İki yıllığına geldik bana kalsa ben hiç dönmem.Edebiyat öğretmeniyim 88 le atandım masa başında yatıp kalkıyordum ders çalışacağım diye ama inan benimde gözüm görmez.Benim eşim dönerÇok teşekkürler...yerleşin her neredeyseniz,dönmeyin bu nankör yere...eşim bir gitse peşinden düşünmem.kaç cv gönderdik avrupa vatandaşı olma şartı kondu hep...o kpss ye öylesine çalıştım kendimi yırttım ama umrumda olmaz...
Canım biz misyonla geldik ve arkasında eşimin kimse yok ki.Annesi babası bile başka ülkede yaşıyor yani dayısı bile yok.Ama nasip olacaksa oluyor bir şekilde.çok yüksek bir puanla geldi ve mülakatta sorulan ingilizce sorulara da takır takır cvp vermişti ama senin gibi düşündüğü için olmaz beni almaz diyorlardı ama rabbim çok büyük.Nasibi buradaymış.Egm hiç bisey demiyorum ben sınavlarına girmiş muzadirip biri olarak ahh o kılını kıpırdatmadan heryerde olanlar ahhh o neyse bisi demiyorum. benim eşimde 31 9 yıllık . Allah yardım etsin inşallah güzel yerler güzel insanlar gorup güzel şeyler yasarizbenim esi m kaç misyon komiserlik subu derece yaptı yine yok malum kimsesiz
Ay yok ailesi de orda bak,gir aklına...yani ben çok pisimdir şerrimden korkar ikna ederim meselaİki yıllığına geldik bana kalsa ben hiç dönmem.Edebiyat öğretmeniyim 88 le atandım masa başında yatıp kalkıyordum ders çalışacağım diye ama inan benimde gözüm görmez.Benim eşim dönerkendi tüm ailesi italyada yaşıyor annesi babası.onlarla bile yaşamamış türkiyeyi bırakıp gitmem diye.nasip canım.Ama bu süreçte meslektaşlerıma çok üzülüyorum.Bizim beynimize bir anda format atılmıyor biz de yabancı olduğumuz bir durumun içindeyiz sınıf ortamında bile bir öğrenciye ulaşmak zorken ekrandan çok çok daha zor oluyor.Bu sadece öğrenci veliye değil bize yabancı bir süreç.
Kiz sizede dogu cikar ozmn esimin 11 yili bitti meslekte 2.sarka kalacaktik ama kizim alisamadi onu dahada zorlamamak icin kalmiycazEgm hiç bisey demiyorum ben sınavlarına girmiş muzadirip biri olarak ahh o kılını kıpırdatmadan heryerde olanlar ahhh o neyse bisi demiyorum. benim eşimde 31 9 yıllık . Allah yardım etsin inşallah güzel yerler güzel insanlar gorup güzel şeyler yasarizbenim esi m kaç misyon komiserlik subu derece yaptı yine yok malum kimsesiz
Maaşallah canim doğrudur ama 500 kişide belki 50DirCanım biz misyonla geldik ve arkasında eşimin kimse yok ki.Annesi babası bile başka ülkede yaşıyor yani dayısı bile yok.Ama nasip olacaksa oluyor bir şekilde.çok yüksek bir puanla geldi ve mülakatta sorulan ingilizce sorulara da takır takır cvp vermişti ama senin gibi düşündüğü için olmaz beni almaz diyorlardı ama rabbim çok büyük.Nasibi buradaymış.
Yok canim esim daireye verdiler dairede 2.doğu olayı yok bittiKiz sizede dogu cikar ozmn esimin 11 yili bitti meslekte 2.sarka kalacaktik ama kizim alisamadi onu dahada zorlamamak icin kalmiycaz
Ooo ozmn miss bak senle biz cok iyi arkadas olalimMaaşallah canim doğrudur ama 500 kişide belki 50Dir
Yok canim esim daireye verdiler dairede 2.doğu olayı yok bitti
Tamam ben yazarım hatta hava polisi eğitimini felan da bunalr veriyorOoo ozmn miss bak senle biz cok iyi arkadas olalimabi dairedeymis tayin donemi ne zmn aciklancagini azcik ucundan citlativersin bize
2016 yilinda dairedeki polislerle kanka olmustuk tayinler ne zmn aciklanacak die yedim bitirdim garibanlariTamam ben yazarım hatta hava polisi eğitimini felan da bunalr veriyor
Sanırım şiddetli idrar yolu enfeksiyonunda oluyormuş kuyruk sokumuna doğru bir ağrı, bir arkadaşımın öyle olmuştu oradan hatırlıyorumHanimlar akintisinda degisiklik olan yok mu? Sormustum ama kimseden cevap gelmedi? Bir de surekli yattigim icin mu oldu bilmiyorum. 2-3 saattir sag kalcam arka tarafa dogru yururken agriyor, kastiriyor gibi. Bu sekilde kalca agrisi neden olur acaba daha agirlasmadik ki
Aaa benim doğumda kuyruk sokumu kemigim kirilmisti geçen üstüne oturamıyordum ondanmiymisSanırım şiddetli idrar yolu enfeksiyonunda oluyormuş kuyruk sokumuna doğru bir ağrı, bir arkadaşımın öyle olmuştu oradan hatırlıyorum
Yok kontrol ettim simdi o taraflarda degil. Pzartesi kesin idrar tahlili verecegim zaten. Kafaya koydum. Insallah cikmaz oyle bir sey de.Sanırım şiddetli idrar yolu enfeksiyonunda oluyormuş kuyruk sokumuna doğru bir ağrı, bir arkadaşımın öyle olmuştu oradan hatırlıyorum
Ilk gebeligimde ben boyleydim susuz kalmisti vucudum.12 13 kilo verdim.Bazen boyle oluyor iste.Bu seferki o kdr kotu degil.Ama gecicek,sayili gun elbet ama cok dikkat et serum sıkıcıda olsa susuzlugu onluyor.Kızlar 2 günde bir serum alıyorum resmen bulantıdan artık içimde hiçbir şey kalmadı yine ilaçlarda bir işe yaramıyor bunun başka bir çözümü yok mu ya
Zofran alma bence bana doktor yazdi cunku cok beterdim sonra baska bir doktora gittim o duzenli doktorum oldu sonra.Dediki yememen icmemen bile bunun kdr zararli deil asla onermilrm ben dedi bende sizin meslektasiniz onerdi dedim ben bilemedim aldim dedim ki o bile kesmedi beni.Ona ragmen hastanelik oldum ama doktor byle soyleynce biraktim.Bana kendinide bebeginide zehirleme birak bu ilaci dedi.Cok saasirdim bende icmistimde yani 2 gun falan.Yinede icime sinmedigi icin gittim sordum ki iyiki sormusum.Şkş tane birden içiyorum canım bana mısın demiyor zofere başlayacağım oda ağır bi ilaçmış ama yapacak başka da birşey yok inşallah en yakın zaman da düzeliriz de hamileliğimizden tat alırız
Benim de geceleri oluyor yatarken, kalçadan bacağa çekiyor gibi bence çok uzanmaktanHanimlar akintisinda degisiklik olan yok mu? Sormustum ama kimseden cevap gelmedi? Bir de surekli yattigim icin mu oldu bilmiyorum. 2-3 saattir sag kalcam arka tarafa dogru yururken agriyor, kastiriyor gibi. Bu sekilde kalca agrisi neden olur acaba daha agirlasmadik ki
Bende de aksamustune dogru basladi. Insallah oyledir, bende oyle diyorum kendimceBenim de geceleri oluyor yatarken, kalçadan bacağa çekiyor gibi bence çok uzanmaktan
Çok zor gerçekten rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah atlatacağız bir kaç haftayaBeni ilk hamileligimde sürundurduler doktorlar bir damla serum takmadilar 13.haftaya kadr resmen yerlerden kalkamadim cok sukur 13.haftada bitti simdiki gebelik cok rahat ilkine gore bulanti olsada ilac fayda etti cok sukur sende 2 haftaya rahatlarsin insallah
Offf feci olmuş, canım yaa gördüm serum falan aliyormussun inşaallah bir an evvel toparlarsinAaa benim doğumda kuyruk sokumu kemigim kirilmisti geçen üstüne oturamıyordum ondanmiymis
İnşaallah onemsiz bir nedenledirYok kontrol ettim simdi o taraflarda degil. Pzartesi kesin idrar tahlili verecegim zaten. Kafaya koydum. Insallah cikmaz oyle bir sey de.
Canım bence sen artık bir idrar testi yapmalısın enfeksiyon olabilir sende deHanimlar akintisinda degisiklik olan yok mu? Sormustum ama kimseden cevap gelmedi? Bir de surekli yattigim icin mu oldu bilmiyorum. 2-3 saattir sag kalcam arka tarafa dogru yururken agriyor, kastiriyor gibi. Bu sekilde kalca agrisi neden olur acaba daha agirlasmadik ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?