2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Farklı modelleri var ama ben bunu tercih ediyorum canm. İlk aylar bebekte kusmalar olabildiği için hafif eğimli yatması gerekiyor. Kızımda da bunu kullanmıştım. Yatağının içine bunu koyup üzerine müslin bir örtü örtüyorum. Bunda uyutuyorum.

Eklentiler

• 4F19BE4A-72EF-4D05-82D6-8E75CCBFD172.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 85
Besafeler 10 bin yok canm ya. İsofixsiz 3 isofixli 5 bin şuan. Ama bunlar da büyük rakamlar. Keşke kızımınkini vermeseydim tabi
Geçen bi influencer link vermiş orda gördüm canım 10.400 den 9. 400 e düşmüş koşun diyodu merakımdan baktım indirim de bitmiş 10.400 olmuştu gene farklı modelidir o zaman. Neyse dediğin Aralıktaysa sevindim. Alma ihtimalim biraz varmış en azından
Burası göksu parkı mı yoksa

Hahah evet göksuya gitmiştik. Normalde gop’ta oturuyoruz ama baya ters

Ben aldım birkaç gün önce çok iyi yapmışsın stoğu bitenler hep yeni fiyatla geliyor pazartesiden itibaren +3500 olacaktı bizim oda
ya ne hallere düştük gercekten, en son alınacak şeyleri şimdiden alıyoruz, baya bi süre kimseye söylemeyi düşünmüyoruz, çok bilmişler yok şimdiden alınır mı neden doğmamış cocuğa don biçiyorsunuz diye söylenecekler, anca söylenirler gereksiz

Kızlar ben bugün kontrole gittim. Plasenta lakünleri var şuan onlara birşey yapamayız dedi. Detaylı ultrasonu bekleyecekmişim takip edilecekmiş. Baloncuk dedi bir ara ne bu bilen var mı canım çok sıkıldı
Bu konuda bir fikri olan var mı? Ne olduğuna dair bir bilgi bulamadım internette

Ben de biraz geç alışveriş yapacağım. Ekim gibi başlarım heralde kızlar aldığınız tulum, çıtçıtlı icliklerin falan da linklerini paylaşır misiniz? Ben favoriye alıyorum sonradan fikir olsun diye

Gece ayni seyi dusundum olmaz mi diye, Turk zekasi
Baya da oldu 2 çocuk büyüttüm öyle. Aklın yolu bir demek.
Bu konuda bir fikri olan var mı? Ne olduğuna dair bir bilgi bulamadım internette
Hiç bilgim yok canım. Ama üzülmeni gerektirecek birşey değildir diye düşünüyorum. Drlar herşeyi söylüyor sonra geçiyor biz üzüldüğümüzle kalıyoruz.

Doğru düzgün bir açıklama da yapmadı internette de bilgi bulamadım öyle boşluktayım

Sanırım bu yazdığınız model çift tekerlekliydi. Çift tekerlekliler eski modelmiş, artık pek üreten firma yokmuş ve sürüş yönünden işkenceymiş.

Dediğim model bu kızlar. Ben de kullanan birkaç kişinin yorumlarına baktım öyle karar verdim ama biraz daha baska model araştıracağım. Hafif, sürümü kolay araba bagajına sığacak bir şey arıyorum travel sistemler kadar da ağır olmayacak.

canım arkadasım şu eklediğimden kullanıyor, baby plus markası, kendim görüştüğümüz de kullandım çok hafif ve kullanışlı, sürüşü de iyi. sanırım bizde bundan alacağız biraz daha araştırıp, sende istersen bu modele bakabilirsin e bebekten

Eklentiler

• Ekran Resmi 2022-07-19 10.09.56.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar şu magnezyum hapını ne zaman içiyorsunuz , dün sabah içtim ama gece yine ayaklarım uyutmadı beni
Gece yatarken iciceksin rahat uyutuyir magnezyumun adı nedir bende gece içince deliksiz uyuyom içmezsen zırt pırt uyaniyom bugün doktora gidicem dün sancılarım oldu bugün yok ama tedbir amaçlı gel demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…