- 1 Şubat 2020
- 1.506
- 3.041
- 133
Aceba iki hafta sonra npk ve noe ne testi bunlar aceba ya insan meraklaniyor niye aciklamadi acebaKızlar kontrolüm vardı çıktımm 42 cm 1830 gram olmuşuz
Normal dogurtalım seni dedi bnde normal dogum istediğimi söylemiştim elime bi kagıt verdi bunu bana iki hafta sonra wtsaptan at dedi ne yazıyor bu kagıtta anlayanınız varmısordum ama kendime not alldım dedi
Gene yüzünü göstermedi eliyle komple kapatmış masus yapar gibi kafası aşagıda duruyor inşallah dönmez1 ay sonra çağırdı ben şok kısalır diye beklerken
Maşallah güzel burunlu şey
Ben hamile kaldığımda 59.70 kg şimdi 57.50 kg, bebegim alıyor kiloyuKizlar aranizda en az kilo alan benim sanirim 5 kilo aldim aceba cokmu kotu bir de bu ara istahsizlik var zorla yiyorum bebekler kilo alsin diye
Ay demekki bana ozgu bisey degil yalniz olmadigima sevindimBen hamile kaldığımda 59.70 kg şimdi 57.50 kg, bebegim alıyor kiloyu
Elleme kalsınlar kardeş kardeş takılsınlar içerde hiç düşünme dogurmayıAceba iki hafta sonra npk ve noe ne testi bunlar aceba ya insan meraklaniyor niye aciklamadi aceba
sonunda birinide olsa gorduk
Dogum pozisyonunu almis benimkiler aceba ne zaman dogurcam
Hastane cantamla ugrasmaya devam edim
Herkesin tecrübesi değişiyor işte, bizim payımıza da bu düşmüş, zamanında kavuşalım da varsin olsun diye karşılıyoruz olanları. Zor bı süreç ama az kaldı, her şey güzel olacak ben inanıyorumİnşallah durur canım ,çok sağol
Nerden olmadığı belli ama : Bebeğin eşi önde değil , serklajdan değil... öyle pleasantadan bağımsız, alt ucunda kanayan bir alan…
Geçen hafta 28 Haftalık bir gebe vardı, o da erken doğum teşhisiyle yatmış. Ben de rutin muayene bekliyorum, annesi yanımda. Başladık konuşmaya. Kendim için dedim , hemen doğmasın diye takip ediyorlar , o zaman konuşurken dedim 31 in içindeyim… 30 + 2 falandım.
Annesi de dedi, kızım 31 haftalık doğum yaptı ilk seferinde, bebekte ciğer geliştirici bile yokken doğdu. 45 gün kaldı kuvezde.
Kalça sorunları olunca, 4 aylıkken , kemik suyu da vermeye başladık, kaynatıp dedi. Resmini gösterdi , kocaman olmuşş . Yakalamış yaşıtlarını.
Aradan bir kaç gün geçti …
Hemşire bana diyor korkma, bak yandaki 28 haftalık doğurdu,yukarda anlattığım, kuvezde . Solunum cihazı bile takmamışlar ( ciğer geliştirici var bu kez) Diyor ki , anne için :
Kalsın kalsın, ne kadar gerekiyorsa kalsın, dedi anne. Nasıl soğukkanlı, helal olsun, falan diyor... Her gün ziyarete geliyormuş. İlki öyle olunca hazırlıklı tabii. Taburcu oldu bile, dedi
Herkes eve kucağında bebekle dönebilse keşke.Ama gerekirse de kalacak , iyi olsun yeter.
34’e kadar sabır
Geçmiş olsun canım bol bol vitamin al cabucak bu mikrobu at üstündenbn oksapar kullanıyorum gelmez korkma bebege ama bacaktan vur istiyorsan daha rahat olur senin için
Çok geçmiş olsun. Ben oksapar kullanıyorum gebeliğin başından beri. Karnım büyüdüğü için artık koldan yapıyorum. Siz de koldan yapabilirsiniz.
Çok sağ olunT temmuzekim çok geçmiş olsun canım.
Ben başından beri kullanıyorum. Karın sertleştiği için çok az acıyor ama dayanılmayacak gibi değil.
Bacaktan falan da yapabilirsin.
Hiç korkma bebeğe gelmez.
Benimde hiç aşım yok. Hamileyken birinci koronayı 2 aylıkken oldum.. 2.koronayı da yeni 7. Ayımızda olduk.. ilk 2 gün şiddetli bel ağrısı ateş oldu ama 3. Güne ağrılarım geçti ve parol ateşimi anında düşürdü. Hamileyken olmak istemedim aşıyı şükür atlattım iyiyim.. meyve yedim bol bol su içtim bu kadar. Tercih sizin tabi ben tercih etmedim.Merhaba hanimlar
Malum korona yayıldı. Benim hic aşım yok. Dr'um aşı olabilirsin dedi. Hamile olup aşı yaptiran varmı yada aşılıyken bile hatırlatma dozu olmayı düsünen varmı
Sicakta onlar rahatta ben rahat degilim beni bitirdi bu ucuncu trimestirElleme kalsınlar kardeş kardeş takılsınlar içerde hiç düşünme dogurmayıbnmkide dogum pozisyonunda ama kanala girmedigi sürece sıkıntı degil
Canım çok çok geçmiş olsun, yeni okudum. İyisin değil mi?Çok sağ olunbacaktan baldır kısmından mı yapıyorsunuz yoksa üstten mi neresi az acıyor
Igne cidden insani cok rahatlatiyor en azindan simdiden temkinli olursun ayni dedigin gibi tekmeler o kadar canimi acitiyor ki bu ara gerci ben oturamiyorum sag sol yatamiyorum cok zor yaHerkesin tecrübesi değişiyor işte, bizim payımıza da bu düşmüş, zamanında kavuşalım da varsin olsun diye karşılıyoruz olanları. Zor bı süreç ama az kaldı, her şey güzel olacak ben inanıyorum
Ben de epey zorlanıyorum artık kalmak, dönmek canımı acıtıyor, bebek hareketleri artık daha çok güçlü, kasılmalarımı artırıyor. Cuma günü kontrolde ciğer geliştiriciyi ben de talep edicem.Zaten zamanından önce sezeryan diye konuşmuştuk, iğneyi olursam içim daha rahat edicek
Cok gecmis olsun insallah hemen duzelirsinizÇok sağ olunbacaktan baldır kısmından mı yapıyorsunuz yoksa üstten mi neresi az acıyor
Kişiden kişiye değişiyor, herkes kilo alcak diye bişey yok, bebişlerimiz iyi olsun da , hepimiz sağ salim bebişlerimizi kucaklarimiza alalım inşallahAy demekki bana ozgu bisey degil yalniz olmadigima sevindim
Benim cevrem sanki beni etkiliyor
Teşekkür ederim canım. İyiyim bence parol işe yarıyor en azından ateşimi düşürüyor, ağrıları geçiriyor onun dışında boğaz ağrısı ve öksürük var tek. Normal grip olmuş gibiyim sanki. Eskiden hiç belirti vermezdim hamilelikten galiba bu belirtiler geçecek hayırlısıyla inşallahCanım çok çok geçmiş olsun, yeni okudum. İyisin değil mi?
Ablamın kızı da oldu, o da evde yatarak geçiriyor. Umarım sen de hafif atlatırsın
Çok artmış Covid , biz herkesten duyuyoruz ve kaldığım hastane tekrar Covid polikliniği açmış. Kuyruk varmış aşağıda, hemşire dedi. Hastanenin 3’te 2’si maske takmıyor yine de.
Teşekkür ederim inşallahCok gecmis olsun insallah hemen duzelirsiniz
Ben hala göbekten yapmaya devam ediyorum bacaktan daha çok korkuyorum nedenseÇok sağ olunbacaktan baldır kısmından mı yapıyorsunuz yoksa üstten mi neresi az acıyor
Allah yardımcınız olsun. Haftalarınızı sağ Salim tamamlamayı nasip etsin inşallah.İnşallah durur canım ,çok sağol
Nerden olmadığı belli ama : Bebeğin eşi önde değil , serklajdan değil... öyle pleasantadan bağımsız, alt ucunda kanayan bir alan…
Geçen hafta 28 Haftalık bir gebe vardı, o da erken doğum teşhisiyle yatmış. Ben de rutin muayene bekliyorum, annesi yanımda. Başladık konuşmaya. Kendim için dedim , hemen doğmasın diye takip ediyorlar , o zaman konuşurken dedim 31 in içindeyim… 30 + 2 falandım.
Annesi de dedi, kızım 31 haftalık doğum yaptı ilk seferinde, bebekte ciğer geliştirici bile yokken doğdu. 45 gün kaldı kuvezde.
Kalça sorunları olunca, 4 aylıkken , kemik suyu da vermeye başladık, kaynatıp dedi. Resmini gösterdi , kocaman olmuşş . Yakalamış yaşıtlarını.
Aradan bir kaç gün geçti …
Hemşire bana diyor korkma, bak yandaki 28 haftalık doğurdu,yukarda anlattığım, kuvezde . Solunum cihazı bile takmamışlar ( ciğer geliştirici var bu kez) Diyor ki , anne için :
Kalsın kalsın, ne kadar gerekiyorsa kalsın, dedi anne. Nasıl soğukkanlı, helal olsun, falan diyor... Her gün ziyarete geliyormuş. İlki öyle olunca hazırlıklı tabii. Taburcu oldu bile, dedi
Herkes eve kucağında bebekle dönebilse keşke.Ama gerekirse de kalacak , iyi olsun yeter.
34’e kadar sabır
Kuzum okudum önceki mesajını da4-5 gune cikacakmis insallah negatif olur hastane geriyor beni
Senin daha da zordur eminim, sonu güzel olsun biraz daha dayanıcaz.Igne cidden insani cok rahatlatiyor en azindan simdiden temkinli olursun ayni dedigin gibi tekmeler o kadar canimi acitiyor ki bu ara gerci ben oturamiyorum sag sol yatamiyorum cok zor ya
Diz kapagının 3 4 parmak üstü ama yan tarafı canım elimi koydugum kısım bn ordan yapıyordum biraz sıkıp yapablrsn acı eşigi değşik herkesin bazen acıyor bazenn acımıyorÇok sağ olunbacaktan baldır kısmından mı yapıyorsunuz yoksa üstten mi neresi az acıyor
Sicakta onlar rahatta ben rahat degilim beni bitirdi bu ucuncu trimestir
Insallah dogru zamanda gelirler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?