- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 133
- 36
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #12.561
Olmadı çikolata yerine meyve suyu içerimKesinlikle kana cabuk karisan sekerli seyler yemen lazim mesela yarim saat once meyve suyu iç yerinde duranaz bebek
Kontrolünüz nasıl geçti? Benim de bir kaç gündür alt karnımda hafif ağrı var.Yarın insallah cinsiyet belli olacak, randevum sabah, dua edin bana nolursunuz sağlığı da yerinde olsun, bir haftadır alt karnım ağrıyor, biraz tedirgin olduğum için erkene çektim randevuyu. Dua edin de mutlu mutlu ayrılayım doktorun odasından, Allah evlatlarımızı bize bağışlasın
Evet ya iç karın olayını da düşündüm bilmiyorum gazla vs karıştırmadigima eminim ama ilerde kesin hissettigimde anlarim artık gerçek miydi neydiBen ilkini 21 hastalıkken hissetmiştim ve daha öncekilerden çok farklıydı bazen bir damar atışını bazen gazı karıştıranişiyoruz. Şuan 13+5 günlüğüm ve henüz hissetmedim. İç karınla da alakalı benim genişmiş sanırım o yüzden duvarlara çarpmıyor. Sizin belki de dardır bu yüzden daha erken hissetmiş olabilirsiniz ama normalde 17 sonrası diyor drlar da
yok biz merak ediyoruz nasıl büyüyor diye aslında :) ilk defa hamile kaldım bende göbeğim büyüsün ya sorun değil benim içinBenim karnım hemen büyüyorfazla kilo almıyorum ama göbeğim pıt diye hemen çıkıyor. Şuan hamile olduğum bayağı belli. Son aylar çok büyük oluyor hareketleri sınırlıyor. Küçük göbüş daha kullanışlı sanki
Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın, peki neden olmuş? İlk hamileligimde fitilini de iğnesini de çok kullandım. Daha çok iğne veriyorlardı amaMerhaba arkadaşlar.
Dün aniden gelen kanama ile kendimizi doktorda bulduk. Bebek iyi şükürler olsun. 2. Gebeliğim daha önce hiç yaşamamıştım çok zor bir durummus. Yaşayan arkadaşlara bol sabır ve şifa diliyorum.
Progestan verdi fitil. Bu durumu yaşayıp fitil kullanan varmı. Sancim çok fazla
Doktor nedeni hakkinda bisi dedi mi. Cok gecmis olsun. 2 hafta frlan oncr banada olduMerhaba arkadaşlar.
Dün aniden gelen kanama ile kendimizi doktorda bulduk. Bebek iyi şükürler olsun. 2. Gebeliğim daha önce hiç yaşamamıştım çok zor bir durummus. Yaşayan arkadaşlara bol sabır ve şifa diliyorum.
Ben keseyi gördüğümden beri kullaniyorum. Doğuma kadar da kullanacagimi söyledi dr. Ama benim pıhtılaşma faktörlerimde sorun var.Merhaba arkadaşlar. 10+2 deyim şu anda bugün dr 13 haftadan itibaren oksapar hergun kullanacaksın dedi.pihtilasma önleyici. Coraspirin kullanıyorum şu anda zaten.bana herhangi bir test yapılmadı gebelik kaybımda yok neye göre bunu verdi.kullanan arkadaşlar bunun bir testi var mı.sadce yaşım 36 o yüzden dedi anlamadım.
Canım yorum olarak bebeğin iyi olduğunu içeride herhangi bir kanama gorunmedigini ama yinede gebelikte kanama istenmeyen bir durum olduğu için düşük önleyici bir iğne verdi. Onu yaptırdım. Her gün bir Progestan fitil kullanacağız 30 günlük. Haftaya tekrar kontrol var takipte kalalım dedi. Seninde sancın olmuş muydu?Doktor nedeni hakkinda bisi dedi mi. Cok gecmis olsun. 2 hafta frlan oncr banada oldu
Bende kullanıyorum canım keser belki ağrını. Progesteron hormonun mu düşmüş kiMerhaba arkadaşlar.
Bnde bu gebelikte hep sanci var sankiMerhaba arkadaşlar.
Progestan verdi fitil. Bu durumu yaşayıp fitil kullanan varmı
Canım yorum olarak bebeğin iyi olduğunu içeride herhangi bir kanama gorunmedigini ama yinede gebelikte kanama istenmeyen bir durum olduğu için düşük önleyici bir iğne verdi. Onu yaptırdım. Her gün bir Progestan fitil kullanacağız 30 günlük. Haftaya tekrar kontrol var takipte kalalım dedi. Seninde sancın olmuş muydu?
Çok geçmiş olsun öncelikle. Benim 9. Haftada olmuştu 2 kez ama çok az bir kaç damla ve koyu renkte kahveye daha yakındı. Ilk müdahalede iğne yaptılar sonrasında progestan hap kullandım 10 gün kadar. Bebek büyüdükçe damarları zedeledigi için oluyormuş doktor öyle demişti yani yerleşme kanamasıymış. Benim 2 kez o renkte geldi daha sonrasında kahverengi olarak atıldı vücuttan ve 1 haftada bitti. Bir süre daha ilacı kullandım ve bıraktım. 2 farklı yerde kanama alanı vardı ve kapandı. Umarım sizinde bir an önce geçer gerçekten korkuyor insan.Merhaba arkadaşlar.
Çook geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar.
Benim en başından beri hiç olmadı ama 11. Haftada ara ara kuru öğürmeler yaşadım özellikle de mutfakta evyeden kireç kokusu gibi gelen koku çok rahatsız ediyordu. Şuan 13. Haftamdaydım o da pek rahat siz etmiyor gibi geçmeye başladı desem yeridir. Inşallah herkesin ki en kısa zamanda geçerKızlar bulantınız geçti mi ne durumdasınız. Sanki bana hic gecmeyecek gibi geliyor
Benim biraz hafifledi Sanki bugün haftalardir ilk kez çiğ soğan yedim az bisey, suana kadar çok rahatsız olmadim, cok severdim ama tiksinmistim. 9. Haftadasin biraz daha zamanın var sabretKızlar bulantınız geçti mi ne durumdasınız. Sanki bana hic gecmeyecek gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?