- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.211
- 598
Ah herkes diyordu yazin zor diye bu kadar beklemiyordum sansima da oyle bir sicak anlatamam gece uyunmuyor kasinti zaten hic uyutmuyorOo hiç belli olmaz canim son anda bile dönebilir ama hayırlısı sağlıklısı nasıl olacaksa öyle olsun tabiki sabırsızlıkla bekliyorum benim de iki haftaya döneceği zamanı
Çok şükür iyiyim kuzucum yaaa nasıl sınır oluyorum su ertelenen randevulara ya neyse belki o zamana kadar gelmek isteyecek bebislersıcakları hiç deme oturdugumjz yerde ter atıyoruz valla ilk oğlum da sıcaklar denk geldi bı daha tövbe kışın dogurcam demiştim büyük konusmusmmm
Kaşıntı çok beter canım bı ara benim de vardı ama kabariyordu vücudum sivri isirmis gibi kasiniyordu ilaç kullanmadığım için öyle kaldı uzun zamandirda olmadı çok şükür git bakalım ne diyecekler
Ah kiyamam Kuzum bir yandan da benim fransada yasadigim seyleri sanki sen turkiyede yasiyorsun cok zor surecler hastane surecleri rabbim yardimcin olsunMagnifiaque maviss_34
Selammm, sorduğunuz için teşekkürler. Umarım herkes iyidir.
Ben hala hastanedeyim. Büyük bir umutla Perinatoloji , yani polikliniklerin açılmasını bekledim. Eve gidersin derler ,diye. Ama bilinmeyen kanama alanı içerde ( Asistanına olur bazen böyle dedi doktor) , her gün gelen kanama eşliğinde, tam gaz devam . Zaman zaman sıvıyla da geliyor hissediyorum .
Uzatmayayım seni evde takip edemeyiz, 34. Haftaya kadar takip , erken gelmek isterse alırız sezeryanla , dedi. Bu da benim için en az iki - üç hafta daha hastane demek .
Ama doktorun dediği şu : İçerde kaldığı her gün , dışardaki günlerce zamana eş değer , prematüre bebekler için.
İnşallah kucağımda alıp götüreceğim haftalara kadar dayanır.
Çok ağladım, oğlumu da çok özledim, anlamıyor niye hastanedeyim. Bebekten olduğunu yani. Uzaklaşır diye korkuyorum.
Her gün nöbet değiştiren , doktorlar, hemşireler, personel… hepsinden farklı şeyler , değerlendirmeler , şefkat ve ya kabalık görebiliyorum.
Tek umrumda olan şey: Sağlıkla gelmesi, kendi beden ve akıl sağlığımla birlikte
Umarım siz de iyisiniz .
Yarın 28 haftalık doğum yapan , duvar komşumu yazayım size. Çok uykum geldi şimdi
Kuzum senin az kilo Alman bebişler için sorun yaratmaz ama senin yeterince beslenmemen seni güçsüz düşürür. Önce kendine dikkat etmeye çalışKizlar aranizda en az kilo alan benim sanirim 5 kilo aldim aceba cokmu kotu bir de bu ara istahsizlik var zorla yiyorum bebekler kilo alsin diye
Böyle bi şey de düşünülebilir aslında. Temizleme de sorun olmazBen LCW’den şöyle iki büyük üç küçük kapaklı sepet aldım dolap almadığım için kendi dolabımızın ortasını ayırdık kendisine askıya asılacakları asar geri kalanı bunlara koyarım diye
Ya senin bu bilgi birikimini ne yapacağız
Maşallah sana bu yolda güzel bir eşlikti bulduk kendimize
Evet kuzum veriyorlarmış yenidoğan kıyafeti, bunları ben kusma vs için takım olsun diye aldım, hiç takımım yoktu yenidoğan İçin. Bir tane beşli takım almıştım, 2 tane de 3lü alt üst ve şapka şeklinde var.Sanırım yenidoğan İçin bir kaç eldiven şapka falan alırsam bunlar yeterli gelir. İnanılmaz hızlı büyüyorlarmış çünkü ilk haftalarda. Sonrasının sonra düşünürüz. Eve kazık çakmayacağız ya elbet çıkarız, en kötü sipariş veririz.
Hem hep görüyorum e- bebekte falan millet bebeğini arabaya koyup geliyor alıyor ihtiyaçlarını :)
Yaa bu yeleklerden 1-2 alayım diyordum emin olamamıştım :) hiç hırkamız filan yok çünkü, tulum hep. Renkleri cok minnoş kumaşları da güzel miVadofone yanımda uygulamasından HSY15 koduya aldıklarım geldihastane çantası hazırlığı son gazz devam.sizler neler yaptınız hastane çantanız hazırmı. ! Hastane çıkış setimin gelmesini bekliyorum. Bez siparişini hepsiburada 2nci si 1 lira kampanya yapmış. Sleepy bionatural 2 paket 1 numara sipariş verdim.
Fermuarsızlar maalesef dik duranlar yıkanmıyorŞunlardan birkaç takım aldım canım bilmiyorum ama inş yıkanır yıkanmıyorsada artık sabunlu bezle silerim
Ay anne nasıl olucam çocuk nasıl bakılır telaşıyla aylardır oku oku yeni rahata erdimYaaaaa evet bende okuyup mutlu oluyorum hoşuma gidiyor doğum hikayeleri Rabbim her birimize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin
-Sunshine vallahi bu kizceye bende bayılıyorum bilgili ve tecrübeli belki birbirimizi tanımıyoruz ama dışarıdaki hayatlardan daha yakın olduk burda birbirimize burada tanışıp sosyal hayatta da görüştüğüm güzel insanlar oldu inşallah olmaya da devam eder çok mutlu oluyorum sizin gibi güzellikleri tanıdığıma
Kuzum geçmiş olsun arkadaşlara katılıyorum bir doktora görün covid de olabilir buKızlar ateşim 38.3 şu an. Hastaneye gitmelik bir durum var mı acaba ilaç alamıyoruz malum. İlk defa klimayı açmadım içim titriyor sanki sıtma gibi başım 50kg gibi sanki
Canım ben ikiz gebelik olmasına rağmen 7 kilo aldım. 32+3 olduk bugünKizlar aranizda en az kilo alan benim sanirim 5 kilo aldim aceba cokmu kotu bir de bu ara istahsizlik var zorla yiyorum bebekler kilo alsin diye
Çok geçmiş olsun ben de bayramın ilk günü sizin gibi olmuştum acile gittim test yaptırdım ve covid olmuşum parol içtim sadece bigün ateşim yükseldi sonra halsizlik oldu atlattım çok şükür parol içip ılık duş alırsanız iyi gelir yarın da test verin isterseniz
Çok geçmiş olsun, hamilelikte 38 sınır değerdir diye biliyorum. Gitmeniz iyi olacaktır.
Canım geçmiş olsun öncelikle. Ben daha yeni bayramda 2. korona atlattım gebelikte. aynı senin yaşadıklarını yaşadım. Bence parol iç bir tane ateşi düşürüp terletiyor direk. Ya da hastaneye gitme imkanın varsa bütün kan değerleri, idrar ve korona test yapılır. Artık korona şuan boğaz ağrılarıyla başlıyor herkeste şuan boğaz ağrısı ve öksürük var
Canım bnde o dereceyle gitttim acile normal dedi ölçtüğünde orda farklı cıkmıştı ilaç yazmıyor hiç bişi yapmıyor yapabilecegim bşey yok dedi doktor.sen ılık duş al eger almadıysan o iyi gelir
Buz kompres yaptık ama 39° olunca gittik acile. 2 tane parol ve sıvı serum bağladılar ilaçsız. Pcr testim yarın öğlen çıkacakmış. Çok teşekkür ederim hepinizeKuzum senin az kilo Alman bebişler için sorun yaratmaz ama senin yeterince beslenmemen seni güçsüz düşürür. Önce kendine dikkat etmeye çalış
Böyle bi şey de düşünülebilir aslında. Temizleme de sorun olmazbenim küçük odaya aldığım gardropta ufak raf sistemi yok daha çok kendi ihtiyacımız için aldık zaten. Bebişe sifonyer almazsak bu tip bi şey benim de işime baya yarar.
Yenidoğan için ben de az aldım. 3 ay yaptım genel olarak
Bir de alt üst takıma yüklenmektense uzun kollu tulumlar aldım bir sürü ay aytercihen fermuarlıları kullanması cok kolay, düğmeliler bez değişimi esnasında biraz yorabilir analar hep böyle yazmıştı mantıklı geldi kuzumun 3 ay için 8 tane filan tulumu var sanırım, değiştirip değiştirip giydirecem
dün mağaza alışveriş için aynısını söyledim eşime:) ben genel olarak evde giyilecekleri aldım ama hiç cicili bicili kıyafeti, tek bi elbisesi yok çocuğumun :) eşimle ebebekte minicik bebişlerle gelen aileleri görüyorduk, çok hoşumuza gidiyordu. Biz de o şekilde gider bakar alırız diye karar verdik
çünkü artık ben de daha fazla alışveriş stresi istemiyorum
aldım bittiartık eksik kalanı sonra yaparım
Ay bir de Ben böyle giderse hastane çıkışı yaptıramayacağımbi araştırıp bakamadım instoş açmadan bulması zor oluyor
Yaa bu yeleklerden 1-2 alayım diyordum emin olamamıştım :) hiç hırkamız filan yok çünkü, tulum hep. Renkleri cok minnoş kumaşları da güzel mi
Fermuarsızlar maalesef dik duranlar yıkanmıyorama su akordiyon olanlarda mukavva yok sanırım onlar yıkanır diye düşünüyorum canısı
Ay anne nasıl olucam çocuk nasıl bakılır telaşıyla aylardır oku oku yeni rahata erdimgenel olarak her şeye dair fikrim oluştu şükürler olsun
bir sağlıcakla doğurması bir de iyi düzgün bi çocuk doktoru bulması kaldı
Ben de görüşmek isterdim hele de bebişlerimizle kahve günleri yapmak hoşuma giderdi aslındatek sorun hepimizin aynı şehirde olmaması
Kuzum geçmiş olsun arkadaşlara katılıyorum bir doktora görün covid de olabilir bu
Çok dikkat et kendine, istirahat,uyku ve beslenmeye özen göster lütfen, umarım hızlıca toparlarsınBuz kompres yaptık ama 39° olunca gittik acile. 2 tane parol ve sıvı serum bağladılar ilaçsız. Pcr testim yarın öğlen çıkacakmış. Çok teşekkür ederim hepinize
Oy oy aman dikkat et kuzum çok geçmiş olsun ya. şimdi nasılsın ? düştü mü ateş ?Buz kompres yaptık ama 39° olunca gittik acile. 2 tane parol ve sıvı serum bağladılar ilaçsız. Pcr testim yarın öğlen çıkacakmış. Çok teşekkür ederim hepinize
aynen öyle aslında :))) anı kalsın istiyor insan ama. yani baskı seklinde olanlarda beğenemedim bi şey.T temmuzekim çok geçmiş olsun canım test sonucun çıkınca haber ver bize de
-Sunshine hastane çıkışını ben de yaptırmadım kuzum, e bebekten bi set almıştım beşli kesin görmüşsündür sen de o modeli. Onu beğendim onu kullanayım diyorum. Bebek bir şey anlamıyor zaten bu aldıklarımız alacaklarımız hep bizim tatminn olma araçlarımız baktığında
Ayy bende ikiz olmasina ragmen az aldim demzk olabilir superCanım ben ikiz gebelik olmasına rağmen 7 kilo aldım. 32+3 olduk bugün
Haklisin aslinda ama bu ara cok zorlaniyorim bulanti istahsizliktanKuzum senin az kilo Alman bebişler için sorun yaratmaz ama senin yeterince beslenmemen seni güçsüz düşürür. Önce kendine dikkat etmeye çalış
Böyle bi şey de düşünülebilir aslında. Temizleme de sorun olmazbenim küçük odaya aldığım gardropta ufak raf sistemi yok daha çok kendi ihtiyacımız için aldık zaten. Bebişe sifonyer almazsak bu tip bi şey benim de işime baya yarar.
Yenidoğan için ben de az aldım. 3 ay yaptım genel olarak
Bir de alt üst takıma yüklenmektense uzun kollu tulumlar aldım bir sürü ay aytercihen fermuarlıları kullanması cok kolay, düğmeliler bez değişimi esnasında biraz yorabilir analar hep böyle yazmıştı mantıklı geldi kuzumun 3 ay için 8 tane filan tulumu var sanırım, değiştirip değiştirip giydirecem
dün mağaza alışveriş için aynısını söyledim eşime:) ben genel olarak evde giyilecekleri aldım ama hiç cicili bicili kıyafeti, tek bi elbisesi yok çocuğumun :) eşimle ebebekte minicik bebişlerle gelen aileleri görüyorduk, çok hoşumuza gidiyordu. Biz de o şekilde gider bakar alırız diye karar verdik
çünkü artık ben de daha fazla alışveriş stresi istemiyorum
aldım bittiartık eksik kalanı sonra yaparım
Ay bir de Ben böyle giderse hastane çıkışı yaptıramayacağımbi araştırıp bakamadım instoş açmadan bulması zor oluyor
Yaa bu yeleklerden 1-2 alayım diyordum emin olamamıştım :) hiç hırkamız filan yok çünkü, tulum hep. Renkleri cok minnoş kumaşları da güzel mi
Fermuarsızlar maalesef dik duranlar yıkanmıyorama su akordiyon olanlarda mukavva yok sanırım onlar yıkanır diye düşünüyorum canısı
Ay anne nasıl olucam çocuk nasıl bakılır telaşıyla aylardır oku oku yeni rahata erdimgenel olarak her şeye dair fikrim oluştu şükürler olsun
bir sağlıcakla doğurması bir de iyi düzgün bi çocuk doktoru bulması kaldı
Ben de görüşmek isterdim hele de bebişlerimizle kahve günleri yapmak hoşuma giderdi aslındatek sorun hepimizin aynı şehirde olmaması
Kuzum geçmiş olsun arkadaşlara katılıyorum bir doktora görün covid de olabilir bu
Size de maaşallahAyy bende ikiz olmasina ragmen az aldim demzk olabilir super
Masallah sizebizde 31+2 olduk bugun
InsallahSize de maaşallahCanları sağ olsun yeter ki. Kilo alınır da verilir de. Hele bir sağlıkla doğsunlar üç beş aya kalmaz topaç gibi yaparız onları Allahın izniyle
Çok dikkat et kendine, istirahat,uyku ve beslenmeye özen göster lütfen, umarım hızlıca toparlarsın
T temmuzekim çok geçmiş olsun canım test sonucun çıkınca haber ver bize de
-Sunshine hastane çıkışını ben de yaptırmadım kuzum, e bebekten bi set almıştım beşli kesin görmüşsündür sen de o modeli. Onu beğendim onu kullanayım diyorum. Bebek bir şey anlamıyor zaten bu aldıklarımız alacaklarımız hep bizim tatminn olma araçlarımız baktığında
Teşekkür ederim kızlar zaten negatif çıksak bile biz kendimizi karantinaya aldık eşimle. Daha öncede negatif olup covid geçirdiğim oldu çünkü benim. Artık birkaç gün bol bol dinlenirim yemekleride annem yapıp getirecek. Paroldan sonra ateşim düştü allahtan eskiden hiç beğenmediğim bir ilaçtı şimdi tek çaremizOy oy aman dikkat et kuzum çok geçmiş olsun ya. şimdi nasılsın ? düştü mü ateş ?
aynen öyle aslında :))) anı kalsın istiyor insan ama. yani baskı seklinde olanlarda beğenemedim bi şey.
belki anı kalması için küçük bebek yastığı ve battaniye yaptırabilirim bilemedim yine :)
baskı değil de nakış gibi güzel işlemeler hoşuma gidiyor, çok sade ve şık duruyorlar
Benim de hala makat gelişarkadaslar bebeğinizin pozisyonu nasıl bnm 29hafta da makat gelişi dedi dr acaba daha snr döner mi
sonuçların ne zaman cıkacakmış ? temiz çıkar inşallah yaHaklisin aslinda ama bu ara cok zorlaniyorim bulanti istahsizliktan
Bunlar kolestaz belirtileri diye yaziyor ama bir sonuc ciksaydi
Benim 22.haftadan beri doğum pozisyonunda, 34/35'e kadar dönme ihtimali var diye biliyorum.arkadaslar bebeğinizin pozisyonu nasıl bnm 29hafta da makat gelişi dedi dr acaba daha snr döner mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?