2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ah herkes diyordu yazin zor diye bu kadar beklemiyordum sansima da oyle bir sicak anlatamam gece uyunmuyor kasinti zaten hic uyutmuyor
Randevumu erteleme sebebi de yarim saatte cikamazmisim bir saatlik randevu vermeyi unutmus bu yeni doktorla isim var yeminle
Ah Kuzum ya masallah bende atlatirim insallah korkuyorum kolestaz felan
Ayni dedigin gibi kasinti ayni sivri isirmasi gibi cikan yaralar sivilce gibi hic anlamiyorum bisey

Ah kiyamam Kuzum bir yandan da benim fransada yasadigim seyleri sanki sen turkiyede yasiyorsun cok zor surecler hastane surecleri rabbim yardimcin olsun suan tam olarak ayni haftadamiyiz 31 haftaligiz sanirim
Kanamanin neden kaynaklandigini anlamadiklarini hic cozemedim
Insallah da kanaman durur
Oglunu hic merak etme o bu sureci kotu animsamayacak insallah siz iyi olun evinize bebeginle sag salim don yeter

Kizlar aranizda en az kilo alan benim sanirim 5 kilo aldim aceba cokmu kotu bir de bu ara istahsizlik var zorla yiyorum bebekler kilo alsin diye
Kuzum senin az kilo Alman bebişler için sorun yaratmaz ama senin yeterince beslenmemen seni güçsüz düşürür. Önce kendine dikkat etmeye çalış
Böyle bi şey de düşünülebilir aslında. Temizleme de sorun olmaz benim küçük odaya aldığım gardropta ufak raf sistemi yok daha çok kendi ihtiyacımız için aldık zaten. Bebişe sifonyer almazsak bu tip bi şey benim de işime baya yarar.

Yenidoğan için ben de az aldım. 3 ay yaptım genel olarak
Bir de alt üst takıma yüklenmektense uzun kollu tulumlar aldım bir sürü ay ay tercihen fermuarlıları kullanması cok kolay, düğmeliler bez değişimi esnasında biraz yorabilir analar hep böyle yazmıştı mantıklı geldi kuzumun 3 ay için 8 tane filan tulumu var sanırım, değiştirip değiştirip giydirecem

dün mağaza alışveriş için aynısını söyledim eşime:) ben genel olarak evde giyilecekleri aldım ama hiç cicili bicili kıyafeti, tek bi elbisesi yok çocuğumun :) eşimle ebebekte minicik bebişlerle gelen aileleri görüyorduk, çok hoşumuza gidiyordu. Biz de o şekilde gider bakar alırız diye karar verdik
çünkü artık ben de daha fazla alışveriş stresi istemiyorum
aldım bitti artık eksik kalanı sonra yaparım
Ay bir de Ben böyle giderse hastane çıkışı yaptıramayacağım bi araştırıp bakamadım instoş açmadan bulması zor oluyor

Yaa bu yeleklerden 1-2 alayım diyordum emin olamamıştım :) hiç hırkamız filan yok çünkü, tulum hep. Renkleri cok minnoş kumaşları da güzel mi
Şunlardan birkaç takım aldım canım bilmiyorum ama inş yıkanır yıkanmıyorsada artık sabunlu bezle silerim
Fermuarsızlar maalesef dik duranlar yıkanmıyor ama su akordiyon olanlarda mukavva yok sanırım onlar yıkanır diye düşünüyorum canısı
Ay anne nasıl olucam çocuk nasıl bakılır telaşıyla aylardır oku oku yeni rahata erdim genel olarak her şeye dair fikrim oluştu şükürler olsun
bir sağlıcakla doğurması bir de iyi düzgün bi çocuk doktoru bulması kaldı

Ben de görüşmek isterdim hele de bebişlerimizle kahve günleri yapmak hoşuma giderdi aslında tek sorun hepimizin aynı şehirde olmaması
Kızlar ateşim 38.3 şu an. Hastaneye gitmelik bir durum var mı acaba ilaç alamıyoruz malum. İlk defa klimayı açmadım içim titriyor sanki sıtma gibi başım 50kg gibi sanki
Kuzum geçmiş olsun arkadaşlara katılıyorum bir doktora görün covid de olabilir bu

arkadaslar bebeğinizin pozisyonu nasıl bnm 29hafta da makat gelişi dedi dr acaba daha snr döner mi

Çok geçmiş olsun, hamilelikte 38 sınır değerdir diye biliyorum. Gitmeniz iyi olacaktır.

Buz kompres yaptık ama 39° olunca gittik acile. 2 tane parol ve sıvı serum bağladılar ilaçsız. Pcr testim yarın öğlen çıkacakmış. Çok teşekkür ederim hepinize

T temmuzekim çok geçmiş olsun canım test sonucun çıkınca haber ver bize de

-Sunshine hastane çıkışını ben de yaptırmadım kuzum, e bebekten bi set almıştım beşli kesin görmüşsündür sen de o modeli. Onu beğendim onu kullanayım diyorum. Bebek bir şey anlamıyor zaten bu aldıklarımız alacaklarımız hep bizim tatminn olma araçlarımız baktığında

Buz kompres yaptık ama 39° olunca gittik acile. 2 tane parol ve sıvı serum bağladılar ilaçsız. Pcr testim yarın öğlen çıkacakmış. Çok teşekkür ederim hepinize
Oy oy aman dikkat et kuzum çok geçmiş olsun ya. şimdi nasılsın ? düştü mü ateş ?
aynen öyle aslında :))) anı kalsın istiyor insan ama. yani baskı seklinde olanlarda beğenemedim bi şey.
belki anı kalması için küçük bebek yastığı ve battaniye yaptırabilirim bilemedim yine :)
baskı değil de nakış gibi güzel işlemeler hoşuma gidiyor, çok sade ve şık duruyorlar

Haklisin aslinda ama bu ara cok zorlaniyorim bulanti istahsizliktan
Bunlar kolestaz belirtileri diye yaziyor ama bir sonuc ciksaydi

Ayy bende ikiz olmasina ragmen az aldim demzk olabilir super
Masallah size bizde 31+2 olduk bugun
Size de maaşallah Canları sağ olsun yeter ki. Kilo alınır da verilir de. Hele bir sağlıkla doğsunlar üç beş aya kalmaz topaç gibi yaparız onları Allahın izniyle

Çok dikkat et kendine, istirahat,uyku ve beslenmeye özen göster lütfen, umarım hızlıca toparlarsın

Teşekkür ederim kızlar zaten negatif çıksak bile biz kendimizi karantinaya aldık eşimle. Daha öncede negatif olup covid geçirdiğim oldu çünkü benim. Artık birkaç gün bol bol dinlenirim yemekleride annem yapıp getirecek. Paroldan sonra ateşim düştü allahtan eskiden hiç beğenmediğim bir ilaçtı şimdi tek çaremiz Testim henüz çıkmamış 13:30-14:30 gibi diyorlar

Kızlar kontrolüm vardı çıktımm 42 cm 1830 gram olmuşuz

Normal dogurtalım seni dedi bnde normal dogum istediğimi söylemiştim elime bi kagıt verdi bunu bana iki hafta sonra wtsaptan at dedi ne yazıyor bu kagıtta anlayanınız varmı sordum ama kendime not alldım dedi

Gene yüzünü göstermedi eliyle komple kapatmış masus yapar gibi kafası aşagıda duruyor inşallah dönmez 1 ay sonra çağırdı ben şok kısalır diye beklerken

Eklentiler

• IMG_20220719_111043.webp
    17 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar selamlar pek aktif olamadım ama yazdıklarınızı okudum arada Rabbim herkese vakitlice doğumlar nasip etsin inşallah sağlık problemi yaşayanlara geçmiş olsun
Bende kızımı gördüm bugün poz vermedi bu sefer 1.500 kg olmuş zaman yaklaştıkça heyecan basmaya başladı bana gitmişken doğumu da sordum normal İçin 4.500 zorunlu sezaryen 7.300 dedi, bu arada kendi doktorunu çağırınca ekstra ücret alınıyordu o kalkmış her yerde mi öyle bilmiyorum ama bilginiz olsun

Merhaba hanimlar
Malum korona yayıldı. Benim hic aşım yok. Dr'um aşı olabilirsin dedi. Hamile olup aşı yaptiran varmı yada aşılıyken bile hatırlatma dozu olmayı düsünen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…