2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ay ben de öyleyim hiç sevmem kalan yemek. Akşam yemeğinde bitecek ve tencereler bomboş kalacak

Ya kzılar bu beybi beni çok kötü ısırıyor emzirmeyi çok severdim artık fobiye dönüyor yavaş yavaş. Aşırı ısırıyor yok sana meme diyip kapatıyorum bence anlamıyor ama olsun. Yarım saat sonra falan veriyorum. Ya aslında her şeyi ısırıyor kucağımıza alıyoruz omzumuzu ısırıyor sevelim desek çenemizi boynumuzu ısırıyor yüzüm boynum omzum ısırık hep. Görseniz kız kavgasından çıkmış gibiyim çizik dolu. Hiç ısıran bir kızım olacağını düşünmemiştim büyük kızım yapmazdı hiç. Ne yapmalı ne etmeli

Bildirimlerde seni görüp "iki gözümün çiçeği gelmiş" diye sevinirken bunları okumak çok üzdü beni. Tatil yapıp dinlenip keyif yapacakken neler yaşamışsın. Şimdi daha iyisindir inşallah.
Valla mervecim sorma eşekten düşmüş karpuz misali ne olduğunu anlamadım hiç
Boşver keyfinhemen eve dönelim kafasındaydık artık. Çok şükür döndük bende az öksürük kaldı da beybi hırıltısı var umarım ilerlemez
Sağlık olmayınca valla hiç anlamı yok
Çok teşekkürler ben iyi gibiyim de bugün bakıcı pozitif olduğunu söyleyince biraz karıştı işler. Beybi için endişe ediyorum inşallah anne sütü max koruma sağlar
Onun dışında el bebek Gül bebek büyüttüğümüz bu beybiler 1 sene sonra kreşe başlayınca arkadaşının ağzından sümüklü bisküviyi zorla alıp yemeye kalkacak tüm gün dışarlarda zaten her şeye alışacaklar o yüzden ne kadar erken biz gibi olur ve normal beslenirlerse adaptasyonları o kadar yumuşak Bi geçişle olur. Olduğu kadar artık Su akar yolunu bulur
Benim memeler yara oldu sonra ısırınca ağzından çıkarıp tüm kahverengi kısım ağzına gelecek şekilde vermeye başladım öyle böyle derken alıştı.

Kızlar emekleyen ve sürünnen bebeklere ne giydiriyorsunuz benim kızım hemen ağlıyor dizleri kızarıyor ev de çok sıcak uzun bacaklı giyse.
Ben giydirsem çocuk kurdeşen döker sıcaktan sadece çıtçıtlı body ile tüm günü geçiriyoruz İzmir Fırından hallice

Saat 2 bu saate kadar 10 dkda bir uyandı hala uyanıyor neyi bu kadar yanlış yapıyorum kafayı yicem ya
Sana Bi şey dicem inşallah doğru ifade edebilirim. Geçen gün okudum.Bi bebek asla uyumuyor uyusa da hep tavşan uykusu gibi sürekli uyanıyormuş. Bebek asla kendini güvenli hissetmiyormuş. ddoğum sırasında bebeğe yapılan müdahale bebekte travmaya sebep olmuş. Artık ne yapıldı bilmiyorum .Anne bebek terapistine gitmişler. Kadına doğum şurasında her şeyi şurasıyla tekrar anlattırmışlar bebeğe yeni doğum gibi bişeyler bişeyler . Böyle bir şey varmış. Ben de ilk defa duydum. sen istemeden her ne yaşandıysa hatırlamadığım küçücük bir detay bile olabilirmiş buna sebep. Lütfen yanlış anlama ama Bi araştır istersen. Özellikle anne bebek terapisine Bi bak derim. Sonuçta yolunda gitmeyen Bi şey var ortada ve bu seni çok yoruyor. İnşallah hemen geçer

Inşallah daha ilerlemez hırıltısı. Çok geçmiş olsun canım.

Saat 2 bu saate kadar 10 dkda bir uyandı hala uyanıyor neyi bu kadar yanlış yapıyorum kafayı yicem ya
Ben bir şeyi yanlış yaptığını düşünmüyorum. 10 aydır yanlış bile yapsan senin dodinin o yanlışa alışıp uyuması gerekirdi. Var bir sıkıntısı ama ne...
Ben ne zaman uyusun da şunu yapayım, uyuyayım desem uyumuyor. Her uyku öncesi gergin oluyorsan hissediyordur diyeceğim ama seninki gerçekten çok uç noktalarda bir uyku sorunu yaşıyor. Banyo ettirip yatırınca falan da böyle mi hep?

Bizimki de ısırgan biri. İlk başta öyle canıma okuyordu ki lansinohu çıkardım sürdüm. Sonra azaldı ama diş dönemlerinde yine başlıyor ufak ufak kemirmeye. Onun dışında omuz, kol, yanak, burun nereyi kaparsa ısırıyor. Yapma demek dışında bi çözüm bulamadım.

Kızlar bebegim son 2 haftadır tutunarak heryere gidiyor istediği yerde tutunup kalkıyor ama yere düşmeleri çok arttı özgür olmak istiyor tutmak istiyorum tutturmuyor yürümeye geçene kadar çok düşecek galiba içim gidiyor ama anlamadan düşüyor yavrum

Bizim de aynıydı. Sürekli düştü durdu ki her yeri halı minder yorgan kapladık. Nerede yumuşak zemin yoksa oraya gidip vurdu başını. Kasları geliştikçe düşmesi azaldı şu an. Daha temkinli oturup kalkması. Eskiden bana asılırdı artık sadecr tutuyor. Elini tutunca dengesini kuruyor, hissediyorum farkı.

Birisi bebeğini ısırarak öpüp sevmiş olabilir mi?

Ayy evet nereye yastık koysam olmayan tarafa düşüyor yavrum benim düşe kalka buyuyeceler ama parkeye düşünce de çok ses çıkıyor ağlayasım geliyor düzelecek inşallah zamanla

Ayy evet nereye yastık koysam olmayan tarafa düşüyor yavrum benim düşe kalka buyuyeceler ama parkeye düşünce de çok ses çıkıyor ağlayasım geliyor düzelecek inşallah zamanla
Zamanla dengeyi kurmayı usulca düşmeyi oturmayı çok güzel öğteniyorlar parke gene yumuşak sayılır, bazen küt diye fayansa düşüp kafayı vuruyorlar ama allahtan çabuk unutuyorlar

Bizimki de isiriyor ve sac cekiyor, aciyor yani

Zamanla dengeyi kurmayı usulca düşmeyi oturmayı çok güzel öğteniyorlar parke gene yumuşak sayılır, bazen küt diye fayansa düşüp kafayı vuruyorlar ama allahtan çabuk unutuyorlar
Siiznkiler tutunup yürürken mi düşüyor böyle biz henüz o aşamada diiliz elimizi tutup yürüyor. Sürekli emekleme pozisyonuna gelip ileri geri sallanıyor en sonunda vazgeçip yatıyor

Inşallah daha ilerlemez hırıltısı. Çok geçmiş olsun canım.
Sağol kuzum
Ya sen telefonu naptin? Tamir mi değiştirdin mi?
Benim ki ağlıyor artık değiştir beni diye ama verdiğim paraya günah
Bu kadar pahalı olmak zorundalar mı ya benim telefona artık kılıf bile kalmadı o kadar eski ki kılıfını bile üretmez oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…