2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bu arada ilk kez rahat şurup içirdik. Önceden kolunu bacağını tutup şırıngayla veriyorduk. Çıkarabildiğini geri çıkarıyordu. Ağlama çığlık son derece travmatik sahneler yaşanıyordu.

Şimdi izlediği bir çizgi film var. Bebek hasta oluyor babası şurup veriyor bebek iyileşiyor falan. O şarkıyı söyledik. Videoyu açmaya gerek bile kalmadı ağzını açtı şurup içirmekte zorlanıyorsanız ve tabii TV açıyorsanız deneyebilirsiniz

Çok geçmiş olsun ikinize de. Universitedeyken ayda bir bademciklerim şişerdi. Bilirim, çok kötü olur. Su bile içmek işkence. Allah şifa versin...

Ayy ayda 1 mi. Hala devam ediyor mu öyle.
Evet, ayda bir şişerdi. 14 tane penisilin iğneyi sabah akşam vurdururdum iyilesmek için. Çok zordu. Önce burun ameliyatı oldum, burun içim çok kemikliymis, nefes alamiyormusum. Ağzımdan nefes aldığım için mikrop kapiyormusum. Biraz daha iyi oldum ama yine de çok sık hasta oluyordum. En son bademcik ameliyatı oldum. Meğer bademcigimin biri tüm işlevini yitirmiş. Ondan beri kolay kolay hasta olmuyorum.

Hepinize geçmiş olsun kızlar.Bizde de burun tıkanıklığı var ilerlemez umarım.

Benim bademcik hep hastanede yatmakla sonuçlanıyor. Allah korusun ya uzak olsun herkesten

Benim bademcik hep hastanede yatmakla sonuçlanıyor. Allah korusun ya uzak olsun herkesten
Bize de serum yattılar bugün ikimize. Hiç su içilmediği için bu hastalıkta ikimz de susuz
kalmışız. Bir de üstüne minik kuşum ishal oldu ya

Ama kan alınırken ve serum takılırken çok ağladı var ya emzirdiğime şükrettim. Serum takınca
yanına yattım emerken uyuyuverdi şaşırdım galiba çok ağladı hırpalandı yoruldu vücudu.
Allah'ım inşallah bu sondur ya.

Çok geçmiş olsun ya :/

Çok üzüldüm ya çok çok geçmiş olsun

Kızlar
Akşam misafirliğe gittik yolda uyudu 23.30 gibi yatırdık gelince bir ağrısı oldu heralde uyandı hemen. 1.30 da falan sabah saat 6 oldu hala uyumuyor eşimde cizhi film açıyor başa çıkamayınca ve cocuk çok hircin bu ara kendini yere atmalar uykulara direnmeler falan.

Sizce 2 yaş sendromumu olduk?

Az da olsa ekran açılıyor yemek yediğinde falan yada eşim artık tutamayınca çok sinirli olunca ne yapilcagini bilemedihinde açıyor ondan mi oluyor sizce ???

İkisi de olabilir tabi ama ekranın çocuğu hırçınlaştırdığını birçok çalışma ispatlamış. 3 yaş yeğenime belli sürelerle açtıklarında bile fark belli oluyor gün içinde izlemişse daha hareketli ve hırçın oluyor çocuk. Mecbur kalıyoruz ben de bazen kuzeninin veya kendinin videolarını açıyorum çok rahatsız olsam da

Çok geçmiş olsun

Başka bir derdi olabilir diş ağrısı ve ya burun tıkanıklığı var mı

Geçmiş olsun umarım sondur emzirmek gerçekten iyi oluyor hastalık durumlarında hem sakinleştiriyor.

Çok geçmiş olsun. Inşallah çabuk toparlarsiniz

Gece böyle uyanınca sadece karanlıkta odada tutmayı denediniz mi? Ekran konusu beni korkutuyor sınır koymak zor bence ama sizin kararınız tabii ki

Ekran bir yana anlaşılmadığı için de hırçınlaşıyor olabilir mi?

Bi derdi var ve anlamanızı bekliyor ekran onu iyi etmiyor sadece uyuşturuyor. Derdi geçmiyor o anlık derdini unutuyor....Derdini hatırlayınca da başa sarıp daha da kızmış ve hırçınlaşmış oluyor.

geçmiş olsun Allah şifa versin. havalar çok hızlı döndü ne olduğunu anlamadan hepimiz yamulduk. inşallah hemen toparlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…