2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canım hiç atmadım usg sini nubu görünmüyordu doktorun verdiği fotoda , ondan hiç atmiyim dedim poposunu döndüğü fotoyu verdi bize
Arkayı döndüyse görünmez Allah gönlüne göre versin. Ama bebek eğer uyuyor ya da hareket etmiyorsa gittiğinde hafif öksürünce kıpır kıpır dönüyo aklında bulunsun yine poposu dönükse öksür gitsin

Öyle yapıyım Bi de bu kez erkende kahvaltı yapacağım Hep sabah erken saatte olduğu için kahvaltı yapmıyordum Bi de çikolata yiyeceğim bebek hareketleniyor o zaman

Saglıklı olsunlar da farketmez. Benim aklıma takılan nub teorisi yani gerçektende herkeste tutuyor mu bnde bir cok forum okudum nerdeyse % 80 tutmuş gibi o yzden merak ettim
Benim ultrasondaki nub görüntüm ile doktorun cinsiyet tahmini tutuyor (nuba göre yapmadı). Hafta sonu netlik kazanacak her ikisinin doğruluğu

Desene sende %20 lik kısım İçerisindesin diğerleri pek inandırıcı gelmiyor fakat nuba nedense inancım var bakalım bnde tutacak mı?

Canım 11 de yanılma payı çok yüksek zaten kız erkek bir birine çok benziyor. 12. Haftadan sonra biraz ayırt edilebilir. Banada 11 de erkek denildi. 12 de kendi Dr um kıza benziyor dedi
Aynn bnde öyle düşünüyorum ama gittiğim doktor bildiğin nub teorisine göre hareket ettiği için şaşırdım kararsız kaldım

Çok teşekkür ederim ben de çok seviyorum bu ismi kız olursa koycam inşallah bizim daha belli değil cinsiyet çarşamba kontrol var 12+4 olmuş olcak acaba bilir mi. Siz kaçıncı haftadasınız
İkinci oğlumu 12. Haftada söylemişti dr. Ben şuan 14.haftadayım ama kontrolüm 2 hafta sonra.

inşallah bir an önce karnımız büyüsün istiyorum hareketleri hissetmek istiyorum
Benim karnım hemen büyüyor fazla kilo almıyorum ama göbeğim pıt diye hemen çıkıyor. Şuan hamile olduğum bayağı belli. Son aylar çok büyük oluyor hareketleri sınırlıyor. Küçük göbüş daha kullanışlı sanki

Merhabalar ben de ssvd düşünüyorum. Ama yakın zamanda benim druma giden bir arkadaşım ssvd nin ücretinin sezeryanın iki katı olduğunu söyledi. Kullanılan ilaç vs pahalı demiş dr. Bu yüzden fiyat çok yüksekmiş acaba sizin dr da bu kadar fark alıyor mu açıkçası drum doğru mu söylüyor yoksa riskli diye fiyatı da mı yüksek tutmuş kafam karıştı. Eğer sorarsanız buraya yazar mısınız

İlk gebeliklerde daha gec hissediliyomus ya o yüzden emin olamıyorum zamanla emin olurum heralde cok güzelmiş
Ben ilkini 21 hastalıkken hissetmiştim ve daha öncekilerden çok farklıydı bazen bir damar atışını bazen gazı karıştıranişiyoruz. Şuan 13+5 günlüğüm ve henüz hissetmedim. İç karınla da alakalı benim genişmiş sanırım o yüzden duvarlara çarpmıyor. Sizin belki de dardır bu yüzden daha erken hissetmiş olabilirsiniz ama normalde 17 sonrası diyor drlar da

Cok sasirdim su an asıl sezeryande belden uyusturmaydi anesteziydi igneydi dikişti bir suru masraf yapiyosun
Normal dogumda napiyolar ki adı ustunde normal yani

İnanın bilmiyorum henüz görüşmedim bile kendisiyle. Memlekete bu gidişimde görüşeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…