2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sezeryanla doğum yaptm ben de 12.30 da çok şükür allah dogum yapmayan arkakaslara yardım etsin inşallah
MaşaAllah Allah analı babalı büyütsün kurtuldun bebiş nsıl iyi mi adını ne koydunuz, kime benziyor .doğumların darısı başımıza sağlıkla vakitle olsun...tüm mahalle baskısı ve ısrarlara rağmen hala doğurmayan kimler kaldık ?

Sayfamızın bir bebişin daha oldu 11.20 de sezeryanla 38+2 de. Çok şükür iyiyiz. Henüz yürümedim.Doğum bekleyenler sağlıkla kolayca kavuşsunlar inşallah
Ayy MaşaAllah Allah uzun ömürler versin bebişinize . Güle güle büyütün adını ne koydunuz

Ben varim bir an önce dogursam.diye bekliyorum

tesekkur ederm canım adı asya oldu bunu kımseye benzetemedık ilk kızıma da bensemıo babası sarıısn mavı gozlu ben oyle bu uzun koyu saçlı dogdu çok sukur saglıklı suan problem yok ama benım nerdeyse rahım kopma noktasındaymış çok ınceydı bebegı gordum acınca zor bır amelıyat oldu dedı doktor ağrım çok boyle olan varmı acaba çok zor toparlancam bu defa galıba ılk dogumum daha kolaydı

Bütün sayfaları üşenmedim tek tek okudum doğumumdan sonraki emzirirken zaman bir hayli çok çünkü
Bir sürü minik katılmış aramıza çok şükür bin şükür Allah hep güzel günlerini göstersin ayaklarına taş gözlerine yaş değmesin çok mutlu ve merhametli olsunlar hosgeldiler sefalar getirdiler iyiki geldiler
Küçük doğanlar kuvözde olanlar hasta olanlar bir an önce annelerine kavuşurlar sağlıklarıyla inşallah

bende pazartesi gidecem. cati muayenesi yapacak. sonrasinda napcaz diye sordum beleyecez dedi. cok sıkıldım beklemekten. az daha bi zman gecerse suni isteyecem bende

39+5ten selamlar sayımız cok az kaldi . bugun kasilmalar cok fazla oldu hadi hayirlisi bakalim. iki gun daha gelmesin diyorum yarin ve pazar acikogretim sinavim var :)

Daha doğurmayanlar var bir kısa ben de anlatayım başımdan geçenleri
21 Aralık kontrole gittim ve tarih aldım 6 Ocak saat 10 da ameliyathaneye adımı yazdılar
20 Aralık gecesi daha doğrusu 32. haftadan sonra sıfır uyku ile geçirdim bu arada hamileliğimi en kötü yanı olarak hatirlayacagim tek şey var o da kaşıntı yattigim an kaşınmaya başladım karaciğer testlerim de normaldi bu arada ağlaya ağlaya sabaha karşı uyuyup kaldım 5 hafta boyunca
21 Aralık bu arada 37. haftam yani calisamaz raporumu da aldığım gün oldu işyerinde görüşmem gerekenler ile görüştüm eve geldim ama üstümde bir ağırlık
Eşimi aradım dedim gün aldık ben salak gibi oldum sevinemiyorum endişeli değilim kal geldi diyorlar ya hah işte bana kal geldi
Saat iki gibi uyumaya çalıştım 3:30 gibi eyvah donuma işiyorum diye attım kendimi yataktan altıma da yapmışım internetten baktım son haftalar olabilir ee dedim uyuyordum da tutamadım
Eşim yarım gün çalışıyor Allah'tan cumartesi günleri o geldi dedim böyle böyle başladık gülmeye bir kalktım ayağa hop bir daha cisimi yapıyorum işte gördün mü daha kaç hafta var ben dışarı da çıkamam artık diye ağlamaya başladım üstümü değiştirdim hopp bir daha
annemi aradim dedim koş ben işiyorum geldi ve biz hastaneye geçtik
Ebe beni dogumhaneye aldı açıklığıma baktı sanırım bu çatı muayenesi nefes al dediğinde alırsan sıkıntı olmuyor ben özür dilerim cisimi yapıyorum derdindeyim hala ebe dedi kızım doguruyorsun sakin ol ayrıca hayatinin iki yılı bok ve çiş içinde geçecek ozur dileme
2 cm açıklık var denemek ister misin dedi doktorum evet derse denerim dedim 3800 çıkmıştı sabahtan çok gelmedi bana doktor da demiş denesin
dayadilar suni sanciyi başladım yürümeye koridorda 2 saat sonra aldılar nstye baktılar bir yandan 2 cm hala
hadi az daha suni sancı yürüyüş 3 saat ve hala 2 cm
doktoru aramışlar bana da haber ver herkese dediler babam halam herkes arandı nasıl yetiştiler bilmiyorum fotoğrafçı ayarlanmisti onu aradım
hadi ameliyat deyince ben ortalığı ayağa kaldırdım ağla ağla beş dakika önce doğurmaya çalışan ben değilim sanki nasıl yani 15 dakika sonra göreceğim diye ağla ağla içim çıktı uçuklar çıkardım
15 dakikada çocuğum doğdu ben bir saate yakın kaldım ameliyatta
Şükür sıkıntı çıkmadı şunu bilerek gidin ama ameliyat olacaksın ve acimamasi saçma ağrı elbette olacak ben böyle girdim ve çabuk toparladım bence
ab uyuşmazlığı diye birşey var onu öğrendim ben sıfırım oğlum b ve sarılığı neredeyse iki hafta sürdü çok şükür azaldı
Allah en büyük şükür sebebimi verdi çok şükür

bende pazartesi gidecem. cati muayenesi yapacak. sonrasinda napcaz diye sordum beleyecez dedi. cok sıkıldım beklemekten. az daha bi zman gecerse suni isteyecem bende
Sorma şiştim iyice artık ödem olmaya basladı eşim de taa gecen pazartesi açıklık var diye geldi sancı da vardı geleli 1 hafta oldu izni bitcek onun telaşındayım napcaz bakalım

Selam kızlar

Doğurmadan önce her an buradaydım. Şimdi ikuyamiyirum diye çok üzülüyorum. Aslında bebek almıyor vaktimi. Aile kalabalık çoluk çocuk derken telefonu elime sadece bebeğime resim çekmek için alıyorum

Doğuran herkesin gözü aydın diyorum. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin. hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.

_Ravzaa_ gerçekten öyle mi olacak böyle mı olacak derken sağlıkla kucaklamışsın çok şükür. Hastanede kal iyice dinlen. Ben de hiç yatmadım evde. 3-4 dikişe bakamadım. Iltihaplanmis tutmadı dikişler. Kotu kokulu akintim olunca gittim dr aldi dikisleri. Pazartesi kontrolum var yine. Kuyruk sokumu agrisi da cok kotu oluyir. Neyse ki bu sefer benimki uzun surmedi. Iki haftadan sonra rahatca oturup kalkmaya yatakta donmeye baslayabildim.

Doguran herkese hayirli olsun arkadaslar. Keske soyle bir isim listemiz olsa. Kim ne koymus ogrenirdik.

Bugun bizim 1. Ay kontrolumuz ve asimiz vardi. Kalca ve bobrek ultrasonu yapildi gayet iyi allahtan. Ama kilosu iyi degil en alt seviyede kilo almis. Gunde 3 kere mama vericez. Zaten bi haftadir bu cocuk doymuyo bence diyodum asiri huysuzdu surekli memedeydi ama doymuyo gibiydi. Kilo almiyomus iste. Süt yeterince yagli besleyici degil demekki mamayla destekleyelim sutun kaliteside artar dedi doktorumuz. Ozellikle gece yatarken mama vericem ay sonuda dogru gunde 4 e bile cikabiliriz 60 la basliycaz 120 ye kadar cikicaz. Boyu uzamis 49 dogmustu 53 olmus kilo isi can sıkıci tabi. Simdi sütün kalitesini nasil arttiricam bakalim

Canım uzulmuse benziyorsun. Takma kafana. Emin ol atak yapacak. Sütünü sağıyor musun? Sağmak arttırıyor gerçekten. Emzirmeden hemen sonra saydırın sütü verebilirsin. Ve memedeki son süt yağlı olan besleyici kısmı imis. Bir memen tam yumuşamadan bebeği memeden ayırma.
Semra Abbasoğlu (@emzirme_danismanligi) • Instagram photos and videos bu hesabı incele çok faydalı bilgiler veriyor soruları da cevapliyor.

39+5ten selamlar sayımız cok az kaldi . bugun kasilmalar cok fazla oldu hadi hayirlisi bakalim. iki gun daha gelmesin diyorum yarin ve pazar acikogretim sinavim var :)
cnm ben de açıktan üni okuyorum yanlış olmasın haftaya görünüyor sınavlar ben mi yanlş blyrm ben de sınavlara kadar doğurmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…