Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bence hamilelikten cok degisik rüyalar görüyoruz, sen hayıra yor. Sıkıntılarından, kederlerinden kurtuluyorsun gibi düşün

Kızlar ev işlerini nasıl yapıyorsunuz? Bana evi resmen bir şey götürüyor gibi geliyor ben pek elimi sürmemeye calısıyorum, eşim yardımcı oluyor. Ama durum pek iyi değil
Siz ev işi yapıyor musunuz?

Kızlar ev işlerini nasıl yapıyorsunuz? Bana evi resmen bir şey götürüyor gibi geliyor ben pek elimi sürmemeye calısıyorum, eşim yardımcı oluyor. Ama durum pek iyi değil
Yapmak isteyip yapamayanlardanim cabuk yoruluyirum bende

Ben de pek yapmıyorum hafta içi zaten çalışıyorum. Haftasonu da zaruri işleri paylaşıyoz eşimle.

Günlük ev işi yapmayı bırak ev taşıdım geçen hafta Kıbrıstan Antalya’ya

Mecburen yapıyorum malum bide evde çocuk olunca daha zor oluyor dinlene dinlene yapıyorum dağınık görünce psikolojim elden gidiyeahh

Normalde işten eve kendimi zor atıyorum 2 haftadır ne ev işi ne yemek hepsi eşimde zaten 9 da uyuyorum ama bu hafta sonu misafirim var yemek temizlik çay kahve hepsi bende sanriim zora gelince Allah güç veriyor 5 dk çorba karıştırmayan ben bir akşamda haftasonluk yemek yaptım umarım eşim bu durumun bu hafta sonuna özgü olduğunu anlar

Kiz biz yürek yiyengillerdeniz kanamam olmustu gecen hafta persembeamaaa yine de durmadik
Sen gercekten yurek yemissin ben leke falan gorsem korkardim yahu valla bizde ne leke ne bisey ama hala uzak duruyoruz hatta bu konuyu hic konusmuyoruz sanki boyle bir olay hic yokmus gibiyiz bu arada 2bucuk ay oldu esimin sabrina hayran kaldim dogrusu

Ay 2bucuk ay demisim bu hesaba gore hamile kalmam imkansiz artik nasil uzun geldiyse dogrusu bir bucuk ay

Öğrendiğimizden beri ev işlerini eşim yapıyor ilk olduğu için baya pimpirikliyiz zaten çalışıyorum hafta sonu da sağolsun hallediyoruz ben ufak işlerde o büyük işlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…