2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Aceba iki hafta sonra npk ve noe ne testi bunlar aceba ya insan meraklaniyor niye aciklamadi aceba
Maşallah güzel burunlu şey
sonunda birinide olsa gorduk
Dogum pozisyonunu almis benimkiler aceba ne zaman dogurcam
Hastane cantamla ugrasmaya devam edim

T temmuzekim çok geçmiş olsun canım.
Ben başından beri kullanıyorum. Karın sertleştiği için çok az acıyor ama dayanılmayacak gibi değil.
Bacaktan falan da yapabilirsin.
Hiç korkma bebeğe gelmez.

Aceba iki hafta sonra npk ve noe ne testi bunlar aceba ya insan meraklaniyor niye aciklamadi aceba

sonunda birinide olsa gorduk
Dogum pozisyonunu almis benimkiler aceba ne zaman dogurcam
Hastane cantamla ugrasmaya devam edim
Elleme kalsınlar kardeş kardeş takılsınlar içerde hiç düşünme dogurmayı bnmkide dogum pozisyonunda ama kanala girmedigi sürece sıkıntı degil

Herkesin tecrübesi değişiyor işte, bizim payımıza da bu düşmüş, zamanında kavuşalım da varsin olsun diye karşılıyoruz olanları. Zor bı süreç ama az kaldı, her şey güzel olacak ben inanıyorum
Ben de epey zorlanıyorum artık kalmak, dönmek canımı acıtıyor, bebek hareketleri artık daha çok güçlü, kasılmalarımı artırıyor. Cuma günü kontrolde ciğer geliştiriciyi ben de talep edicem.Zaten zamanından önce sezeryan diye konuşmuştuk, iğneyi olursam içim daha rahat edicek

Geçmiş olsun canım bol bol vitamin al cabucak bu mikrobu at üstünden bn oksapar kullanıyorum gelmez korkma bebege ama bacaktan vur istiyorsan daha rahat olur senin için

Çok geçmiş olsun. Ben oksapar kullanıyorum gebeliğin başından beri. Karnım büyüdüğü için artık koldan yapıyorum. Siz de koldan yapabilirsiniz.

Çok sağ olun bacaktan baldır kısmından mı yapıyorsunuz yoksa üstten mi neresi az acıyor

Merhaba hanimlar
Malum korona yayıldı. Benim hic aşım yok. Dr'um aşı olabilirsin dedi. Hamile olup aşı yaptiran varmı yada aşılıyken bile hatırlatma dozu olmayı düsünen varmı
Benimde hiç aşım yok. Hamileyken birinci koronayı 2 aylıkken oldum.. 2.koronayı da yeni 7. Ayımızda olduk.. ilk 2 gün şiddetli bel ağrısı ateş oldu ama 3. Güne ağrılarım geçti ve parol ateşimi anında düşürdü. Hamileyken olmak istemedim aşıyı şükür atlattım iyiyim.. meyve yedim bol bol su içtim bu kadar. Tercih sizin tabi ben tercih etmedim.

Çok sağ olun bacaktan baldır kısmından mı yapıyorsunuz yoksa üstten mi neresi az acıyor
Canım çok çok geçmiş olsun, yeni okudum. İyisin değil mi?

Ablamın kızı da oldu, o da evde yatarak geçiriyor. Umarım sen de hafif atlatırsın

Çok artmış Covid , biz herkesten duyuyoruz ve kaldığım hastane tekrar Covid polikliniği açmış. Kuyruk varmış aşağıda, hemşire dedi. Hastanenin 3’te 2’si maske takmıyor yine de.

Igne cidden insani cok rahatlatiyor en azindan simdiden temkinli olursun ayni dedigin gibi tekmeler o kadar canimi acitiyor ki bu ara gerci ben oturamiyorum sag sol yatamiyorum cok zor ya
Cok gecmis olsun insallah hemen duzelirsiniz

Teşekkür ederim canım. İyiyim bence parol işe yarıyor en azından ateşimi düşürüyor, ağrıları geçiriyor onun dışında boğaz ağrısı ve öksürük var tek. Normal grip olmuş gibiyim sanki. Eskiden hiç belirti vermezdim hamilelikten galiba bu belirtiler geçecek hayırlısıyla inşallah

Ben hala göbekten yapmaya devam ediyorum bacaktan daha çok korkuyorum nedense
Bir kere kolumdan yapmıştım inanılmaz morardı 1 ay o morarıklıkla gezdim.

Üst bacak arka kısım demişti bana doktorum canım.

Allah yardımcınız olsun. Haftalarınızı sağ Salim tamamlamayı nasip etsin inşallah.
Kimimizin imtihanı çok daha ağır maalesef. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Takipli olmanız çok çok iyi, hem mental hem fiziksel zor geçer elbet belli ama yüzdünüz kuyruğuna geldiniz artık.
Az daha sabırla geçecek inşallah rabbim kolaylık versin
4-5 gune cikacakmis insallah negatif olur hastane geriyor beni
Kuzum okudum önceki mesajını da bebişin biri de olsa güzel yandan poz vermiş.
İnşallah temiz çıkar sonuçların da tekrar Demir taktırman gerekecek demek ki bu gidişle

Diz kapagının 3 4 parmak üstü ama yan tarafı canım elimi koydugum kısım bn ordan yapıyordum biraz sıkıp yapablrsn acı eşigi değşik herkesin bazen acıyor bazenn acımıyor

Eklentiler

• IMG_20220719_145026.webp
    66,6 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…