Yaa eve yakın bi hastane var baya sıra oluyomuş sağlam gitsen hasta çıkarsın güyaa girmeyeyim oraya dedim ertesi gün teslimat olunca da hemen aldım gısmeeet artıkBen direk hastanede yaptırdım. Gece 2-3 gibi ertesi sabah öğlen çıktı sonucum
Hemdee nasıll güzelÇok heyecanlı
Böyle yoldaşlık çok güzelmiş:)
Magnezyum doğuma yakın kullanmamak gerekiyormuş canım kasılmaları azalttığı için bilgin olsun. Son aylar artık ağrılar gitgide artacak ödeme birlikteinşallah canım.bnde bu zamana kadar magnezyum kullanmamıştım ama bacaklarım ayaklarım cok agrıyor üstüne basamıcak derecedr söyledm magnezyum verdi inşallah rahatlatır
Çok geçmiş Allah şifalar versinTeşekkür ederim canım. 2021de olmuştum ama belirtisiz taşıyıcı olarak atlatmıştım. İlk defa belirti veriyorum hamilelikten galiba
Amin teşekkür ederimÇok geçmiş Allah şifalar versinen azından doğuma yakın olmadıçok şükür. Önceden özel hastaneler covidli hastaları kabul etmiyordu. En yakın zamanda atlatırsın inşaallah.
37.haftaya kadar kullansam yeter canım 30tane var içinde 36.haftada bitiyor zaten sonra 3 haftam kalıyorMagnezyum doğuma yakın kullanmamak gerekiyormuş canım kasılmaları azalttığı için bilgin olsun. Son aylar artık ağrılar gitgide artacak ödeme birlikte
Çok geçmiş Allah şifalar versinen azından doğuma yakın olmadıçok şükür. Önceden özel hastaneler covidli hastaları kabul etmiyordu. En yakın zamanda atlatırsın inşaallah.
Canım ben mustela aldım ama henüz hiç kullanmadım göğüslerimde hassasiyet vs yok hiç
Ya evet doğumdan önce sürmeyin diye bazı yazılar da var görmüştüm. Mustelanın göğüs için olanı bilmiyordum. Peki onu doğumdan sonra bebek emeceği için sürmek sıkıntı olmaz mı yoksa sürüp emeceğinde yıkayacak mıyız? Ben tecrübesizim fikrim yok taYaa ben göğüs ucu kremini 36. haftadan sonra kullanmaya başlayacağım doğumu tetiklediğini söyleyenler de var ya nolur nolmaz. Mustelanın biosu var organik içerikli. Zaten sadece rahatlatıyor ne yaparsanız yapın bebek emmeyi öğrenene kadar illaki yara oluyor. Yumuşatıyor bunlar da acıyı azaltıyor işte
Kuzum senin ikizlerin ve simdiki ikizlerin cinsiyeti neHemdee nasıll güzeleylül ayına bi gelseydik hayırlısıyla 9 eylül yada 15 eylül olsa olsa çok güzel olur doğumum. İkizler 15 kasım doğumlu bende 16 kasım kızımda da ,15 totemini tutturmuş oluruz. 9 da doğarsa güzel tarih olur 9.9.20222 diye
Anladım. Bunu da duymamıştım hemen not alıyorum çok teşekkür ederimMerhaba, ben ilk doğumumda lansinoh kullandım ama bende hiç işe yaramadı. Ayva jeli, zeytinyağ hepsini denedim. Kişiden kişiye değişiyor sanırım bu işler. Bana sadece Garmastan Pomat iyi gelmişti. Kanıyordu her sağmada ve emmede göğüs ucum, bu jel hemen toparladı beni. Aklında olsun bu da.
Hastanedeyken klimadan dolayi dudaklarim kuruyordu hemsireler bana orda lansinoh verdi dudaga da kullaniyoruz sonra gogus icin de oluyor diyeYa evet doğumdan önce sürmeyin diye bazı yazılar da var görmüştüm. Mustelanın göğüs için olanı bilmiyordum. Peki onu doğumdan sonra bebek emeceği için sürmek sıkıntı olmaz mı yoksa sürüp emeceğinde yıkayacak mıyız? Ben tecrübesizim fikrim yok ta
Bende öyleyim ama tahminimce emzirdikten sonra sürmek daha iyi olur bir sonraki emzirmeye kadar emilim sağlar. Birde yıkayıp silmeye gerek kalmıyor falan yazmışlar yorumlarda. Önemli olan bir diğer noktada meme ucunu kumaşa temas ettirmemekmiş. Mutlaka göğüs pedi vs koyun araya deniyor.Ya evet doğumdan önce sürmeyin diye bazı yazılar da var görmüştüm. Mustelanın göğüs için olanı bilmiyordum. Peki onu doğumdan sonra bebek emeceği için sürmek sıkıntı olmaz mı yoksa sürüp emeceğinde yıkayacak mıyız? Ben tecrübesizim fikrim yok ta
Göğüs yaradı dil yarasından beter diyebilirimçok fena bisey yaşayanlar bilir. Yapmadığım şey alamadığım krem kalmadi olacağı varsa oluyor işte.... bugün kontrolüm vardı ultrason bakmiyoruz artık dedi doktor bilmem neden alttan muayene artık dedi açıklık var mı diye. Dua ettim olsun diye
Herkesin derdi bir baskaama yokmuş insallaj 15 gün sonra olurçok sıcak ve dayanamıyorum artık. Nstde bi kaç sancim cıktı 70leerde falan. Magnezyum kullan dedi ama ben kullanmicam sancılar bebeği aşağı iter acilmayi sağlar sonuçta diye düşünüyorum . Sanırım artık.bebegimi doğana kadar göremicem. Ne ilginç kaç kilo doğacak acaba boyu falan. Baş gelişli mi acaba bi bilgim yok değişik Almanya
Ben de bir haftadir oyle seyler yaşıyorm doguruyorum saniyorum inanilmaz makata baskida yapiyorKizlar benim bebeler surekli toplaniyor bir yere sertlesiyor karnim
Dun ntsde bir tane kasilma cikti iyi dedi ama bugun sertlestikce dogurcam saniyorum
Sizde de oluyor mu bu durum
Ozellikle oturdugumda oluyor
Sag salim dogsun insallah oyle dua edelim bizde ultrasona giriyoruz özele gidiyorum güya ama bir kez bile bebegimi goremedim anca ölçüm yapiyoGöğüs yaradı dil yarasından beter diyebilirimçok fena bisey yaşayanlar bilir. Yapmadığım şey alamadığım krem kalmadi olacağı varsa oluyor işte.... bugün kontrolüm vardı ultrason bakmiyoruz artık dedi doktor bilmem neden alttan muayene artık dedi açıklık var mı diye. Dua ettim olsun diye ama yokmuş insallaj 15 gün sonra olur çok sıcak ve dayanamıyorum artık. Nstde bi kaç sancim cıktı 70leerde falan. Magnezyum kullan dedi ama ben kullanmicam sancılar bebeği aşağı iter acilmayi sağlar sonuçta diye düşünüyorum . Sanırım artık.bebegimi doğana kadar göremicem. Ne ilginç kaç kilo doğacak acaba boyu falan. Baş gelişli mi acaba bi bilgim yok değişik Almanya
Aynen tuvalete cikiyorum bisey yokBen de bir haftadir oyle seyler yaşıyorm doguruyorum saniyorum inanilmaz makata baskida yapiyor
Ben 29 haftadan beri hissediyorum, eğer ağrı ve sancı eşlik etmiyorsa ve düzenli aralıklarla gelmiyorsa sıkıntı yok. Yalancı sancılar bunlar rahmi doğuma hazırlıyor :) evet bir taraf sert bir taraf yumuşaksa o bebek oluyor genelde birkaç saniye sonra harekete başlıyor benimkiAynen tuvalete cikiyorum bisey yok
Acili bir his
Doktor bir yanin sertlestiginde bir yanin yumusak kaliyorsa bu kasilma degildir kasilmada tum karnin tasa doner demisti
Ama buda cok olunca anlam veremedim
Hareketli olmalari cok guzel aslidna ama isteBen 29 haftadan beri hissediyorum, eğer ağrı ve sancı eşlik etmiyorsa ve düzenli aralıklarla gelmiyorsa sıkıntı yok. Yalancı sancılar bunlar rahmi doğuma hazırlıyor :) evet bir taraf sert bir taraf yumuşaksa o bebek oluyor genelde birkaç saniye sonra harekete başlıyor benimki
Benim de bugğn biraz çok oldu ben de endişelendim. Endişelenmemek elde değil zaten, bende de rahim ağzı kısalığı var ama her kasıldığımda telefona saati not alıyorum bakıyorum düzensiz olduğunu görmek iyi geliyorHareketli olmalari cok guzel aslidna ama istehersey korkutuyor insani bu donemler
Duzenli araliklarla degil aslinda ama bazen cok fazla bazen cok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?