2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ne güzel yaa son 11 gün kalmış .sağlıkla kavuşun inşallah .kızlar ben kaburgalarım altındaki ağrı nedeniyle mahvoldum ne zaman uzansam sanki bebek yükselip kaburgalarımı itiyor kaslarım yırtılmış gibi bir ağrı uyuyamıyorum sık sık kalkıp yürümek zorunda kalıyorum bu yüzden normalmi ki bu kadarı

Allah razii olsun.normal cnm yeri cok dar artik bnde ilkmde.oleydm kaburgalarm hep agrdi bundada kask kemiklerm agryo ..herkes baska turlu yasio iste

Ilk haziran annesi oluyorsun herhalde sağlıkla gelsin bebiş inşallah

Merhaba arkadaslar. 19 mayis gecesi aniden suyum geldi cok yoğun bir şekilde. Sıfır sanciyla hastaneye gittim. Daha sonra sancilarim sıklasmaya başladı. 36+4 haftaliktik ve doğum konusunu doktorumla konusmamistik. O an bana ne istediğim soruldu ve ben normal doğum dedim. Bir saatte açılmam 5 cm olmuştu. Hemen dogumhaneye alındım. Yarım saat içinde kizim normal doğum ile doğdu. Erken doğum olduğu için kuveze aldılar. Ama durumu iyi. Gözlem altında tutmak istediler. 45 cm 2600 gr. Doğdu. Haziranda beklerken bize surpriz yaptı. İnşallah doğumunuz benimki gibi kolay olur. Hastaneye 2 bucuk gibi gittik. 5.10 da kızım geldi. Herkese simdiden kolaylıklar dilerim.

Sağlıcakla gelsin minnos

Maşallah canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyüsün inşallah ❤ benim kızımın da doğum tarihi 19 Mayıs dün kutladık evde ..

Arkadaşlar şehir dışına çıkma yasağı olduğu için annem yanıma gelemiyor. Eşimle ben varız sadece. Bana bakacak kimse yok 37. Haftadayım doğum üzeri bunalıma girdim. Bu konuyu nasıl çözebilirim? Ne olur akıl verin

Gözün aydın sağlıklı, mutlu, huzurlu büyüsün prenses

Canım benim de kimsem yok, ilk bebeğimiz üstelik .. Ama çok dert etmiyorum binlerce yıldır kadınlar çok daha zor şartlarda çocuk doğurmuş buyutmusler, annelik durtusu bilgisi içimizde var, üstelik çoğumuz eskiye göre daha bilinçli kadinlariz, biz yapamayacagiz da kim yapacak
Bir de yasaklar yakında kalkacak zaten, öyle bişeyler yazıyordu internette

Gözün aydın canım

E devlet uzerinden dogum raporunuzu ve tahmini dogm tarihnizi agir hasta yakni olarak yukleyip ailenzden birileri icin izin alabilrsiniz gelecek olan kisinin tc ve e devlet sifresi ile benn aldm bayram gunu gelcekler allah nasp ederse

Allah güç kuvvet veriyor cnaim hiç üzülme sağlığınız yerinde olsun yeter .normal doğum mu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…