2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benimde koyacagim yer 60cm eni olacak soyledigin boyutlarda olur en buyuk sanirim. Park beşik kadar yerim yok malesef sence kullanislimi sepet besik

ben çok rahat ettim 🍀sallanıyorda uykuya dalmaları kolaylaşıyor . Benim beşik tahterevalli Atlas modeli , şimdi culle luna diye Farklı ölçülerde de yapmışlar . Bir bak fikir olur😊

Evet canım öyle. Raporunu değiştir izin aktarma olmayacak bu süreçte diyor benim müdür
Ya senin müdürü anlamadım gitti benim 35 haftalık arkadaşım okula gidiyor ışte 2 hafta aktarmak için
Hatta müdür bana da dedi gel otur aktarmış olursun bari diye benim ara tatile geliyor zaten dönem kapanıyor diye gitmedim

grip aşısı falan yaptırma canım seni korur evet ama çocuğa nasıl tesir edeceğini bilemezsin çocuğu riske atma ülkemizde her hekim çok doğru karar vermiyo en doğrusu mümkün olduğunda az ilaç kullanmak
Bebege etkisi bebegi 6 ay gribe karsi korumak seklinde. Canli asi degil. Ulkemizde tetanoz gibi gebelere programli sekilde yapilmamasinin nedeni bence grip asisinin az olmasi. Ulkeye gelen asi maslesef risk grubundakilerin bile cok azina yetiyor. Ben bulursam yaptiracagim ama bulabilecegimi sanmiyorum.

Kızlar ben bugün damardan Demir aldım herhangi bir sıkıntı yaşamadım gebelik öncesi de alıyordum zaten allahtan damardan reaksiyon göstermiyorum bir arkadaş daha vardı alacaktı damardan adını hatırlayamadım🤦🏼‍♀️ Umarım onun da sorunsuz geçer 🙏🏻
O benim. Yarin gidecegim hastaneye. Ilk kez alacagim. Bana sans dile.

Benim müdür aktarılamıyor dedi ve eve gönderdi. Ilçe de aktarılamıyor dedi. Bugün seminere de gitmedim raporu da değiştirmedim. Bakanlık cevap da vermedi karmakarışık oldu
Çalışamaz raporu mu alacaksin önce çalıstigin süre ekleniyor kaçincı haftandasın

Ben de urfadayım canım ama fotografci hiç bilmiyorum nerde çektirmeyi planliyorsunuz
Yani fark etmez halfeti falan olabilir fotoğrafçıların belirlediği yerler vardır büyük ihtimalle bir tanesiyle görüşeceğim birazdan yenidoğan çekimiyle paket halinde yapabiliyorlarmış

Kızlar bebeğin odasına intten halı alan var mı?Şekillerini beğeniyorum ama emin olamıyorum..

Tüp bebek Ekim annelerinin ilk bebeği doğdu kızlar Esrapembeli Esrapembeli bugün sezeryan ile doğum yapmış 😍
tahmini doğum tarihimiz de aynıydı..
İlk bebek tüp bebek annelerinden geldi eylülü bile beklemedi yaramaz bıdık😁
ayy boyle dogum haberleri gelince heycanlaniyorum insallah ikiside cok iyidir

Benim müdür de boşuna çalışabilir alma bu süreçte aktarılmayacak dedi ben de kaynak yazı istedim milli eğitim öyle diyor deyip kapattı
Kemankolik Kemankolik yaa çok şaşırdım bakalım benimki ne diyecek bu cuma günü başlama yapıcam ben şuan mehil müddeti kullanıyorum, cuma günü çalışabilir raporu alıp başlama yapıcaktım güya. Kemankolik Kemankolik sana cevap gelirse bakanlıktan bana da bilgi verir misin

Ya senin müdürü anlamadım gitti benim 35 haftalık arkadaşım okula gidiyor ışte 2 hafta aktarmak için
Hatta müdür bana da dedi gel otur aktarmış olursun bari diye benim ara tatile geliyor zaten dönem kapanıyor diye gitmedim
Haydaa hepsi ayrı kafada. bakalım benim yeni mdr ne diyecek

Kızlar azbojce doktordan geldim . Kizim kilo almış çok şükür 2.242 olmuş. Suyu da az demişlerdi hamdolsun o da düzelmiş. Keyfim yerine geldi çok şükür . Son kez avm ye geldim bende son alışverişi toparlayıp donucem
Bebelerden haber geldikçe böyle çok mutlu oluyorum 👣😍 çok şükür canım maşallah 🙏

Bende heyecanlandım anne iyi şükür bebek te küvezde annemiz hala şokta 🥰😍
[/QUOTE]
Ayy çok erken gelmiş 😬 bebiş kaç gr doğmuş uzun süre küvezde kalmasa bari

Back
X