- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Gerçekten öyleDogum sırası ağustos annelerinde sonra da bize geliyor bisey kalmadı sanki dimi kızlar
Benim kızla doktor anlaşma yapmış galiba doktor 39.haftada dogurursun sen dediGerçekten öyle
Ağustos temmuzda, Temmuz haziranda doğurmaya başladı hep. Bizden de Ağustos ayında doğuranlar olur kesin
Eşimin doğum günü 27 Ağustos evlilik yıldönümümüz 1 Eylül, aslında o aralar olsa fena olmaz ama daha 37. Hafta oluyor bi tık erken gibi:)Benim kızla doktor anlaşma yapmış galiba doktor 39.haftada dogurursun sen dedibnde agustosun sonunda 38de filan dogurayım diyorm ama bakalm
Evet canım tüp bebekten 3 ay progestan vurdum hep sabah akşamT temmuzekim aaa sen ilk dönem kullandın o zaman? Doğru canım şimdi hatırladım eski konuşmalarımızı.
Saplama kısmı bende olmuyorMüptela gibi olduk zaten derin bi nefes al sapla gitsinbnm bacaklarım morardı ama olsun
Allah kolaylık versin ben peogestan yaptım o yakmıyordu. Buda 10 günlük sadeceEvet biraz yakan igne 7 aydır kullanıyorum hâlâ alisamadim
Bende doktora sordum 37 iyi bir hafta dedi canım daha küçük istemeyiz tabii dedi bakalım kafaları büyük ya erken mi doğarlar acaba diyorum baskıdan dolayıEşimin doğum günü 27 Ağustos evlilik yıldönümümüz 1 Eylül, aslında o aralar olsa fena olmaz ama daha 37. Hafta oluyor bi tık erken gibi:)
Birde benim tam doğum pozisyonunda duruyor ondan endişe ediyorum ben esasen, bu gittiğimde ben de konuşayım artık doğumu.Bende doktora sordum 37 iyi bir hafta dedi canım daha küçük istemeyiz tabii dedi bakalım kafaları büyük ya erken mi doğarlar acaba diyorum baskıdan dolayı
Benimde doğum pozisyonunda canım o normalmiş artık dönmeleri gerekliymiş zaten. Bana pazartesi gel dedi 32+0 olacağım tam. Ama net bilmiyorum bende öncesi sonrası oluyor mu olsa verirdi bence dün banaBirde benim tam doğum pozisyonunda duruyor ondan endişe ediyorum ben esasen, bu gittiğimde ben de konuşayım artık doğumu.
Bir de sen çalışabilir raporu olayını sordun mu? Geçen bahsi geçmişti diye hatırlıyorum. 31+3’te gittiğimde alabilir miyim yoksa 32. Olması şart mı biliyor musun canım? Ya da bilen diğer kızlar
Veee An itibariyle 31. Hafta çok şükür
döner mi acaba bu saatten snrBenim de hala makat geliş
25 haftalık bebek küvezde kslır bir süre, yaşar ama. Nasıl şuan çocuğun durumu? Benzer haftalarda bir tanıdığımız doğum yaptı, gözleri tam gelişmedi sadece.Görümcem 25 haftalık normal doğum yapmıştı. Geleceyi varsa geliyo işte. Durduramamislardi
Amin inşallah çok teşekkür ederim.Gecmiş olsun cok
İzi kalmayan sifa versin Rabbim
Nasil oldunuz
Dün bende şöyle bi okudum doğuranlar var çok heyecanlıDogum sırası ağustos annelerinde sonra da bize geliyor bisey kalmadı sanki dimi kızlar
Biz aynı gidiyoruz senle bakalım hangimiz önce kavuşacakBirde benim tam doğum pozisyonunda duruyor ondan endişe ediyorum ben esasen, bu gittiğimde ben de konuşayım artık doğumu.
Bir de sen çalışabilir raporu olayını sordun mu? Geçen bahsi geçmişti diye hatırlıyorum. 31+3’te gittiğimde alabilir miyim yoksa 32. Olması şart mı biliyor musun canım? Ya da bilen diğer kızlar
Veee An itibariyle 31. Hafta çok şükür
Çok geçmiş olsun canım. Biz de döndük memleketten döner dönmez bi boğaz kaşıntısı hafif ateş oldu. Hemen hızlı test sipariş ettim. Bugün de burun akıntısı var zaten. Bakalım gelsin de bugün test büyük ihtimal ben de pozitifimAmin inşallah çok teşekkür ederim.Bu gece hiç iyi geçmedi ateş,sıtma hepsi vardı. Hayırlısıyla atlatacağım umarım
Teşekkür ederim. Aslında ilk günler zordu bel ağrısından hiç kalkmadım hafif sayılmaz. Ama parol çok iyi geldi. Toparlanmam yine 5-6 günü buldu tat koku gitti ve burun tıkanıklığı günlerce sürdü.ama şükür gecti inş bundan sonra bir şey olmasın artıkCok gecmis olsun canim hafif atlatmissin şansına benim bi arkadasim aşılı oldugu halde cok agir gecirdisimdi bende korktum son aylarımiz olursak tehlikeye girermiyiz kararsiz kaldik
Yaşamadı canım. Canlı doğdu sanırım ama fazla yaşamadı maalesef.25 haftalık bebek küvezde kslır bir süre, yaşar ama. Nasıl şuan çocuğun durumu? Benzer haftalarda bir tanıdığımız doğum yaptı, gözleri tam gelişmedi sadece.
Çok heyecanlıBiz aynı gidiyoruz senle bakalım hangimiz önce kavuşacakbende bugün 31 oldum
Benimde boğaz acısı ve gıcıkla başlamıştı. Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun inş negatifsinizdirÇok geçmiş olsun canım. Biz de döndük memleketten döner dönmez bi boğaz kaşıntısı hafif ateş oldu. Hemen hızlı test sipariş ettim. Bugün de burun akıntısı var zaten. Bakalım gelsin de bugün test büyük ihtimal ben de pozitifim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?