- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #57.081
Çok geçmiş olsun ikinize de. Universitedeyken ayda bir bademciklerim şişerdi. Bilirim, çok kötü olur. Su bile içmek işkence. Allah şifa versin...Benim kız da ateşlendi bu gece. Ben bademcik iltihabı olmuştum benden geçti herhalde. Kendime çok kızıyorum şu an. Ama uzak tutmam mümkün değildi yabademcik iltihabı hiç geçirdiniz mi. Her yutkunma işkence gibi olur. İnşallah onunki o kadar olmaz diyorum artık olan oldu. Calpol verdim zıbınla kaldı ateş düştü. Hasta bebeklere de acil şifalar diliyorum
Ayy ayda 1 mi. Hala devam ediyor mu öyle.Çok geçmiş olsun ikinize de. Universitedeyken ayda bir bademciklerim şişerdi. Bilirim, çok kötü olur. Su bile içmek işkence. Allah şifa versin...
Evet, ayda bir şişerdi. 14 tane penisilin iğneyi sabah akşam vurdururdum iyilesmek için. Çok zordu. Önce burun ameliyatı oldum, burun içim çok kemikliymis, nefes alamiyormusum. Ağzımdan nefes aldığım için mikrop kapiyormusum. Biraz daha iyi oldum ama yine de çok sık hasta oluyordum. En son bademcik ameliyatı oldum. Meğer bademcigimin biri tüm işlevini yitirmiş. Ondan beri kolay kolay hasta olmuyorum.Ayy ayda 1 mi. Hala devam ediyor mu öyle.
Hepinize geçmiş olsun kızlar.Bizde de burun tıkanıklığı var ilerlemez umarım.Çok geçmiş olsun inşallah ilerlemeden toparlar. Bizim ufaklikta sadece uyurken ateşlenmeye başlamıştı ilk gün çok üzerinde durmadık ama 39a kadar çıkınca ertesi gün hemen doktora götürdük. Boğaz enfeksiyonu var yine, başlangıçta dönüşümlü ateş düşürücü ile başladık hevmezse antibiyotik dedi ve geçmedi. Hatta öksürük ve ses değişimi başladı ateşin yanında. Salgın var diyor doktor ama hep mi var bu salgın ne yapacağımı şaşırdım gerçekten.
Benim bademcik hep hastanede yatmakla sonuçlanıyor. Allah korusun ya uzak olsun herkestenBenim kız da ateşlendi bu gece. Ben bademcik iltihabı olmuştum benden geçti herhalde. Kendime çok kızıyorum şu an. Ama uzak tutmam mümkün değildi yabademcik iltihabı hiç geçirdiniz mi. Her yutkunma işkence gibi olur. İnşallah onunki o kadar olmaz diyorum artık olan oldu. Calpol verdim zıbınla kaldı ateş düştü. Hasta bebeklere de acil şifalar diliyorum
Bize de serum yattılar bugün ikimize. Hiç su içilmediği için bu hastalıkta ikimz de susuzBenim bademcik hep hastanede yatmakla sonuçlanıyor. Allah korusun ya uzak olsun herkesten
Çok geçmiş olsun ya :/Bize de serum yattılar bugün ikimize. Hiç su içilmediği için bu hastalıkta ikimz de susuz
kalmışız. Bir de üstüne minik kuşum ishal oldu ya
Ama kan alınırken ve serum takılırken çok ağladı var ya emzirdiğime şükrettim. Serum takınca
yanına yattım emerken uyuyuverdi şaşırdım galiba çok ağladı hırpalandı yoruldu vücudu.
Allah'ım inşallah bu sondur ya.
Çok üzüldüm ya çok çok geçmiş olsunBize de serum yattılar bugün ikimize. Hiç su içilmediği için bu hastalıkta ikimz de susuz
Ama kan alınırken ve serum takılırken çok ağladı var ya emzirdiğime şükrettim. Serum takınca
yanına yattım emerken uyuyuverdi şaşırdım galiba çok ağladı hırpalandı yoruldu vücudu.
İkisi de olabilir tabi ama ekranın çocuğu hırçınlaştırdığını birçok çalışma ispatlamış. 3 yaş yeğenime belli sürelerle açtıklarında bile fark belli oluyor gün içinde izlemişse daha hareketli ve hırçın oluyor çocuk. Mecbur kalıyoruz ben de bazen kuzeninin veya kendinin videolarını açıyorum çok rahatsız olsam daKızlar
Akşam misafirliğe gittik yolda uyudu 23.30 gibi yatırdık gelince bir ağrısı oldu heralde uyandı hemen. 1.30 da falan sabah saat 6 oldu hala uyumuyor eşimde cizhi film açıyor başa çıkamayınca ve cocuk çok hircin bu ara kendini yere atmalar uykulara direnmeler falan.
Sizce 2 yaş sendromumu olduk?
Az da olsa ekran açılıyor yemek yediğinde falan yada eşim artık tutamayınca çok sinirli olunca ne yapilcagini bilemedihinde açıyor ondan mi oluyor sizce ???
Çok geçmiş olsunBize de serum yattılar bugün ikimize. Hiç su içilmediği için bu hastalıkta ikimz de susuz
Başka bir derdi olabilir diş ağrısı ve ya burun tıkanıklığı var mıKızlar
Akşam misafirliğe gittik yolda uyudu 23.30 gibi yatırdık gelince bir ağrısı oldu heralde uyandı hemen. 1.30 da falan sabah saat 6 oldu hala uyumuyor eşimde cizhi film açıyor başa çıkamayınca ve cocuk çok hircin bu ara kendini yere atmalar uykulara direnmeler falan.
Az da olsa ekran açılıyor yemek yediğinde falan yada eşim artık tutamayınca çok sinirli olunca ne yapilcagini bilemedihinde açıyor ondan mi oluyor sizce ???
Geçmiş olsun umarım sondur emzirmek gerçekten iyi oluyor hastalık durumlarında hem sakinleştiriyor.Bize de serum yattılar bugün ikimize. Hiç su içilmediği için bu hastalıkta ikimz de susuz
Çok geçmiş olsun. Inşallah çabuk toparlarsinizBize de serum yattılar bugün ikimize. Hiç su içilmediği için bu hastalıkta ikimz de susuz
Disini de gösterdi akşam diş te var sanırım 2 yaş sendromu da belirdi iyiceBaşka bir derdi olabilir diş ağrısı ve ya burun tıkanıklığı var mı
Gece böyle uyanınca sadece karanlıkta odada tutmayı denediniz mi? Ekran konusu beni korkutuyor sınır koymak zor bence ama sizin kararınız tabii kiKızlar
Ekran bir yana anlaşılmadığı için de hırçınlaşıyor olabilir mi?Kızlar
geçmiş olsun Allah şifa versin. havalar çok hızlı döndü ne olduğunu anlamadan hepimiz yamulduk. inşallah hemen toparlarsınız.Bize de serum yattılar bugün ikimize. Hiç su içilmediği için bu hastalıkta ikimz de susuz
Loş ışık zaten gece lambalı odada duruyorduGece böyle uyanınca sadece karanlıkta odada tutmayı denediniz mi? Ekran konusu beni korkutuyor sınır koymak zor bence ama sizin kararınız tabii ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?