2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Çok gecmiş olsun bi yerden sonra zorlanıyoruz artık ya

Canım doktorun hiç söylemedi ya ama önemli bü testmiş daha önce de duymadım. Herkes yaptırdı mı bunu acaba
Kuzu ben şu an bebek mağzaları geziyorum. Vovo alcak gibiyim. Pusetlere baktım hiç biri tam kapanmıyor zaten onlara örtü yapılıyor soğuk havalar için
Kızlar kontrolden çıktık. Beyninde kist varmış ilerleyen haftlarda eriyor çoğu dedi. Erimezse down sendromu riskini artıyormuş. Erir inşallah. Biraz düştüm moral olarak
Canım çok geçmiş olsun bence eriyecek içini rahat tut eriyeni çok duyduk

Vovo alırsan ne kadara aldığını yazar mısın canım

Bende aynısını düşünüyordum ama annemler tutturdu travel alalım diye kesinlikle çok mantıklı bence

Arkadaşlar joie signature tourist diye bi araba var kabin boy ama puset de takılabiliyor kullanan biln var

Arkadaşlar joie signature tourist diye bi araba var kabin boy ama puset de takılabiliyor kullanan biln var
Ben bakmıştım ona canım hatta geçen hafta çok güzel indirimdeydi yorumları fena değildi aklında bulunsun joie litetrax 4 tekerlekli pusetsiz ama puset takılan bir araba var o daha hoşuma gitmişti

Son düzenleme:
Yani önemli ama iklide sorun cikmadikca istemiyolar sanirim bazu doktorlar bizim doktor detayci herhalde

İnşallah erir canım

Kızlar bugüne kadar neler aldınız bebeklerinize? Ufaktan bişiler alıcam fikir olsun
Uyku tulumlarini aldimm, yenidogan kiyafetlerinden aldim hosuma gittikce muslin bezleri aldim, emzik, havlu ve battaniyesi hazir :) silikon mama tabagi almistim indirimi girince agiz mendilini aldim dun bide cok eksikti

Bunlar hep gittikce hosuma giden seyler daha ozel bebis icin alisverise cikmadimm hic, yazdan sonra baslarim diye dusundum. Memlekete gidicem zaten haftaya evde olmucam bir ayy, kaba esyalara filan ondan sonra baslarim Allah nasip ederse

Kızlar kontrolden çıktık. Beyninde kist varmış ilerleyen haftlarda eriyor çoğu dedi. Erimezse down sendromu riskini artıyormuş. Erir inşallah. Biraz düştüm moral olarak
Yaa allahallah, normal muayenede mi gordu doktorunuz bunu? Sen ikili test yaptirmismiydin?

Gececektir insaAllahh erir hic kotu dusunme sen

Arkadaşlar bebeğinizin hareketlerini hep hissediyor musunuz yoksa arada mı? Ya da istediğiniz anda hissediyor musunuz
Yok canim hep hissetmiyorum ben, yemeklerden sonra genelde daha kipir kipir oluyor yoksada gun icinde 3/4 defa hissediyorum, sabah ve aksam uzandigimda gun icinde disarda filan pek hissetmiyorum yuruyunce. Suan uzandim mesela icerde oyun oynuyo herhalde hissediyorum

Canım sıkıldıkça kendimi dinliorum sanırım bende acaba suyummu azaldı die düşünüorum hastanede muayene olsaydı gidecektim ama yokmş eşimde özele gidelim dedi fazlada abartmak istemedim ya. Daha küçükken hissediodum solda olduğunu falan şimdi hiç yok gbi ama göbeğimin şiştiğini farkediorum göbek deliğim falan düzleşmiş iyice. Çarşambaya kadar sabredeceğim bakalım İnşallah iyidir

Müslin bez nasıl aldın link atsana

Ben bakmıştım ona canım hatta geçen hafta çok güzel indirimdeydi yorumları fena değildi aklında bulunsun joie litetrax 4 tekerlekli pusetsiz ama puset takılan bir araba var o daha hoşuma gitmişti
Kuzum litetrax 4 travel değil mi ya bugün gezdik öyleydi. Joie signature tourist aldım. Bi de puset aldım aslında kabin çok hafif bi araba tek elle kapanıp açılıyor ama üzerine puset de takabiliyorsunuz. Mağazada beğendim bebek arabasını internetten aldım. Puseti de mağazadan alıverdim

Yaa ne güzel. Benim minnoşum daha hiçbir şeyi yok. Sıfır

Yaa allahallah, normal muayenede mi gordu doktorunuz bunu? Sen ikili test yaptirmismiydin?

Gececektir insaAllahh erir hic kotu dusunme sen
2li test yaptırmadım canım ense kalınlığı falan normaldi ama. İnşallah kaybolur önemli bişey yoktur. İnsan strese giriyor ister istemez. Evet normal randevuya gittiğimde gördü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…