2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Merhaba hanimlar
Malum korona yayıldı. Benim hic aşım yok. Dr'um aşı olabilirsin dedi. Hamile olup aşı yaptiran varmı yada aşılıyken bile hatırlatma dozu olmayı düsünen varmı
Bn 3.dozu hamileyken oldumm 6 ay geçti 4.doz geldi ama onu dogumdan sonra olmayı düşünüyorum

Maşallah, su gibi bir doğum olur inşallah Gerçekten de kendine not almış gibi 2 hafta sonra, normal doğum kontrolleri olarak yorumladım alttaki de normal doğum epiduralli? gibi bişey olabilir tabi ki sallıyorum tamamen

Bn 3.dozu hamileyken oldumm 6 ay geçti 4.doz geldi ama onu dogumdan sonra olmayı düşünüyorum
Hangi marka oldun canim bende olayim o zaman

Oo 33 haftaya gelince bile 1 ay sonra cagiriyor işe bak 37 haftadan sonra sık cagirmaya basliyor heralde

İnşallah Normal dogum planlı normal dogum ekibi olarak düşünmüştüm tamamen alakasız benmkide

Kizlar merhaba ben acile gittim randevu vermislerfi bana bugun kolestaz icin
Kan tahlillerim normal cikti ama kolestaz sonucu 4-5 gun ivinde cikacak pozitifse biraz hastanede gozetim altinda kalman gerek dedi insallah negatif cikar ya
Negatifse arastirmak icin dermatologa gonderdi bakalim
Birde foto almayi basardim kizin kafa cok Asagida o gene gostermedi inatci bebem
Birde bana demir enjekte etmislerdi biliyorsunuz hastanede kadin iki ay dayanir demisti
Ay Simdiden bitmis sadece uc hafta dayanmis kan gene 9

Eklentiler

• FFA1AD6A-037A-4130-829F-C0719AF64C50.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 71
Neyse saglik olsun nts girdin mi hic peki
3 hafta önce şikayetlerimden girdim o kadar.onada 1 ay sonra heralde benm doktorum biraz şey nasıl diyim yoktan yere para verdirtmiyor bu huyunu seviyorum ikili test şeker yüklemesidir kan testidir daha o hastanede yaptırmadm kan testlerini aile hekiminde yaptır bana at der hep biraz değişik

Maşallah güzel burunlu şey

2 kilo olmaya ne kaldı maşallah
Ben de okuyamadım nst gibi bir şey mi demiş acaba hani hatırlatma amaçlı sana nstye gir falan mı diyecek?

İnşallah durur canım ,çok sağol

Nerden olmadığı belli ama : Bebeğin eşi önde değil , serklajdan değil... öyle pleasantadan bağımsız, alt ucunda kanayan bir alan…

Geçen hafta 28 Haftalık bir gebe vardı, o da erken doğum teşhisiyle yatmış. Ben de rutin muayene bekliyorum, annesi yanımda. Başladık konuşmaya. Kendim için dedim , hemen doğmasın diye takip ediyorlar , o zaman konuşurken dedim 31 in içindeyim… 30 + 2 falandım.

Annesi de dedi, kızım 31 haftalık doğum yaptı ilk seferinde, bebekte ciğer geliştirici bile yokken doğdu. 45 gün kaldı kuvezde.
Kalça sorunları olunca, 4 aylıkken , kemik suyu da vermeye başladık, kaynatıp dedi. Resmini gösterdi , kocaman olmuşş . Yakalamış yaşıtlarını.

Aradan bir kaç gün geçti …

Hemşire bana diyor korkma, bak yandaki 28 haftalık doğurdu,yukarda anlattığım, kuvezde . Solunum cihazı bile takmamışlar ( ciğer geliştirici var bu kez) Diyor ki , anne için :
Kalsın kalsın, ne kadar gerekiyorsa kalsın, dedi anne. Nasıl soğukkanlı, helal olsun, falan diyor... Her gün ziyarete geliyormuş. İlki öyle olunca hazırlıklı tabii. Taburcu oldu bile, dedi

Herkes eve kucağında bebekle dönebilse keşke. Ama gerekirse de kalacak , iyi olsun yeter.

34’e kadar sabır

pecan canım çok geçmiş olsun tekrar. Hepimizin süreci çok başka neler yaşayacağımızı bilmiyoruz. Her gün bir gün daha bebeklerimiz içerde kaldı diye şükretmekten başka ne gelir elden

Çok şükür ki emin ellerdesin. Bebeğin sana bebeklerimiz bize tutunsunlar miladı ile gelsinler inşallah

Ah pécan valla haklisin bazilari o kadar stressiz yasiyor ki ozeniyorum helal olsun biz olsak igne dahi olmadi nasil olcak diye kendimizi yipratiriz
Insallah da 34 gorursun cok az kaldi biliyorum dis sikmak cok zor ama bizimkilerde boyle gelecek yeterki hayirlisiyla gelsinler de sonra hatirlar mutlu oluruz

Benim sonuç pozitif malesef Kan sulandırıcı iğne oksapar başlatacakmış doktorum. İlk 3 ay karından progestan yapıyordum ama artık bebeğe falan gelmez değil mi ufacık iğne sonuçta
Geçmiş olsun canım bol bol vitamin al cabucak bu mikrobu at üstünden bn oksapar kullanıyorum gelmez korkma bebege ama bacaktan vur istiyorsan daha rahat olur senin için

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-19-14-02-15-947_com.miui.gallery.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 61
Benim sonuç pozitif malesef Kan sulandırıcı iğne oksapar başlatacakmış doktorum. İlk 3 ay karından progestan yapıyordum ama artık bebeğe falan gelmez değil mi ufacık iğne sonuçta
Çok geçmiş olsun. Ben oksapar kullanıyorum gebeliğin başından beri. Karnım büyüdüğü için artık koldan yapıyorum. Siz de koldan yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…