2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben hala göbekten yapmaya devam ediyorum bacaktan daha çok korkuyorum nedense
Bir kere kolumdan yapmıştım inanılmaz morardı 1 ay o morarıklıkla gezdim.

Üst bacak arka kısım demişti bana doktorum canım.

Diz kapagının 3 4 parmak üstü ama yan tarafı canım elimi koydugum kısım bn ordan yapıyordum biraz sıkıp yapablrsn acı eşigi değşik herkesin bazen acıyor bazenn acımıyor
Bende ilk bacaktan deneyeceğim galiba. Karından cesaretim yok bakalım

Benim sonuç pozitif malesef Kan sulandırıcı iğne oksapar başlatacakmış doktorum. İlk 3 ay karından progestan yapıyordum ama artık bebeğe falan gelmez değil mi ufacık iğne sonuçta
Gecmis olsun canım bende oksapar kullanıyorum arada gobekten vuruyorum bebeğe ulaşması imkansız

Kk m
Ben de geçen ay farketmistim dusa girerken yemyeşil örümcek ağı gbi göğüs kısmı boyun altından başlayaraktan =) o bence kan dolaşımı cok fazla olduğundan hamilelere oluyor

Kişiden kişiye değişiyor, herkes kilo alcak diye bişey yok, bebişlerimiz iyi olsun da , hepimiz sağ salim bebişlerimizi kucaklarimiza alalım inşallah
Haklisin aslinda ama bu surecte herseye taktigim icin sanirim bu boyle
Kuzum gene ilac verdi iki kere gunde demir icin inan hic anlamadim nasil bu kadar hizli biter zaten anlamistim gozumun onu morarinca birde istahsizlik vurunca
Hastaneye yatmak zorunda kalirsam kesin igne isterim ama cunki ilac berbat ya
Insallah da yatirmazlar ama uyuyamiyorum orda daha da cokuyorum
Senin daha da zordur eminim, sonu güzel olsun biraz daha dayanıcaz.
Evet cidden oyle gece uyurken dikkkat etmeden saga veya sola donuyorum bebek toplaniyor sonra agri ve aciylz uyaniyorum insallah hayirlisiyla sonuna az kaldi
inşallah canım.bnde bu zamana kadar magnezyum kullanmamıştım ama bacaklarım ayaklarım cok agrıyor üstüne basamıcak derecedr söyledm magnezyum verdi inşallah rahatlatır
Ay o agrilar ne kadar zor ben aliyorum magnezyum baya iyi insallah sende de ise yarar kurtulursun

pecan kuzucum hastanede kalmak belki zor insan evini ailesini arıyor illaki ama karnındaki bebiş için de mecbur kalıyor insan erken doğması seni korkutmasın hemşirenin verdiği örnek gibi de yeter ki sağlıklı olsun bir şekilde toparlanıyor bebisler Rabbim gücünü kuvvetini şifasını veriyor kesin alacaklar mi bir kaç haftaya.
Magnifiaque kuzucum bak ne güzel birini görmüşsün en azından yaşadığın yerde normal doğumu mu bekliyot doktorlar normal de ikiz olduğu için sezeryan oluyor Türkiye de. İnşallah test sonucun da negatif çıkar son haftaları rahat bir şekilde geçirirsin
T temmuzekim canım çok geçmiş olsun bol bol meyve ve su tuket doktorun gerekli açıklamayı yapmıştır zaten daha önce geçirmiş mıydın covid Allah'ın izniylr bebise hiç bişey olmaz

Aynenn öyle oluyor ben ilk cocugum da burayı çok geç bulmuştum şimdi diyorum ki ben hiç bişey bilmiyormuşum herşeyi burda öğrenip tecrübe etmişim vayy bee :) Aminn canim inşallah o günlerimize de Sahit olalım
Stres sıkıntı yok bebeği kucağına aldığın an bı cesaret bir tecrübe geliyor bı bakıyorsun ki kimse olmadan da bakabilirsin evlatcigina sonra senden daha iyi kimse bakamaz gibi geliyor

Bizim Anadolu hastanesi muhtemelen 5500 6000 falan olmuştur sezeryan canim herşeye zam gelince onlara da geliyor

T temmuzekim canım çok geçmiş olsun bol bol meyve ve su tuket doktorun gerekli açıklamayı yapmıştır zaten daha önce geçirmiş mıydın covid Allah'ın izniylr bebise hiç bişey olmaz
Teşekkür ederim canım. 2021de olmuştum ama belirtisiz taşıyıcı olarak atlatmıştım. İlk defa belirti veriyorum hamilelikten galiba

ah bu ara korkuların arşa çıkmasıyla beraber bana bir cesaret geldi ki sorma.
her şeyi hallederiz evelallah, çocuğumuza da en iyi bakımı sağlarız o bi sağlıcakla doğsun yeterki.

Mavisim bugun bunu konustuk fransada sezeryane karsilar normal dogumu ilk sirada tutuyorlar o yuzden basi Asagida ikisininde normal dogum olabilir Acil bisey olmadikca normali bekleriz sende
Ikizlerde ilk bebek onemli bu konuda birinci kanala girdiysz dogum basladi basi Asagida onu normal aliyoruz
Sonra ikinciye bakiyoruz oda geliyormu eger basi Asagidaysa normalde gelir gelmezse biz vantuzlayarak cekiyoruz
Eger basi yukardaysa elimizde ayaklarini cekiyoruz ve oda olmaz gelmezse sezeryanle oluyor dedi

Benim sonuç pozitif malesef Kan sulandırıcı iğne oksapar başlatacakmış doktorum. İlk 3 ay karından progestan yapıyordum ama artık bebeğe falan gelmez değil mi ufacık iğne sonuçta
Çok geçmiş olsun, bol bol meyve tüketin, C vitamini alın, uzanın dinlenin umarım en kısa zamanda toparlarsınız

Kızlar oksapar iğnem geldi bir kutu kullanacakmışım. Buzdolabına koydum malum izmir çok sıcak. Vurmadan önce erken çıkartayım mı

Olsun herkesin arayipta bulamadigi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…