2021 Nisan Anneleri

İki yıllığına geldik bana kalsa ben hiç dönmem.Edebiyat öğretmeniyim 88 le atandım masa başında yatıp kalkıyordum ders çalışacağım diye ama inan benimde gözüm görmez.Benim eşim döner kendi tüm ailesi italyada yaşıyor annesi babası.onlarla bile yaşamamış türkiyeyi bırakıp gitmem diye.nasip canım.Ama bu süreçte meslektaşlerıma çok üzülüyorum.Bizim beynimize bir anda format atılmıyor biz de yabancı olduğumuz bir durumun içindeyiz sınıf ortamında bile bir öğrenciye ulaşmak zorken ekrandan çok çok daha zor oluyor.Bu sadece öğrenci veliye değil bize yabancı bir süreç.

Canım biz misyonla geldik ve arkasında eşimin kimse yok ki.Annesi babası bile başka ülkede yaşıyor yani dayısı bile yok.Ama nasip olacaksa oluyor bir şekilde.çok yüksek bir puanla geldi ve mülakatta sorulan ingilizce sorulara da takır takır cvp vermişti ama senin gibi düşündüğü için olmaz beni almaz diyorlardı ama rabbim çok büyük.Nasibi buradaymış.

Ay yok ailesi de orda bak,gir aklına...yani ben çok pisimdir şerrimden korkar ikna ederim mesela aynen öyle ama iş idarede de bitiyor.yüz veriyorlar yüz..

Kiz sizede dogu cikar ozmn esimin 11 yili bitti meslekte 2.sarka kalacaktik ama kizim alisamadi onu dahada zorlamamak icin kalmiycaz

Maaşallah canim doğrudur ama 500 kişide belki 50Dir
Kiz sizede dogu cikar ozmn esimin 11 yili bitti meslekte 2.sarka kalacaktik ama kizim alisamadi onu dahada zorlamamak icin kalmiycaz
Yok canim esim daireye verdiler dairede 2.doğu olayı yok bitti

Hanimlar akintisinda degisiklik olan yok mu? Sormustum ama kimseden cevap gelmedi? Bir de surekli yattigim icin mu oldu bilmiyorum. 2-3 saattir sag kalcam arka tarafa dogru yururken agriyor, kastiriyor gibi. Bu sekilde kalca agrisi neden olur acaba daha agirlasmadik ki

Sanırım şiddetli idrar yolu enfeksiyonunda oluyormuş kuyruk sokumuna doğru bir ağrı, bir arkadaşımın öyle olmuştu oradan hatırlıyorum

Sanırım şiddetli idrar yolu enfeksiyonunda oluyormuş kuyruk sokumuna doğru bir ağrı, bir arkadaşımın öyle olmuştu oradan hatırlıyorum
Aaa benim doğumda kuyruk sokumu kemigim kirilmisti geçen üstüne oturamıyordum ondanmiymis

Yok kontrol ettim simdi o taraflarda degil. Pzartesi kesin idrar tahlili verecegim zaten. Kafaya koydum. Insallah cikmaz oyle bir sey de.

Kızlar 2 günde bir serum alıyorum resmen bulantıdan artık içimde hiçbir şey kalmadı yine ilaçlarda bir işe yaramıyor bunun başka bir çözümü yok mu ya
Ilk gebeligimde ben boyleydim susuz kalmisti vucudum.12 13 kilo verdim.Bazen boyle oluyor iste.Bu seferki o kdr kotu degil.Ama gecicek,sayili gun elbet ama cok dikkat et serum sıkıcıda olsa susuzlugu onluyor.

Zofran alma bence bana doktor yazdi cunku cok beterdim sonra baska bir doktora gittim o duzenli doktorum oldu sonra.Dediki yememen icmemen bile bunun kdr zararli deil asla onermilrm ben dedi bende sizin meslektasiniz onerdi dedim ben bilemedim aldim dedim ki o bile kesmedi beni.Ona ragmen hastanelik oldum ama doktor byle soyleynce biraktim.Bana kendinide bebeginide zehirleme birak bu ilaci dedi.Cok saasirdim bende icmistimde yani 2 gun falan.Yinede icime sinmedigi icin gittim sordum ki iyiki sormusum.

Benim de geceleri oluyor yatarken, kalçadan bacağa çekiyor gibi bence çok uzanmaktan

Çok zor gerçekten rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah atlatacağız bir kaç haftaya

Aaa benim doğumda kuyruk sokumu kemigim kirilmisti geçen üstüne oturamıyordum ondanmiymis
Offf feci olmuş, canım yaa gördüm serum falan aliyormussun inşaallah bir an evvel toparlarsin
Yok kontrol ettim simdi o taraflarda degil. Pzartesi kesin idrar tahlili verecegim zaten. Kafaya koydum. Insallah cikmaz oyle bir sey de.
İnşaallah onemsiz bir nedenledir

Canım bence sen artık bir idrar testi yapmalısın enfeksiyon olabilir sende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…