- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
Erken evet eylülün ortasına yaklaşırken dogurabilirsin içimden öyle geçti nedenseEşimin doğum günü 27 Ağustos evlilik yıldönümümüz 1 Eylül, aslında o aralar olsa fena olmaz ama daha 37. Hafta oluyor bi tık erken gibi:)
Sağlıkla gelsinler de en önemlisi o.Erken evet eylülün ortasına yaklaşırken dogurabilirsin içimden öyle geçti nedensebizde 15 eylülde tanışmıştık istersen dogum tarihlerini değişelm öyle denk geliyor ikimizinde
İnşallah canım 38lerde 39larda alsak iyi olurSağlıkla gelsinler de en önemlisi o.
Normal doğum istiyorum şartlar elverirse ama bakalım bebek nasıl gelmek isteyecek :)
Bana da Ağustos sonu gibi geliyor nedense ama o zaman erken oluyor bekledikleri kadar beklesinler inşallah
Bizimle ayni haftaalarda olan arkadas gecen hafta pozitiftiAmin inşallah çok teşekkür ederim.Bu gece hiç iyi geçmedi ateş,sıtma hepsi vardı. Hayırlısıyla atlatacağım umarım
döner mi acaba bu saatten snr
Benimde öyle olacak sanırım grip gibiyim zaten sadece boğazım çok kötü öksürük ve ateş onlar geçse rahatlarımBizimle ayni haftaalarda olan arkadas gecen hafta pozitifti
İlk 3 gun biraz zorladi sonra normal gribe donmustu insallah seninde oyle olur
Fiyatlar çok iyiymiş sayende aldım biseyler teşekkürler canımHepsiburada E bebek Kargo Bedava saat 15:00'e kadar geçerli
Rica ederim, güzel günlerde olsunFiyatlar çok iyiymiş sayende aldım biseyler teşekkürler canım
Selam kızlar bende bugun doktora gıttım 29+2 yiz kılomuz 1350 boyumuz 38 cm dedı ama ters dönmus kafamızı yukar i donmus bu ara kalca kemıklerıme bırden agrı gırıyor bıcak saplanır gıbı agrı gırınce yurumemı engelliyor magnezyum verdı ıyı gelır insallah b12 cok dusuk cıktı hafta 1 kz ıgne olucam bnden haberler bu kadar bide kızcemı atayım size
Canım ben mustela aldım ama henüz hiç kullanmadım göğüslerimde hassasiyet vs yok hiçSelam kızlargöğüs ucu için şuan bir şeyler kullanıyor musunuz? Ve doğumdan sonrası için göğüse hangi kremler jeller bulunduracaksınız? Ay benim kafam çorba gibi oldu sürekli bir karar veriyorum sonra olumsuz yorumlarda vazgeçiyorum Lansinoh göğüs ucu kremi bulundurcaktım içerik olarak araştırdım mühendisin oğlu önermiyor vazgeçtim mesela. Farklı duymadığın kremler öneriyor. Acaba dedim ayva çekirdeği jeli ve zeytinyağ mı kullansam doğal bebekte emdiği için doğunca krem kullanmasam mı ? Bunlara kafamda sindirip ona göre çantamda falan hazırlık yapmak istiyorum. Aklımı meşgul ediyor sürekli düşünüyorum. Doğumdan sonra düşünemem çünkü araştıramam
İnşallah gelmedi de test hala ama büyük hissediyorum. Aynı belirtiler çünkü
Benim halam doğumuna 1 hafta kala sancıyla hastaneye gitmiş doğuruyorum diye meğerse bebek dönmüş böyle hikayeler de varBir sancıda da dönebilir dedi doktor o işler hiç belli olmuyormuş nasip kısmet yani
Yaa ben göğüs ucu kremini 36. haftadan sonra kullanmaya başlayacağım doğumu tetiklediğini söyleyenler de var ya nolur nolmaz. Mustelanın biosu var organik içerikli. Zaten sadece rahatlatıyor ne yaparsanız yapın bebek emmeyi öğrenene kadar illaki yara oluyor. Yumuşatıyor bunlar da acıyı azaltıyor işteSelam kızlargöğüs ucu için şuan bir şeyler kullanıyor musunuz? Ve doğumdan sonrası için göğüse hangi kremler jeller bulunduracaksınız? Ay benim kafam çorba gibi oldu sürekli bir karar veriyorum sonra olumsuz yorumlarda vazgeçiyorum Lansinoh göğüs ucu kremi bulundurcaktım içerik olarak araştırdım mühendisin oğlu önermiyor vazgeçtim mesela. Farklı duymadığın kremler öneriyor. Acaba dedim ayva çekirdeği jeli ve zeytinyağ mı kullansam doğal bebekte emdiği için doğunca krem kullanmasam mı ? Bunlara kafamda sindirip ona göre çantamda falan hazırlık yapmak istiyorum. Aklımı meşgul ediyor sürekli düşünüyorum. Doğumdan sonra düşünemem çünkü araştıramam
Ben direk hastanede yaptırdım. Gece 2-3 gibi ertesi sabah öğlen çıktı sonucumİnşallah gelmedi de test hala ama büyük hissediyorum. Aynı belirtiler çünkü
Benim halam doğumuna 1 hafta kala sancıyla hastaneye gitmiş doğuruyorum diye meğerse bebek dönmüş böyle hikayeler de var
Yaa ben göğüs ucu kremini 36. haftadan sonra kullanmaya başlayacağım doğumu tetiklediğini söyleyenler de var ya nolur nolmaz. Mustelanın biosu var organik içerikli. Zaten sadece rahatlatıyor ne yaparsanız yapın bebek emmeyi öğrenene kadar illaki yara oluyor. Yumuşatıyor bunlar da acıyı azaltıyor işte
Merhaba, ben ilk doğumumda lansinoh kullandım ama bende hiç işe yaramadı. Ayva jeli, zeytinyağ hepsini denedim. Kişiden kişiye değişiyor sanırım bu işler. Bana sadece Garmastan Pomat iyi gelmişti. Kanıyordu her sağmada ve emmede göğüs ucum, bu jel hemen toparladı beni. Aklında olsun bu da.Selam kızlargöğüs ucu için şuan bir şeyler kullanıyor musunuz? Ve doğumdan sonrası için göğüse hangi kremler jeller bulunduracaksınız? Ay benim kafam çorba gibi oldu sürekli bir karar veriyorum sonra olumsuz yorumlarda vazgeçiyorum Lansinoh göğüs ucu kremi bulundurcaktım içerik olarak araştırdım mühendisin oğlu önermiyor vazgeçtim mesela. Farklı duymadığın kremler öneriyor. Acaba dedim ayva çekirdeği jeli ve zeytinyağ mı kullansam doğal bebekte emdiği için doğunca krem kullanmasam mı ? Bunlara kafamda sindirip ona göre çantamda falan hazırlık yapmak istiyorum. Aklımı meşgul ediyor sürekli düşünüyorum. Doğumdan sonra düşünemem çünkü araştıramam
Ben hala oluyorum oksapar karninin en yağli kismini bul gobek alti veya yanlardan gobege cok yakin olmasin gobege 3 cm uzaktan ordan vurul canim.doguma kadar olucam doktor bebege batmasi imkansiz dedi ben yine 1,2 mm az batiriyorum igneyi.Benim sonuç pozitif malesefKan sulandırıcı iğne oksapar başlatacakmış doktorum. İlk 3 ay karından progestan yapıyordum ama artık bebeğe falan gelmez değil mi ufacık iğne sonuçta
Bende öyle yaptım dün en yağlı sıkabildiğim bölgeden oksapar yakıyormuş daha önce kullanmamıştım ama bakalım kaldı 9Ben hala oluyorum oksapar karninin en yağli kismini bul gobek alti veya yanlardan gobege cok yakin olmasin gobege 3 cm uzaktan ordan vurul canim.doguma kadar olucam doktor bebege batmasi imkansiz dedi ben yine 1,2 mm az batiriyorum igneyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?