Benimde koyacagim yer 60cm eni olacak soyledigin boyutlarda olur en buyuk sanirim. Park beşik kadar yerim yok malesef sence kullanislimi sepet besik
ben çok rahat ettim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde koyacagim yer 60cm eni olacak soyledigin boyutlarda olur en buyuk sanirim. Park beşik kadar yerim yok malesef sence kullanislimi sepet besik
Ya senin müdürü anlamadım gitti benim 35 haftalık arkadaşım okula gidiyor ışte 2 hafta aktarmak içinEvet canım öyle. Raporunu değiştir izin aktarma olmayacak bu süreçte diyor benim müdür
Bebege etkisi bebegi 6 ay gribe karsi korumak seklinde. Canli asi degil. Ulkemizde tetanoz gibi gebelere programli sekilde yapilmamasinin nedeni bence grip asisinin az olmasi. Ulkeye gelen asi maslesef risk grubundakilerin bile cok azina yetiyor. Ben bulursam yaptiracagim ama bulabilecegimi sanmiyorum.grip aşısı falan yaptırma canım seni korur evet ama çocuğa nasıl tesir edeceğini bilemezsin çocuğu riske atma ülkemizde her hekim çok doğru karar vermiyo en doğrusu mümkün olduğunda az ilaç kullanmak
O benim. Yarin gidecegim hastaneye. Ilk kez alacagim. Bana sans dile.Kızlar ben bugün damardan Demir aldım herhangi bir sıkıntı yaşamadım gebelik öncesi de alıyordum zaten allahtan damardan reaksiyon göstermiyorum bir arkadaş daha vardı alacaktı damardan adını hatırlayamadımUmarım onun da sorunsuz geçer
![]()
Ayy bende aynisini dusunuyorum normal dogurayim ama 38 e kadar dogsun ama bekleyemem ben sabirsizlaniyorum:)Bir an önce doğurmak istiyorum ya seseryen istemiyorum ama 37 den sonra da sancım gelsin gidip doğurup geleyim olmaz mi ya :) sistim şiştim
Doktor onlar hareket ettiğinde oluyor normal dedi iki haftaya çağırıyormuş artık40-50 onlar sancıekim annelerine ne oldu sancılanmaya başladık sırayla
![]()
Çalışamaz raporu mu alacaksin önce çalıstigin süre ekleniyor kaçincı haftandasınBenim müdür aktarılamıyor dedi ve eve gönderdi. Ilçe de aktarılamıyor dedi. Bugün seminere de gitmedim raporu da değiştirmedim. Bakanlık cevap da vermedi karmakarışık oldu
Yani fark etmez halfeti falan olabilir fotoğrafçıların belirlediği yerler vardır büyük ihtimalle bir tanesiyle görüşeceğim birazdan yenidoğan çekimiyle paket halinde yapabiliyorlarmışBen de urfadayım canım ama fotografci hiç bilmiyorum nerde çektirmeyi planliyorsunuz
AyyyyşTüp bebek Ekim annelerinin ilk bebeği doğdu kızlarEsrapembeli bugün sezeryan ile doğum yapmış
tahmini doğum tarihimiz de aynıydı..
İlk bebek tüp bebek annelerinden geldi eylülü bile beklemedi yaramaz bıdık![]()
Tüp bebek Ekim annelerinin ilk bebeği doğdu kızlarEsrapembeli bugün sezeryan ile doğum yapmış
ayy boyle dogum haberleri gelince heycanlaniyorum insallah ikiside cok iyidirTüp bebek Ekim annelerinin ilk bebeği doğdu kızlarEsrapembeli bugün sezeryan ile doğum yapmış
Benim müdür de boşuna çalışabilir alma bu süreçte aktarılmayacak dedi ben de kaynak yazı istedim milli eğitim öyle diyor deyip kapattı
Haydaa hepsi ayrı kafada. bakalım benim yeni mdr ne diyecekYa senin müdürü anlamadım gitti benim 35 haftalık arkadaşım okula gidiyor ışte 2 hafta aktarmak için
Hatta müdür bana da dedi gel otur aktarmış olursun bari diye benim ara tatile geliyor zaten dönem kapanıyor diye gitmedim
aminAnaaa açılışı yapmışlarrsağlıkla büyüaün minnak
![]()
Bende heyecanlandım anne iyi şükür bebek te küvezde annemiz hala şoktaayy boyle dogum haberleri gelince heycanlaniyorum insallah ikiside cok iyidir
Bebelerden haber geldikçe böyle çok mutlu oluyorumKızlar azbojce doktordan geldim . Kizim kilo almış çok şükür 2.242 olmuş. Suyu da az demişlerdi hamdolsun o da düzelmiş. Keyfim yerine geldi çok şükür . Son kez avm ye geldim bende son alışverişi toparlayıp donucem
Oy kuzuuum çok küçük daha