Prilam cok isime yaradi benim cok sukur az daha sabir en fazla 2 hafta daha cekersin sonrasi guzel olcak insallah❤Kızlar 2 günde bir serum alıyorum resmen bulantıdan artık içimde hiçbir şey kalmadı yine ilaçlarda bir işe yaramıyor bunun başka bir çözümü yok mu ya
Şkş tane birden içiyorum canım bana mısın demiyor zofere başlayacağım oda ağır bi ilaçmış ama yapacak başka da birşey yok inşallah en yakın zaman da düzeliriz de hamileliğimizden tat alırızPrilam cok isime yaradi benim cok sukur az daha sabir en fazla 2 hafta daha cekersin sonrasi guzel olcak insallah❤
Beni ilk hamileligimde sürundurduler doktorlar bir damla serum takmadilar 13.haftaya kadr resmen yerlerden kalkamadim cok sukur 13.haftada bitti simdiki gebelik cok rahat ilkine gore bulanti olsada ilac fayda etti cok sukur sende 2 haftaya rahatlarsin insallahŞkş tane birden içiyorum canım bana mısın demiyor zofere başlayacağım oda ağır bi ilaçmış ama yapacak başka da birşey yok inşallah en yakın zaman da düzeliriz de hamileliğimizden tat alırız
Ultrason resmini atıyorsunuz nubdan bir arkadaş yorumluyor dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)Bide bana tahmim yapin ..ben cok merak ediyorum .. tabiki ilk once sagligi sonra erkek diliyorum iki prenses den sonra
Ağız tadıyla oturum canim çok iyi yapmışsınız biz hiç bisey almadık ankaraya gelirsen görüşürüz insallahLojman hakkimizi simdi doguda kullaniorz gittigim yerden ev akicam artik rabbim izin verirse kiracilikdan biktim bir evime eve yazildk gidene kadr odeyelim borcu die istanbulda secenek cok olmasina ragmen gecinmek daha zor bence cocuk yetistirmek ayri zor insalalh orasi cikmaz
Bende öğretmenden şikayetçiyim ben böyle öğretmen degildim ya. Sıkmayın bunaltmayn şu bu diye resmen dedi tüm yuk sizde e bu çocuk ilk okulda sıkmazsan temel atmazsan boş teneke olcak valla çok relaks okuma kitabı bile aldırmıyor benim çocuğum 60 sayfalı kitaplar okutordu 2.sınıfın ilk dönemi bu gülse eğlense of ağlıcam.Öğretmen arkadaşlar,hamilelik nasıl gidiyor? Ben derslerden ziyade velilere dert anlatmaktan bitkin düştüm.çok fenayım.bizim mesleğin hiç bir değeri kalmamış
Vallahi elimden ne gelirse yapıyorum,kitap mı dersin sözlük defter ama yok hani yeri geliyor gece 11:30 da ödev kontrolüne cevap yazıyorum.derslerde desen öyle ama çocuğuma söz hakkı neden vermiyorsun canlı derste diyor.şahsi bir şeymiş gibi anlatıyor böyle upuzun mesaj yazmış.verdim ama cızırtılı olunca bir kaç saniye sonra geçtim diğer öğrwnciye diyorum ...ters algılıyorsunuz şahsi demedim bilgisyardansa yapalım demek istedim diye uzuuun anlatıyor.hanımefendi ben sizin bilgisyardaki sorunu nasıl çözeyim diyorum ama öteki derslerde olmuyor bu diyor.ben branşçıyım 55 kişi oluyor derste düşün:) öteki ders dediği sınıf öğretmeni 15-20 kişiyle lokumgibi ders yapabiliyor.sonra işi benim bilgisyarıma yükledi.benim hiç bir öğrencimle bir sorunum olmadı bu kadar ,birbirimizi motive edelim,ters anlamaylım dedim.bana siz ters insanları ters algılıyorsunuz diyor.sanırsın kapı komşum.cürrete bak...akşam akşam ya....yıldım vallahi nerden çıktı bu virüs...hoş,virüs olmasa da sıkıntılı bu yılkiler de hayırlısı...çok sinirim bozuldu ama ya...Bende öğretmenden şikayetçiyim ben böyle öğretmen degildim ya. Sıkmayın bunaltmayn şu bu diye resmen dedi tüm yuk sizde e bu çocuk ilk okulda sıkmazsan temel atmazsan boş teneke olcak valla çok relaks okuma kitabı bile aldırmıyor benim çocuğum 60 sayfalı kitaplar okutordu 2.sınıfın ilk dönemi bu gülse eğlense of ağlıcam.
Bi set aldırdı Allaha emanet neymiş zor çözerlerse özgüvenleri kırılırmış hepsinin yapacağı bisey olsunmus
Amin canim her yil en az 2 gun anlaradayim esimle ikimizin cocukluk arkadaslari evlendi her yil kaliyorz onlarda eryamandalar 2 yil sonra tayinimiz suraya cikti die bulup yazarim sanaUltrason resmini atıyorsunuz nubdan bir arkadaş yorumluyor dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)
Ağız tadıyla oturum canim çok iyi yapmışsınız biz hiç bisey almadık ankaraya gelirsen görüşürüz insallah
Valla isiniz zor bizim ogretmenimiz cok iyi Allah razi olsun ama kadini biktirdilar velinin biri odev cok veriyorsunuz cocugum hasta olacak sizin yuzunuzden die kavga etti ogretmenle verdigi odevde 20 dakka da bitecek bisi oyle veliler varki hayattan sogutuyolar insani Allah sabir versinVallahi elimden ne gelirse yapıyorum,kitap mı dersin sözlük defter ama yok hani yeri geliyor gece 11:30 da ödev kontrolüne cevap yazıyorum.derslerde desen öyle ama çocuğuma söz hakkı neden vermiyorsun canlı derste diyor.şahsi bir şeymiş gibi anlatıyor böyle upuzun mesaj yazmış.verdim ama cızırtılı olunca bir kaç saniye sonra geçtim diğer öğrwnciye diyorum ...ters algılıyorsunuz şahsi demedim bilgisyardansa yapalım demek istedim diye uzuuun anlatıyor.hanımefendi ben sizin bilgisyardaki sorunu nasıl çözeyim diyorum ama öteki derslerde olmuyor bu diyor.ben branşçıyım 55 kişi oluyor derste düşün:) öteki ders dediği sınıf öğretmeni 15-20 kişiyle lokumgibi ders yapabiliyor.sonra işi benim bilgisyarıma yükledi.benim hiç bir öğrencimle bir sorunum olmadı bu kadar ,birbirimizi motive edelim,ters anlamaylım dedim.bana siz ters insanları ters algılıyorsunuz diyor.sanırsın kapı komşum.cürrete bak...akşam akşam ya....yıldım vallahi nerden çıktı bu virüs...hoş,virüs olmasa da sıkıntılı bu yılkiler de hayırlısı...çok sinirim bozuldu ama ya...
Allah yardımcı olsun canim bizim ingilizce öğretmeni ortada bile yok öyle düşün otursun kalksın ders verip peşine düşüyorsun sorsan normalde evde ağzını artırmaz çocuğun öğretmene gelince carliyorlar çok gerçekten kötü veliler var ev halini merak ediyorum. Normalde kendileri 1 çocuğa bakamaz 55 ksii bide denetim yapyor. Söyle ders yaparke çıksınlar veli toplantisinda sınıfta cümbür cemaat oturduklari gibi yayında öğretmeni inceliyorlarVallahi elimden ne gelirse yapıyorum,kitap mı dersin sözlük defter ama yok hani yeri geliyor gece 11:30 da ödev kontrolüne cevap yazıyorum.derslerde desen öyle ama çocuğuma söz hakkı neden vermiyorsun canlı derste diyor.şahsi bir şeymiş gibi anlatıyor böyle upuzun mesaj yazmış.verdim ama cızırtılı olunca bir kaç saniye sonra geçtim diğer öğrwnciye diyorum ...ters algılıyorsunuz şahsi demedim bilgisyardansa yapalım demek istedim diye uzuuun anlatıyor.hanımefendi ben sizin bilgisyardaki sorunu nasıl çözeyim diyorum ama öteki derslerde olmuyor bu diyor.ben branşçıyım 55 kişi oluyor derste düşün:) öteki ders dediği sınıf öğretmeni 15-20 kişiyle lokumgibi ders yapabiliyor.sonra işi benim bilgisyarıma yükledi.benim hiç bir öğrencimle bir sorunum olmadı bu kadar ,birbirimizi motive edelim,ters anlamaylım dedim.bana siz ters insanları ters algılıyorsunuz diyor.sanırsın kapı komşum.cürrete bak...akşam akşam ya....yıldım vallahi nerden çıktı bu virüs...hoş,virüs olmasa da sıkıntılı bu yılkiler de hayırlısı...çok sinirim bozuldu ama ya...
Hamilelik 1 yıl 1 yilda bebekler 2 yıl birlikteyiz zatenAmin canim her yil en az 2 gun anlaradayim esimle ikimizin cocukluk arkadaslari evlendi her yil kaliyorz onlarda eryamandalar 2 yil sonra tayinimiz suraya cikti die bulup yazarim sana
Sagol canim insallah biz daha emeklilige kadr bi dogu tekrar goruruz sanirimHamilelik 1 yıl 1 yilda bebekler 2 yıl birlikteyiz zatenben etlikteyim.hetzaman bi kaza mani gelmezse burda bir evin var .bizim omur boyu ankara artik
Egmnin belli olmaz branşlar +1 +2 fazla ama yasi büyükse kurtarirSagol canim insallah biz daha emeklilige kadr bi dogu tekrar goruruz sanirim
Evet geçen gün de bir çocuk ekranda parmak kaldırmış.butona basın diyorum kaç kere...ders çıkışı ağladı diyor...ben ne yapabilirim...kameradan göremiyorum ki ben seçemiyorum bile anlatırken...ben soru sorup cevap istedikçe parmak kaldırtıyorum...kitap takibi,ya özel bir sayfaya üyeyim yıllık aidat ödüyorum Kaliteli ödev gönderebilmek için ...ben bu kadar üzülmeyi hak etmiyprum bence.çok sinşr oldum.Allah yardımcı olsun canim bizim ingilizce öğretmeni ortada bile yok öyle düşün otursun kalksın ders verip peşine düşüyorsun sorsan normalde evde ağzını artırmaz çocuğun öğretmene gelince carliyorlar çok gerçekten kötü veliler var ev halini merak ediyorum. Normalde kendileri 1 çocuğa bakamaz 55 ksii bide denetim yapyor. Söyle ders yaparke çıksınlar veli toplantisinda sınıfta cümbür cemaat oturduklari gibi yayında öğretmeni inceliyorlar
Aminnnn....of çok zor...lise daha kolaydı...ilkokul benim için bir hayal kırıklığından ibaret....Valla isiniz zor bizim ogretmenimiz cok iyi Allah razi olsun ama kadini biktirdilar velinin biri odev cok veriyorsunuz cocugum hasta olacak sizin yuzunuzden die kavga etti ogretmenle verdigi odevde 20 dakka da bitecek bisi oyle veliler varki hayattan sogutuyolar insani Allah sabir versin
Sorun yasinin henuz 31 olmasiEgmnin belli olmaz branşlar +1 +2 fazla ama yasi büyükse kurtarir
Ben de öğretmenim ama çok şükür bu süreçte ücretsiz izne ayrıldım yurtdışındayım eşimin işinden dolayı.İyiki diyorum almışım izni.Ben pandemi döneminde ders verdim devamlı ama yatarak beni dinleyen mi dersiniz karşımda sigara içen mi.Veli desen al birine vur ötekini.Bir insan önce iyi bir insan olacak sonra iyi bir anne baba olacak ondan sonra öğretmeni suçlayacak hatta öğretmeni ne hakla suçlar.Biz bunun eğitimini aldık bir rahat bıraksalar biz ne yapacağımızı biliriz ama eğitimden önce anne babayı memnun etmeye çalışıyoruz.Sizin bi de yaş seviyesi küçükmüş o daha zor.Allah yardım etsinEvet geçen gün de bir çocuk ekranda parmak kaldırmış.butona basın diyorum kaç kere...ders çıkışı ağladı diyor...ben ne yapabilirim...kameradan göremiyorum ki ben seçemiyorum bile anlatırken...ben soru sorup cevap istedikçe parmak kaldırtıyorum...kitap takibi,ya özel bir sayfaya üyeyim yıllık aidat ödüyorum Kaliteli ödev gönderebilmek için ...ben bu kadar üzülmeyi hak etmiyprum bence.çok sinşr oldum.
Çok teşekkürler...yerleşin her neredeyseniz,dönmeyin bu nankör yere...eşim bir gitse peşinden düşünmem.kaç cv gönderdik avrupa vatandaşı olma şartı kondu hep...o kpss ye öylesine çalıştım kendimi yırttım ama umrumda olmaz...Ben de öğretmenim ama çok şükür bu süreçte ücretsiz izne ayrıldım yurtdışındayım eşimin işinden dolayı.İyiki diyorum almışım izni.Ben pandemi döneminde ders verdim devamlı ama yatarak beni dinleyen mi dersiniz karşımda sigara içen mi.Veli desen al birine vur ötekini.Bir insan önce iyi bir insan olacak sonra iyi bir anne baba olacak ondan sonra öğretmeni suçlayacak hatta öğretmeni ne hakla suçlar.Biz bunun eğitimini aldık bir rahat bıraksalar biz ne yapacağımızı biliriz ama eğitimden önce anne babayı memnun etmeye çalışıyoruz.Sizin bi de yaş seviyesi küçükmüş o daha zor.Allah yardım etsin
Egm hiç bisey demiyorum ben sınavlarına girmiş muzadirip biri olarak ahh o kılını kıpırdatmadan heryerde olanlar ahhh o neyse bisi demiyorum. benim eşimde 31 9 yıllık . Allah yardım etsin inşallah güzel yerler güzel insanlar gorup güzel şeyler yasarizSorun yasinin henuz 31 olmasi11 yili bitti meslekde ama branslilar da sark 10 yilda bir gelirmis oyuzden 55 yası baz alirsak her turlu dogu cikar bize insallah bisiler cikar da tekrar gelmeyiz doguya.bazen cok kiziorm hic yerinden kipirdamadan emekli olanlar var dogu yuzu gormemis 40 yasina gelmis personel var nedense gelmio adam bi turlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?