2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229

Rica ederim, eksik bişey olmamasına özen gösterdim ama ufak tefek şeyler çıkıyor, mesela kaşık vs gibi. Hastane eşyalarını çok kullanmamak lazım, bazıları nevresim filanda getiriyor ama özel hastane olduğu için temizdir yinede herşey, bide eve çok yakın 5 dk ancak, bi eksik olursa hemen temin edebiliriz :)

Ne güzel, gözün aydın, Allah analı babalı buyutsun insallah

Bugünden itibaren 65 yaş üstüne izin verildi, 1 ay gittiği yerde kalmak şartı ile. Izin alabilirsiniz büyük ihtimal

Anladim canim tesekkur ederim aci yoksa iyi

Ayyy ne guzel ya insallah canim sen kurtuldun dariaida bize

İnşallah canım sağlıkla gelsinler inşallah gerisi bir şekilde halloluyor. Bir zaman sonrası çok bunaltıyor ama iyiki çok sıcaklara kalmıycaz çok daha zor olurdu şimdi bile dayanılmıyor sonu güzel bitecek inşallah Rabbim'in izniyle

Kızlar iç çamaşırınız biraz ıslak oluyormu bazen , normal mi korkmam gereken bir akıntı mı bılmıyorum,şeffaf su gibi iç çamasırımı sadece kucuk yuvarlak ıslatcak sekılde

Kızlar birsey söylicem özelde 10 günde 2.randevuya ücret ödeniyor mu benim bildigim 2. kontrole ödeme yapilmiyor ama tam bilmiyorum doğru mu

Kızlar iç çamaşırınız biraz ıslak oluyormu bazen , normal mi korkmam gereken bir akıntı mı bılmıyorum,şeffaf su gibi iç çamasırımı sadece kucuk yuvarlak ıslatcak sekılde
Benim oluyor hatta bi iki kere çok fazla oldu su kaçağı mı var diye amnisure diye bi test var o yapıldı su kaçağı yokmuş Neden oldu anlamadım.

Benim oluyor hatta bi iki kere çok fazla oldu su kaçağı mı var diye amnisure diye bi test var o yapıldı su kaçağı yokmuş Neden oldu anlamadım.
Aynen bende de 2 defa ayni sebepten kontrol oldu şimdi alıştım .. idrar kaçırma veya bazen vajinal akintinin artması nedeniyle oluyormuş ...

Gözünüz aydın. Sağlıkla büyüsün inşallah Umarım biz de öyle kolay doğum yaparız

Bizde bugün kontrole gittik çok şükür 32 33 35 haftalıkken hep sancı çıktı yüksekti de bende rahatsızdım ama bugün hiç sancı yoktu bizim kız başta korkuttu sonra gelmekten vazgeçti herhalde
Haftaya tekrar gideceğim. Bebek dönmemiş daha haftaya da dönmediyse sezaryen için gün verecek. Ben galiba 06.06.2020 tarihi olsun derim tabi doktorum ne der bilmiyorum

Peki nasil siram yanicak yani sekretere gidip oylemi dicem odeme yapilmiyor demi falan mi dicem
10 günlük kontrol süremdeyim dehemsireye yada sekretere,o herangı bi arada alıyor araya yada bizimki baya bekletıyo en son alıyo,şimdiye kadar bir kerecık kullandım gercı o hakkımı, ama son haftakar baya kullanırız gibime gelıyor bu kontrol süresı konusunu .hatta dr ıkı hafta sonra gel dıyo mesela,10 gun sonra gel dese para odemezdım,biraz içim gıtmıyo degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…