2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Cok gecmis olsun canim hafif atlatmissin şansına benim bi arkadasim aşılı oldugu halde cok agir gecirdi simdi bende korktum son aylarımiz olursak tehlikeye girermiyiz kararsiz kaldik

Merhaba siz ikizlere hamilesiniz sanırım. Ben de Fransada yaşıyorum. Burda da eltim ikizlere hamileydi 38.hafta da normal doğum yaptı ikizlere . Vakum kullanılmadığını söyledi. İlki doğduktan sonra ikincisini 10 dk içerisinde doğurmak zorundalar ve hızlı bir şekilde. Eltimin İlki doğduktan sonra ikincisi hemen gelmiş. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

Merhaba Evet ikizlerim olacak insallah nasip olursa
Masallah 38. Haftaya kadar guzel idare etmis eltiniz
Normalde tam anlattiginiz gibi normal dogumda cok hizli olmalari gerekirmis bebek donmesin diye
Vakumu sey diye onerdi eger gelmez ve basini donmezse hizlica cikartalim diye
Ben 38i goremem ama insallah guzel gecer normal dogumu cok istiyorum hayirlisiyla cok sagolun

Evet ona da erken dogurabilirsin demislerdi. Kendi de sasirdi . Güzel bir haftada saglikla aldi ikizlerini .. Saglikla gelsinler de Siz de saglikla kavusun da onemli degil. Darısı size de olsun insAllah.. Üstelik onun ilk dogum olmasına rağmen rahat bir dogum oldu. 37 haftaya girdikten sonra bol yürüyüş yapıyordu . Sanırım catiyla da alakali. Benim de ilk hamileligim sezeryan oldu. Dediğiniz şey bende oldu. Oglum tersti. Ve cevirmek için 2 saat uğraştılar. 4 kişi.. Sonra oğlumun kalbi kötüleşince 5 dk içinde nasıl oldu anlamadım sezeryandaydim bile... Mesela diğer bir eltim de onun bebegi de tersti. Bebeğini cevirebildiler. Cok cabuk cevirmisler mesela .Normal doğum yaptı.

Allahin izniyle sağlıkla kavuşursunuz insAllah. Rahat olmak çok önemli. İlk dogumunuzsa epidural hiç acıtmıyor. Onu da söyleyeyim.Ben de epidural korkusu acaip vardı. İgnesini gormustum çünkü. Epidurali aldıktan sonra sancı falan kalmıyor. 3 cm açıklık olunca epidurali takıyorlar Fransada.

Çok güzel hatta öndeki hellobaby marka yazılı kısmını bile bu sefer baskı değil nakışlıydı.kumaşı yumuşak özellikle 3 ay aldım ilk doğduğunda hemen giydireyim diye genelde kalıplar dar oluyor ebebekde. Özellikle hırka yeleklerde. İkizlerimede almıştım ama önleri bu şekil kapalı değildi. Markası baskıydı .Bu yeleklerin genelde yorumları boğaz kısmı kapalı olmasının bebeği üşütmeyeceği yönde . Zaten evler sıcak tulumların üzerinden giydiririm diye düşünüyorum.indirimdeyken alın mutlaka tabsiye ederim

Yaa mucize gibi bisey masallah cok sukur almissin bebegini kucagina
Cidden normal diye gidiyorsun sezeryanle cikiyorsun hic belli olmuyor bu isler insallah eltin gibi bende dayanabilirim benim 25mm de rahim uzunlugu yatarak gun sayiyorum 35 Haftayi bir gecim artik ayaklanmzk istiyorum yatmaya hic gucum kalmadi valla 31 Haftadayim daha
Ama dedigin gibi insallah kafalari hep Asagida olurda hayirlisiyla gelirler doktorda ayni dedigin gibi konustu bazen biri geliyor ikinci insan asagi diye 2-3 saat bekliyoruz veya hizlica aliyoruz diye doktorlar konusunca insan daha korkuyor
Ay bu epidural konusunda acayip korkuyorum insallah dedigin gibi acimaz
Gerci canim tatli diyordum ama kac aydir kan derim felan derken alistim

Kızlar oksapar iğnem geldi bir kutu kullanacakmışım. Buzdolabına koydum malum izmir çok sıcak. Vurmadan önce erken çıkartayım mı
Canım arkadaşlar söylemiş zaten ama benim de dışarıda duruyor.
Hadi bakalım şifa niyetine diyelim. O iğneleri 10 günde bir alıyorum eczaneden, şifa olsun bebeklerimize inşallah. Sen de ayakta atlatacaksın

Canım arkadaşlar söylemiş zaten ama benim de dışarıda duruyor.
Hadi bakalım şifa niyetine diyelim. O iğneleri 10 günde bir alıyorum eczaneden, şifa olsun bebeklerimize inşallah. Sen de ayakta atlatacaksın
Ayy inşallah hayırlısıyla bi vaktinde doğursaydık
İlk basta bnde öyle dolandırdım durdum sonra eczanedede gölgede duruyor diye düşündüm.Annelik işte
Evet her şey tedirgin ediyor ya bebeğe iyi gelmezse diye şimdiden daha

Selam kızlar bende bugun doktora gıttım 29+2 yiz kılomuz 1350 boyumuz 38 cm dedı ama ters dönmus kafamızı yukar i donmus bu ara kalca kemıklerıme bırden agrı gırıyor bıcak saplanır gıbı agrı gırınce yurumemı engelliyor magnezyum verdı ıyı gelır insallah b12 cok dusuk cıktı hafta 1 kz ıgne olucam bnden haberler bu kadar bide kızcemı atayım size

Eklentiler

• IMG_20220719_110305.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20220719_105014.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 65
Bu oksapar berbat yaktı beni yaa. İlk iğnemi karından yaptım. Yarında bacak ya da kol deneyeceğim. Crknkz L Lalalala1
Evet yakıyor bazen
Ben çözemedim bazen açıyor bazen yakıyor bazen hiç hissetmiyorum. Nereye geliyorsa artık deri altında bir yerlerde. Morarırsa hiç korkma canım o normal.
Eskiden etimi sıkıştırıp yapardım daha iyi olurdu da artık sıkıştıracak kısım kalmadı

Bu oksapar berbat yaktı beni yaa. İlk iğnemi karından yaptım. Yarında bacak ya da kol deneyeceğim. Crknkz L Lalalala1
Göbekten hiç denemedim ben koldan ve bacaktan.bacaktan kendim etimi sıkıştırarak vuruyorum koldanda baska biri sıkıştırıyor etimi öyle vuruyorum kaldı 9 sık dişini tam alışırsın igne biter zaten

Yaa bende ilk 3 ay kolaydı sıkıştır vur şimdi sıkıştıracak alan yok eczacıda demiş morarır buz koyun diye zaten.
Sırayla bacak ve kol deneyeceğim artık. Karından sıkıştıramadım hiç

Müptela gibi olduk zaten derin bi nefes al sapla gitsin bnm bacaklarım morardı ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…