2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Tam onu yazacaktim tekerlekler kücük parkta gezmek icin örnegin, sokakta iyi ama hzlsel
İşte tecrübesiz olunca bulduğumu eklemişim listeye
Xiaominin rengi de yoktu zaten sadece pembesi vardı tutunma yeri olmaması kötüymüş onu da çıkartayım tüm pusetler takılabiliyor mu acaba joie signature çarşamba doktora gideceğim dönüşünde e bebeğe gidip inceleyeyim canım en iyisi kaç kg ye kadar taşıyor 15 mi 22 mi
Kızlar ben bebek arabası için cybex pockit düşünüyorum. ama emin olamadım. Bakan deneyen var mı aranızda.
Cybex pahalı genelde bütçemi aşıyor ama dediğin modele internette baktım bulamadım hiç fiyatı ne kadar canım

Canım 15 diyor ama bence 22 diyenden çok farkı yok gibi vovodan bi eksiği yok o taşıyorsa bu da taşır bence. Ama sen yine de bi bak dene biz de e bebek mağazasına gidene kadar aklımızda yoktu görünce hem hafif hem puset takılması falan mantıklı geldi. Bakınca incelersin. 4.300 e carbon rengi aldım ama yeşili 3.250 ye satılıyodu geçen hafta

Inan insanin piskolojisi bozuluyor. Zor işler yaa. Eski hayatımı özledim.

Besafeler 10 bin yok canm ya. İsofixsiz 3 isofixli 5 bin şuan. Ama bunlar da büyük rakamlar. Keşke kızımınkini vermeseydim tabi

Kızlar ben bebek arabası için cybex pockit düşünüyorum. ama emin olamadım. Bakan deneyen var mı aranızda.
Ben onu baya araştırmıştım pregoyu alırken çok gidip gelmiştim. 2 modeli var all city olanın yatma özelliği var ama diğerinin yok. Bir de yine all city olmayanın üst arka tentesi açık. Rüzgarlı, yağışlı havalarda kullanılmaz. Mutlaka mağazada detaylı inceleyip karar verin.

Tamam canım o zaman onu listeden çıkarayım pregoya bakayım
Peg perego pliko mini tam modeli canm. Baya memnunum. Ama onun da ön barı yok. Ben hiç ihtiyaç duymadım. Hatta chicco ohlala kullanırken de önbarı hep çıkarıp kullanıyorduk. Bebeği oturtmak, kaldırmak daha kolay oluyordu. Bak foto ekleyeyim. Burda kızım 8 aylık falan

Eklentiler

• 3206B0E8-9572-4B2E-A535-635879230F60.webp
    16 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleme:
İlişkiden 24 gün sonra yapılan kan testinin yanılma payı var mıdır
40 gün geçti ilişkiden az bir şey adet oldum ama idrar testleri hep negatif
Canım 24 gün mu geçti 40 gün mu ilişkiden sonra anlamadım ama 24 gün de yeterli bir süre kan testi için. Ben yumurtlamadan 11 gün sonra idrar testinde bile pozitifi gördüm aynı gün kanda da çıktı. Yumurtlamadan 10 gün sonra kanda çıkıyor, geç döllenme ise yumurtlama gününü bilmen önemli oluyor fakat 24 günse son ilişki zaten en az 20 gün geçmiş olması lazım yumurtlamadan o spermin dölleyebilmesi için.

Kızlar gece uykusuzluğu başladı yaa hiç anlamıyorum nedenini

Bu arada 7 yıl önce ben bebek arabası olarak concorde almıstım her türlü zeminde çok güzel bir şekilde yol alıyordu. Söyle bir bakındımda şimdi satışta yok ama 2.elleri uygun travel set olarak alıp anakucağı ve puset aparatını kullanmıştım. Biraz ağır ve zor açılıyor gibi geliyor ama kullandıkça alışıyor insan.

Bütçesi minimal olanlar bu bebek arabasının 2. Elini değerlendirebilir bence.

Birde 3 yaşından sonrada daha kolay olsun diye chicco almıştık ondan da çok memnundum tam yatıyordu.

Sanırım bu yazdığınız model çift tekerlekliydi. Çift tekerlekliler eski modelmiş, artık pek üreten firma yokmuş ve sürüş yönünden işkenceymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…