Yaa gerçekten mi sabahtan beri uzanıyorum hafif geçti sanki böyle sanki orası batıyo kalçaya doğru vuruyor ağrısı afedersin gaz çıkarma ihityacım var sanki çıksa rahatlıcam öyle bi his üşüttük mü acaba ben dün biraz ince giyinip çıktım ondan mı acaba
Yaa gerçekten mi sabahtan beri uzanıyorum hafif geçti sanki böyle sanki orası batıyo kalçaya doğru vuruyor ağrısı afedersin gaz çıkarma ihityacım var sanki çıksa rahatlıcam öyle bi his üşüttük mü acaba ben dün biraz ince giyinip çıktım ondan mı acaba
Pamir ilk istedıgım isim ama eşim bu tarz isimleri istemiyor Pars istedim onada gonlu yok gıbı bende Sarp olur baska da olmaz kusura bakma dedım inşaallah Sarp'ımız olacak
Bende saclarımı boyatmaya geldım 4. aydayız artık bide 4ay gecer dogum oncesı boyatırım anca doguma hazırlık olur. Dip boyası yaptırıyorum birde kesim bıraz o kadar. Eşim kısacık kestirme dedi gonlu olmadı bırak uzasın dıyor zaten uzun ama omuzda istiyordum ben sımdı gogsumden az yukarıda kestireyim bari. Ay bu erkekler bazen herseye karışıyorlar normalde dinlemem ama neyse hamilelikte bır muddet sonra dokulecek dogum yapınca. Barı idare ediyim.