2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

72D6EB2B-1665-44C9-B545-502F1BBC383D.webp

2 2kedi_1deli yüklenmemiş onlar bu arada İstanbul’da emzirme danışmanlığı önerisi olan ben medipol hastanesine gidiyorum doğum da orada oldu kontrollerimizde hep orada fakat emzirme danışmanlığı 500 TL miş ücret normal mi o hastane biraz pahalı ama

Yenisini attım ama ben sabahtan beri ağlama modundayım doymuyoruz daha doğrusu emmiyoruz açlıktan ölecek şırınga ile verdim mecburen
Ben online danismanlik aldim. Danisman izmirde evde de gidiyor yakın cevreye.
Instagramdan bulmustum. Emzirme donemi boyunca wp'den sınırsız danisma soru cevap 770 tl.
Insta adi emzirenanne

Instagramdan bulmustum. Emzirme donemi boyunca wp'den sınırsız danisma soru cevap 770 tl.
Insta adi emzirenanne
Ama kadincagiz benim "benim sütüm yookk" onyargimi yenemediginden ben mamadan kurtulamadim. Oglumdan kalan olumsuz deneyimim vardi onumde set gibi duran :(

Grubun anneleri hangi mamalari kullanıyor ya
Ben aptamil kullaniyorum ama icim de rahat degil
Sanki hepsi gdo'lu katki maddeleri kanserojen gibi zehir gibi geliyo
Kurcalama iste baska caren yok ver gitsin de mi
Yok
Illa kendimi mutsuz edicem

Insta adi emzirenanne
Ben de onu takip ediyorum bi sorsam mı acaba demiştim ama cokmus ya.. tabi bildiğimiz bi piyasa değil.. yeni doğum yaptıgımda emzirme hemşiresiyle görüştürelim seni demisti bi tanıdık gerek yok ya demiştim su an kafamı vurayım bi yerlere🥶

Bu cocuk bugun hiç durmadı hep kucak bıraktıgım an aglıyor misafir de gelicek bi sürü iş hep yarım kaldı.. 7. Haftaya giriyoruz ama atak dediğimiz bu mudur bu zamanlar olur mu? simdi uyumus derin derin.. millet gelip de uyandırır simdi tepeme cıkar sinirlerim yine. Hele kv ve kp dün benden alıp aglayan cocugu bende duruyo demiyolar mı cinnet geliyor. Mama veriyorum ver bana diye elimden alıyo kp gazı cıkcak diyorum sırtına vuruyorm ben cıkarırım sen vuruyosun cocuga diyor.. ya sabır. Alıp da cıkarmadı tabi cocuk delirdi bana kaldı gece toparlaması.. basına dokunuyolar birde sürekli ya deliriyorum kafası acık bebek bu ellencek yer mi ben daha hiç dokunmadım.. kibarca söylemekle anlamıcaklar ama napsam nasıl desem bilmiyorum bu çekinik halim yüzünden sonra vicdan azabı cekiyorum cocugumu koruyamıyorım kıymetli mi diye milletten... bi de dün dışarı cıktık o gün denk gelip huzursuzlanıyo hemen üşüttük mü soruları.. delirdim ben dün ve bugun..

Bu arada instadan hesap adını görebildiklerimi ekledim ama.. gözden kaçmış olabilir duygubusragy benim hesabım 😊

Yok
Ben de aptamil kullanıyorum ama sorgulamak istemiyorum inan zaten bu emzirme danısmanları mamaya ilaç dedikce tüylerim diken diken oluyor.. kabızlık falan yapmadı ondan devam ettim.. ilk aldığımda cok incelememiştim bu kutudan sonra sütüm gelir almam bi daha demiştim 😬

Yok
Suan sma kullaniyorum canm aptamil similac humana en son smada kaldk memnunuz sukur

benimde 6 kilo fazlam var kendimden nefret etmeye başladım acil zayiflamam lazım ama dikkat edemiyorum

Elifakca Elifakca ben de aptamil kullanıyorum ve aptamile şükrediyorum. Sma, baby goat, golden goat, hipp kullandım. Gazdan perişan olduk. Conformile kurban olayım.

Kocam da lactamil anne içeceğini mama diye bebeğe veriyormuş.😂😂😂 bizim çocuk tam Çinli, ne bulsa götürüyor. Kafasına ekmek koymuştum şişi insin diye, onu bile yemeye kalktı😂😂
Taburcu olduk, iyiyiz evdeyiz bu arada. Yorgunuz çok.

Ben de aptamil kullanıyorum ama sorgulamak istemiyorum inan zaten bu emzirme danısmanları mamaya ilaç dedikce tüylerim diken diken oluyor.. kabızlık falan yapmadı ondan devam ettim.. ilk aldığımda cok incelememiştim bu kutudan sonra sütüm gelir almam bi daha demiştim 😬
Bizim de kabizlik yapmadi surekli degistirmek de istemiyorum. Dedigin gibi oldu benim de ilk aklima aptamil geldi oylesine diye aldim. Sonra devam edegeldik iste

Ben hip kullaniyorum ve hiiic sorgulamiyorum 😂🤣
En temizi en guzeli 😬

Suan sma kullaniyorum canm aptamil similac humana en son smada kaldk memnunuz sukur
Oglumda sma kullandim cok kabizlik yapti bunda denemedim bile

Elifakca Elifakca ben de aptamil kullanıyorum ve aptamile şükrediyorum. Sma, baby goat, golden goat, hipp kullandım. Gazdan perişan olduk. Conformile kurban olayım.

Kocam da lactamil anne içeceğini mama diye bebeğe veriyormuş.😂😂😂 bizim çocuk tam Çinli, ne bulsa götürüyor. Kafasına ekmek koymuştum şişi insin diye, onu bile yemeye kalktı😂😂
Taburcu olduk, iyiyiz evdeyiz bu arada. Yorgunuz çok.
Ahhaha böceklere fe yiyecek gibi bakiyo mu 😂 ya conformili ilk soyleyenlerdenim burda muhabbeti gectiginde. Ama yine gruptan biri glikozlu falan dedi kanima girdi 😂 gecmis gitmis olsun insallaj tez zamanda sifasini bulur

Yok
Biz hipp kullanıyoruz memnunum. Eczacı önermişti çok kurcalamadım ben de ☺️

Back
X