Ne güzel yaa son 11 gün kalmış .sağlıkla kavuşun inşallahSlm.kizlarr bnde bugun ilk kez nstye. Girdim sanci fln yok ilkndede yoktu 1 hazrani karrlastrdik 3100 gr 52 cm olms fndik kiz basini dizlernn arasna alms.asla.yuznu gostermedi saolsum gebelk boyunca .rbbim.hepmzn yardimcisi olsun insallah bekleyen herkesin..ilk hazirann annesi olcam.sanrm :)
Allah razii olsun.normal cnm yeri cok dar artik bnde ilkmde.oleydm kaburgalarm hep agrdi bundada kask kemiklerm agryo ..herkes baska turlu yasio isteNe güzel yaa son 11 gün kalmış .sağlıkla kavuşun inşallah.kızlar ben kaburgalarım altındaki ağrı nedeniyle mahvoldum ne zaman uzansam sanki bebek yükselip kaburgalarımı itiyor kaslarım yırtılmış gibi bir ağrı uyuyamıyorum sık sık kalkıp yürümek zorunda kalıyorum bu yüzden normalmi ki bu kadarı
Ilk haziran annesi oluyorsun herhaldeSlm.kizlarr bnde bugun ilk kez nstye. Girdim sanci fln yok ilkndede yoktu 1 hazrani karrlastrdik 3100 gr 52 cm olms fndik kiz basini dizlernn arasna alms.asla.yuznu gostermedi saolsum gebelk boyunca .rbbim.hepmzn yardimcisi olsun insallah bekleyen herkesin..ilk hazirann annesi olcam.sanrm :)
Ayyy insallahh cnm hepmznki saglkla huzrla dogsunnIlk haziran annesi oluyorsun herhaldesağlıkla gelsin bebiş inşallah
Sağlıcakla gelsin minnosSlm.kizlarr bnde bugun ilk kez nstye. Girdim sanci fln yok ilkndede yoktu 1 hazrani karrlastrdik 3100 gr 52 cm olms fndik kiz basini dizlernn arasna alms.asla.yuznu gostermedi saolsum gebelk boyunca .rbbim.hepmzn yardimcisi olsun insallah bekleyen herkesin..ilk hazirann annesi olcam.sanrm :)
Maşallah canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyüsün inşallahMerhaba arkadaslar. 19 mayis gecesi aniden suyum geldi cok yoğun bir şekilde. Sıfır sanciyla hastaneye gittim. Daha sonra sancilarim sıklasmaya başladı. 36+4 haftaliktik ve doğum konusunu doktorumla konusmamistik. O an bana ne istediğim soruldu ve ben normal doğum dedim. Bir saatte açılmam 5 cm olmuştu. Hemen dogumhaneye alındım. Yarım saat içinde kizim normal doğum ile doğdu. Erken doğum olduğu için kuveze aldılar. Ama durumu iyi. Gözlem altında tutmak istediler. 45 cm 2600 gr. Doğdu. Haziranda beklerken bize surpriz yaptı. İnşallah doğumunuz benimki gibi kolay olur. Hastaneye 2 bucuk gibi gittik. 5.10 da kızım geldi. Herkese simdiden kolaylıklar dilerim.
Maşallah canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyüsün inşallah❤ benim kızımın da doğum tarihi 19 Mayıs dün kutladık evde ..
Evet canım çok süslü ve akıllı bı bıdık olacak senin kizindaTeşekkür ederim canım. Çok güzel bir tarihte doğdular erken olsa da
Sorunuza cevap aldınızmı acabq bende bunu merak edıyorum ?Memorial doğuma ne kadar istiyor acaba ? Bir de paket var mı kontrolleri kapsayan ve doğumu da içine alan
Evet canım çok süslü ve akıllı bı bıdık olacak senin kizindaemziriyor musun daha hastanede sin değil mi canım .
Allah anali babalı büyütsün size bağışlasın yavrunuzu❤Yok ben bugun taburcu oldum. Süt sagip goturuyoruz kizim inşallah bu cuma çıkacak
Gözün aydınMerhaba arkadaslar. 19 mayis gecesi aniden suyum geldi cok yoğun bir şekilde. Sıfır sanciyla hastaneye gittim. Daha sonra sancilarim sıklasmaya başladı. 36+4 haftaliktik ve doğum konusunu doktorumla konusmamistik. O an bana ne istediğim soruldu ve ben normal doğum dedim. Bir saatte açılmam 5 cm olmuştu. Hemen dogumhaneye alındım. Yarım saat içinde kizim normal doğum ile doğdu. Erken doğum olduğu için kuveze aldılar. Ama durumu iyi. Gözlem altında tutmak istediler. 45 cm 2600 gr. Doğdu. Haziranda beklerken bize surpriz yaptı. İnşallah doğumunuz benimki gibi kolay olur. Hastaneye 2 bucuk gibi gittik. 5.10 da kızım geldi. Herkese simdiden kolaylıklar dilerim.
Canım benim de kimsem yok, ilk bebeğimiz üstelik .. Ama çok dert etmiyorum binlerce yıldır kadınlar çok daha zor şartlarda çocuk doğurmuş buyutmusler, annelik durtusu bilgisi içimizde var, üstelik çoğumuz eskiye göre daha bilinçli kadinlariz, biz yapamayacagiz da kim yapacakArkadaşlar şehir dışına çıkma yasağı olduğu için annem yanıma gelemiyor. Eşimle ben varız sadece. Bana bakacak kimse yok37. Haftadayım doğum üzeri bunalıma girdim. Bu konuyu nasıl çözebilirim? Ne olur akıl verin
Gözün aydın canımMerhaba arkadaslar. 19 mayis gecesi aniden suyum geldi cok yoğun bir şekilde. Sıfır sanciyla hastaneye gittim. Daha sonra sancilarim sıklasmaya başladı. 36+4 haftaliktik ve doğum konusunu doktorumla konusmamistik. O an bana ne istediğim soruldu ve ben normal doğum dedim. Bir saatte açılmam 5 cm olmuştu. Hemen dogumhaneye alındım. Yarım saat içinde kizim normal doğum ile doğdu. Erken doğum olduğu için kuveze aldılar. Ama durumu iyi. Gözlem altında tutmak istediler. 45 cm 2600 gr. Doğdu. Haziranda beklerken bize surpriz yaptı. İnşallah doğumunuz benimki gibi kolay olur. Hastaneye 2 bucuk gibi gittik. 5.10 da kızım geldi. Herkese simdiden kolaylıklar dilerim.
E devlet uzerinden dogum raporunuzu ve tahmini dogm tarihnizi agir hasta yakni olarak yukleyip ailenzden birileri icin izin alabilrsiniz gelecek olan kisinin tc ve e devlet sifresi ile benn aldm bayram gunu gelcekler allah nasp ederseArkadaşlar şehir dışına çıkma yasağı olduğu için annem yanıma gelemiyor. Eşimle ben varız sadece. Bana bakacak kimse yok37. Haftadayım doğum üzeri bunalıma girdim. Bu konuyu nasıl çözebilirim? Ne olur akıl verin
Allah güç kuvvet veriyor cnaim hiç üzülme sağlığınız yerinde olsun yeter .normal doğum mu olacakArkadaşlar şehir dışına çıkma yasağı olduğu için annem yanıma gelemiyor. Eşimle ben varız sadece. Bana bakacak kimse yok37. Haftadayım doğum üzeri bunalıma girdim. Bu konuyu nasıl çözebilirim? Ne olur akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?