Bn 3.dozu hamileyken oldumm 6 ay geçti 4.doz geldi ama onu dogumdan sonra olmayı düşünüyorumMerhaba hanimlar
Malum korona yayıldı. Benim hic aşım yok. Dr'um aşı olabilirsin dedi. Hamile olup aşı yaptiran varmı yada aşılıyken bile hatırlatma dozu olmayı düsünen varmı
Maşallah, su gibi bir doğum olur inşallahKızlar kontrolüm vardı çıktımm 42 cm 1830 gram olmuşuz
Normal dogurtalım seni dedi bnde normal dogum istediğimi söylemiştim elime bi kagıt verdi bunu bana iki hafta sonra wtsaptan at dedi ne yazıyor bu kagıtta anlayanınız varmısordum ama kendime not alldım dedi
Gene yüzünü göstermedi eliyle komple kapatmış masus yapar gibi kafası aşagıda duruyor inşallah dönmez1 ay sonra çağırdı ben şok kısalır diye beklerken
Hangi marka oldun canim bende olayim o zamanBn 3.dozu hamileyken oldumm 6 ay geçti 4.doz geldi ama onu dogumdan sonra olmayı düşünüyorum
Oo 33 haftaya gelince bile 1 ay sonra cagiriyor işe bakKızlar kontrolüm vardı çıktımm 42 cm 1830 gram olmuşuz
Normal dogurtalım seni dedi bnde normal dogum istediğimi söylemiştim elime bi kagıt verdi bunu bana iki hafta sonra wtsaptan at dedi ne yazıyor bu kagıtta anlayanınız varmısordum ama kendime not alldım dedi
Gene yüzünü göstermedi eliyle komple kapatmış masus yapar gibi kafası aşagıda duruyor inşallah dönmez1 ay sonra çağırdı ben şok kısalır diye beklerken
İnşallahMaşallah, su gibi bir doğum olur inşallahGerçekten de kendine not almış gibi 2 hafta sonra, normal doğum kontrolleri olarak yorumladım alttaki de normal doğum epiduralli? gibi bişey olabilir tabi ki sallıyorum tamamen
Bn gebeligin başında olmustm biontech 3üdee.birde doktor sorun görmeyince 1 ay sonraya attı heralde bnde biraz burkuldumHangi marka oldun canim bende olayim o zaman
Oo 33 haftaya gelince bile 1 ay sonra cagiriyor işe bak37 haftadan sonra sık cagirmaya basliyor heralde
Neyse saglik olsun nts girdin mi hic pekiBn gebeligin başında olmustm biontech 3üdee.birde doktor sorun görmeyince 1 ay sonraya attı heralde bnde biraz burkuldum
yok perşembe gitmiştik :) tam 29 olmuştuksizde bugünmü gittiniz
3 hafta önce şikayetlerimden girdim o kadar.onada 1 ay sonra heraldeNeyse saglik olsun nts girdin mi hic peki
Maşallah güzel burunlu şeyKizlar merhaba ben acile gittim randevu vermislerfi bana bugun kolestaz icin
Kan tahlillerim normal cikti ama kolestaz sonucu 4-5 gun ivinde cikacak pozitifse biraz hastanede gozetim altinda kalman gerek dedi insallah negatif cikar ya
Negatifse arastirmak icin dermatologa gonderdi bakalim
Birde foto almayi basardim kizin kafa cok Asagida o gene gostermedi inatci bebem
Birde bana demir enjekte etmislerdi biliyorsunuz hastanede kadin iki ay dayanir demisti
Ay Simdiden bitmis sadece uc hafta dayanmis kan gene 9
Senin hastanede dogum ücreti ne kadar canım konustunmuNeyse saglik olsun nts girdin mi hic peki
2 kilo olmaya ne kaldı maşallahKızlar kontrolüm vardı çıktımm 42 cm 1830 gram olmuşuz
Olabilir bunu hiç düşünmemiştim nst cektir bana göster dicektir belkide2 kilo olmaya ne kaldı maşallah
Ben de okuyamadım nst gibi bir şey mi demiş acaba hani hatırlatma amaçlı sana nstye gir falan mı diyecek?
Ah kiyamam Kuzum bir yandan da benim fransada yasadigim seyleri sanki sen turkiyede yasiyorsun cok zor surecler hastane surecleri rabbim yardimcin olsunsuan tam olarak ayni haftadamiyiz 31 haftaligiz sanirim
Kanamanin neden kaynaklandigini anlamadiklarini hic cozemedim
Insallah da kanaman durur
Oglunu hic merak etme o bu sureci kotu animsamayacak insallah siz iyi olun evinize bebeginle sag salim don yeter
4-5 gune cikacakmis insallah negatif olur hastane geriyor benisonuçların ne zaman cıkacakmış ? temiz çıkar inşallah ya
İnşallah durur canım ,çok sağol
Nerden olmadığı belli ama : Bebeğin eşi önde değil , serklajdan değil... öyle pleasantadan bağımsız, alt ucunda kanayan bir alan…
Geçen hafta 28 Haftalık bir gebe vardı, o da erken doğum teşhisiyle yatmış. Ben de rutin muayene bekliyorum, annesi yanımda. Başladık konuşmaya. Kendim için dedim , hemen doğmasın diye takip ediyorlar , o zaman konuşurken dedim 31 in içindeyim… 30 + 2 falandım.
Annesi de dedi, kızım 31 haftalık doğum yaptı ilk seferinde, bebekte ciğer geliştirici bile yokken doğdu. 45 gün kaldı kuvezde.
Kalça sorunları olunca, 4 aylıkken , kemik suyu da vermeye başladık, kaynatıp dedi. Resmini gösterdi , kocaman olmuşş . Yakalamış yaşıtlarını.
Aradan bir kaç gün geçti …
Hemşire bana diyor korkma, bak yandaki 28 haftalık doğurdu,yukarda anlattığım, kuvezde . Solunum cihazı bile takmamışlar ( ciğer geliştirici var bu kez) Diyor ki , anne için :
Kalsın kalsın, ne kadar gerekiyorsa kalsın, dedi anne. Nasıl soğukkanlı, helal olsun, falan diyor... Her gün ziyarete geliyormuş. İlki öyle olunca hazırlıklı tabii. Taburcu oldu bile, dedi
Herkes eve kucağında bebekle dönebilse keşke.Ama gerekirse de kalacak , iyi olsun yeter.
34’e kadar sabır
Ah pécan valla haklisin bazilari o kadar stressiz yasiyor ki ozeniyorum helal olsun biz olsak igne dahi olmadi nasil olcak diye kendimizi yipratirizİnşallah durur canım ,çok sağol
Nerden olmadığı belli ama : Bebeğin eşi önde değil , serklajdan değil... öyle pleasantadan bağımsız, alt ucunda kanayan bir alan…
Geçen hafta 28 Haftalık bir gebe vardı, o da erken doğum teşhisiyle yatmış. Ben de rutin muayene bekliyorum, annesi yanımda. Başladık konuşmaya. Kendim için dedim , hemen doğmasın diye takip ediyorlar , o zaman konuşurken dedim 31 in içindeyim… 30 + 2 falandım.
Annesi de dedi, kızım 31 haftalık doğum yaptı ilk seferinde, bebekte ciğer geliştirici bile yokken doğdu. 45 gün kaldı kuvezde.
Kalça sorunları olunca, 4 aylıkken , kemik suyu da vermeye başladık, kaynatıp dedi. Resmini gösterdi , kocaman olmuşş . Yakalamış yaşıtlarını.
Aradan bir kaç gün geçti …
Hemşire bana diyor korkma, bak yandaki 28 haftalık doğurdu,yukarda anlattığım, kuvezde . Solunum cihazı bile takmamışlar ( ciğer geliştirici var bu kez) Diyor ki , anne için :
Kalsın kalsın, ne kadar gerekiyorsa kalsın, dedi anne. Nasıl soğukkanlı, helal olsun, falan diyor... Her gün ziyarete geliyormuş. İlki öyle olunca hazırlıklı tabii. Taburcu oldu bile, dedi
Herkes eve kucağında bebekle dönebilse keşke.Ama gerekirse de kalacak , iyi olsun yeter.
34’e kadar sabır
Geçmiş olsun canım bol bol vitamin al cabucak bu mikrobu at üstündenBenim sonuç pozitif malesefKan sulandırıcı iğne oksapar başlatacakmış doktorum. İlk 3 ay karından progestan yapıyordum ama artık bebeğe falan gelmez değil mi ufacık iğne sonuçta
Çok geçmiş olsun. Ben oksapar kullanıyorum gebeliğin başından beri. Karnım büyüdüğü için artık koldan yapıyorum. Siz de koldan yapabilirsiniz.Benim sonuç pozitif malesefKan sulandırıcı iğne oksapar başlatacakmış doktorum. İlk 3 ay karından progestan yapıyordum ama artık bebeğe falan gelmez değil mi ufacık iğne sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?