Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Arkadaslar nst de agri cikti, rahim boyu olculdu 1.5 a dusmus. Ameliyata giriyorum dikis atilacak. Ya Allah Bismillah. Dualarinizi bekliyorum. Korkuyorum, bebekler cok kucuk. Ah biraz daha dursalardi kafam allak bullak. Detaylari sonra anlatirim .
Hiç üzülme canım. Erken farkedilmiş hem
Bak benim doktorumun Instagram sayfasında 24 haftalık 550 Gr doğan yaşayan bebek resmi var ki senin bebişlerin maaşallahı var. Demek ki doktorun ultrasonda kasılma gördü ondan yatırdı.

Çok sagol canım bunu paylastın goz onune alıcam mutlaka,ben bebek az daha büyüsün vs dıyordum

Yok canım yaaa nerde... gece uyansa babası kalkıp gitse yanına, annem gelsin diye ağlıyor.
Ama kuzeninin eşi çalışmıyordur belki. Anneyi gündüz görünce babayı özlüyordur belki

Arkadaslar nst de agri cikti, rahim boyu olculdu 1.5 a dusmus. Ameliyata giriyorum dikis atilacak. Ya Allah Bismillah. Dualarinizi bekliyorum. Korkuyorum, bebekler cok kucuk. Ah biraz daha dursalardi kafam allak bullak. Detaylari sonra anlatirim .
canım hiç merak etme inşallah başarıyla çıkacaksın ameliyattan bebişlerde bekleyecekler daha gelecekleri günü. Çok şükür artık imkanlar var en az 35 e kadar dayansın kuzucuklar Allah'ım inşallah.

Geçmiş olsun canım
Doktora git istersen ihmal etme

Canım ya ben dua ediyorum aslında 38 e gelince doğumum kendi başlasın hatta olsun sana 5-6 cm açılma normal doğurayım bu kadarda beklenti de fazla olur diye doğum başlasın öyle sezeryan olayım bari ama kalmasın 40. haftalara. oğlum 40+0 da geldi sonlar baya zordu gerçekten nefes almak eğilmek uyumak hele son 1 ay hep sancım oluyordu sağlıkla kucağımaz alalım inşallah.

Tamamen katılıyorum
Ben de 40arti 3 de zorunlu sezeryan oldum 3,5 kilo doğdu kziim
Emmekte hiç zorlanmadı
Sutum hemen geldi
Benim de niyetim.bekleyebildigim kadar beklemek
39 dan önce ben de istemem keyfiye şahsen ..
Kendi gelmek isterrse o ayrı

cidden küçük bebek olunca evde hamilelik daha zor oluyor oğlumda kanguru kullandım ama yaşına gelince, şimdi sling alayım diyorum sonra oğlumun kangurusuna geçerim boyu uzayınca.. sling ten anlayan var mı buralarda.

Benim doktorum da ssvd yapıyor
Dnesem mi diye düşünüyorum şartlar uygun olursa ..henüz karar vermedim doktorumla da konuşmadım henüz

Benim doktorum da ssvd yapıyor
Dnesem mi diye düşünüyorum şartlar uygun olursa ..henüz karar vermedim doktorumla da konuşmadım henüz
ben normal gelirse isterim, ille de normal diye de diretmem, sağlıkla nasıl gelecekse öyle gelsin inşallah
doktorum da 40a kadar bekleriz normal gelirse deneriz dedi
ay çok heyecanlı, kim bilir 34 35. haftalarda neler konuşcaz :)

Evet yaaa ben son hafta yatağa oturuyodum ayağımı yukarı kaldırıp yatamıyordum. Eşim ikisini birden tutup kaldırıyordu. Ağlıyordum ben de. Şimdi gülesim geliyor hatırladıkça ama tam bir yuvarlaktım bi de ben. 25 kilo alınca tabi

Kızlar birşey sormak istiyorum göbeğim ve çevresinde alerji gibi kırmızı döküntüler çıkmış. Böyle birşey yaşayan oldu mu

Teşekkür ederim yorumun için canım böyle aynı düşünceyi gördükçe rahatlıyorum.

Canım sıkma.canini
Kontrol altındasin dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…