- 2 Mart 2020
- 286
- 881
- 53
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yenisini attım ama ben sabahtan beri ağlama modundayım doymuyoruz daha doğrusu emmiyoruz açlıktan ölecek şırınga ile verdim mecburenYaaa acilmiyo ekler.. bitek bende mi oyle
Bende acamadimYaaa acilmiyo ekler.. bitek bende mi oyle
Vayyy kiyafetini yesinler.. rap soylemeye basliycak gibi duruyor
Ben online danismanlik aldim. Danisman izmirde evde de gidiyor yakın cevreye.Yenisini attım ama ben sabahtan beri ağlama modundayım doymuyoruz daha doğrusu emmiyoruz açlıktan ölecek şırınga ile verdim mecburen
Ama kadincagiz benim "benim sütüm yookk" onyargimi yenemediginden ben mamadan kurtulamadim. Oglumdan kalan olumsuz deneyimim vardi onumde set gibi duranBen online danismanlik aldim. Danisman izmirde evde de gidiyor yakın cevreye.
Instagramdan bulmustum. Emzirme donemi boyunca wp'den sınırsız danisma soru cevap 770 tl.
Insta adi emzirenanne
Ben de onu takip ediyorum bi sorsam mı acaba demiştim ama cokmus ya.. tabi bildiğimiz bi piyasa değil.. yeni doğum yaptıgımda emzirme hemşiresiyle görüştürelim seni demisti bi tanıdık gerek yok ya demiştim su an kafamı vurayım bi yerlereBen online danismanlik aldim. Danisman izmirde evde de gidiyor yakın cevreye.
Instagramdan bulmustum. Emzirme donemi boyunca wp'den sınırsız danisma soru cevap 770 tl.
Insta adi emzirenanne
Ben de aptamil kullanıyorum ama sorgulamak istemiyorum inan zaten bu emzirme danısmanları mamaya ilaç dedikce tüylerim diken diken oluyor.. kabızlık falan yapmadı ondan devam ettim.. ilk aldığımda cok incelememiştim bu kutudan sonra sütüm gelir almam bi daha demiştimGrubun anneleri hangi mamalari kullanıyor ya
Ben aptamil kullaniyorum ama icim de rahat degil
Sanki hepsi gdo'lu katki maddeleri kanserojen gibi zehir gibi geliyo
Kurcalama iste baska caren yok ver gitsin de mi
Yok
Illa kendimi mutsuz edicem
Suan sma kullaniyorum canm aptamil similac humana en son smada kaldk memnunuz sukurGrubun anneleri hangi mamalari kullanıyor ya
Yok
Bizim de kabizlik yapmadi surekli degistirmek de istemiyorum. Dedigin gibi oldu benim de ilk aklima aptamil geldi oylesine diye aldim. Sonra devam edegeldik isteBen de aptamil kullanıyorum ama sorgulamak istemiyorum inan zaten bu emzirme danısmanları mamaya ilaç dedikce tüylerim diken diken oluyor.. kabızlık falan yapmadı ondan devam ettim.. ilk aldığımda cok incelememiştim bu kutudan sonra sütüm gelir almam bi daha demiştim![]()
En temizi en guzeliBen hip kullaniyorum ve hiiic sorgulamiyorum![]()
Oglumda sma kullandim cok kabizlik yapti bunda denemedim bileSuan sma kullaniyorum canm aptamil similac humana en son smada kaldk memnunuz sukur
Ahhaha böceklere fe yiyecek gibi bakiyo muElifakca ben de aptamil kullanıyorum ve aptamile şükrediyorum. Sma, baby goat, golden goat, hipp kullandım. Gazdan perişan olduk. Conformile kurban olayım.
Kocam da lactamil anne içeceğini mama diye bebeğe veriyormuş.bizim çocuk tam Çinli, ne bulsa götürüyor. Kafasına ekmek koymuştum şişi insin diye, onu bile yemeye kalktı
Taburcu olduk, iyiyiz evdeyiz bu arada. Yorgunuz çok.
Biz hipp kullanıyoruz memnunum. Eczacı önermişti çok kurcalamadım ben deGrubun anneleri hangi mamalari kullanıyor ya
Yok