2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
İstanbuldamisin bide direk randevu aliniyomu
Canım ben kanuni den randevu aldım. Doktor onay verirse perinatologa kendi sevk ediyormuş çarşamba gunu randevum. Bi kaç yerde okudum riskli gebeliğe bakıyorlarmış sadece die de yine de şansımı deneyim dedim

hayirli olsun canim kiz annesi olmak cok zevkli onu giydirmek süslemek 2 yasindan sonra bicir bicir herseyde sana arkadas olmasi yalniz biraz babaci oluyorlar o uzuyor insani
Sağol canım. Eminim zevklidir Olsun oğlumda anneye düşkün böyle böyle dengeleriz artık züğürt tesellisi benimkisi belki de

Canım ben kanuni den randevu aldım. Doktor onay verirse perinatologa kendi sevk ediyormuş çarşamba gunu randevum. Bi kaç yerde okudum riskli gebeliğe bakıyorlarmış sadece die de yine de şansımı deneyim dedim
ben Anadolu yakasında oturuyorum Zeynep kamilde var perinatoloji ama direk randevu alinmiyo galiba önce kadın doguma gidiyosun ordan kayıt açıyor sonra sen perinotologa randevu almaya calisiyosun ama hep dolu oluyo randevu almakta zor

Aynen ya ben sehir değiştirip gidecem o yüzden süreç benim için zorlu geçecek belki hiç ayrıntılıya giremeyebilirim bile zaten olduğum yerde hamileliğimle ilgili adam gibi bilgi alamıyorum.

istanbulda çok kalabalık olduğundan randevu bulmak zor oluyo devlet doktorlarindanda memnun değilim soru bile soramıyorum sadece kontrollere devlete gidiyorum dogumuda orda yapmayı düşünmüyorum zaten
Dr ları da anlamıyorum sanki konuşsan ne olacak senin işin bu sanki zorla Dr yapmışlar

Kızlar öğlenden beri sağ kasığımda bi ağrı var kalçama doğru vuruyor yabancı bir ağrı değil daha önceki yumurtlama ağrısı gibi ve kabızım neden olur ki acaba yumurtlama daki gibi akıntı geldi birde.

ayy resmen aynısını yaşadım bugün, bu kadar iyi anlatılabilirdi yaşadığım ağrı. baya korktum bende ama geçti şimdilik. daha kontrolden yeni cıkmıstım bi sıkıntı yoktu zaten diye kafama takmadım acıkcası, zaten tekrarı da olmadı.

Yaa gerçekten mi sabahtan beri uzanıyorum hafif geçti sanki böyle sanki orası batıyo kalçaya doğru vuruyor ağrısı afedersin gaz çıkarma ihityacım var sanki çıksa rahatlıcam öyle bi his üşüttük mü acaba ben dün biraz ince giyinip çıktım ondan mı acaba

2 ay ım var benim zaten 16 haftalıgım henuz. Denk getiririm heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…