2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Rabbim yardımcın olsun insallah süreci kolaylıkla atlarsın evdekilerde kücükmüş daha

Kızlar benim bebiş emiyor 20-25 dk emiyor uyuyor ama 1 saate tekrar uyanıp emmek istiyor en uzun uykusu 1 buçuk saat
Ben tükendim dinlenemiyorum sütüm mü yetmiyor diye tedirginim
Sizin bebişler kaç saat uyuyor

Kızlar benim bebiş emiyor 20-25 dk emiyor uyuyor ama 1 saate tekrar uyanıp emmek istiyor en uzun uykusu 1 buçuk saat

Bugün bir öğünde mama vermiyim deniyim bi dedim dediğin gibi 20-25 dk emdi 1-1,5 saat arasında uyandı. Mama verince 2,5-3 saati buluyor. Ama emzirdikce süt artacak arttıkca doyması artacak

Canım benim de çok azaldı gün içerisinde resmen tükeniyor mama verdim şimdi gün içerisinde uyumak istemiyor benim fındık
Ah maalesef ya benimkinin de gündüz ve gece uykuları bu ara cok sıkıntılı. En güzel uykusu 19:00-23:30 arasında oluyor. babasını seviyor benimki. Gece zaten baba duymuyor tüm eziyet anaya
Aynılarını yaşadım minnoş dinlenmedikçe göğsüm yeniden süt dolmadı. Uyku uyuyabilmenin yollarını bulmalıyız
Bu zmaan kavramı bende tamamen karışmış durumda. Bebeye dün az kalsın 3.5 günlük süt vercektim geceleri düzgün düşünemiyorum düzelcez inş
Canım normalimizi anlatıyorum ama genelde anormaliz.
Normalde güzel emerdi ve 2 saat kesin uyuyordu. Bu emişi bazen 10 dk sürer bazen yarım saat.
Bu tabi ortalama 15-20 günden sonrası için geçerli. Öncesinde sarılık vs zor geçti. Sadece mama verdiğim öğünde tam 3 saat uyudu. Bazen naparsam yapayım çok iyi emmiyor uyuyor o zmaan 1-1.5 saat arasında uyanıyor. Kendi belirliyor yani. Az emdiğini düşünüyorsan emzirirken sürekli dürtüp uyuyakalmamasını sağlaman çözüm olabilir biraz.
Bugün bir öğünde mama vermiyim deniyim bi dedim dediğin gibi 20-25 dk emdi 1-1,5 saat arasında uyandı. Mama verince 2,5-3 saati buluyor. Ama emzirdikce süt artacak arttıkca doyması artacak
Mama mideyi anne sütüne göre çok geç terkediyor ya oturuyor bebelerin midesine bi yandan mucize gibi bi şey. Dün gece 4 saat uyumayınca mama vereyim dedim, hazırladım geldim uyuyakalmış uyandıramadım hatta

Canım Ankara da mı aldın eğitimi bende gideyim ya sanırım bende bir sıkıntı var emdikten sonra bile göğsüm kıpkırmızı oluyor .

20 25 dk güzelde emiyor ama uyuyamıyor mama vermeyi hiç denemedim ama uykusuzluktan sütüm etkileniyor
Emzirdikçe süt artacak ama uykusuzluktan ben tükeniyorum çıkmaza girdim

Canım Ankara da mı aldın eğitimi bende gideyim ya sanırım bende bir sıkıntı var emdikten sonra bile göğsüm kıpkırmızı oluyor .
Ankara şehir Hastanesi'nde kadın doğum kulesindeki relaktasyon polikliniğinde mehtap hemşire var. Diğer hemşire de iyidir muhakkak ama benimle hep mehtap hemşire ilgilendi. Kadını gorunce bile içime bir huzur ve güven doluyordu. Çok yardımı dokundu bana.

Bugün nasıl birgün anlamadim. Benim kız toplasam bir buçuk saat uyumadı. Gece de yarım saatte bir kalktı nerdeyse. Şimdi uyudu kucağımda güç bela. Her an uyanacak diye aklım çıkıyor. Uykuuuuu

Dinlenmeyince artmıyor kesinlikle uyuyacak zamanımda uyursam bu sefer sıvı alamiyorum kısır döngü

Ya randevu mu alacağız valla herhalde ben bu emzirme olayını beceremedim göğüslerim her emzirdikten sonra kipkirmizi oluyor çevresi

Merhaba hanımlar
Emziremiyorum
Bebek tutuyor ama 10 sn sonra bırakıyor
Sağlık ocağındaki hemşire ilk 3 gün mama ver bişi olmaz dedi
Sıcak Bi duş al süt masajı yap Sağıp ver sütünü dedi ama süt çıkmıyor gibi ve çok iştahsızım
3 dikişim de var o çok zorluyor beni
Bebeğim Diliyle sağa sola aranıyor çok üzülüyorum gözümün içine bakıyor napıcam

ya bnmkıde uyusa bile sürekli söylenıyor yatamıyorum söylenince. bazen sövüo gbigazı olunca büyük adam gbi kalkıo ıkınıp zortluo kıpkırmızı oluyor yaptktqn snr temizliyorm buseferde görev gbi emio sanki zorla yedırıorm

Ben artık altını soyuyorum sadece çorapla ve bezle duruyor. Bu şekilde daha rahat ıkınıyor. Valla ne alttan ne üstten gazı hiç bitmiyor. Dediğin gibi ıkınması da ısırması da koca adam gibi
Benimki derin uykuya dalsa güzel uyuyor da, pek sık dalmıyor iste. 3 dk uyuyor sonra çığlık kıyamet bazen ıkınmaktan yoruluyor bi bıkkınlıkla nefes verişi var Güler misin ağlar mısın

Canım hayırlı uğurlu olsun öncelikle cok sevindim gözün aydın sakin ol korkma dil dudak bağına bakıldı mı aglarken dili damagına değiyor mu bebeğinin eğer dil bağı varsa da cocuk aranır memeyi alır ama vakumlayıp ememez benim oglumda basıma geldi 1.5 aylıkken fark edildi kestirdik ama cocuk emmedi tabi onu göster muhakkak sapar verirsen yada mama verirsen şiringayla kendi ceksin sakın biberon verme sakin kal

hahahha aynı aynıbnde önce bezin bandını acıyorm bekliyorum yoksa suluyor tecrübe konusuyorbgn 1.ay aşımızı olduk ateşlenırse 1çay kaşığı calpol dedi inşallah olmaz cnkü burnundan seste geliyor ğhır ğhırgüneş tepki vermeye başladımı gülme gbi piştleynce gülüyormu nezmn başlıyordu 50günlkken mıdi

Sana özelden üzerimde boydan boya kaka olduğum fotoğrafımı atabilirim istersen benimki pamukla silerken fıskırtmalı yapmayı çok seviyor beklesem de buluyor beni
Minnoş 1. Ay aşısı gece huzursuzluk yaptı ama o kadar. Ateş hissetmedim. Biraz uğraşınca uyumuştu. Bu aşı için çok hafif diyorlar bence kolay kolay ilaç verme şimdiden.
Şimdiki halleri aşılı halinden daha huzursuz
Burnunu ne sıklıkla açıyorsun? Biz enjektörle sıkıp her gece temizliyoruz sonra aspiratörle temizliyoruz eşimin ciğerine sağlık yoksa sabaha karşı özellikle felaket tıkanıyor güneş de.
Benimki henüz bilinçli gülmüyor tepki vermiyor yaaa merakla bekliyorum ben de.
Şimdi 36 haftalık da doğdu ya tam olarak ne zaman gülmeli bilemiyorum.

E ekim1903 ekim hanımcım Nil kuş bilinçli gülmelere başladı mı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…