Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben bugün bebisimin kıyafetlerini yıkadım ütülücem allah izin verirse bu hafta çantamı hazırlarım 36 haftadan sonra belli olmuyo ne zman geleceğine kendi karar veriyo
Ben de henüz hazirlamadim ama bu hafta yıkayıp utuleyip cantamı hazırlarım inşallah. 35 ten sonra dusunuyordum ama evdeyken hazırlayayım dursun kafam rahat eder.

Merhaba benim de konu hakkında çok fikrim yok ama doktorunuz öyle dediyse bence ona güvenin. Kendinizi strese sokmayın hiç. Bır bakacaksiniz ki çok sağlıklı bir bebek dünyaya gelecek geriye sadece çektiğiniz stres kalacak o yüzden doktorunuza güvenin bence. Ama ille başka bir doktordan daha duymam gerek öyle rahatlarım derseniz de bir başka doktora gidin kontrole içiniz rahat etsin. Allah sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin

Hepimizde ayni telaş emin olun.
Saglikla kavusayimda alirim diyorum.
Sonra topuk kani falan icin tekrar haataneye gitmemiz gerekecek mesela dikkat etmemiz lazım.
Hijyene, etrafa,temizlige.
Bende bunlari dusunuyorum.
Hani dogum yapip gelsek eve bitmiyor anacim.
Yine hastane yollari

Ayy inşallah sağlıkla o günlere gelelim de sonrasını düşünürüz. Mayısa kadar bu işleri bir sisteme oturturlar herhalde hastanelerin durumu vs..

Günaydıın.
Rüyamda bebeğimi karnımdan çıkarıp emziriyor sonra geri yerine koyuyordum
hayir.olsun cnm ama senin ruyani yesinler yabide geri koyuyormuS az kaldi ya emzirmeye ilk bas aciyor ama sonra emzirmek cok guzel bir.duyguuuuu

Aynen cnm daha cok cikiyorsun disari mecburen aşisiydi ignesiydi

Günaydın kızlar. Bugun 32+0 olduk. Rapor almak için hastaneye gittim. Yeni geldim. Güle oynaya heyecanla gittiğimiz hastaneye büyük bi stresle gittik. Maske tak eldiven tak oraya dokunma buraya dokunma dezenfekte et kolonya sür derken kendimizi evde bulduk. Yine buna şükür. Rabbim bundan geri koymasın. Doktor benden daha stresliydi hasta yok ama 5 tane yatış var bugün doğum için dedi. Doğumlar birden artmış stresten sanırım. Bebeğin suyu azalmış. Bi kaç gündür az su içiyorum ondan kaynaklanabilir mi bilginiz var mı. Artması için ne yapmalıyım.

Kizlar ebebk baby me urunlerinden kullanip memnun kalan var mi?

Lohusa pedi aldim ama hastane icin buyuk kalin yani begendim isimi gorecek.
Ama gogus pediydi ıslak mendiliydi falan deneyen var mi?
Yorumlar güzelde merak ettim.

Tesekkur ederim canim tek korkum bu cunku daha sezeryan olali 2 yilgecmedi normal dogum riskli ve astim var evde dogumdan korkuyodum

Kizlar ebebk baby me urunlerinden kullanip memnun kalan var mi?

Lohusa pedi aldim ama hastane icin buyuk kalin yani begendim isimi gorecek.
Ama gogus pediydi ıslak mendiliydi falan deneyen var mi?
Yorumlar güzelde merak ettim.
Ben ikizlerimde babyme bez ve pisik kremini kullaniyorum ilk etapta prima premium care kullanmistik simdi baby me kullaniyorum bebis icinde 1 numara 1 paket prima premium care aldim 2 numaraya gecince baby me kullanmayi dusunuyorum. Ilkinde de oyle yaptim

hayir.olsun cnm ama senin ruyani yesinler yabide geri koyuyormuS az kaldi ya emzirmeye ilk bas aciyor ama sonra emzirmek cok guzel bir.duyguuuuu
Kanguru gibi cep vardı karnımda ordan alıyodum çok güzeldi bi de gıdıklanıyorum emerken diyorum nasıl alışacam

Bimde bugun bebek kolanya alt acma falan satiliyor kizlar bakin isterseniz

Havuc çok iyi geliyormuş suyun artması için bol ye suyunu çıkart iç

Masallah .evet stresli zamanlar ama meleklerimiz.icin guclu olmaliyiz.havuc demis arkadasimiz o gercektwn iyi geliyor.2.5,3 lt de su ic.tatlim duzelir merak etme ne zaman bir.dahaki kontrolun.sende seker yada tansiyon varmi bunlarda bebegin suyunu etkiliyormuş.tansiyonunu ölç bolca dinlen.dr ne dedi peki su icin ne yap dedi mesela

Son düzenleme:
Teşekkürler canım. Diğer randevum 3 hafta sonraya. Şeker tansiyon yok çok şükür. Doktoruma havuç suyu ve vişne suyunu bol icmemi söyledi. Şimdi dondurulmuş vişne aldım onu kaynatiyorum. Yeni yeni kendime geliyorum. Stres yok hayırlısıyla atlatacağız bu süreci hep beraber inşallah. Rabbim hepimize hayırlısıyla bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…