çok teşekkür ederim çok güzel bi liste olmuş gerçektenAllah yardımcımız olsun.
ya hemoroid bende de hamilelikte oluştu belki vardı hamilelikte çıktı bilmiyorum ama ilk olduğunda hiç geçmeyecek acı gibiydi sonra zeytinyağı Hindistan cevizi yağı kantaron yağı fln sürdüm acısı geçti kabız olmadığım sürece sıkıntı olmadı işte kefir dedikleri gibi için zeytinyağını yemeklerinizde de kullanın sıkıntı olmaz inşallah. Doğumda sıkıntı olurmu diye doktoruma sormuştum yok çok büyük sıkıntı olmaz demişti ama yine de bi doktora mutlaka göster dedi ben gitmeye üşendim ama gitsem iyi olacak belki krem vs bişeyverir
siz gitseniz annenizin yanına doktordan rapor alıp izin çıkarıp? Ben öyle yapmayı düşünüyorum hemde iki günlük yoldalar ama hem doğumu memleketimde yapmak istediğim için hem olduğum şehirde sağlık sektörüne güvenmediğim için antalya ya aileme gitmek istiyorum. Bide çocuğumun kimliğinde hiç ilgisi olmayan bi şehiri doğum yeri olarak göstermek istemiyorum. Ama burda doğum yaparsam da sıkıntı yok bi arkadaş çok güzel yazmış bukadar şey bilirken biz yapmayacağız da kim yapacak ben tek eşimle doğum yapmaktan korkmuyorum zaten hemşireler de çok yardımcı oluyorlar ilk etapta bilmeniz gereken herşeyi söylüyorlar yönlendiriyorlar hatta bence eşle bu süreci birlikte atlatmak bence babanın bebeğe ve anneye bağını daha çok arttırır sıkıntı olmaz Allahın izniyle hiç korkmayın
Merhaba arkadaslar. 19 mayis gecesi aniden suyum geldi cok yoğun bir şekilde. Sıfır sanciyla hastaneye gittim. Daha sonra sancilarim sıklasmaya başladı. 36+4 haftaliktik ve doğum konusunu doktorumla konusmamistik. O an bana ne istediğim soruldu ve ben normal doğum dedim. Bir saatte açılmam 5 cm olmuştu. Hemen dogumhaneye alındım. Yarım saat içinde kizim normal doğum ile doğdu. Erken doğum olduğu için kuveze aldılar. Ama durumu iyi. Gözlem altında tutmak istediler. 45 cm 2600 gr. Doğdu. Haziranda beklerken bize surpriz yaptı. İnşallah doğumunuz benimki gibi kolay olur. Hastaneye 2 bucuk gibi gittik. 5.10 da kızım geldi. Herkese simdiden kolaylıklar dilerim.
Bugünden itibaren 65 yaş üstüne izin verildi, 1 ay gittiği yerde kalmak şartı ile. Izin alabilirsiniz büyük ihtimalArkadaşlar şehir dışına çıkma yasağı olduğu için annem yanıma gelemiyor. Eşimle ben varız sadece. Bana bakacak kimse yok37. Haftadayım doğum üzeri bunalıma girdim. Bu konuyu nasıl çözebilirim? Ne olur akıl verin
Anladim canim tesekkur ederim aci yoksa iyiBence pek can acitici şeyler değildi, öyle hatırlıyorum. Birde çoğu anestezi altında yapıldı. Sonda nasıl takıldı hiç hatırlamıyorum mesela :) lavman ayıkken yapılıyor tabi ama onunda bi acısı yok. Anesteziden sonra normal ameliyat ağrıları oliyor onlarda zorluklarına gore ağrıları biraz devam edip geçiyor
Ayyy ne guzel ya insallah canim sen kurtuldun dariaida bizeTeşekkürler canim, ikinmakta biraz zorlandim. Sanci geldiginde cok derin nefes aliyorsun ve kakani yapar gibi ikiniyorsun nefesini hic birakmayacaksin. Daha önce doğum yapmadığım için bilmiyordum o biraz zorladi zaten yapamadığında bi süre sonra ebeler de karnina bastırıyor. Bence güzel bir duygu bebek çıktığında çok güzel bir rahatlama hissi geliyor. Doktor bebeği cocuk doktoruna veriyor hemen o arada plasentayi cikariyor. Dikiş atılıyor biraz aciyor dikiş ama çok değil dayanilabilir. Insallah senin de güzel geçer canim. Darisi hepinizin başına inşallah.
Aynen canim bakalım rabbim ne gösterirse artık biz elimizden geleni yapıyoruzönemli olanda o saydıkların. Bunlar normalse tamamdır. 34 ü görsem diyordum hayırlısı ile iki güne 33 bitiyor sonra 36 sonra 38 derken bitecek inşallah
Benim oluyor hatta bi iki kere çok fazla oldu su kaçağı mı var diye amnisure diye bi test var o yapıldı su kaçağı yokmuşKızlar iç çamaşırınız biraz ıslak oluyormu bazen , normal mi korkmam gereken bir akıntı mı bılmıyorum,şeffaf su gibi iç çamasırımı sadece kucuk yuvarlak ıslatcak sekılde
Ohooo ben bu yüzden günde en az 5 kez iç çamaşırı değiştiriyorumKızlar iç çamaşırınız biraz ıslak oluyormu bazen , normal mi korkmam gereken bir akıntı mı bılmıyorum,şeffaf su gibi iç çamasırımı sadece kucuk yuvarlak ıslatcak sekılde
10 gün içindeki 2. Muayene kontrol diye geçiyor ödeme yapmıyorsun canımKızlar birsey söylicem özelde 10 günde 2.randevuya ücret ödeniyor mu benim bildigim 2. kontrole ödeme yapilmiyor ama tam bilmiyorum doğru mu
Aynen bende de 2 defa ayni sebepten kontrol oldu şimdi alıştım .. idrar kaçırma veya bazen vajinal akintinin artması nedeniyle oluyormuş ...Benim oluyor hatta bi iki kere çok fazla oldu su kaçağı mı var diye amnisure diye bi test var o yapıldı su kaçağı yokmuşNeden oldu anlamadım.
Peki nasil siram yanicak yani sekretere gidip oylemi dicem odeme yapilmiyor demi falan mi dicem10 gün içindeki 2. Muayene kontrol diye geçiyor ödeme yapmıyorsun canım
Ben 9.cu gün gittim ödemedim ama 10 diye biliyorum bende cnmKızlar birsey söylicem özelde 10 günde 2.randevuya ücret ödeniyor mu benim bildigim 2. kontrole ödeme yapilmiyor ama tam bilmiyorum doğru mu
Gözünüz aydın. Sağlıkla büyüsün inşallahMerhaba arkadaslar. 19 mayis gecesi aniden suyum geldi cok yoğun bir şekilde. Sıfır sanciyla hastaneye gittim. Daha sonra sancilarim sıklasmaya başladı. 36+4 haftaliktik ve doğum konusunu doktorumla konusmamistik. O an bana ne istediğim soruldu ve ben normal doğum dedim. Bir saatte açılmam 5 cm olmuştu. Hemen dogumhaneye alındım. Yarım saat içinde kizim normal doğum ile doğdu. Erken doğum olduğu için kuveze aldılar. Ama durumu iyi. Gözlem altında tutmak istediler. 45 cm 2600 gr. Doğdu. Haziranda beklerken bize surpriz yaptı. İnşallah doğumunuz benimki gibi kolay olur. Hastaneye 2 bucuk gibi gittik. 5.10 da kızım geldi. Herkese simdiden kolaylıklar dilerim.
Kontrol diyip sıra alıyosun özelde cnmPeki nasil siram yanicak yani sekretere gidip oylemi dicem odeme yapilmiyor demi falan mi dicem
10 günlük kontrol süremdeyim dehemsireye yada sekretere,o herangı bi arada alıyor araya yada bizimki baya bekletıyo en son alıyo,şimdiye kadar bir kerecık kullandım gercı o hakkımı, ama son haftakar baya kullanırız gibime gelıyor bu kontrol süresı konusunu .hatta dr ıkı hafta sonra gel dıyo mesela,10 gun sonra gel dese para odemezdım,biraz içim gıtmıyo degılPeki nasil siram yanicak yani sekretere gidip oylemi dicem odeme yapilmiyor demi falan mi dicem
Ben dr a sormayı unuttum ama. Ultrasonda suyuna baktıgında suyu iyi demişti.benim de hissim normal bi akıntı gibi , tskler kızlarAynen bende de 2 defa ayni sebepten kontrol oldu şimdi alıştım .. idrar kaçırma veya bazen vajinal akintinin artması nedeniyle oluyormuş ...
Kimliğini ver sıra almak için sisteme giriş yapınca zaten 10 günün dolmadığı için senden muayene ücreti istemez.Peki nasil siram yanicak yani sekretere gidip oylemi dicem odeme yapilmiyor demi falan mi dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?