2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Peki bunlari yaoarken canin yaniyormu nasil.bi hissi var

Hayirli olsun canim gecmis olsun, dikisin oldumu bebek cikarken ne hissettin o an deneyiminden bahsermisin biraz bende normal dogurmak istiyorum

çok teşekkür ederim çok güzel bi liste olmuş gerçekten Allah yardımcımız olsun.

Kızlar kabızlık problemı yasayan var mı , ben cok zorlanıyorum ,hamılelıkten once de hemoroidim fln vardı zaten ,bu dogumda sıkıntımı?

ya hemoroid bende de hamilelikte oluştu belki vardı hamilelikte çıktı bilmiyorum ama ilk olduğunda hiç geçmeyecek acı gibiydi sonra zeytinyağı Hindistan cevizi yağı kantaron yağı fln sürdüm acısı geçti kabız olmadığım sürece sıkıntı olmadı işte kefir dedikleri gibi için zeytinyağını yemeklerinizde de kullanın sıkıntı olmaz inşallah. Doğumda sıkıntı olurmu diye doktoruma sormuştum yok çok büyük sıkıntı olmaz demişti ama yine de bi doktora mutlaka göster dedi ben gitmeye üşendim ama gitsem iyi olacak belki krem vs bişeyverir

siz gitseniz annenizin yanına doktordan rapor alıp izin çıkarıp? Ben öyle yapmayı düşünüyorum hemde iki günlük yoldalar ama hem doğumu memleketimde yapmak istediğim için hem olduğum şehirde sağlık sektörüne güvenmediğim için antalya ya aileme gitmek istiyorum. Bide çocuğumun kimliğinde hiç ilgisi olmayan bi şehiri doğum yeri olarak göstermek istemiyorum. Ama burda doğum yaparsam da sıkıntı yok bi arkadaş çok güzel yazmış bukadar şey bilirken biz yapmayacağız da kim yapacak ben tek eşimle doğum yapmaktan korkmuyorum zaten hemşireler de çok yardımcı oluyorlar ilk etapta bilmeniz gereken herşeyi söylüyorlar yönlendiriyorlar hatta bence eşle bu süreci birlikte atlatmak bence babanın bebeğe ve anneye bağını daha çok arttırır sıkıntı olmaz Allahın izniyle hiç korkmayın

Hayirli olsun canim gecmis olsun, dikisin oldumu bebek cikarken ne hissettin o an deneyiminden bahsermisin biraz bende normal dogurmak istiyorum

Teşekkürler canim, ikinmakta biraz zorlandim. Sanci geldiginde cok derin nefes aliyorsun ve kakani yapar gibi ikiniyorsun nefesini hic birakmayacaksin. Daha önce doğum yapmadığım için bilmiyordum o biraz zorladi zaten yapamadığında bi süre sonra ebeler de karnina bastırıyor. Bence güzel bir duygu bebek çıktığında çok güzel bir rahatlama hissi geliyor. Doktor bebeği cocuk doktoruna veriyor hemen o arada plasentayi cikariyor. Dikiş atılıyor biraz aciyor dikiş ama çok değil dayanilabilir. Insallah senin de güzel geçer canim. Darisi hepinizin başına inşallah.

Doğuma hazırlarken lavman yapıyorlar. Bir şişede su gibi bisey var onu makattan içeri sıkıyorlar. Hiç bir acı yok. 10 dk sonra tuvalete çıkıyorsunuz ishal olmuş gibi tuvaletinizi yapiyorsunuz. Lavman en kolay kısmı onu kafanıza takmayın

Benim altı yiğenimin doğumunda ben vardım hiç zor değil bebekler zaten ilk etapta çok uyuyorlar anne dinlenebiliyor hemşireler gelip ilk emzirmeyi vs ne gerekiyorsa öğretiyorlar baba sadece çocuk ağladığında anneye verse bide altını değiştirse yetiyor onu da ilk hemşireler gösteriyor nasıl yapılması gerektiğini. Tabi iyi bi hastane de oluyor bunlar. Gideceğiniz hastahane nasıl bilmiyorum da hani gelişmiş bi şehirdeki devlet hastanesinde de sıkıntı yaşamazsınız. Ama gelişmemiş şehirlerde şahsen başka operasyonlarda çok sıkıntı yaşadığım için güvenemiyorum. Hayırlısıyla güzel doğumlar yaparız inşallah.

maşallah barekallah ne güzel bi doğumunuz olmuş darısı bizlere inşallah bende çok istiyorum normal olmasını inşallah olur detaylı anlattığınız için de çok teşekkürler

maşallah barekallah ne güzel bi doğumunuz olmuş darısı bizlere inşallah bende çok istiyorum normal olmasını inşallah olur detaylı anlattığınız için de çok teşekkürler

İnşallah canım. Hiç stres yapma ben hep normal istedim oyle de nasip oldu. O an geldiğinde sonu iyi olacak bunu düşünün

Bence hiç strese bunalıma girme tek ihtiyacın olan eşin bunu bir çok arkadaşım söyledi kendi annesi ile bile arası bozulanlar var içgüdüsel olarak baş edebiliriz. Sizinle aynı durumda bir sürü çift var. Hele ki şu dönemde çoğu çift tek başına bakacak bebişlerine. Ben bilinçli olarak istemiyorum mesela kimseyi gelebilirler aslında ya da biz gidebilirdik ama istemedik. Kendimize güvenelim başarırız

Canım benim dündü randevu çok şükür bebekler aynı kiloda çıktı kız ne hafta eksikliği kapatmış gibi duruyor. Ben olsam cuma giderdim. Kendi dokturun da bir görsün. Sonuçta belki gebelik süreci boyunca o gözlem yaptı. 36 yı tamamlarsın canım o zamana kadar da bebeklerin 2500 ü rahat geçer inşallah.

Ben de öyle yapmaya karar verdim canım yarın gidicem kendi doktoruma bakalım. Onun ağzından duyunca insan daha rahatlamış oluyor. Dün ki doktor çalışma takvimlerden bakıp 30 mayısa gün verir sana kesin dedi ama yine de kendi doktorum baksın o söylesin istiyorum maşallah senin kuzucuklara da kendi doktorum olmayınca muayene de çok baştan savma oldu hiç haftasını falan söylemedi kiloyu da tahmini söyledi o yüzden bilmiyorum tam canım. Devlet hastanesi ultrason kağıdı da vermiyor yarın kendi doktorum bakarsa soracağım

İnşallah canım. Hiç stres yapma ben hep normal istedim oyle de nasip oldu. O an geldiğinde sonu iyi olacak bunu düşünün
Canım hayırlı ugurlu olsun,annelı babalı buyusun bebişin saglıklı guzel ömrü olsun normal dogumda kesi mi atıldı, dikiş neden? Kesiyi hissettın mı ayıksın sonucta demi o an?

Sen dünü bence komple unut gitmemiş kabul et yarın dokturun görsün hele. Benimki 37 yi çıkarırız dedi. Ani bir terslik olmazsa dedi

Sen dünü bence komple unut gitmemiş kabul et yarın dokturun görsün hele. Benimki 37 yi çıkarırız dedi. Ani bir terslik olmazsa dedi

Süper canım 37 çok çok iyi bir zaman zaten kilo sorunları olmaz nefeste emmede de sıkıntı olmazsa hoop evinize gelirsiniz. Olsa bile kısa süreli küvez ihtiyacı olur ama tabi inşallah olmaz dün öyle olacağını biliyordum ama 2 haftadır muayene olmuyorum en azından sularında nst de bir sıkıntı yokmuş onu öğrendim idrarda da protein kaçağı yok çok şükür. Gerisi yarın artık

Aynen canim bakalım rabbim ne gösterirse artık biz elimizden geleni yapıyoruz önemli olanda o saydıkların. Bunlar normalse tamamdır. 34 ü görsem diyordum hayırlısı ile iki güne 33 bitiyor sonra 36 sonra 38 derken bitecek inşallah

Çok şükür ağrı sancı olmaması güzel. Zaten bebeğin hareketlerini hissediyorsan ağrı sancı kanama falan yoksa çok da gitmeye gerek yok. Ama dediğin gibi son haftalara geldi artık en geç 2 haftada bir çağırmalı

Maşallah ne güzel ya doğumun çok güzel geçmesi darısı biz bekleyenlere.
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Bebişim çok harektli o yüzden rahatım birazda ağzıma iki lokma alsam basliyor tepinmeye .son zamanlarimiz güzel geçsin inşallah

Canım hayırlı ugurlu olsun,annelı babalı buyusun bebişin saglıklı guzel ömrü olsun normal dogumda kesi mi atıldı, dikiş neden? Kesiyi hissettın mı ayıksın sonucta demi o an?

Evet canım kesi atıldı. Kendindesin ama doktor oraya uyuşturucu iğne yapıyor o yüzden hissetmiyorsun hic birsey

Peki bunlari yaoarken canin yaniyormu nasil.bi hissi var
Bence pek can acitici şeyler değildi, öyle hatırlıyorum. Birde çoğu anestezi altında yapıldı. Sonda nasıl takıldı hiç hatırlamıyorum mesela :) lavman ayıkken yapılıyor tabi ama onunda bi acısı yok. Anesteziden sonra normal ameliyat ağrıları oliyor onlarda zorluklarına gore ağrıları biraz devam edip geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…