2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hayırlısı olsun inşşalah sağlıkla kucağına al sorunsuz sıkıntısız

Aynen file çok rahat oluyor bende bir kaç tane file almıştım beyaz, renkli , çorapları ayrı koyuyordum . Benim büyük 8 yaşında hala ayrı yıkıyorum çamaşırlarını
Bende senin gibi olurum heralde, kiyamiyorum.pamuk tenine degiyo hepsi. Bizim hormonlar neler atiyo disari terle nasil yikayayim

Iyi gecmesine ve ozelde karar kilmaniza cok sewindim. 39hafta harika bir hafta ve insallah zamanini bekleyecek minnosun bundan sonrasini dusunme drdu hastaneydi dogumdu. Dinlenmeye calis firsat buldukca

Çok şükür iyi ama hala kuvözde.Bugun 33 gün oldu. Emme refleksi gelismedigi için bu kadar uzun sürdü ama çok şükür ki 4gundur biberona geçmiş. Emebiliyor artik

Elhamdülillah, tez vakitte kucağınıza alın canım amin

geçen ağrı ise iyi 38. Haftaya da gelmişsin maşallah ama yine de kendini yorma azar azar yapmaya çalış

Acıbadem’de yapacam bu gidişle bizi baya zorlayacak maddi açıdan ama oradaki doktora en azından bir kaç kez gitmiştim az da olsa tanıyorum.sonra tıpa geçtim perinatoloğa şimdi ne dicem Gitmediğim doktora onu da bilmiyorum?

Özellerde heryer zorluyor ne yapacaksın sağlıklı olsunlarda hangi tıpta perinatoloğa gideceksin ? Birde neden

çok yorma kendini. ben makinadan çamaşır almak için eğilip kalkarken maraton koşmuş gibi oluyorum artık
geçen ağrı ise iyi 38. Haftaya da gelmişsin maşallah ama yine de kendini yorma azar azar yapmaya çalış
Saolun kızlar evet son haftalar artık, en sonki kontrolde bir sıkıntı çıkmadı geçen hafta ama belli olmaz tabii dr doğumu eylülün ilk haftası gibi bekliyorum dedi, valla iş yapmasak kim yapicak evde küçük bir cadı olunca her şeyi benden istiyor:) ama son bir koltuk silme isim kaldı ondan sonra rahatla doğumu bekleyeceğim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…