- 18 Nisan 2022
- 915
- 1.882
- 33
- 41
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #14.201
Farklı modelleri var ama ben bunu tercih ediyorum canm. İlk aylar bebekte kusmalar olabildiği için hafif eğimli yatması gerekiyor. Kızımda da bunu kullanmıştım. Yatağının içine bunu koyup üzerine müslin bir örtü örtüyorum. Bunda uyutuyorum.O nedüüü
Ben almadım onu beşikteki yatağın altına bişey koyup eğim veriyordum. Almak istemeyenlere fikir olsun.Kizlar reflü yatagi da lazim oluyormus sanirim
Markası ne bunun canımFarklı modelleri var ama ben bunu tercih ediyorum canm. İlk aylar bebekte kusmalar olabildiği için hafif eğimli yatması gerekiyor. Kızımda da bunu kullanmıştım. Yatağının içine bunu koyup üzerine müslin bir örtü örtüyorum. Bunda uyutuyorum.
Geçen bi influencer link vermiş orda gördüm canım 10.400 den 9. 400 e düşmüş koşun diyodu merakımdan baktım indirim de bitmiş 10.400 olmuştu geneBesafeler 10 bin yok canm ya. İsofixsiz 3 isofixli 5 bin şuan. Ama bunlar da büyük rakamlar. Keşke kızımınkini vermeseydim tabi
Burası göksu parkı mı yoksaPeg perego pliko mini tam modeli canm. Baya memnunum. Ama onun da ön barı yok. Ben hiç ihtiyaç duymadım. Hatta chicco ohlala kullanırken de önbarı hep çıkarıp kullanıyorduk. Bebeği oturtmak, kaldırmak daha kolay oluyordu. Bak foto ekleyeyim. Burda kızım 8 aylık falan
Ben baby plus aldım ebebekten canm. En uygunu oydu ama baya güzel.Markası ne bunun canım
Hahah evet göksuya gitmiştik. Normalde gop’ta oturuyoruz ama baya tersGeçen bi influencer link vermiş orda gördüm canım 10.400 den 9. 400 e düşmüş koşun diyodu merakımdan baktım indirim de bitmiş 10.400 olmuştu genefarklı modelidir o zaman. Neyse dediğin Aralıktaysa sevindim. Alma ihtimalim biraz varmış en azından
Burası göksu parkı mı yoksa
Gece ayni seyi dusundum olmaz mi diye, Turk zekasiBen almadım onu beşikteki yatağın altına bişey koyup eğim veriyordum. Almak istemeyenlere fikir olsun.
ya ne hallere düştük gercekten, en son alınacak şeyleri şimdiden alıyoruz, baya bi süre kimseye söylemeyi düşünmüyoruz, çok bilmişler yok şimdiden alınır mı neden doğmamış cocuğa don biçiyorsunuz diye söylenecekler, anca söylenirler gereksizBen aldım birkaç gün önce çok iyi yapmışsın stoğu bitenler hep yeni fiyatla geliyor pazartesiden itibaren +3500 olacaktı bizim oda
Bu konuda bir fikri olan var mı? Ne olduğuna dair bir bilgi bulamadım internetteKızlar ben bugün kontrole gittim. Plasenta lakünleri var şuan onlara birşey yapamayız dedi. Detaylı ultrasonu bekleyecekmişim takip edilecekmiş. Baloncuk dedi bir ara ne bu bilen var mı canım çok sıkıldı
Gece ayni seyi dusundum olmaz mi diye, Turk zekasi
Hiç bilgim yok canım. Ama üzülmeni gerektirecek birşey değildir diye düşünüyorum. Drlar herşeyi söylüyor sonra geçiyor biz üzüldüğümüzle kalıyoruz.Bu konuda bir fikri olan var mı? Ne olduğuna dair bir bilgi bulamadım internette
Doğru düzgün bir açıklama da yapmadı internette de bilgi bulamadım öyle boşluktayımBaya da oldu 2 çocuk büyüttüm öyle. Aklın yolu bir demek.
Hiç bilgim yok canım. Ama üzülmeni gerektirecek birşey değildir diye düşünüyorum. Drlar herşeyi söylüyor sonra geçiyor biz üzüldüğümüzle kalıyoruz.
İşte tecrübesiz olunca bulduğumu eklemişim listeye
Xiaominin rengi de yoktu zaten sadece pembesi vardı tutunma yeri olmaması kötüymüş onu da çıkartayım tüm pusetler takılabiliyor mu acaba joie signature çarşamba doktora gideceğim dönüşünde e bebeğe gidip inceleyeyim canım en iyisi kaç kg ye kadar taşıyor 15 mi 22 mi
Cybex pahalı genelde bütçemi aşıyor ama dediğin modele internette baktım bulamadım hiç fiyatı ne kadar canım
Ben onu baya araştırmıştım pregoyu alırken çok gidip gelmiştim. 2 modeli var all city olanın yatma özelliği var ama diğerinin yok. Bir de yine all city olmayanın üst arka tentesi açık. Rüzgarlı, yağışlı havalarda kullanılmaz. Mutlaka mağazada detaylı inceleyip karar verin.
Sanırım bu yazdığınız model çift tekerlekliydi. Çift tekerlekliler eski modelmiş, artık pek üreten firma yokmuş ve sürüş yönünden işkenceymiş.
Ya bundan arkadasım aldı canım baya memnun. Ama burda fiyatı baya fazla hatırladığım kadarıyla o çok daha uyguna almıştı geçen ayHamilton Hamılton One Prime X1 Kabin Alüminyum Bebek Arabası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kızlar bende Hamilton x1 almayı düşünüyorum sizce nasıl fikri olan bar mı pusette takılıyor
canım arkadasım şu eklediğimden kullanıyor, baby plus markası, kendim görüştüğümüz de kullandım çok hafif ve kullanışlı, sürüşü de iyi. sanırım bizde bundan alacağız biraz daha araştırıp, sende istersen bu modele bakabilirsin e bebektenCybex GB Pockit Plus (dünyanın en küçük katlanan kabin boy bebek arabası)
Dünya lideri Cybex'den Pockit Plus kabin boy bebek arabası. Alman Mühendisliği. Cybex güvenliği ve kalitesi. Distribütör Operaistanbul garantisi ilewww.operaistanbul.com
Dediğim model bu kızlar. Ben de kullanan birkaç kişinin yorumlarına baktım öyle karar verdim ama biraz daha baska model araştıracağım. Hafif, sürümü kolay araba bagajına sığacak bir şey arıyorum travel sistemler kadar da ağır olmayacak.
Gece yatarken iciceksin rahat uyutuyir magnezyumun adı nedir bende gece içince deliksiz uyuyom içmezsen zırt pırt uyaniyom bugün doktora gidicem dün sancılarım oldu bugün yok ama tedbir amaçlı gel demistiKızlar şu magnezyum hapını ne zaman içiyorsunuz , dün sabah içtim ama gece yine ayaklarım uyutmadı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?