2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Evet benimki de aynı. Erken doğum riski olduğu için hep evdeyim.oyuzden sıkılıyor o da davranişina yansıyor.oncesinde bahçeye falan indiriyordum. Şimdi babası gelene kadar baya tuhaf davranıyor.tabi buna kardeş durumu da etki ediyor. Virüsün azaldıgı bir dönem biz de gidip kreşi ile görüştük ( bebeklikten beri gittiği) yani gönderecektik ama tekrar artiş olunca vazgeçtik şimdilik.
Bende bu gune kadar hic dusunmuyordum baslatmayi tekrar. Ama nedendir bilmiyorum inanilmaz agresiflesti, yetemiyorum cocuga evde. Birde surekli yatmam gerekiyor mumkun olmuyor. Okuluyla gorustum ama cokta korkuyorum
[/QUOTE

Zaten pedegogların da önerdiği bir durum dediğiniz. Kardeşin gelmesi ile okula başlama aynı anda olmaması uygun olan. Ama şu anki süreç olağandışı.bir de bizimki bu 4 . Sezon olacak kreş biliyor yani ara verildikten sonra okul başlıyor bir sorun olmazdı konuşuyordum okula gidiceği vakti. Ama böyle oldu.umarım bir an önce biter biz de normal hayatlarımıza döneriz.ben de ikisine yetişemem diye korkuyorum bir de lohusalık dönemi gerçekten zor. Umarım zorumuz kolay olur. Önemli olan sağlık

Bende bu gune kadar hic dusunmuyordum baslatmayi tekrar. Ama nedendir bilmiyorum inanilmaz agresiflesti, yetemiyorum cocuga evde. Birde surekli yatmam gerekiyor mumkun olmuyor. Okuluyla gorustum ama cokta korkuyorum
Bemim kizimda cok agresif bende yattigimdan etkileniyo onla.cok oyun oynayan bi anneyim. O kadar zorlaniyorum ki.agliyorum bazen doğumu düşünüyorum , sonrasını.. hic yapmadigi hareketleri yapıyo yaramazlik yapiyo durduk yere sıkıntı cikariyo benden ayrilmiyo. Cok ıstiyorum yarım gün kres dusunuyoduk ama bu hastalik gittikçe artiyo gonderemiycez.. Allah hepimizin yardimcisi olsun ❤

Hakkimizda hayirlisi olsun

Demekki kardesi gelecek tum minnoslar boyle. Gercekten Rabbim yardimcimiz olsun

Şekerin cok yuksek değil o zaman, kendini rahatlatmaya çalış üzüntü de sekeri yukseltebilir. Insallah esin gelene kadar sag salim rahat gecirirsin guzel düşün, güzel dusunceler hayatını olumlu etkiler. Dua et, Rabbim rast getirsin

Keske senin gibi hafifleyince daha iyi olacagim diyebilsem. Lohusa psikolojisini bilirsin, kizimda zor gecirdim o yuzdende korkuyorum. Onun psikolojisi icinde sanirim baslamasi daha iyi
Haklısın mecbur kalınca
Demekki kardesi gelecek tum minnoslar boyle. Gercekten Rabbim yardimcimiz olsun
Amiin!

Kızlar ağda olayını nasıl yaptınız ben lazere gitmiştim fakat hamilelikte tekrar çıktılar çok olmasa da hayatımda hiç ağdacıya gitmedim çok sinir bozucu bir durumdayım ne yapacağım pazartesi halletmem gerekli

İki gün önce gittim canım hallettim eğer çok değilse lazerini heba etme doğum ertesi lazere devam edersin jilet kullan ağdaya alırsan lazerin boşa gidecek

Bende geçen pazartesi gittim jiletle aldığım için kalınlaşmış çok acıdı bide alt tarafı göremediğim için hep ne kadar kaldı diye sordum durdum, sizinki azsa çabucak biter insan göremeyince çok rahatsız olup utanmıyor rahat olun

Önceki mesajim yarim kalmis, mecbur kalinca insan kar zarar hesabi yapiyo. Duruma göre, belki göndermek iyi olur. Insallah hastalik dokunmak kimseye doğru karari vermen umidiyle ♡
Aynen kar zarar durumuyla deneyecegiz ama duruma gore aladabilirim. Kizimin psikolojisi herseyden onemli. Dedigin gibi Rabbim hastaliklardsn korusun

Bende senin gibiydim mecbur agdaya dondum. Ama lazer oncesj hep agda yaptiriyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…