- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.601
Biz ilk yilimizi atlatmistik gecen yil eylulde baslamisti ben ise baslayinca.Bn cesaret edemiyorum ilk yılı olucak bide seneye mecbur gidecek bu sene dursun bakalım yada ikinci dönem bakarım yollarım belki
Doğumdan sonra bacaklarımda çıkan birkaç tane tüy için lazere gitmem gerek zaten atış yaptıracağım 5 yıldır inanılmaz rahattım ama doğum öncesi mecbur derecede olduğu için gitmem lazım ama çok utanıyorum yaBende senin gibiydim mecbur agdaya dondum. Ama lazer oncesj hep agda yaptiriyordum
[/QUOTE
Aynen canım 2gece Bi gelmiştik eşimle geçen yıl 3000bıraktık döndüm eşimi askere bırakmıştımOh valla sanslisiniz istanbulda yasamak sadece para demek sanirim
Bende ilk yıl olucağından tedirginim psikolojik olarakta çok etkilenecek annem beni evden yollayıp kardeşimle başbaşa kalıcak psikoloji taşıyacak zaten bu ara gelmesin istemiyorum felan diye durduk yere ağlıyor bide okul işi çıkarsam çok etkilenecekBiz ilk yilimizi atlatmistik gecen yil eylulde baslamisti ben ise baslayinca.
Kiz neyinden utaniyosun lazerde utanmadin miDoğumdan sonra bacaklarımda çıkan birkaç tane tüy için lazere gitmem gerek zaten atış yaptıracağım 5 yıldır inanılmaz rahattım ama doğum öncesi mecbur derecede olduğu için gitmem lazım ama çok utanıyorum ya
Ilk yili olacaksa ilk zamanlar ciddi yipratici oluyor alisana kadar. Hele hamileyken cok vicdan yapilabilir. Ben 2.senesi olacagi halde vicdanen rahat degilim. Isimiz zor ya valla simdiki aklim olsa degil cocuk evlenmezdimAynen canım 2gece Bi gelmiştik eşimle geçen yıl 3000bıraktık döndüm eşimi askere bırakmıştım
Ama pahalılık var cidden ama bi. Okadar uygun şeylerde var büyük şehrin sıkıntısı büyük Allah yardımcınız olsun
Bende ilk yıl olucağından tedirginim psikolojik olarakta çok etkilenecek annem beni evden yollayıp kardeşimle başbaşa kalıcak psikoloji taşıyacak zaten bu ara gelmesin istemiyorum felan diye durduk yere ağlıyor bide okul işi çıkarsam çok etkilenecek
Bir de kendini orada idare edebilecekmi kısmı kafamı kurcalıyor en az Bi 10gün üstüne düşmem gerekecek şuan oda imkansız gözüküyor en iyisi dursun bu yıl dedim
Temmuzun başıydı başladıAyni seyi bende dusundum o yuzden acil karar vermem lazim. Erken dogum riskim var birde heran. Sen ne zaman baslattin.
Iyi bari senin guzel zamanlama. Bizim insallah 2-3 hafta beklerse karnimda pasa, kizimda az cok adapte olurTemmuzun başıydı başladı
Bekler merak etme Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dün diyorum ki kardeşine panduf sana parfüm aldım. Hani pnduf diyor parfümünü sormuyor. Galiba zor olacakIyi bari senin guzel zamanlama. Bizim insallah 2-3 hafta beklerse karnimda pasa, kizimda az cok adapte olur
Amin inşallah hepimizinkini. Bazen bütün sıkıntılar üst üste gelir. Benim de öyle oldu. 2020 dünyayı ayrı beni ayrı sarstı. İnşallah sonunda yüzümüz güler.Şekerin cok yuksek değil o zaman, kendini rahatlatmaya çalış üzüntü de sekeri yukseltebilir. Insallah esin gelene kadar sag salim rahat gecirirsin guzel düşün, güzel dusunceler hayatını olumlu etkiler. Dua et, Rabbim rast getirsin
Biz oglana dolap aldik kizin odasina kurduk o benim kardesimin degil diyo. Hamileligimin basindan beri de anne beni kucagina alamaz kardesim var ama kardesim gitsin alcak diyo. Icten ice neler yasiyolar kimbilirBekler merak etme Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dün diyorum ki kardeşine panduf sana parfüm aldım. Hani pnduf diyor parfümünü sormuyor. Galiba zor olacak
E sizde ırsi o zaman canım iri bebek2. bebekten sonra ilk çocuğuyla zorluk yaşayan anneler, inanın alışkanlık dönemi geçtikten sonra öyle güzel olacak ki her şey.
bildiğiniz gibi benim ilk çocuğum ama kardeşimin doğduğu zamanı hatırlıyorum. o zaman 5 yaşındaydım ben. ve o zamanki teknolojinin azizliği kardeşime 8 ay boyunca erkek demişler doktorlar ama eve bi geldi kız
e ama ben erkek bebek bekliyorum kız bebek nerden çıktı dimihiç sevinemedim dünyam başıma yıkıldı. bir de kardeşim de iri bir bebekti yani büyük duruyordu ve ben sürekli oynamak istiyordum büyük bebek sanıp. halbuki o yiyip içip uyuyor
biraz büyüyüp çevresini tanımaya başlayınca hele ki güldüğünde falan dedim heee kız bebek de fena değilmiş ya kalsın bu bizleçünkü her allahın günü ben erkek istiyodum bunu geri götürün diyodum anneme
allahım sonra kardeşim büyüdükçe aşık oldum resmen. okuldan koşa koşa dönüyodum eve oynayalım diye. girer girmez öpüyodum onu.
gerçi dikkatinizi çekerim benim derdim ilgi bölünmesi değil tamamen yanlış cinsiyet sonucu hayal kırıklığıydı
evet. eşimin tarafı da öyleE sizde ırsi o zaman canım iri bebek
En son gittiğimde 19 Eylül’de alırız demişti,geç değil bence bebek biraz daha büyüsün daha rahat ederiz.Tabi o zamanı bekler inşallah...Gunumuz aynı. Bana 20 eylülde alirim sezaryna dedi.bakalm size ne diyecek. Yani sezaryn icin bu kadar beklemesine anlam veremedim
benim ailem de orta boy.babam 1.78 Erkek kardeşlerim de 1.78.kızlardan en uzun benim 1.63.ama genel olarak narin bir yapımız var.eşimin tarafı da maşallahevet. eşimin tarafı da öyle
Bizim de günümüz hemen hemen aynı.bana da doktorum istersen eylül ortasında alalım dedi de ben de ne kadar kalırsa o kadar iyidir dedim.iyi mi dedim kötü mü dedim bilemedimEn son gittiğimde 19 Eylül’de alırız demişti,geç değil bence bebek biraz daha büyüsün daha rahat ederiz.Tabi o zamanı bekler inşallah...
benim ailem de orta boy.babam 1.78 Erkek kardeşlerim de 1.78.kızlardan en uzun benim 1.63.ama genel olarak narin bir yapımız var.eşimin tarafı da maşallahkayınvalidem 1.70-75 civarı, görümcem de öyle eşim 1.87, kaynım 1.90 üstü ‘rahmetli kaynım 2 metreydi.eşimin dayılarına zaten merdivene çıkıp bakmamız gerek Benim oğluşum da onlara çekmiş.o leylek gibi uzun bacakları karnıma sığmıyor mübarek.anası gibi de keyifçi zaten.beyefendi o ayaklarıyla kaburgalarımı deşip duruyor Her hafta da en az 140gr alıyor maşallahhh bu gidişle hastane çıkış setlerini değil de 3-6 aylıkları giyerek hayata başlayacak
sancılar yüksek mi peki?Tam 40dkdir nstdeyim, once uyumak bilmeyen pasa uyanmadi simdide sancilar cikmaya basladi. Napcaz biz bunlarla
Bence de dursun biraz daha.şimdi belli mi günü?Bizim de günümüz hemen hemen aynı.bana da doktorum istersen eylül ortasında alalım dedi de ben de ne kadar kalırsa o kadar iyidir dedim.iyi mi dedim kötü mü dedim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?