- 2 Temmuz 2019
- 1.032
- 1.007
- 83
- 38
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #20.341
Iyi gecmesine ve ozelde karar kilmaniza cok sewindim. 39hafta harika bir hafta ve insallah zamanini bekleyecek minnosunbundan sonrasini dusunme drdu hastaneydi dogumdu. Dinlenmeye calis firsat buldukca
İnşallah güzel haberler ver, bekliyoruzKizlar yine sancilarim basladi hastaneye gidiyoruz, dua edin sadece kasilma olsun
Nasılsın ne durumdasin yelluKizlar yine sancilarim basladi hastaneye gidiyoruz, dua edin sadece kasilma olsun
İnşallahinşallah en kısa zamanda çıkar kavuşursunuz❤ doğumdan önce ciğer geliştirici iğne fln yapılabilmiş miydi sen toparladın mi peki
İi bari canım az daha dursun beyefendi sende dinlen artıkIyi geceler kizlar toplu cevap vereyim dedim. Yatis yapacak kadar kotu degilmis sancilarim serum yedim. Serum sonrasida iyiyim sukur 45in ustune cikmadi. Sabah drumla gorusucem telefonla. Guzel dilekleriniz icin cok cok tesekkur ederim. Kucuk bey parmaginda oynatiyo resmen bizi
Gerçi dinlenmek imkansız inan daha yeni işi kolayladım sabaha bir sürü iş var birde çocuk olunca evde ev işinide hergün yapıyosun Bi gün temiz kalmıyorKiz nasil dinleniyim.sen biliyosunbirgunu daha yedik bunada sukur. Sen baya 38i dolduruyosun ne guzel
Seni çok iyi anlıyorumKiz nasil dinleniyim.sen biliyosunbirgunu daha yedik bunada sukur. Sen baya 38i dolduruyosun ne guzel
Kiz nasil dinleniyim.sen biliyosunbirgunu daha yedik bunada sukur. Sen baya 38i dolduruyosun ne guzel
Günaydın kızlar. Ben uyuz gibi kaşınıyorum. İlk Hamileliğimde gebelik kolestazı oldum. Bunda umarım yoktur. Salı günü tahlil verdim ama bişey çıkmadı. Gerçi ilkinde de hemen çıkmamıştı tahlilde. Daha şimdiden her yerimi yara yaptım kaşımaktan. Bazılarımız zamanını beklesin erken doğmasın diye dua ederken ben de artık doğsa diyorum. Bir yandan alerjik rinitim, bir yanda şekerim. Vücudumdaki kaşıntı lar. Ödem. Artık dayanamıyorum sanki. Her biri bebeğe zarar veriyorum diye bende daha çok stres yaptırıyor. Yarın doktor kontrolüm var. Hiç nst ye girmedim belki bu sefer alır.
Günaydın canım kaşınma gebelikte karaciğerden kaynaklı olur derler genelde Allah yardımcın olsun bende diyorum bazen doğana kadar iş güç bitmez gibi doğsun doğsa keşke diyorum sonra aklıma kışlıklar felan gelio aman dursun diyorumGünaydın kızlar. Ben uyuz gibi kaşınıyorum. İlk Hamileliğimde gebelik kolestazı oldum. Bunda umarım yoktur. Salı günü tahlil verdim ama bişey çıkmadı. Gerçi ilkinde de hemen çıkmamıştı tahlilde. Daha şimdiden her yerimi yara yaptım kaşımaktan. Bazılarımız zamanını beklesin erken doğmasın diye dua ederken ben de artık doğsa diyorum. Bir yandan alerjik rinitim, bir yanda şekerim. Vücudumdaki kaşıntı lar. Ödem. Artık dayanamıyorum sanki. Her biri bebeğe zarar veriyorum diye bende daha çok stres yaptırıyor. Yarın doktor kontrolüm var. Hiç nst ye girmedim belki bu sefer alır.
Iyi geceler kizlar toplu cevap vereyim dedim. Yatis yapacak kadar kotu degilmis sancilarim serum yedim. Serum sonrasida iyiyim sukur 45in ustune cikmadi. Sabah drumla gorusucem telefonla. Guzel dilekleriniz icin cok cok tesekkur ederim. Kucuk bey parmaginda oynatiyo resmen bizi
Canım doğum başlamışsa eğer niye beklesinler. Eski dikişlerine zarar verecek olsa sezeryan herkese tek doğum yaptırırlar bana mantıklı gelmedi sezeryan dan sonra normal yapanlar var onlarda bile risk düşük ki sancı pik yapıyor doğumdaGünaydın hamiş anneler. Size bir sorum olacaktı. Dünden beri kısa süren ama yalancı kasilmalardan daha şiddetli ağrılarım başlamıştı. bu gecede devam etti. sabah lavaboda pembe akıntı gordum nişanım olabileceğini düşünüyorum. Devlet hastanesinde gidiyorum. 2.sezeryan için 28 ne gün vermişti. şimdi hastaneye gidiyorum acaba beni sezeryana alırlar mı yoksa yarına kadar bekletirler mi? Bu kasılmaların eski dikisler icin tehlikeli olabilecegini duydum. Dogru mudur
Günaydın hamiş anneler. Size bir sorum olacaktı. Dünden beri kısa süren ama yalancı kasilmalardan daha şiddetli ağrılarım başlamıştı. bu gecede devam etti. sabah lavaboda pembe akıntı gordum nişanım olabileceğini düşünüyorum. Devlet hastanesinde gidiyorum. 2.sezeryan için 28 ne gün vermişti. şimdi hastaneye gidiyorum acaba beni sezeryana alırlar mı yoksa yarına kadar bekletirler mi? Bu kasılmaların eski dikisler icin tehlikeli olabilecegini duydum. Dogru mudur
işte eşimi sabah işe yolladım belki yatış yapmazlar diye... olmadı geri gelir . 2 yıl 2 aylık şu an oglum. Inş yatış verirler. 4-5 dakikaydı gece kasılmaların arası. şimdi 4-3 indi gibi.Canım iki sezaryen arası 2 yıl olması idealdir derler. İlk doğumunun üzerinden ne kadar geçti ? Eğer 2 yıldan fazlaysa bence endişeleneceğin bi durum yok. Haftan çok müsait, enfeksiyonel bir durumun yoksa nişanın gelmiş olabilir. Sen yine doğuma hazırlıklı git, tedbirli olmakta fayda var. Aracınızla gidicekseniz, çantaların araçta olsun mesela yatışını verirlerse telaş yapmamış olursun
haklısınız şimdi hastaneye gidiyorum. birazdan belli olur.Canım doğum başlamışsa eğer niye beklesinler. Eski dikişlerine zarar verecek olsa sezeryan herkese tek doğum yaptırırlar bana mantıklı gelmedi sezeryan dan sonra normal yapanlar var onlarda bile risk düşük ki sancı pik yapıyor doğumda
oglum şu an 2 yaş 2 aylık oldu. Hastaneye gidiyorum birazdan belli olur . teşekkür ederim mesajımı cevapladığınız ıçinCanım iki sezaryen arası 2 yıl olması idealdir derler. İlk doğumunun üzerinden ne kadar geçti ? Eğer 2 yıldan fazlaysa bence endişeleneceğin bi durum yok. Haftan çok müsait, enfeksiyonel bir durumun yoksa nişanın gelmiş olabilir. Sen yine doğuma hazırlıklı git, tedbirli olmakta fayda var. Aracınızla gidicekseniz, çantaların araçta olsun mesela yatışını verirlerse telaş yapmamış olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?