Canım ben kanuni den randevu aldım. Doktor onay verirse perinatologa kendi sevk ediyormuş çarşamba gunu randevum. Bi kaç yerde okudum riskli gebeliğe bakıyorlarmış sadece die de yine de şansımı deneyim dedimİstanbuldamisin bide direk randevu aliniyomu
Sağol canım. Eminim zevklidirhayirli olsun canim kiz annesi olmak cok zevkli onu giydirmek süslemek 2 yasindan sonra bicir bicir herseyde sana arkadas olmasiyalniz biraz babaci oluyorlar o uzuyor insani
ben Anadolu yakasında oturuyorum Zeynep kamilde var perinatoloji ama direk randevu alinmiyo galiba önce kadın doguma gidiyosun ordan kayıt açıyor sonra sen perinotologa randevu almaya calisiyosun ama hep dolu oluyo randevu almakta zorCanım ben kanuni den randevu aldım. Doktor onay verirse perinatologa kendi sevk ediyormuş çarşamba gunu randevum. Bi kaç yerde okudum riskli gebeliğe bakıyorlarmış sadece die de yine de şansımı deneyim dedim
Aynen ya ben sehir değiştirip gidecem o yüzden süreç benim için zorlu geçecek belki hiç ayrıntılıya giremeyebilirim bileben Anadolu yakasında oturuyorum Zeynep kamilde var perinatoloji ama direk randevu alinmiyo galiba önce kadın doguma gidiyosun ordan kayıt açıyor sonra sen perinotologa randevu almaya calisiyosun ama hep dolu oluyo randevu almakta zor
nerde oturuyorsun canimAynen ya ben sehir değiştirip gidecem o yüzden süreç benim için zorlu geçecek belki hiç ayrıntılıya giremeyebilirim bilezaten olduğum yerde hamileliğimle ilgili adam gibi bilgi alamıyorum.
Muş ta oturuyorumnerde oturuyorsun canim
istanbulda çok kalabalık olduğundan randevu bulmak zor oluyo devlet doktorlarindanda memnun değilim soru bile soramıyorum sadece kontrollere devlete gidiyorum dogumuda orda yapmayı düşünmüyorum zatenMuş ta oturuyorum
Dr ları da anlamıyorum sanki konuşsan ne olacak senin işin bu sanki zorla Dr yapmışlaristanbulda çok kalabalık olduğundan randevu bulmak zor oluyo devlet doktorlarindanda memnun değilim soru bile soramıyorum sadece kontrollere devlete gidiyorum dogumuda orda yapmayı düşünmüyorum zaten
bitek doktorlarida değil personelleri bile aynı ya ben genelleme yapmak istemiyorum tabi iyi olanlarida vardır ama hiç bana denk gelmediDr ları da anlamıyorum sanki konuşsan ne olacak senin işin bu sanki zorla Dr yapmışlar
Bana da denk gelmedi hasta olmaktan hastaneye gitmekten korkuyorum vallabitek doktorlarida değil personelleri bile aynı ya ben genelleme yapmak istemiyorum tabi iyi olanlarida vardır ama hiç bana denk gelmedi
valla ben her randevuda farklı doktora gidiyorum belki istediğim gibi bir doktor bulurum diye ama yok neyseki özelde bi doktorum var ona gidicem doguma inşallah hakkımızda hayırlısı olsunBana da denk gelmedi hasta olmaktan hastaneye gitmekten korkuyorum valla
Aminvalla ben her randevuda farklı doktora gidiyorum belki istediğim gibi bir doktor bulurum diye ama yok neyseki özelde bi doktorum var ona gidicem doguma inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
ayy resmen aynısını yaşadım bugün, bu kadar iyi anlatılabilirdi yaşadığım ağrı. baya korktum bende ama geçti şimdilik. daha kontrolden yeni cıkmıstım bi sıkıntı yoktu zaten diye kafama takmadım acıkcası, zaten tekrarı da olmadı.Kızlar öğlenden beri sağ kasığımda bi ağrı var kalçama doğru vuruyor yabancı bir ağrı değil daha önceki yumurtlama ağrısı gibi ve kabızım neden olur ki acaba yumurtlama daki gibi akıntı geldi birde.
Yaa gerçekten mi sabahtan beri uzanıyorum hafif geçti sanki böyle sanki orası batıyo kalçaya doğru vuruyor ağrısı afedersin gaz çıkarma ihityacım var sanki çıksa rahatlıcam öyle bi his üşüttük mü acaba ben dün biraz ince giyinip çıktım ondan mı acabaayy resmen aynısını yaşadım bugün, bu kadar iyi anlatılabilirdi yaşadığım ağrı. baya korktum bende ama geçti şimdilik. daha kontrolden yeni cıkmıstım bi sıkıntı yoktu zaten diye kafama takmadım acıkcası, zaten tekrarı da olmadı.
Hayırlı olsunKızlar cinsiyetimiz kesinleşti bizim de, kızımız geliyor
2 ay ım var benim zaten 16 haftalıgım henuz. Denk getiririm heralde.ben Anadolu yakasında oturuyorum Zeynep kamilde var perinatoloji ama direk randevu alinmiyo galiba önce kadın doguma gidiyosun ordan kayıt açıyor sonra sen perinotologa randevu almaya calisiyosun ama hep dolu oluyo randevu almakta zor
Teşekkür ederim canımcımHayırlı olsun
Bizim ki Mart başı 23 haftalıkken yapıcaz dediTeşekkür ederim canımcımsırada ayrıntılı usg var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?