- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #57.101
Oda doğru ya istediği olsun istiyor biseyle oynuycaksa illa onunla oynuycak su vb.. şeylere illa onunla.oynucak alınca elinden atyorknedini yere çığlık vs..Ekran bir yana anlaşılmadığı için de hırçınlaşıyor olabilir mi?
Bi derdi var ve anlamanızı bekliyor ekran onu iyi etmiyor sadece uyuşturuyor. Derdi geçmiyor o anlık derdini unutuyor....Derdini hatırlayınca da başa sarıp daha da kızmış ve hırçınlaşmış oluyor.
elinden alma. onu oyala veya şaşırt. aaa bak kapı çalıyor kim gelmiş bakalım falan de. kimse yoksa bile kapıyı açın. bakın dışarıya. veya buna benzer yolla dikkatini dağıt. yoksa ev tımarhaneye dönüyor.Oda doğru ya istediği olsun istiyor biseyle oynuycaksa illa onunla oynuycak su vb.. şeylere illa onunla.oynucak alınca elinden atyorknedini yere çığlık vs..
Bu aralar bizim kızın takıntısı karton bir kutu karton kutunun içine giriyor boyadık kalemlerle sticker yapıştırdık, içine oturuyor oyuncaklarını veriyoruz güzel oyalıyor hem bizimle hem tek fakat içinden çıkarmak istersek ağlıyor :) yere yatıp başka şeyle oyalamak ve ya şaşırtmak gerekiyor.Yine de oyuncak olarak tavsiye ederim kapaklarını kapatınca saklambaç da oynanabiliyor.elinden alma. onu oyala veya şaşırt. aaa bak kapı çalıyor kim gelmiş bakalım falan de. kimse yoksa bile kapıyı açın. bakın dışarıya. veya buna benzer yolla dikkatini dağıt. yoksa ev tımarhaneye dönüyor.
Ya bunu gördüm geçen bir yerde aşırı mantıklı gelmişti.Bu aralar bizim kızın takıntısı karton bir kutu karton kutunun içine giriyor boyadık kalemlerle sticker yapıştırdık, içine oturuyor oyuncaklarını veriyoruz güzel oyalıyor hem bizimle hem tek fakat içinden çıkarmak istersek ağlıyor :) yere yatıp başka şeyle oyalamak ve ya şaşırtmak gerekiyor.Yine de oyuncak olarak tavsiye ederim kapaklarını kapatınca saklambaç da oynanabiliyor.
İyi fikir cnm çok sağol eşimle birbirimizi yedik sorma anneme bıraktım bugün çocuğu:) bekar gibu geziyorum bu gece kalsın bakalım yarında hastane işlerim var onları halledeyim yarından sonra bakarım durmazsa alırım çok yoruldum yaelinden alma. onu oyala veya şaşırt. aaa bak kapı çalıyor kim gelmiş bakalım falan de. kimse yoksa bile kapıyı açın. bakın dışarıya. veya buna benzer yolla dikkatini dağıt. yoksa ev tımarhaneye dönüyor.
ay çok can sıkıcı sen doğurmuşsun ama k.v senin yerine lohusa olmuş gibi duruyor... Allah kolaylık versin.İyi fikir cnm çok sağol eşimle birbirimizi yedik sorma anneme bıraktım bugün çocuğu:) bekar gibu geziyorum bu gece kalsın bakalım yarında hastane işlerim var onları halledeyim yarından sonra bakarım durmazsa alırım çok yoruldum yakariyerime bilr ara verdim 21 aydır evdeyim hamileliği saymiyorum bile :)
Birde k.v var sorunlu.ilgi bekliyor geçen cocuk sabah uyudu saat 8 e doğru eşimin telini kıstım sesi benimki zaten hep.kisik deli.gjbi aramış durmuş Trip atıyor koca kadin ya cocuk mu önemli sen mi ???
Anlamsız bur de bu durum var ya bu insanların çocuğu var bir rahat bırak dün geldi tripte özür bekliyordu heralde sonra gitceklerine yakın cocuk bir ağladı kendini yerlere atmaya başladı ondan sonra anlamıştır umarım böyle durum işte dedim yemek bile yiyemiyorum ben dedim anlasın artık yaöbür gelini oğlanı arayamaz bile korkudan bize gelince car car telefon susmuyor cocuk uyanıyor hemen.
Kendimizi gördümelinden alma. onu oyala veya şaşırt. aaa bak kapı çalıyor kim gelmiş bakalım falan de. kimse yoksa bile kapıyı açın. bakın dışarıya. veya buna benzer yolla dikkatini dağıt. yoksa ev tımarhaneye dönüyor.
Fransa'yı bilmiyorum ama Türkiye'de bu işi meslek edinenler ve takip ederek pahalı siparişleri teslim almak için çete kuranlar var. o yüzden artık internet sitelerinden sipariş verirken telefona doğrulama kodu geliyor.ürün teslim edilirken bu kodu soruyorlar. kod olmadan vermiyorlar. umarım paranı geri alabilirsin. Ama amazonda sorun olacağını sanmam . Oyuncağın parasını görevli kuryeden keserler diye düşünüyorum.Kızlar başıma gelen birşeyi anlatayım kızım müziği çok seviyor Fransız akrabalarda piyano vardı bayıldı ve çok oyaladı daha öncede Mozart besteleri çalan bir müzikli kitap hediye etmişlerdi onu da çok sevmisti bende oyuncak piyano alayım dedim amazondan sipariş verdim teslim günü geldi benim dışımda Stéphanie diye birine teslim etmişler gözüküyor neyse dilekçe gibi birşey doldurdum yolladım parayı geri ödeyecekler kabul ettiler.Ama artık Amazondan birşey almaya korkarım.Sizce niye böyle oldu biri çaldı mı oyuncağı ya da taşıyan kişi mı aldı ve ya hata yaptı anlamadım.Gonderen şirket ve kargo farklı sonuçta.Daha sonra scooter vs de alırım diyordum artık güvenemem.Yorumlari vsde okumuştum iyi gözüküyordu yorumlar.
Aynen öyle durum cnm çok güzel.ozetlemissin :)ay çok can sıkıcı sen doğurmuşsun ama k.v senin yerine lohusa olmuş gibi duruyor... Allah kolaylık versin.
Çok geçmiş olsun, aynı problem bende de vardı ve manuel tedavi ile bir seansta geçti. Hiç ilaç kullanmadım. Sana tavsiyem bu konuda uzman iyi bir fizyoterapist bul ve manuel tedavi yaptır.Kızlar geçen hafta belimi ağrıttım ve hala geçmedi. Mesajla sıcakla biraz hafiflemişti ama geçen gün yine arttı hareket edemiyorum çok zorlanıyorum. Dr gittik bel filmi çekildi ama dr fıtık mı tam emin olamadı. İlaç vericem kas zorlanması olabilir dedi eğer öyleyse ilaç işe yarar işe yaramazsa da fıtık için mr isterim dedi ama ilaç da süte geçer emzirmeyi bırak bence dedibuna hazır olmadığımız için ilacı almadım kas gevşetici Bi ilaç. Başka bildiğiniz emzirme dönemi kullanılabilen kas gevşetici krem veya ilaç bilgisi olanın çok acil yardımına ihtiyacım var
Teşekkür ederim. Sana Bi teşhis kondu mu peki benim belirsiz şuan çünkü. Randevu kontrol süresi geçmeden bir de MR çekilsin dicem netleşsin fıtık mı zorlanma mıÇok geçmiş olsun, aynı problem bende de vardı ve manuel tedavi ile bir seansta geçti. Hiç ilaç kullanmadım. Sana tavsiyem bu konuda uzman iyi bir fizyoterapist bul ve manuel tedavi yaptır.
Bel kaslarımin güçsüzlüğü yüzünden olmuş demişti fizyoterapist. Tabi yorgunluk, stress, hepimizin şuan yaşadığı rutin seyler. Bir anda girmişti belime ağrı, ne yattigim yerden kalkabildim ne de yuruyebilmistim.Teşekkür ederim. Sana Bi teşhis kondu mu peki benim belirsiz şuan çünkü. Randevu kontrol süresi geçmeden bir de MR çekilsin dicem netleşsin fıtık mı zorlanma mı
FTR hekimleri hemen bir sürü ilaç vermeye bayılırlar. Ama inan fizyoterapistler harikalar yaratıyor.Teşekkür ederim. Sana Bi teşhis kondu mu peki benim belirsiz şuan çünkü. Randevu kontrol süresi geçmeden bir de MR çekilsin dicem netleşsin fıtık mı zorlanma mı
Bel kaslarımin güçsüzlüğü yüzünden olmuş demişti fizyoterapist. Tabi yorgunluk, stress, hepimizin şuan yaşadığı rutin seyler. Bir anda girmişti belime ağrı, ne yattigim yerden kalkabildim ne de yuruyebilmistim.
Kaslar resmen düğüm olmuştu, onları teker teker eliyle açtı. Ama çok acı çektim yaparken, ertesi gün hiçbir şey yokmuş gibi ayağa kalktım. Ankara'da mutlaka vardır, hemen yarın git tedaviye canim.
Yaa çok teşekkür ederim mutlaka önerini dikkate alıcamFTR hekimleri hemen bir sürü ilaç vermeye bayılırlar. Ama inan fizyoterapistler harikalar yaratıyor.
Çok geçmiş olsun canım. At kestanesi Jeli vs oluyor bitkisel belki onlar işe yarayabilir. Bir de fizyoterapist görse daha iyi olur bence. İnşallah kısa zamanda geçer ya bel ağrısı çok kötü bilirim. Benim resmen kitlenmisti ayağımı bile uzatamiyordumKızlar geçen hafta belimi ağrıttım ve hala geçmedi. Mesajla sıcakla biraz hafiflemişti ama geçen gün yine arttı hareket edemiyorum çok zorlanıyorum. Dr gittik bel filmi çekildi ama dr fıtık mı tam emin olamadı. İlaç vericem kas zorlanması olabilir dedi eğer öyleyse ilaç işe yarar işe yaramazsa da fıtık için mr isterim dedi ama ilaç da süte geçer emzirmeyi bırak bence dedibuna hazır olmadığımız için ilacı almadım kas gevşetici Bi ilaç. Başka bildiğiniz emzirme dönemi kullanılabilen kas gevşetici krem veya ilaç bilgisi olanın çok acil yardımına ihtiyacım var
Teşekkür ederim gerçekten zor ya gece gündüz emzirirken, oyun hareket isteyen Bi çocukla çok zor. İnşallah fıtık değildir de ömür boyu uğraşmam. Tam ciddi Bi stres üzüntü anında çocuğu taşıyodum kısa mesafe ve max 10 kilo çocuk ama öyle bi kitlendim ki hala kendime gelemedim 2 haftadır tam geçti derken yine başladıÇok geçmiş olsun canım. At kestanesi Jeli vs oluyor bitkisel belki onlar işe yarayabilir. Bir de fizyoterapist görse daha iyi olur bence. İnşallah kısa zamanda geçer ya bel ağrısı çok kötü bilirim. Benim resmen kitlenmisti ayağımı bile uzatamiyordum
İnşallah fıtık değildir canım ya sadece zorlanma ile kalır inşallah. Evde küçük çocuk varken baş ağrısı bile zor, hele ki böyle şeyler daha da zorTeşekkür ederim gerçekten zor ya gece gündüz emzirirken, oyun hareket isteyen Bi çocukla çok zor. İnşallah fıtık değildir de ömür boyu uğraşmam. Tam ciddi Bi stres üzüntü anında çocuğu taşıyodum kısa mesafe ve max 10 kilo çocuk ama öyle bi kitlendim ki hala kendime gelemedim 2 haftadır tam geçti derken yine başladı
Çok geçmiş olsun canım. Ilaç bilmiyorum sadece geçmiş olsun demek istedim.Kızlar geçen hafta belimi ağrıttım ve hala geçmedi. Mesajla sıcakla biraz hafiflemişti ama geçen gün yine arttı hareket edemiyorum çok zorlanıyorum. Dr gittik bel filmi çekildi ama dr fıtık mı tam emin olamadı. İlaç vericem kas zorlanması olabilir dedi eğer öyleyse ilaç işe yarar işe yaramazsa da fıtık için mr isterim dedi ama ilaç da süte geçer emzirmeyi bırak bence dedibuna hazır olmadığımız için ilacı almadım kas gevşetici Bi ilaç. Başka bildiğiniz emzirme dönemi kullanılabilen kas gevşetici krem veya ilaç bilgisi olanın çok acil yardımına ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?