MaşaAllah Allah analı babalı büyütsün kurtuldun bebiş nsıl iyi mi adını ne koydunuz, kime benziyor .doğumların darısı başımıza sağlıkla vakitle olsun...tüm mahalle baskısı ve ısrarlara rağmen hala doğurmayan kimler kaldık ?sezeryanla doğum yaptm ben de 12.30 da çok şükür allah dogum yapmayan arkakaslara yardım etsin inşallah
Ayy MaşaAllah Allah uzun ömürler versin bebişinize . Güle güle büyütün adını ne koydunuzSayfamızın bir bebişin daha oldu 11.20 de sezeryanla 38+2 de. Çok şükür iyiyiz. Henüz yürümedim.Doğum bekleyenler sağlıkla kolayca kavuşsunlar inşallah
Ben varim bir an önce dogursam.diye bekliyorumMaşaAllah Allah analı babalı büyütsün kurtuldun bebiş nsıl iyi mi adını ne koydunuz, kime benziyor .doğumların darısı başımıza sağlıkla vakitle olsun...tüm mahalle baskısı ve ısrarlara rağmen hala doğurmayan kimler kaldık ?
tesekkur ederm canım adı asya oldu bunu kımseye benzetemedık ilk kızıma da bensemıo babası sarıısn mavı gozlu ben oyle bu uzun koyu saçlı dogdu çok sukur saglıklı suan problem yok ama benım nerdeyse rahım kopma noktasındaymış çok ınceydı bebegı gordum acınca zor bır amelıyat oldu dedı doktor ağrım çok boyle olan varmı acaba çok zor toparlancam bu defa galıba ılk dogumum daha kolaydıMaşaAllah Allah analı babalı büyütsün kurtuldun bebiş nsıl iyi mi adını ne koydunuz, kime benziyor .doğumların darısı başımıza sağlıkla vakitle olsun...tüm mahalle baskısı ve ısrarlara rağmen hala doğurmayan kimler kaldık ?
bende pazartesi gidecem. cati muayenesi yapacak. sonrasinda napcaz diye sordum beleyecez dedi. cok sıkıldım beklemekten. az daha bi zman gecerse suni isteyecem bendeBu cocuk doğmuyordoğmadıkça strese giriyorum hareketleri de azaldı iyice panik halinde yaşıyorum. İki gün önce gittim gece hareket etmedi diye yine netsde bişi cıkmadı ama hareketler net sekilde azaldı napıcagımı bilemiyorum. Doktor pazartesi 40+1de çağırdı suni planlıcaz. Belirtim de yok umarım birden baslar sürec hergün arıyo herkes doğdu mu diye.
39+5ten selamlarMaşaAllah Allah analı babalı büyütsün kurtuldun bebiş nsıl iyi mi adını ne koydunuz, kime benziyor .doğumların darısı başımıza sağlıkla vakitle olsun...tüm mahalle baskısı ve ısrarlara rağmen hala doğurmayan kimler kaldık ?
Sorma şiştim iyice artık ödem olmaya basladı eşim de taa gecen pazartesi açıklık var diye geldi sancı da vardı geleli 1 hafta oldu izni bitcek onun telaşındayım napcaz bakalımbende pazartesi gidecem. cati muayenesi yapacak. sonrasinda napcaz diye sordum beleyecez dedi. cok sıkıldım beklemekten. az daha bi zman gecerse suni isteyecem bende
Doguran herkese hayirli olsun arkadaslar. Keske soyle bir isim listemiz olsa. Kim ne koymus ogrenirdik.
Bugun bizim 1. Ay kontrolumuz ve asimiz vardi. Kalca ve bobrek ultrasonu yapildi gayet iyi allahtan. Ama kilosu iyi degil en alt seviyede kilo almis. Gunde 3 kere mama vericez. Zaten bi haftadir bu cocuk doymuyo bence diyodum asiri huysuzdu surekli memedeydi ama doymuyo gibiydi. Kilo almiyomus iste. Süt yeterince yagli besleyici degil demekki mamayla destekleyelim sutun kaliteside artar dedi doktorumuz. Ozellikle gece yatarken mama vericem ay sonuda dogru gunde 4 e bile cikabiliriz 60 la basliycaz 120 ye kadar cikicaz. Boyu uzamis 49 dogmustu 53 olmuskilo isi can sıkıci tabi. Simdi sütün kalitesini nasil arttiricam bakalim
cnm ben de açıktan üni okuyorum yanlış olmasın haftaya görünüyor sınavlar ben mi yanlş blyrm ben de sınavlara kadar doğurmak istemiyorum39+5ten selamlarsayımız cok az kaldi . bugun kasilmalar cok fazla oldu hadi hayirlisi bakalim. iki gun daha gelmesin diyorum yarin ve pazar acikogretim sinavim var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?