Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
sadece kan aldılar canım, tiroite falan da bakılacaktı, doğum yapılacak hastanede hepsi özel sigortama rağmen 1000in üstünde tutunca güvenilir bir laboratuvara gittim, sadece kan uyuşmazlığı 32 tl tutmuştu, coombs testi diye geçiyor

Lollapollosaa kızlar sizin sezeryanların üzerinden ne kadar geçti. Benim doktor hiç normal doğum olasılığından bahsetmiyor. Hep zaten planlı sezeryan olacağı için diye konuşuyor. Bundan önceki doktorum ssvd çok riskli ben yapmıyorum demişti. Bu da aynı fikirde demekki

Kızlar birşey sormak istiyorum göbeğim ve çevresinde alerji gibi kırmızı döküntüler çıkmış. Böyle birşey yaşayan oldu mu
Muhtemelen çatlağa dönecektir
Benim öyle olmuştu catladi sonra
Ama kaşıntı da eşlik ediyorsa ,doktora da görün
Kolestaz denilen bir şey var ayrıntılı tam bilmiyorum yasamadigim için.

Kizlar tsh yani troidim 5.43 çıktı aranizda bu sekilde yuksek troidi olan var mi saglik ocaginda yapilan kan sonucmda cikti ve muhakkak dahiliyeye gitmemi istedi doktor korktum acikcasi

Benim 4 yil 4 ay olacak
Doktorum yapıyor sürekli
Ama benimle ilgili hiç konuşmadık daha

Kızlar birşey sormak istiyorum göbeğim ve çevresinde alerji gibi kırmızı döküntüler çıkmış. Böyle birşey yaşayan oldu mu
çatlıyor olabilirsin, bol bol yağlan, hiç çatlayacak gibi durmuyor demeyin kızlar güreşçiler gibi yağlanın
benim 7 sene geçti, doktorum normal gelirse normal gelmezse 40ta sez. yaparız dedi
işine gelmiyor bazı doktorların, sez. planlı programlı, öbürü belirsiz, e yeni kadınların canı tatlı, sonra çok şikayet eden uğraştıran oluyormuş, kolaylarına geliyor bence

Bir de pazartesi İzmir'in çok bilinen perinatologlarindan birine gittim bebisin kalbindeki parlaklık için
Ona sorduk da hic gerek yok ,5,6 çocuk.dusunuyorsaniz yapın dedi ama riskli dedi
Dikişlerin açılma riski var ,ilerde idrar kacirma,rahim sarkması gibi şeylerden bahsetti
Ben de görüyorum başka jinekologlarin sayfalarında .millet habire vajina daraltma ameliyatı oluyor ..
Normal doğumu tecrübe etmeyi çok istemiştim ilkinde ama eğer sonrasında ek operasyonlara gerek duyacaksam niye olsun normal de diyorum bazen ...kafam karışık yani ama içimde de çok kaldı

Arkadaslar nst de agri cikti, rahim boyu olculdu 1.5 a dusmus. Ameliyata giriyorum dikis atilacak. Ya Allah Bismillah. Dualarinizi bekliyorum. Korkuyorum, bebekler cok kucuk. Ah biraz daha dursalardi kafam allak bullak. Detaylari sonra anlatirim .
Allah yardımcın olsun, inşallah dikiş sonrası rahatlarsın, bebekler de sağlıkla büyümeye devam eder, bizi bilgilendir muhakkak

Kizlar tsh yani troidim 5.43 çıktı aranizda bu sekilde yuksek troidi olan var mi saglik ocaginda yapilan kan sonucmda cikti ve muhakkak dahiliyeye gitmemi istedi doktor korktum acikcasi
bence dahiliye bir görün muhakkak, benim aksine düşük çıkmıştı, hemen o gün hastaneden randevu aldırdı doktorum
gebelikte iniş çıkışlar çok olabiliyor ama birşey varsa da erken teşhis etmek önemli demişti
sonuç olarak hiçbirşey çıkmadı, gebeliğe bağlı dendi, senin de öyle olur inşallah canım ama lütfen ihmal etme

Benim 15 sene gecti ama normal dogum dusunmuyorum.
Yine sezeryan

tam tersini savunan doktorlar da var, yurtdışında ssvd daha fazla, öncesi sezeryan olmasa bile o sayılan sıkıntıları annelerimizin çoğu yaşıyor, her yöntemin kendince zorluğu/kolaylığı var, nasıl rahat edeceksen hissedeceksen oyle olmalı bence

Canim hic endiselenme
Valla kontrol altınaalinir
Hemen dahiliyeye git
Benimde 3,5cikmisti 5.haftdamdan beri hap kullanıyorum
İki ayda bir kan tahlili yaptırıyorum

Kasima kasidikca catliyor malesef
Bol bol nemlendir

ben varım canım,
ilk bebeğimde 20. hafta saglik ocagi testinde çıkmıştı ilaca gec baslamistim maalesef..
bu sefer 8. haftada baktırdım, gebeligin basindan beri duzenli ilacimi kullanip ayda bir baktiriyorum.
mutlaka ilaca baslayin doktorun dedigi mg'da.
benim kizim tiroid hastası doğdu anneden hamileyken yeterli hormonu alamadigi icin..
hic bir saglik sorunu yok yanlis anlayip panikleme , sadece her sene 2 kez kan veriyor takip amacli..
gecmis olsun

son haftalarda sık sık nst ye muayeneye gitmek kordonu takip etmek açısından da iyi oluyor
benim oğlan 2. turu attırmıştı boynuna şal gibi, mecburen sezeryan oldum :)
bunda bekleyeceğiz, kordon dolanma durumu olursa tabi ki ona göre hareket edilir ama hiçbirşey yokken garanti olsun diye erkenden almaya karşı benim doktorum, Rabbim hayırlı ve sağlıklı olanı nasip etsin

Benim ciciklerim kaşınıyor sürekli Bi de kahverengiyi gecmiş siyaha yakın olmus uç kısımları normal mi
Bebek gerildiginde pozisyon degistirdiginde karnim cok geriliyor benim gece bile o gerginlik beni rahatsiz ediyoraa nemlendiriyorum.
bacaklarima, goguslerime, belime, karnima komple suruyorum.
3. kutu hindistan cevizi yagim bu.
4. de aldim.
Lieracda var
Baska yagda alicam takviye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…