2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hamileyken daha dikkatli olurum ama normalde kullanmadan yapamam kiii

Ben yağçözle çamaşır suyunu karıştırmıştım mutfakta ondan oldu belki de

Canım senin iç karnın yok sanırım ben 15. Haftamdayım bunun yarısı ama ben hiç kilo almadım

Benimde göbus cıktı bakalım yarın doktor ne dicek oruçta tutmuyorum zaten kilo aldım eminim..
14+1im inşallah yarın tahminde bulunur cinsiyeti merakla bekliyorum hepinizin belli oldu nerdeyse:)
2lİ 3lü test vs yaptırmayı düşünmüyorum doktorada söylerim yarın bide folik asiti bıraktırır diye umud ediyorum

Beybisi folik asit 12.hafta kesiliyor zaten, doktorun kesmeni söylemedi mi? Hepimiz bıraktık çünkü, takviyelere başladık.

Kızlar göbüşler ne durumda ben 3 hafta önce çekmiştim bunu 3. Ayın bitiminde yine çekeceğim iç karnım dar sanırım büyüdü hemen
biri göbüş mü dedi

Eklentiler

• 0BC69D5E-D834-42C1-ACDD-A209317AE3BB.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 136
ya ben hamile kalınca sigarayı bıraktım ondan çok kilo aldım 4 5 kilo almışımdır bir de tüp bebek olunca uzun süre hareketsizlikten falan böyle oldu
Ben de bıraktım ama bulantılar yüzünden kilo almadım aksine verdim. Ya hiç karnım yook benim çok hoşuma gidiyor bir an önce çıksa azıcık keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…