2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
Yine diş ağrılarımiz var kızlar..
Biraz yiyip içiyor kendine geliyor cocuk sonrasi yine fos yine diş vs... zayıflıyor miniklesiyor :)) şu dişler bir bitse. Zaten istahsiz cocuk cizgi film eşliğinde zar zor yiyor ((
 
Normaldir heralde doktora sorarsın yinede herkeste farklı etki görülebilir belkide cikolata falan yiyincede ya hareketleniryolar belki tatliyla alakalı olabilir şekerli yiyince falan
Farkli birsey bu sizde ve diger arkadaşlarınızda böyle olduysa bebekleriniz de saglikliysa korkmamaliyim ozmn dimi
 
Geçmiş olsun bizde de alt azilar geliyor ağrısı kaşıntısı uzun sürdü.
 
İçti mi o şekilde bizim ki bilmediği bir şeyi hiç içmiyor.sonuc olarak şu anne sütü ve çorba içiyor.
 
İncikuş'tan inciler...(biraz tebessüm hepimize iyi gelir dedim)
Kakasını yapınca, anne kaka diye yanıma geliyor bizim minnoş. Bezini değiştirmek bir savaş hali olsa da bezini açınca "ooo kaka" diyor.
Inşallah beze kolay veda ederiz

Bu aralar iyice çenesi açıldı. Ne desek tekrar ediyor ve bilinçli konuşması, sorularıma verdiği cevaplar epey arttı. Her gün farklı bir şeye şaşırıyoruz. Çok şükür bugünümüze...

Sizler nasılsınız? Neler yaşıyorsunuz?
 
Maşallah inciye bizimkinde yok henüz kelime. Yani anne baba dahi demiyor. Çok iyi anına denk gelirse anne de hadi dediğimde adde diyor. O kadar. İnek sesi bide köpek sesi yapıyor. Hav, mö. Ama işaret etmeden ne söylesem yapıyor.Onda sorun yok.Yani tek kelime yok gibi bizde. Bir ay daha süre veriyorum kendime. 18 ay dolunca açılır heralde diye düşünüyorum. Ozamanda olmazsa ozaman panik yaparım Yani şu deprem olayını hala da atlatamadim ya. Çok sorun etmiyorum şimdilik hicbirseyi.
 
Bütün bebislere maaşallah. Bir anda açılır inşallah seninki de. Genelde öyle diyorlar. Sağlıkları yerinde olsun da
 
Bizde öyleyiz doktorumuz eğer bir şeyi sorduğunuzda gösteremiyorsa ozaman endişe edin dedi. 2 yaşa kadar bekleyeceğiz eğer hala yoksa yönlendirecekmiş bizi terapi falan galiba bu hafta oyun okuluna başlayacağız haftada bir bir saat inş faydası olur yaşıtlarını görünce
 
Sürekli üzerimde ve emmek istiyor kızlar. Hiç birşey yapmasam ilgilensem olmuyor en azından yemek yapmak gerekiyor topla kaldır vs.Tırnak kestirmedi bugün.Ben iyi değilim böyle olunca o da iyi olmuyor.Psikolojinizi düzeltmek için ne yapıyorsunuz?
 
Bizde de baba dede meme ve hayvan sesleri var ağlarken anne diyordu eskiden bu aralar nne gibi birşeyler gel gel birde kapının kirişi diyor "kirişi" bu kelimeyi beğendi söylemeye çalışıp gülüyor.
 
Bizde de baba dede meme ve hayvan sesleri var ağlarken anne diyordu eskiden bu aralar nne gibi birşeyler gel gel birde kapının kirişi diyor "kirişi" bu kelimeyi beğendi söylemeye çalışıp gülüyor.
Diğerleri kelime sayılmıyor galiba burdaki doktor öyle bir şey söyledi gerçi bunlar Türkçede anlamlı ama kirişi belki kelime sayılır.
 
Bizde de baba dede meme ve hayvan sesleri var ağlarken anne diyordu eskiden bu aralar nne gibi birşeyler gel gel birde kapının kirişi diyor "kirişi" bu kelimeyi beğendi söylemeye çalışıp gülüyor.
Bu aralar sadece dua ile iyi olmaya çalışıyorum.
Whatsapp ta yazışırken dahi gülme emojisi kullanamıyorum öyle bir hal işte…
Ne diyim allah yardımcısı olsun herkesin
 
Bizde de kız herşeye ve herkese anne diyor
Babayı öğrendi şu sıralar
Oldu iki kelime
Son olarak da kediye abi demeye başladı etti üç ilk kızım baya konuşkandı bir yaşında 10 kelimeye yakın söylüyordu
Bu kızım da zamanla açılır diye düşünüyorum
 
Son düzenleme:
Benimkinin de kelime sayısı az, anne elma teyze dede gol gibi bikaç kelimesi var aklıma gelen. Birkaç hayvan sesi de çıkarıyor. Zaman zaman çok takıntı yapıyorum ama şimdi kendime kızıyorum bu da dert miymiş diye. Herşeyi anlıyor yapıyor derdini anlatıyor illaki konuşur diyorum. Ben de 18 ay sonrasından umutluyum çok yerde okudum duydum 18 ay sonrası dilde ilerleme çok hızlı olurmuş.
Oğlumun 10 gündür burun geniz akıntısı var grip nezle değil ama günde 3-4 sefer burnunu çekmem gerekecek kadar çok bir akıntısı var. Bi ara kulakta sıvı birikmiş demişti dr o sıvı burundan atılıyor olabilir mi acaba çok mu saçma bişey sordum?
 
Canım inci maşallah sana
Allah’a emanet olsunlar tüm yavrular
Bizimki sinirli biraz diyelim yolda yürürken düştü. kalkıp yere düştüğü için düştüğü zemine kızan ve ona destek vermemizi isteyen bi velet vurma huyu var. yapma dersem daha çok yaptığı için vurma demiyorum elini tutuyorum öyle bakışıyoruz bu hallerini özleyeceğim orası kesin
 
Kızımda öyle yaaa bazen sinirlendiğinde koşuyor dişini sıkarak korkutuyor beni normal mi sinir yA
 
Kızlar benim kızım 11 aylik emmeyi birakmisti mama veriyordum bir süredir geceleri en azından. 2 gündür gece öyle bir derin uyuyor ki mama içmek istemiyor. Zar zor bir kaç damla anca. Gece beslenmesini mi kesmeliyim acaba sizce ??
Gece beslenmek mi istemiyor ki??

Bu ay doktora da soracağım ama sizede sorayım dedim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…