- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #14.221
Joie güzel tam yatıyor tenteside tam kapanan var hem hafif diğer travel sistem gereksiz çok ağır oluyor ve pahalıcanım arkadasım şu eklediğimden kullanıyor, baby plus markası, kendim görüştüğümüz de kullandım çok hafif ve kullanışlı, sürüşü de iyi. sanırım bizde bundan alacağız biraz daha araştırıp, sende istersen bu modele bakabilirsin e bebekten
İnfluanzir misinizKızlar trendyoldan birşey almadan banada yazar mısınız? Ben link veriyorum onun için
Öyle insanlara hicbiseyinizi söylemeyin bilmesinler öğreniyorlarsada başkasından öğrensinler ve kendilerine değer verilmediğini anlasinlar bende sinir oldum hayırlı olsun guzel günlerde kullanın de geç dimi ne moral bozuyosuncanım eltim beni bir hayırlı olsun diye aramaz ama eşim bayram için aradığında bebeğe küvet aldık demiş niye aldınız çok erken 7. Aydan önce alışveriş yapılmaz diye ahkam keser alt tarafı küvet ya keza odasını da almış olabilirim sana ne tut şu çeneni yol olmaz
Ben de göksuya çok yakın oturuyorum canım sürekli gittiğim yer olunca tahtalarından tanıdımHahah evet göksuya gitmiştik. Normalde gop’ta oturuyoruz ama baya ters
Bizim etrafımızda pek o şekilde yorum yapacak biri yok çok şükür, olursa da çenesini çok güzel kapatırım. Biz de biliriz birikim yapıp son dönemde almayı her şeyi ama elimizdeki para eriyor. İnanılır gibi değil bebek odasindan bebek arabasından aldığımız zibindan bile kâr eder hale geldik.ya ne hallere düştük gercekten, en son alınacak şeyleri şimdiden alıyoruz, baya bi süre kimseye söylemeyi düşünmüyoruz, çok bilmişler yok şimdiden alınır mı neden doğmamış cocuğa don biçiyorsunuz diye söylenecekler, anca söylenirler gereksiz
Ben bayılıyorum bu modele 5 bin tl ise fiyatı gayet uygun geldi bana ben bunları 8 9 bin diye hatırlıyordum. 5 bin olduğunu bilseydim bundan alabilirdim şahsenCybex GB Pockit Plus (dünyanın en küçük katlanan kabin boy bebek arabası)
Dünya lideri Cybex'den Pockit Plus kabin boy bebek arabası. Alman Mühendisliği. Cybex güvenliği ve kalitesi. Distribütör Operaistanbul garantisi ilewww.operaistanbul.com
Dediğim model bu kızlar. Ben de kullanan birkaç kişinin yorumlarına baktım öyle karar verdim ama biraz daha baska model araştıracağım. Hafif, sürümü kolay araba bagajına sığacak bir şey arıyorum travel sistemler kadar da ağır olmayacak.
gerçekten öyle, biz de biliriz zamanında almayı ama şuan ne alsak kar, bizde daha ctesi günü aldık bebek odasını yine zamlanmış şaka gibi, inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza aldıklarımız bulmuş gibi gelecek o zaman bizlere inşallahBizim etrafımızda pek o şekilde yorum yapacak biri yok çok şükür, olursa da çenesini çok güzel kapatırım. Biz de biliriz birikim yapıp son dönemde almayı her şeyi ama elimizdeki para eriyor. İnanılır gibi değil bebek odasindan bebek arabasından aldığımız zibindan bile kâr eder hale geldik.
Canim bu Model yatiyor mu biliyor musun?Ben bayılıyorum bu modele 5 bin tl ise fiyatı gayet uygun geldi bana ben bunları 8 9 bin diye hatırlıyordum. 5 bin olduğunu bilseydim bundan alabilirdim şahsen
Sayılmamİnfluanzir misinizbende linke gecicem satış sayfam var iş olmuyor linkte. İyi kazaniyormsun
Onu bilmiyorum ama puset takılıyor tam yatmasa bile yenidoğana puset takılarak kullanılabilirCanim bu Model yatiyor mu biliyor musun?
Canım kızımda tıp makalelerine dalmıştım çok fazla. Journalagent diye bir makale sitesi var araştırma için orasını öneririm. Bütün olarak anlamazsan da tıbbi terimler sözlüğü ile karşılaştırabilirsin. Biraz baktığımda plesantada akım tıkanıklığı gibi gözüktü. ( Lakün için genelde tıkanıklık karşılığı gözüküyor) Belki minnak bi bebiş olur. Detaylıda muhakkak ayrıntılı bakacaklardır. İçinde şüphe kaldıysa perinatolog randevusu alıp gidebilirsin.Bu konuda bir fikri olan var mı? Ne olduğuna dair bir bilgi bulamadım internette
5 bin tl bu haliyle. Bir de anakucağı alırsan buna adapte etmek için o da 3500. Ama ben ikinci ellerine baktım 1000-1500 arası var ki zaten anakucağı çok az bir süre kullanılıyor.Ben bayılıyorum bu modele 5 bin tl ise fiyatı gayet uygun geldi bana ben bunları 8 9 bin diye hatırlıyordum. 5 bin olduğunu bilseydim bundan alabilirdim şahsen
Tam yatmıyor canım. İnstagramda withbasak adlı kullanıcının öne çıkanlarında baya bi anlatmış arabayı oradan inceleyebilirsin.Canim bu Model yatiyor mu biliyor musun?
ocean extramag adı canım , bilemedim gündüzden içtim , bugün de gece deniyeyim bi . Git git bebişi de görmüş olursun :)Gece yatarken iciceksin rahat uyutuyir magnezyumun adı nedir bende gece içince deliksiz uyuyom içmezsen zırt pırt uyaniyom bugün doktora gidicem dün sancılarım oldu bugün yok ama tedbir amaçlı gel demisti
Evet yatmadan bir saat önce iç ağrın olmaz gece genelde gece içinde uyuyamayanlar kaygısı olanlar içinde magnezyum glisinat var çok iyi bebek gibi uyutuyor ve sakinlik veriyor tavsiye ederimocean extramag adı canım , bilemedim gündüzden içtim , bugün de gece deniyeyim bi . Git git bebişi de görmüş olursun :)
evet bunun tam yatış pozisyonu yok canm. Belki 3 yaşından sonra falan kullanılabilir. Tam yatış pozisyonu olmayan araba bize uymaz mesela.Cybex GB Pockit Plus (dünyanın en küçük katlanan kabin boy bebek arabası)
Dünya lideri Cybex'den Pockit Plus kabin boy bebek arabası. Alman Mühendisliği. Cybex güvenliği ve kalitesi. Distribütör Operaistanbul garantisi ilewww.operaistanbul.com
Dediğim model bu kızlar. Ben de kullanan birkaç kişinin yorumlarına baktım öyle karar verdim ama biraz daha baska model araştıracağım. Hafif, sürümü kolay araba bagajına sığacak bir şey arıyorum travel sistemler kadar da ağır olmayacak.
ben kız 3,5 yaşında hala uyurken pusette tam yatar pozisyon istiyor valla :)Onu bilmiyorum ama puset takılıyor tam yatmasa bile yenidoğana puset takılarak kullanılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?