- 26 Ekim 2021
- 168
- 123
- 18
- 31
Ama sen 15 ocakta yumurtladım dedin o yüzden ortalık karıştı :) o duruma göre 9 haftalık biri için 340 beta seni üzmek istemedim ama bayağı düşük gerçekten. Tarihlerde bir hata olmuş dediğim gibi o zmaan :) 5 hafta için daha erken zaten biraz acele etmişsin gitmekte :)Yok canım şuan 5 haftalık benim son regli tarihim 31 Ocak doktor şuan 5. Haftana göre beta hcg değerin gayet iyi dedi çok küçük olduğu için görememiş olabiliriz 2 gün sonra tekrar gel dedi benim yumurtlamam ovülasyon tarihine göre 15 şubata denk geldi
Evet aynı marka 4/5 tane almıştım inşallah bişey olmamıştır çok moralim bozulduAynı marka mı testin?
Aynen canım orada hiç farketmemişim öyle yazdığımı benim bu ay 1 Martta regli olmam gerekiyordu reglim düzenlidir olmayınca 1 gün sonra hemen kan verdim 2 Martta değerim 340 dıAma sen 15 ocakta yumurtladım dedin o yüzden ortalık karıştı :) o duruma göre 9 haftalık biri için 340 beta seni üzmek istemedim ama bayağı düşük gerçekten. Tarihlerde bir hata olmuş dediğim gibi o zmaan :) 5 hafta için daha erken zaten biraz acele etmişsin gitmekte :)
Hiç bilmiyorum ki canım öyle bi laf dolanıyor ama. Benimde arayıp sıra alınmıyor hastaneye gidip almam lazımBebitom ben zaten bu sabah arayıp aldım randevumu, o devlet hastanelerinde oluyor olmasın?
İnşallah bir sıkıntı yoktur canım bozma moralini doktora ne zaman gideceksin? Bir de ilk idrarla daha iyi çıkıyor diye biliyorum.Kendini hiç strese sokma ama aklın kalacaksa git doktora en azından için rahatlarEvet aynı marka 4/5 tane almıştım inşallah bişey olmamıştır çok moralim bozuldu
Geçenlerde yine grev olmuş, ama aynı gün benim doktorum hastanedeydi, bir ara sor minnoşum, olmadı cuma gidersin.Hiç bilmiyorum ki canım öyle bi laf dolanıyor ama. Benimde arayıp sıra alınmıyor hastaneye gidip almam lazım
Hiç olmadı arar sorarız bakalım
Zaten dayanamıyorum bana gitmeye bahane olurGeçenlerde yine grev olmuş, ama aynı gün benim doktorum hastanedeydi, bir ara sor minnoşum, olmadı cuma gidersin.
Yarın randevum var saat 3 te. Progestan fitil kullanıyorum o erki eder mi bilmiyorum. Yine düşük mü yoksa bilmiyorum işte kanamam yok ağrım yok abana sonradan silik olur mu hiç onu da bilmiyorumİnşallah bir sıkıntı yoktur canım bozma moralini doktora ne zaman gideceksin? Bir de ilk idrarla daha iyi çıkıyor diye biliyorum.Kendini hiç strese sokma ama aklın kalacaksa git doktora en azından için rahatlar
İyi bile dayandın maşallah.Zaten dayanamıyorum bana gitmeye bahane olur
Bugün 3 hafta tam vallaİyi bile dayandın maşallah.
Hihih sen tam vaktinde gidecekmişsin, benim daha 2 hafta oldu 3 hafta beklemiş olacağım.Bugün 3 hafta tam valla
Geçen kalp atışı diye gittiğimiz randevuya eşim gelememisti kendimizi ayarlamistik ama Allah nasip etmedi bende tek gitmek zorunda kaldim benim de içim biraz buruktu ama doktor dinletmemisti zaten ama attığını izledim keşke eşim de olsaydı dedim ama napalim hayırlısı buymuşBu isvicreli milleti insani cildirtir zaten ayin 21 i gelmek bilmiyor taa ilk randevumu 7+4 e vermis birde azonce sekreter aramis diyor degistirmemiz lazim doktor o saatte burda degil. Dalga geciyor sanki madem orda degil ne diye randevu veriyorsunEsim pazartesi tatil sadece, oglumda sabah okulda onu daha götürmek istemiyorum bilmiyor. 9 da gitcektik ne güzel. Ayin 29 u dedi delircektim olmaz dedim bu sefer diyor 21 de saat 1 de o zamanda esim gelemeyecek ama mecburen aldim esiminde gelmesi önemli benim icin randevulara cünkü onlar malum bebegi hissedemiyor gördükleri zaman alisiyorlar yavastan.
Sen içini ferah tut kanaman falan yoksa canım ben idrar testlerine çok güvenmiyorum bozuk çıkmış olabilir hiç düşünme kötü ihtimaller stres bu süreci çok olumsuz etkiliyor yarın gideceksin inşallah güzel haberlerle döneceksin bize ama sen yine de kendini yoracak şeyler yapma uzat ayaklarını dinlen güzelceYarın randevum var saat 3 te. Progestan fitil kullanıyorum o erki eder mi bilmiyorum. Yine düşük mü yoksa bilmiyorum işte kanamam yok ağrım yok abana sonradan silik olur mu hiç onu da bilmiyorum
Transferden sonra zatenn hiç iş yapmadım hep yattım hatta kardeşime geldim o bana bakıyor sağolsun. İnşallah dediğin gibi olur bir sıkıntım olmaz. Daha da tüp bebek yapamam zaten başımdan aşağıya kaynar sular boşaldıSen içini ferah tut kanaman falan yoksa canım ben idrar testlerine çok güvenmiyorum bozuk çıkmış olabilir hiç düşünme kötü ihtimaller stres bu süreci çok olumsuz etkiliyor yarın gideceksin inşallah güzel haberlerle döneceksin bize ama sen yine de kendini yoracak şeyler yapma uzat ayaklarını dinlen güzelce
Birde silik çizgiden 2 tane oluşmuş sanki bende anlamadım sizde bakar msınız kızlar emin olamadımSen içini ferah tut kanaman falan yoksa canım ben idrar testlerine çok güvenmiyorum bozuk çıkmış olabilir hiç düşünme kötü ihtimaller stres bu süreci çok olumsuz etkiliyor yarın gideceksin inşallah güzel haberlerle döneceksin bize ama sen yine de kendini yoracak şeyler yapma uzat ayaklarını dinlen güzelce
Oglumda bütün randevulara bilikte gittik. Gördüklerinde daha farkli oluyor onlar icinde, esim benden cok hamileydi, yerime o konusuyordu doktorla daha cokGeçen kalp atışı diye gittiğimiz randevuya eşim gelememisti kendimizi ayarlamistik ama Allah nasip etmedi bende tek gitmek zorunda kaldim benim de içim biraz buruktu ama doktor dinletmemisti zaten ama attığını izledim keşke eşim de olsaydı dedim ama napalim hayırlısı buymuş
Amin canım inşallahBen içiyorum baya etki ediyor mide bulantisini en aza indiriyor yemek falan yiyebiliyorum icmedigim günler çok kötü oluyorum hiç yemek yiyemiyorum ama çok aşırı uyku yapıyor
Bizim de kredi borcu var ya da aylık kendimize gecinexek kadar bırakıp geri kalaniyla kenara Atalım diyoruz da zor gibi bilmiyorumAllah yardımcımız olsun
Senin az kalmış bir an önce geçsin günler bende de fena oluyor kusma yok ama öğürme var
Bakalım rabbim izin verir de o günleri görürsek karşılaştırma yaparız
kıııızzz :) bende 6+3 te gideceğim kalp atışına ama tedirginim acaba erken mi diyenolur bana cevap yaz duyduysan vajinal mi nomrmal mi nasıl oldu detaylı anlat nooolur :) çok heyecanlı
Ben testi göremedim attin mi? Umarim kötü birsey yoktur icini ferah tut sen. Bebek kac haftalik su an?Birde silik çizgiden 2 tane oluşmuş sanki bende anlamadım sizde bakar msınız kızlar emin olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?