2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ama sen 15 ocakta yumurtladım dedin o yüzden ortalık karıştı :) o duruma göre 9 haftalık biri için 340 beta seni üzmek istemedim ama bayağı düşük gerçekten. Tarihlerde bir hata olmuş dediğim gibi o zmaan :) 5 hafta için daha erken zaten biraz acele etmişsin gitmekte :)

Aynen canım orada hiç farketmemişim öyle yazdığımı benim bu ay 1 Martta regli olmam gerekiyordu reglim düzenlidir olmayınca 1 gün sonra hemen kan verdim 2 Martta değerim 340 dı
Bugün tekrar kan verdim 1980 çıktı. 2 marttan beri zor sabrettim inşallah çarşamba günü keseyi görürüm buradan güzel haberimi paylaşırım Bu arada sizin gebeliğiniz de hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah

Bebitom ben zaten bu sabah arayıp aldım randevumu, o devlet hastanelerinde oluyor olmasın?
Hiç bilmiyorum ki canım öyle bi laf dolanıyor ama. Benimde arayıp sıra alınmıyor hastaneye gidip almam lazım
Hiç olmadı arar sorarız bakalım

Evet aynı marka 4/5 tane almıştım inşallah bişey olmamıştır çok moralim bozuldu
İnşallah bir sıkıntı yoktur canım bozma moralini doktora ne zaman gideceksin? Bir de ilk idrarla daha iyi çıkıyor diye biliyorum.Kendini hiç strese sokma ama aklın kalacaksa git doktora en azından için rahatlar

Hiç bilmiyorum ki canım öyle bi laf dolanıyor ama. Benimde arayıp sıra alınmıyor hastaneye gidip almam lazım
Hiç olmadı arar sorarız bakalım
Geçenlerde yine grev olmuş, ama aynı gün benim doktorum hastanedeydi, bir ara sor minnoşum, olmadı cuma gidersin.

İnşallah bir sıkıntı yoktur canım bozma moralini doktora ne zaman gideceksin? Bir de ilk idrarla daha iyi çıkıyor diye biliyorum.Kendini hiç strese sokma ama aklın kalacaksa git doktora en azından için rahatlar
Yarın randevum var saat 3 te. Progestan fitil kullanıyorum o erki eder mi bilmiyorum. Yine düşük mü yoksa bilmiyorum işte kanamam yok ağrım yok abana sonradan silik olur mu hiç onu da bilmiyorum

Bu isvicreli milleti insani cildirtir zaten ayin 21 i gelmek bilmiyor taa ilk randevumu 7+4 e vermis birde azonce sekreter aramis diyor degistirmemiz lazim doktor o saatte burda degil. Dalga geciyor sanki madem orda degil ne diye randevu veriyorsun Esim pazartesi tatil sadece, oglumda sabah okulda onu daha götürmek istemiyorum bilmiyor. 9 da gitcektik ne güzel. Ayin 29 u dedi delircektim olmaz dedim bu sefer diyor 21 de saat 1 de o zamanda esim gelemeyecek ama mecburen aldim esiminde gelmesi önemli benim icin randevulara cünkü onlar malum bebegi hissedemiyor gördükleri zaman alisiyorlar yavastan.

Geçen kalp atışı diye gittiğimiz randevuya eşim gelememisti kendimizi ayarlamistik ama Allah nasip etmedi bende tek gitmek zorunda kaldim benim de içim biraz buruktu ama doktor dinletmemisti zaten ama attığını izledim keşke eşim de olsaydı dedim ama napalim hayırlısı buymuş

Yarın randevum var saat 3 te. Progestan fitil kullanıyorum o erki eder mi bilmiyorum. Yine düşük mü yoksa bilmiyorum işte kanamam yok ağrım yok abana sonradan silik olur mu hiç onu da bilmiyorum
Sen içini ferah tut kanaman falan yoksa canım ben idrar testlerine çok güvenmiyorum bozuk çıkmış olabilir hiç düşünme kötü ihtimaller stres bu süreci çok olumsuz etkiliyor yarın gideceksin inşallah güzel haberlerle döneceksin bize ama sen yine de kendini yoracak şeyler yapma uzat ayaklarını dinlen güzelce

Transferden sonra zatenn hiç iş yapmadım hep yattım hatta kardeşime geldim o bana bakıyor sağolsun. İnşallah dediğin gibi olur bir sıkıntım olmaz. Daha da tüp bebek yapamam zaten başımdan aşağıya kaynar sular boşaldı

Birde silik çizgiden 2 tane oluşmuş sanki bende anlamadım sizde bakar msınız kızlar emin olamadım

Oglumda bütün randevulara bilikte gittik. Gördüklerinde daha farkli oluyor onlar icinde, esim benden cok hamileydi, yerime o konusuyordu doktorla daha cok Ogluma daha söylemedik 12. haftayi gecelimde öyle söyleyecegim o yüzden onun gelmesini istemedim. Kardes istiyor dün cizgifilmde bebek gördü bizimde böyle bebegimiz olcak, arkadasim olcak diyor. surekli ters saatler soyledi yeni randevu icin hem esim yok hem oglanin okul saati disinda. Esim yine gelirdi ama ayni gün 13.00 te benim randevum var 14.15 te cocugun kimlik pasaport randevusu var. Ikinci randevuyu muhtemelen 12. haftaya verecekler ikili taramadan dolayi artik fotosunu görecek babasi ne yapalim. ben once randevu verip degistirmelerine sinir oldum gidince konusacagim umarim birdaha böyle bir durum olmaz. Birde burada böyle uzmanlara randevu almak zor surekli dolular daha erken olsun diyorum dolu diyor 29 da benim icin gec bir an önce saglikli oldugunu görüp hevesle beklemek istiyorum haliyle. Su an cok adapteyim hamilelige desem yalan olur, kendimi kaptirmak istemiyorum. Insallah sagliklidir sorun skinti yoktur. Kismet artik ne diyelim.

Amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…