- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
- 53
2 aydir bu sorunum var malesef. Enfeksiyon da yoktu sukur. Doktor normal dedi ama bazen artinca yine de endise ediyorumKızlar iç çamaşırınız biraz ıslak oluyormu bazen , normal mi korkmam gereken bir akıntı mı bılmıyorum,şeffaf su gibi iç çamasırımı sadece kucuk yuvarlak ıslatcak sekılde
Hayırlı olsun tez zamanda birbirinize kavuştursun RabbimMerhaba arkadaslar. 19 mayis gecesi aniden suyum geldi cok yoğun bir şekilde. Sıfır sanciyla hastaneye gittim. Daha sonra sancilarim sıklasmaya başladı. 36+4 haftaliktik ve doğum konusunu doktorumla konusmamistik. O an bana ne istediğim soruldu ve ben normal doğum dedim. Bir saatte açılmam 5 cm olmuştu. Hemen dogumhaneye alındım. Yarım saat içinde kizim normal doğum ile doğdu. Erken doğum olduğu için kuveze aldılar. Ama durumu iyi. Gözlem altında tutmak istediler. 45 cm 2600 gr. Doğdu. Haziranda beklerken bize surpriz yaptı. İnşallah doğumunuz benimki gibi kolay olur. Hastaneye 2 bucuk gibi gittik. 5.10 da kızım geldi. Herkese simdiden kolaylıklar dilerim.
Aynen sorma2 aydir bu sorunum var malesef. Enfeksiyon da yoktu sukur. Doktor normal dedi ama bazen artinca yine de endise ediyorumGaliba bazilarinda oluyormus camasir degistirmekten biktim
Bende oluyo cok gidiyorum suyum normal mantar dan mışKızlar iç çamaşırınız biraz ıslak oluyormu bazen , normal mi korkmam gereken bir akıntı mı bılmıyorum,şeffaf su gibi iç çamasırımı sadece kucuk yuvarlak ıslatcak sekılde
Sağlıkla kucağına al vaktiyle inşallahTeyzoşlar bugun biz de kontrole gittik, 2.5 kg olmuş küçük hanım, ortadan ortadan gidiyor öylebi sorun yoktu, ultrasonda iki elini birden ağzına sokmaya çalışıyordu, inşallah doğduktan sonra da yemeği seven bi yavrukuş olur
Bence bu süreçte hem riske girme hem son zamanlar daha da zor oluyor çalışmak. Çalışamaz raporunu al. İşe başlarken bebeğinle biraz daha kalmak istersen o zaman çalışmanın başlatır sonra rapor alırsınKızlar ben ozel sektorde calısıyorum .32. Haftanda calısabılır raporu almıstım evden calısıyodum.şimdi bizim şirket 27 hazıran ıtıbarıyle herkes eskı düzende calıscak sekılde karar almış.37.haftam 8 haziranda baslıyordu ,36 da fln çalışamaza mı gecsem ,gitmek istemıyorum hiç işyerine risk gibi gelıyo .aslında bebegımle daha cok vakıt gecrnek için 37 ye kadar calısmak istıyodum
Bende gün içerisinde çok sık oluyo bu. Dünkü vajinal kontrolden sonra fitil verdi. Akıntı var diye. Şimdi onu araştıryordum. Donaxyl diye bişeyKızlar iç çamaşırınız biraz ıslak oluyormu bazen , normal mi korkmam gereken bir akıntı mı bılmıyorum,şeffaf su gibi iç çamasırımı sadece kucuk yuvarlak ıslatcak sekılde
Sen gittiğinde 'kontrol muayenesi olacaktım' diyebilirsin ama hiçbir şey demesen de onlar sistemden görüyorlar zaten, otomatik olarak ödeme alınmıyorPeki nasil siram yanicak yani sekretere gidip oylemi dicem odeme yapilmiyor demi falan mi dicem
Ben o zamanlarda mesanemi falan boşaltıp biraz uzanıp bekliyorum, su geliyor olsa devam ederdi, devam etmeyince sorun yok diye düşünüyorumBen dr a sormayı unuttum ama. Ultrasonda suyuna baktıgında suyu iyi demişti.benim de hissim normal bi akıntı gibi , tskler kızlar
Kadın dogum dr undan rapor mu canım ? Dogumdan sonra verebılıyor muBence bu süreçte hem riske girme hem son zamanlar daha da zor oluyor çalışmak. Çalışamaz raporunu al. İşe başlarken bebeğinle biraz daha kalmak istersen o zaman çalışmanın başlatır sonra rapor alırsın
Nerdeyse cogumızda oluyormus,bu haftakarda normal bişey galıba ,Allahım saglıkla kucagınıza aldırsın hepımızıBende gün içerisinde çok sık oluyo bu. Dünkü vajinal kontrolden sonra fitil verdi. Akıntı var diye. Şimdi onu araştıryordum. Donaxyl diye bişey
Bende sürekli bi akıntı oluyor, bozuk para kadar ama normalmiş, hatta daha da artabilir yazıyordu bu zamanlardan sonraKızlar iç çamaşırınız biraz ıslak oluyormu bazen , normal mi korkmam gereken bir akıntı mı bılmıyorum,şeffaf su gibi iç çamasırımı sadece kucuk yuvarlak ıslatcak sekılde
1 randevu 1 kontrol hakkı var cogu yerde 10 gun içinde, benim gıttigim hastanede 15 gun mesela kontrol suresiKızlar birsey söylicem özelde 10 günde 2.randevuya ücret ödeniyor mu benim bildigim 2. kontrole ödeme yapilmiyor ama tam bilmiyorum doğru mu
Herhangi bişey söylemeye gerek yok, direk randevu alıyorsun yada kontrol randevusu da diyebilirsin ama bazı yerlerde kontrol için randevu aldırmıyorlar beklemek zorunda kalıyorsun. Ben o yüzden hep arar randevu alirimPeki nasil siram yanicak yani sekretere gidip oylemi dicem odeme yapilmiyor demi falan mi dicem
27 Mayis demek istedin herhalde canim. Ben olsam da riske girmem gitmezdim ki cok zorlanirsin bence bu saatten sonra ise gitmeyeKızlar ben ozel sektorde calısıyorum .32. Haftanda calısabılır raporu almıstım evden calısıyodum.şimdi bizim şirket 27 hazıran ıtıbarıyle herkes eskı düzende calıscak sekılde karar almış.37.haftam 8 haziranda baslıyordu ,36 da fln çalışamaza mı gecsem ,gitmek istemıyorum hiç işyerine risk gibi gelıyo .aslında bebegımle daha cok vakıt gecrnek için 37 ye kadar calısmak istıyodum
Evet canım. 3 haftaya kadar verebiliyor raporuKadın dogum dr undan rapor mu canım ? Dogumdan sonra verebılıyor mu
Kızlar ben ozel sektorde calısıyorum .32. Haftanda calısabılır raporu almıstım evden calısıyodum.şimdi bizim şirket 27 hazıran ıtıbarıyle herkes eskı düzende calıscak sekılde karar almış.37.haftam 8 haziranda baslıyordu ,36 da fln çalışamaza mı gecsem ,gitmek istemıyorum hiç işyerine risk gibi gelıyo .aslında bebegımle daha cok vakıt gecrnek için 37 ye kadar calısmak istıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?