2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Joie güzel tam yatıyor tenteside tam kapanan var hem hafif diğer travel sistem gereksiz çok ağır oluyor ve pahalı

Öyle insanlara hicbiseyinizi söylemeyin bilmesinler öğreniyorlarsada başkasından öğrensinler ve kendilerine değer verilmediğini anlasinlar bende sinir oldum hayırlı olsun guzel günlerde kullanın de geç dimi ne moral bozuyosun

Bizim etrafımızda pek o şekilde yorum yapacak biri yok çok şükür, olursa da çenesini çok güzel kapatırım. Biz de biliriz birikim yapıp son dönemde almayı her şeyi ama elimizdeki para eriyor. İnanılır gibi değil bebek odasindan bebek arabasından aldığımız zibindan bile kâr eder hale geldik.

Ben bayılıyorum bu modele 5 bin tl ise fiyatı gayet uygun geldi bana ben bunları 8 9 bin diye hatırlıyordum. 5 bin olduğunu bilseydim bundan alabilirdim şahsen

gerçekten öyle, biz de biliriz zamanında almayı ama şuan ne alsak kar, bizde daha ctesi günü aldık bebek odasını yine zamlanmış şaka gibi, inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza aldıklarımız bulmuş gibi gelecek o zaman bizlere inşallah

buarada kızlar, ben cinsiyeti öğrenince emzik suluk gibi şeyler almaya başladım, philips avent in damlatmaz suluğundan aldım, trendyol vb. sitelerde 140tl ve üzeri, ben philips in kendi sitesinden 109 tlye aldım kargo ücretsiz, almak isteyenlerin bilgisi olsun

Eklentiler

• Ekran Resmi 2022-07-19 10.47.54.webp
    22 KB · Görüntüleme: 89
Ben de bundan sipariş ettim 344tl 20 tl kupon vardı. Uyduruk plastiğe de 3 ay sonra 600 tl vermeyim dedim

Eklentiler

• 4D927220-AE55-44DD-8053-9C81104F899A.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 77
Bu konuda bir fikri olan var mı? Ne olduğuna dair bir bilgi bulamadım internette
Canım kızımda tıp makalelerine dalmıştım çok fazla. Journalagent diye bir makale sitesi var araştırma için orasını öneririm. Bütün olarak anlamazsan da tıbbi terimler sözlüğü ile karşılaştırabilirsin. Biraz baktığımda plesantada akım tıkanıklığı gibi gözüktü. ( Lakün için genelde tıkanıklık karşılığı gözüküyor) Belki minnak bi bebiş olur. Detaylıda muhakkak ayrıntılı bakacaklardır. İçinde şüphe kaldıysa perinatolog randevusu alıp gidebilirsin.

Ben bayılıyorum bu modele 5 bin tl ise fiyatı gayet uygun geldi bana ben bunları 8 9 bin diye hatırlıyordum. 5 bin olduğunu bilseydim bundan alabilirdim şahsen
5 bin tl bu haliyle. Bir de anakucağı alırsan buna adapte etmek için o da 3500. Ama ben ikinci ellerine baktım 1000-1500 arası var ki zaten anakucağı çok az bir süre kullanılıyor.
Canim bu Model yatiyor mu biliyor musun?
Tam yatmıyor canım. İnstagramda withbasak adlı kullanıcının öne çıkanlarında baya bi anlatmış arabayı oradan inceleyebilirsin.

Gece yatarken iciceksin rahat uyutuyir magnezyumun adı nedir bende gece içince deliksiz uyuyom içmezsen zırt pırt uyaniyom bugün doktora gidicem dün sancılarım oldu bugün yok ama tedbir amaçlı gel demisti
ocean extramag adı canım , bilemedim gündüzden içtim , bugün de gece deniyeyim bi . Git git bebişi de görmüş olursun :)

[
ocean extramag adı canım , bilemedim gündüzden içtim , bugün de gece deniyeyim bi . Git git bebişi de görmüş olursun :)
Evet yatmadan bir saat önce iç ağrın olmaz gece genelde gece içinde uyuyamayanlar kaygısı olanlar içinde magnezyum glisinat var çok iyi bebek gibi uyutuyor ve sakinlik veriyor tavsiye ederim

evet bunun tam yatış pozisyonu yok canm. Belki 3 yaşından sonra falan kullanılabilir. Tam yatış pozisyonu olmayan araba bize uymaz mesela.

Selam kızlar, isimler konuşulmuş eşyalar alınmış :) hayırlı olsun herkese. Bizim bebişin ismini abisi koydu Duru olsun dedi biz de tamam dedik içimize sindi. Oğlumun adı Batu uyumlu oldu hatta. Alışverişi de abisinden büyük eşyaları hep var bi zıbın alacaktım lc waikikinin kazı kazan kampanyası varmış az önce 11 tane zıbın aldım kızıma çok heyecanlı sanki ilk gibi. Şükürler olsun bu duyguları yaşatana. Sağlıkla gelsin tüm bebekler inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…