2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Merhaba kızlar ben de hepimiz gibi felaketten çok etkilendim, psikolojim çok bozuk sürekli deprem olursa şöyle yaparız böyle yaparız diye kafamda kuruyorum. Hepiniz gibi oğlumun üstünü örterken üşüdü mü diye kontrol ederken utanır oldum. Gördüğüm her depremzede bebeği emzirmek ısıtmak istedim.. Ne denir ki Allah selamet versin güç kuvvet versin bir daha da yaşatmasın böyle afetler inşallah..

Bu akşam oğlum kulağını tutup ağlamaya başladı, genelde bişey yerken oldu, götürdük ve kulakta sıvı birikmiş. Enfekte değilmiş ama kulaktaki basınç artmış. Alerji ilacı ve burun spreyi verdi.. alerji ilacı ne alaka bilmiyorum ama yarın alıcaz mecbur başlıca inşallah ilerlemez..
Yatarak emzirmekten olur dedi dr. Ben 13 aydır gece full yatarak emziriyorum o şekilde uyutuyorum bunu bırakmak çoook zor olucak..

Sen Kahramanmaraşta mıydın? Çok geçmiş olsun canım. Ne durumdasın, nerdesin şimdi?
Evet canım. O kıyameti bizzat yaşadık. Aydın'a eşimin ailesinin yanina geldik. 3 gün ordaydık. Evimiz zarar görmedi şükür ama eve giremediğimiz için dışarıda üşüme tehlikesi geçirdik arabada. Şanstan mazot da yoktu. Çok kötüydü. Rabbim bir daha vermesin. Eşim yarın geri dönecek. İşinin başına.

Allah yardımcınız olsun. Rabbim bir daha yasatmasin. Çok şükür hayattasınız ve eviniz zarar görmemiş. Eşinin geri dönecek olmasına da üzüldüm. Haberlerden takip ettiğimiz kadarıyla şehir çok zor durumda. Barınma, temiz su, tuvalet ihtiyacı. Allah bölgedeki herkesin yar ve yardımcısı olsun...

Amin canim amin... Dua edin bol bol.

Cok geçmiş olsun, iyi olmanıza çok sevindim. Atomiks inde dediği gibi hepimizin göğsünde koca bir taş var sanki.
Benim psikolojim iyice bozuldu, her an deprem olcakmis gibi yaşıyorum. Beyninde bir sürü senaryo kuruyorum. Milletçe ne zaman düzelir psikolojimiz bilmiyorum. Ekonomi, soğuk hava, afet... herşey üst üste geliyor. Umarım fizik kanununda olduğu gibi, suyun dibine batmisizdir da artık yüzeye çıkma vaktimiz gelmiştir.

MarV-el çok üzgünüz gerçekten hiçbişeyden tat alamıyoruz, çok çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın, geride kalanlara bol sabır ve maddi manevi şifalar versin, kaybettiğimiz canlara da rahmet eylesin.. hepsi şehit hükmünde zaten ama mekanları cennet olsun inşallah.

Çok geçmiş olsun
Bu söz çok hafif kalıyor bence çünkü
İnsan olmaktan utanıyoruz rutinimizi yaşamak bile sıkıntı veriyor
Allahım yaşatmasın bir daha
Vefat edenlere rahmet eylesin
Kalanlara da dayanma gücü inşallah

Kurtulan bazı bebekler maalesef ex olmuş Ankara’ya sevkedildikleri hastanede çalışan bir yakınımızdan bire bir öğrendik kalan evlatlar sağlıkla yaşasınlar inşallah
Günlerdir uyuyamıyorum
Psikolojimiz yerle yeksan
Allahım yaşatmasın kimseye

Amin canim amin. Allah büyük.

Off çok üzücü ya. Umarım kalanların onları çok seven akrabaları/koruyucu aileleri olur…

Bitti artık her şey. Binaların yıkılmasını engelleyemediğimiz gibi, kalanların bir çoğuna da yetişemedik…

Söyleyecek söz yok.

Normali nedir bilmiyorum canım. İnci genelde günde bir kez yapıyor.
Valla ben muzda yedirsem sabah akşam illa kati zorlada olsa kaka yapiyor benimkisi hatta hep yemek sonrası illa yapar muz sonrasi bile yapabiliyor kabız olması lazım ama tam olarak olmuyor kati mati yaoiyor bende istiyorum bir kac gün yapmasın kilo toplasın:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…