- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
Ben hala göbekten yapmaya devam ediyorum bacaktan daha çok korkuyorum nedense
Bir kere kolumdan yapmıştım inanılmaz morardı 1 ay o morarıklıkla gezdim.
Üst bacak arka kısım demişti bana doktorum canım.
Bende ilk bacaktan deneyeceğim galiba. Karından cesaretim yok bakalımDiz kapagının 3 4 parmak üstü ama yan tarafı canım elimi koydugum kısım bn ordan yapıyordum biraz sıkıp yapablrsn acı eşigi değşik herkesin bazen acıyor bazenn acımıyor
Gecmis olsun canım bende oksapar kullanıyorum arada gobekten vuruyorum bebeğe ulaşması imkansızBenim sonuç pozitif malesefKan sulandırıcı iğne oksapar başlatacakmış doktorum. İlk 3 ay karından progestan yapıyordum ama artık bebeğe falan gelmez değil mi ufacık iğne sonuçta
Cidden masallah yaaBen hamile kaldığımda 59.70 kg şimdi 57.50 kg, bebegim alıyor kiloyu
Ben de geçen ay farketmistim dusa girerken yemyeşil örümcek ağı gbi göğüs kısmı boyun altından başlayaraktan =) o bence kan dolaşımı cok fazla olduğundan hamilelere oluyorÇok güzelmiş canım, beyaz alacak olursam bunu değerlendirebilirim ama işte düğmeli mi almak lazım acaba biraz düşüneyim. Emzirme nasıl olur bunda?
Bu arada az evvel duşa girerken göğüslerimin yemyeşil damarlı olduğunu gördüm şoke oldum. Süte hazırlık mı bu
Haklisin aslinda ama bu surecte herseye taktigim icin sanirim bu boyleKişiden kişiye değişiyor, herkes kilo alcak diye bişey yok, bebişlerimiz iyi olsun da , hepimiz sağ salim bebişlerimizi kucaklarimiza alalım inşallah
Kuzum gene ilac verdi iki kere gunde demir icin inan hic anlamadim nasil bu kadar hizli biter zaten anlamistim gozumun onu morarincaAllah yardımcınız olsun. Haftalarınızı sağ Salim tamamlamayı nasip etsin inşallah.
Kimimizin imtihanı çok daha ağır maalesef. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Takipli olmanız çok çok iyi, hem mental hem fiziksel zor geçer elbet belli ama yüzdünüz kuyruğuna geldiniz artık.
Az daha sabırla geçecek inşallah rabbim kolaylık versin
Kuzum okudum önceki mesajını dabebişin biri de olsa güzel yandan poz vermiş.
İnşallah temiz çıkar sonuçların datekrar Demir taktırman gerekecek demek ki bu gidişle
Evet cidden oyle gece uyurken dikkkat etmeden saga veya sola donuyorum bebek toplaniyor sonra agri ve aciylz uyaniyorumSenin daha da zordur eminim, sonu güzel olsun biraz daha dayanıcaz.
Ay o agrilar ne kadar zor ben aliyorum magnezyum baya iyi insallah sende de ise yarar kurtulursuninşallah canım.bnde bu zamana kadar magnezyum kullanmamıştım ama bacaklarım ayaklarım cok agrıyor üstüne basamıcak derecedr söyledm magnezyum verdi inşallah rahatlatır
Aynenn öyle oluyor ben ilk cocugum da burayı çok geç bulmuştum şimdi diyorum ki ben hiç bişey bilmiyormuşum herşeyi burda öğrenip tecrübe etmişim vayy bee :) Aminn canim inşallah o günlerimize de Sahit olalımYa gerçekten ben de kendimi çok iyi hissediyorum burda, her şeyi iyisiyle kötüsüyle burda öğrenip tecrübe ettim belki de ondan
Düşük, yeniden hamile kalma süreci, şimdi hamilelik ve sonrasında Allah nasip ederse annelik serüveni
Stres sıkıntı yok bebeği kucağına aldığın an bı cesaret bir tecrübe geliyor bı bakıyorsun ki kimse olmadan da bakabilirsin evlatcigina sonra senden daha iyi kimse bakamaz gibi geliyorKuzum senin az kilo Alman bebişler için sorun yaratmaz ama senin yeterince beslenmemen seni güçsüz düşürür. Önce kendine dikkat etmeye çalış
Böyle bi şey de düşünülebilir aslında. Temizleme de sorun olmazbenim küçük odaya aldığım gardropta ufak raf sistemi yok daha çok kendi ihtiyacımız için aldık zaten. Bebişe sifonyer almazsak bu tip bi şey benim de işime baya yarar.
Yenidoğan için ben de az aldım. 3 ay yaptım genel olarak
Bir de alt üst takıma yüklenmektense uzun kollu tulumlar aldım bir sürü ay aytercihen fermuarlıları kullanması cok kolay, düğmeliler bez değişimi esnasında biraz yorabilir analar hep böyle yazmıştı mantıklı geldi kuzumun 3 ay için 8 tane filan tulumu var sanırım, değiştirip değiştirip giydirecem
dün mağaza alışveriş için aynısını söyledim eşime:) ben genel olarak evde giyilecekleri aldım ama hiç cicili bicili kıyafeti, tek bi elbisesi yok çocuğumun :) eşimle ebebekte minicik bebişlerle gelen aileleri görüyorduk, çok hoşumuza gidiyordu. Biz de o şekilde gider bakar alırız diye karar verdik
çünkü artık ben de daha fazla alışveriş stresi istemiyorum
aldım bittiartık eksik kalanı sonra yaparım
Ay bir de Ben böyle giderse hastane çıkışı yaptıramayacağımbi araştırıp bakamadım instoş açmadan bulması zor oluyor
Yaa bu yeleklerden 1-2 alayım diyordum emin olamamıştım :) hiç hırkamız filan yok çünkü, tulum hep. Renkleri cok minnoş kumaşları da güzel mi
Fermuarsızlar maalesef dik duranlar yıkanmıyorama su akordiyon olanlarda mukavva yok sanırım onlar yıkanır diye düşünüyorum canısı
Ay anne nasıl olucam çocuk nasıl bakılır telaşıyla aylardır oku oku yeni rahata erdimgenel olarak her şeye dair fikrim oluştu şükürler olsun
bir sağlıcakla doğurması bir de iyi düzgün bi çocuk doktoru bulması kaldı
Ben de görüşmek isterdim hele de bebişlerimizle kahve günleri yapmak hoşuma giderdi aslındatek sorun hepimizin aynı şehirde olmaması
Kuzum geçmiş olsun arkadaşlara katılıyorum bir doktora görün covid de olabilir bu
Bizim Anadolu hastanesi muhtemelen 5500 6000 falan olmuştur sezeryan canim herşeye zam gelince onlara da geliyorKızlar selamlar pek aktif olamadım ama yazdıklarınızı okudum arada Rabbim herkese vakitlice doğumlar nasip etsin inşallah sağlık problemi yaşayanlara geçmiş olsun
Bende kızımı gördüm bugün poz vermedi bu sefer 1.500 kg olmuş zaman yaklaştıkça heyecan basmaya başladı banagitmişken doğumu da sordum normal İçin 4.500 zorunlu sezaryen 7.300 dedi, bu arada kendi doktorunu çağırınca ekstra ücret alınıyordu o kalkmış her yerde mi öyle bilmiyorum ama bilginiz olsun
Gecmis olsun canım bende oksapar kullanıyorum arada gobekten vuruyorum bebeğe ulaşması imkansız
Teşekkür ederim canım. 2021de olmuştum ama belirtisiz taşıyıcı olarak atlatmıştım. İlk defa belirti veriyorum hamilelikten galibaT temmuzekim canım çok geçmiş olsun bol bol meyve ve su tuket doktorun gerekli açıklamayı yapmıştır zaten daha önce geçirmiş mıydın covid Allah'ın izniylr bebise hiç bişey olmaz
ah bu ara korkuların arşa çıkmasıyla beraber bana bir cesaret geldi ki sorma.Aynenn öyle oluyor ben ilk cocugum da burayı çok geç bulmuştum şimdi diyorum ki ben hiç bişey bilmiyormuşum herşeyi burda öğrenip tecrübe etmişim vayy bee :) Aminn canim inşallah o günlerimize de Sahit olalım
Stres sıkıntı yok bebeği kucağına aldığın an bı cesaret bir tecrübe geliyor bı bakıyorsun ki kimse olmadan da bakabilirsin evlatcigina sonra senden daha iyi kimse bakamaz gibi geliyor
Mavisim bugun bunu konustuk fransada sezeryane karsilar normal dogumu ilk sirada tutuyorlar o yuzden basi Asagida ikisininde normal dogum olabilir Acil bisey olmadikca normali bekleriz sendepecan kuzucum hastanede kalmak belki zor insan evini ailesini arıyor illaki ama karnındaki bebiş için de mecbur kalıyor insan erken doğması seni korkutmasın hemşirenin verdiği örnek gibi de yeter ki sağlıklı olsun bir şekilde toparlanıyor bebisler Rabbim gücünü kuvvetini şifasını veriyor kesin alacaklar mi bir kaç haftaya.
Magnifiaque kuzucum bak ne güzel birini görmüşsün en azından yaşadığın yerde normal doğumu mu bekliyot doktorlar normal de ikiz olduğu için sezeryan oluyor Türkiye de. İnşallah test sonucun da negatif çıkar son haftaları rahat bir şekilde geçirirsin
T temmuzekim canım çok geçmiş olsun bol bol meyve ve su tuket doktorun gerekli açıklamayı yapmıştır zaten daha önce geçirmiş mıydın covid Allah'ın izniylr bebise hiç bişey olmaz
Çok geçmiş olsun, bol bol meyve tüketin, C vitamini alın, uzanın dinlenin umarım en kısa zamanda toparlarsınızBenim sonuç pozitif malesefKan sulandırıcı iğne oksapar başlatacakmış doktorum. İlk 3 ay karından progestan yapıyordum ama artık bebeğe falan gelmez değil mi ufacık iğne sonuçta
Teşekkür ederim sağ olunÇok geçmiş olsun, bol bol meyve tüketin, C vitamini alın, uzanın dinlenin umarım en kısa zamanda toparlarsınız
Normal odada durabilir canım buzdolabında durması şart degil güneş görmeyen bi yerde olsn yeterKızlar oksapar iğnem geldi bir kutu kullanacakmışım. Buzdolabına koydum malum izmir çok sıcak. Vurmadan önce erken çıkartayım mı
25° altında yazıyorda tamam canım normal dolaba koyayım o zamanNormal odada durabilir canım buzdolabında durması şart degil güneş görmeyen bi yerde olsn yeter
Bnde antalyadayım canım genelde dolap içinde saklıyorum bi sorun olmadı ama için nasıl rahat edicekse25° altında yazıyorda tamam canım normal dolaba koyayım o zaman
Olsun herkesin arayipta bulamadigi dr3 hafta önce şikayetlerimden girdim o kadar.onada 1 ay sonra heraldebenm doktorum biraz şey nasıl diyim yoktan yere para verdirtmiyor bu huyunu seviyorum ikili test şeker yüklemesidir kan testidir daha o hastanede yaptırmadm kan testlerini aile hekiminde yaptır bana at der hep biraz değişik
8bin tl ustune nasil dogum.yapcaksan anesteziye gore para aliyorlar ama benim ozel sigortam var odemicem :)Senin hastanede dogum ücreti ne kadar canım konustunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?