2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Aminnnn inşallahhhh

Sifonella Allah şifa versin inşallah canım.

Çok geçmiş olsun canım kolay atlatırsın inşallah
Teşekkür ederim canim
Canım eşin de hayal kırıklığına uğramış belli ki bir süre bocalamasi normal, en iyisi uzak durmak ödün vermemek Allah herkesin kalbine göre verir merak etme. Eşine ayrı üzüldüm bu durumda. Kizmakta çok haklısın ama anlayışlı olup ne istediğini ve ne istemediğini net bir şekilde anlatmani öneririm.sakin ol bebeğin de etkilenmesin
Geçmiş olsun bende test yaptırmadım ama oldum büyük ihtimal şimdi geçti çok şükür C vitamini ihmal etmeyin ve bol su için
Teşekkür ederim canım viski Bardaklı Nuri Alço gibiyim elimde ıhlamur bardağı hep
Canım ben solante pregna kullanıyorum, mineral filtreli beyaz tenliysen bıraktığı beyazlık seni rahatsız etmez muhtemelen deneyebilirsin. Ama tüm vücut için yetmeyebilir. Eczanede factor 100 marka güneş kremini gördüm mineral mi bilmiyorum. En iyisi direkt güneş altında durmamak muhakkak geniş siperli şapka kullanmak ve pareo gibi şeylerle korunmak. Sık sık kremlenmek. Kremi eczaneden almanı tavsiye ederim internette sahte olanlar satılabiliyor.hangi marka alırsan al eczaneden al.
Canım travmalar yüzünden böyle hissetmen kaygılanma normal farklı uğraşlar bularak kendini iyi hissettirecek faaliyetlere yönelerek kaygini azaltabilirsin. Kendini en iyi tanıyan sensin. Güzel şeyler düşün hayal kur. Hayal kurmak iyidir

Ne evlat sevgisi var ne torun sevgisi.
Eşimin de şuuru kaymiş heralde yasadigi hayal kirikligini da hesaba katarsak.
Aynen dediğin gibi eşin de neye uğradığına şaşırmış bence de. İyi tarafından bak bu şekilde davranmayip rol yapsaydı eşin de anlamayacakti belki şimdi o da ilk şoku atlatinca daha net görür herşeyi kendi torunu olmasını geçtim nasıl bir insan bir bebeğe beddua edebilir ki.

Sadece boğaz ağrım var pozitifim bilginiz olsun kızlar
Canım benim de boğaz ve baş ağrısı ile başladı şükür ki ateşim olmadı yoksa yerlerde sürünürdüm. Benim test sonucu henüz çıkmadan doktor boğaz gargarası da vermişti. Evde varsa kullan boğazı rahatlatıyor. Şimdi boğaz ağrım geçti aşırı derecede sumukluyum burnum yara oldu. Onun dışında halsizligim azaldı. Meyve kurtaricim oldu benim de .çok geçmiş olsun. İnşallah tez vakitte atlatırız.saglikki olmanın kıymeti hasta olunca anlaşılıyor.
Ben yarın bebek arabası bakmaya gideceğim.
Bebek arabası alan ya da alacak olan arkadaşlar hangi model ve marka aldı ya da alacak yazabilirler mi?
Canım e bebekte indirim vardı joie chorme trevel sistem bir araba ama oto koltuğu yok benim zaten olduğu için oto koltuksuz bir araba bakıyorum. Oturma ünitesi ile katlanabiliyor olması avantaj, ancak yine de çok hafif değil. Doğumdan itibaren kullanılamaz çünkü tam yatmıyor ancak mayıstan sonra falan kullanırız rahatlıkla.oturma ünitesi yön değiştirebiliyor benim aradığım özelliklerden biri bu bu modele bakabilirsin.
Kızlar gece bikaç kez kalkıp su içiyorum bu yanma durumu sizde de var mi
Ben de öyleyim şekerine baktırdın mi gün içinde susuz kaliyorsan ondan da olabilir
Canım bebeğin suyu bira fazla olunca da geç hissediliyormuş ancak 20 ye kadar hissetmemek normal, benim arkadaşım 2. Yi bile 20li haftalarda hissetti üstelik öyle kilosu falan da yok 50li kilolarda. Yani olabilir normaldir. Yemekten sonra sırt üstü inanıp öyle hissetmeyi dene bir de
Canım gargara yap tuzlu su ile burnunu sık sık nemlendir. Ateş olmamasi avantaj
Canım aslında ingelisina triology var çok beğendiğim bir model ultra hafif bir travel fiyatı biraz bütçemin üzerinde.
Kızlar kontrolden çıktık. Beyninde kist varmış ilerleyen haftlarda eriyor çoğu dedi. Erimezse down sendromu riskini artıyormuş. Erir inşallah. Biraz düştüm moral olarak
Müsterih ol, perinatologla detaylı USG yi yaptirdiginda daha iyi bilgi almış olursun.

Bizim ense kalinligi bikere yüksek cikmisti 2li testte sonra geriledi fetal dna da guzel cikti ama doktor yinede yapalim dedi yaptırdık
Canım ben de sorayım doktora o zaman bana hiç söylenmedi bu test fetal yaptırdım o yüzden mi acaba bilemedim sağol
Merhaba kızlar Hastalara geçmiş olsun diyorum Kızlar yarın kontrole gidicem doktor detaylı bakar dimi organlara vs sorun çıkmazsa ayriyetten detaylı ultrasona girmek istemiyorum ins birşey olmaz
Detaylı bakamaz canım kendi doktorun, normal ultason ile detaylı kıyaslanamaz bile. Niye girmek istemiyorsun bebek için çok önemli. Bazı bebeklerin doğumdan sonra tedavi görmesi vs gerekebiliyor Allah korusun ve bu durumlar detaylıda çıkıyor

Bende fetal yaptirdim doktor her ihtimale karsi bunuda istedi bide 20.haftada fetal ekoya giricez

Kızlar kontrolden çıktık. Beyninde kist varmış ilerleyen haftlarda eriyor çoğu dedi. Erimezse down sendromu riskini artıyormuş. Erir inşallah. Biraz düştüm moral olarak
Merhaba, oyle forumda dolanirken karsima cikti mesajiniz cevap yazmak istedim. Benim bebiste de 16. Haftada cikmisti doktor onemli bir sey degil kaybolur dedi. Internetten bakinca benim de biraz moralim bozulmustu ama 21. Haftada gittigimde goremedi doktor gercekten kayboldu simdi yok cok sukur. Moralinizi bozmayin yani kayboluyor onemsiz bir sey

Çok içimi rahatlattın canım teşekkür ederim. İnşallah benimki de kaybolur

Canım detaylıya niye gitmiyorsun ? Detaylıdaki gibi bakılmaz hiçbir doktor o kadar bakmaz yani. Detaylı ultrason yaklaşık 45 dk sürüyor

Oğlumda da detaylıya girmedim ben doktor baktı baya sıkıntı görmeyince görmemiştim şimdi de dedim doktor zaten sorun vs görünce detaylıya yönlendiriyor ondan dedim boşuna girmeyeyim yarın zaten sorarım bakalım ne dicek doktor

Hiç bozma moralini canım bence eriyip gidecektir ama için rahat olsun istiyorsan perinatologla görüşebilirsin

Bizim ense kalinligi bikere yüksek cikmisti 2li testte sonra geriledi fetal dna da guzel cikti ama doktor yinede yapalim dedi yaptırdık
Anladım canım haftaya gideceğim 18+1 oluyorum yapılabilir mi yoksa geç mi kalmış oluyoruz doktora sorayım ona göre

Mamas papas ocarro kullanıyorum balım çok aşırı memnunuz şimdilik

16-20 haftalar arasi oluyo diye biliyorum kuzum gecikmezsin

Canım geçmiş olsun, perinatolog zamanına kadar kist azalacak inşallah kızını da sağ sağlim kucağına alacaksın Bu arada Eskişehir’de perinatolog sayısı az, bizim doktorumuz Prof. Dr Turgay Şener hocayı önermişti ben 21+2 için bu hocadan randevu aldım. Doktor sayısı az olunca Randevular çabuk doluyor o yüzden tarihini belirleyip randevu almayı erteleme derim.

Hem belki o zamana kadar kaybolmuş olur kist canım inşallah güzel haberler alırsın detaylıda

Bana senin kız olacakmış gibi gelmişti zaten hayırlı olsun prensesin canım
İnşalllah canım benim teşekkür ederim
Doktorum melih beyi önerdi. Randevuyu nasıl alacağım canım?

İnşalllah canım benim teşekkür ederim

Doktorum melih beyi önerdi. Randevuyu nasıl alacağım canım?
Canım Melih bey Tıp fakültesinde olduğu için sanırım randevu için ESOGÜ tıp fakültesini araman lazım. Ayrıca bir muayenehanesi var mı bilmiyorum ama randevuyu geciktirmemek adına bugünlerde tıp fakültesini araman iyi olur.

Soy adı ne canım

Arkadaşlar bebeğinizin hareketlerini hep hissediyor musunuz yoksa arada mı? Ya da istediğiniz anda hissediyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…