok hiç bir belirti. keselerde biri düzensiz birinde de yolk kesesi oluşmuş ve kalp atıyo. pazartesi doktora gidicem bakalım
Benim de 5+3 vajinal muayenede sadece kese ve yolk sac gozukmustu. 6+3 ve 6+5 te hem bebek hem kalp atışı görüldü. Panige gerek yokBen 5+4 haftalık hamileyim bugün alttan muayene yapıldı ama bebek görünmedi sizce erken mi yoksa boş gebelik mi
Valla hele benim morale çok ihtiyacım var tüp bebek ve kanamam vardi kaç gündür yarın yine kontrolüm var ömrümden ömür gidiyorçok teşekkür ederim iyi oldu bunu öğrendiğim neredeyse bulantı için derin araştırmalara girecektim..
Aynen benim de öyle çok olmuyor bir iki gündür başladı ama ablam da 6 aylık 2. Bebeğine hamile ikisinde de hiç bulantı kusması olmadı her hamilelik farklı psikolojiyi bozmamak lazım öyle ki insan kusmam lazım psikolojisine girer sonra boş yere kendini de bebeği de kasar
bu belirtiler kişiye göre cok değişiyor bende 2 gündür sabahları midem bulanıyodu bgn bulanmadı bunlara panik olmaktan tadını cıkaramıcaz o yuzden kendi haline bıraktım ben bulanıyosa bulanır bulanmıyosa bulanmaz olmuyo diyede sağlıksız diye bsy asla yok hatta keske bunları yasamadan gecirsek
Benim de 5+4 de sadece kese gözüktüBen 5+4 haftalık hamileyim bugün alttan muayene yapıldı ama bebek görünmedi sizce erken mi yoksa boş gebelik mi
Canım benim 6+2 de 5.20mm imiş.bidahi randevum haftaya perşembe ancak kıyaslayabilirim.Bende yanlış hatırlamıyosam her gün 1mm büyür diye biliyorum iyi artmış ama bana kalırsa bu kadar ince hesaplara girip evham yapmıyalım ya yazık bebişlere strese onlarda maruz kalıyo.Kizlar aklima birsey takildi. Haftada embriyo boyu ikiye katlanir diyorlar.
embriyonun boyu iyi fakat gecen haftaya gore ikiye katlanmadi sizce bu sorunmu?
Gecen hafta 12.2mm ydi bu hafta 18.2mm
Bu Arada isminizde 48 olunca merak ettim Muğla’da mı yaşıyorsunuzKızlar günaydın ben bu gece yatarken ayagımı aniden uzatınca kasıgıma agrı girip geciyordu batma gibi. Sabahta kalkınca yine batma gibi agrı var düşük tehlikem geçti şükür ama kasılma gibi değil sanki batma gibi kasık böylesi cildim gergin gibi birhis oluşuyor.oturunca aniden kalkıncada aynı gerginlikler karısık batma hissi oluyor simdi. İlk gebelik ya yeni tecrübe ediyorum kasık bölgesi şişiyor büyüyor olabilirmi? Aynısını yaşasan yada bilen varmı ☺
Son adet tarihin neydi
arkadaşlar 5 şubatta hamile olduğumu öğrendim .. doktora gittiğimde 1 hafta geriden geliyor normal ileriki haftalarda düzelir dedi bende 1 hafta geriden hesaplıyordum 8 haftalık olark.. dün başka doktora gitti ultrasonda baktığında 7 haftalık gözüküyor dedi .. nası oluyor böyle anlamadım.. kalp atışlarını duydum..
[/QUOTE
Son adet tarihin neydi canım kalp sesini duyduysan önemseme geç döllenme olabilir ya da usg lerde ilk ölçümlerde hata olabiliyor açıya bağlı
Canım ben bebeği 6+2 de gördüm.Oğlumda 7+4 müdü 5 miydi öyle gördüm.döllenmenin zamanı bu işleri belirliyo 7.haftaya kadar stres yapmamak lazım.Ben 5+4 haftalık hamileyim bugün alttan muayene yapıldı ama bebek görünmedi sizce erken mi yoksa boş gebelik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?