2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
valla bende dün ince giyinmiştim ondan şüphelendim mutlaka gazdandır, lavaboya gittikten sonra geçti sanki öyle hatırlıyorum

Ayağının altına sıcak birşey koy geçer canım. Bende de kabız olduğumda olmuştu. Pırt en büyük çaresi

Mrb kizlar 15 hafta 6 günlük hamileyim ama hiç hareket hissetmiyorum Sizde durumlar nasıl Bu normal mi

Mrb kizlar 15 hafta 6 günlük hamileyim ama hiç hareket hissetmiyorum Sizde durumlar nasıl Bu normal mi
Canim bende 16+1 im bende hissetmiyorum daha dogrusu oraya odaklanmiyorum dikkatimi cekmiyor henüz ,19 haftadan sonra hissedecekmişiz

Kızlar erkek isim önerin lütfen ya hiç erkek ismi yok gibi birşey beğenemiyoruz
Pamir ilk istedıgım isim ama eşim bu tarz isimleri istemiyor Pars istedim onada gonlu yok gıbı bende Sarp olur baska da olmaz kusura bakma dedım inşaallah Sarp'ımız olacak

valla bende dün ince giyinmiştim ondan şüphelendim mutlaka gazdandır, lavaboya gittikten sonra geçti sanki öyle hatırlıyorum
Evet ama rahatlayamadım bi türlü gece falanda çektim ağrı kalktım biraz daha iyiyim sanki ben apandisit falan olur diye çok korktum ya.

Ayağının altına sıcak birşey koy geçer canım. Bende de kabız olduğumda olmuştu. Pırt en büyük çaresi
Terledim gece biraz dünden beri çektim ağrısını ya korktum başka bişey olmasın diye bu pırt hamileliğinin kabusu oldu ya

Canim bende 16+1 im bende hissetmiyorum daha dogrusu oraya odaklanmiyorum dikkatimi cekmiyor henüz ,19 haftadan sonra hissedecekmişiz
Canim herkes 19 20 den önce zor diyor zaten de pinpirikleniyirum işte

Bende saclarımı boyatmaya geldım 4. aydayız artık bide 4ay gecer dogum oncesı boyatırım anca doguma hazırlık olur. Dip boyası yaptırıyorum birde kesim bıraz o kadar. Eşim kısacık kestirme dedi gonlu olmadı bırak uzasın dıyor zaten uzun ama omuzda istiyordum ben sımdı gogsumden az yukarıda kestireyim bari. Ay bu erkekler bazen herseye karışıyorlar normalde dinlemem ama neyse hamilelikte bır muddet sonra dokulecek dogum yapınca. Barı idare ediyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…