- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.211
- 598
Ah bende de rahim agzi kisaligi var evde yatiyorum sadece arada kalkiyorimBenim de bugğn biraz çok oldu ben de endişelendim. Endişelenmemek elde değil zaten, bende de rahim ağzı kısalığı var ama her kasıldığımda telefona saati not alıyorum bakıyorum düzensiz olduğunu görmek iyi geliyor
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin gelmez canımBenim sonuç pozitif malesefKan sulandırıcı iğne oksapar başlatacakmış doktorum. İlk 3 ay karından progestan yapıyordum ama artık bebeğe falan gelmez değil mi ufacık iğne sonuçta
Teşekkür ediyorum göğüs pedi de aldım kalkan almadım karar veremedim gerekBende öyleyim ama tahminimce emzirdikten sonra sürmek daha iyi olur bir sonraki emzirmeye kadar emilim sağlar. Birde yıkayıp silmeye gerek kalmıyor falan yazmışlar yorumlarda. Önemli olan bir diğer noktada meme ucunu kumaşa temas ettirmemekmiş. Mutlaka göğüs pedi vs koyun arayan almadeniyor.
Teşekkür ediyorum göğüs pedi aldım. Kalkan karar veremedim işe yarar mı diye hala düşünmekteyimBende öyleyim ama tahminimce emzirdikten sonra sürmek daha iyi olur bir sonraki emzirmeye kadar emilim sağlar. Birde yıkayıp silmeye gerek kalmıyor falan yazmışlar yorumlarda. Önemli olan bir diğer noktada meme ucunu kumaşa temas ettirmemekmiş. Mutlaka göğüs pedi vs koyun araya deniyor.
Teşekkür ederim amin inşallahGeçmiş olsun canım, Allah şifa versin gelmez canım
Bende avent ve ped aldım gümüş kapak almadım onuda ihtiyaç olursa alacağım artık gerekli gereksiz her şeyi doldurdum eveTeşekkür ediyorum göğüs pedi aldım. Kalkan karar veremedim işe yarar mı diye hala düşünmekteyim
Yok canım konuşmadı zaten doğumu kendisi yaptırmayacagi için. Ben istediğim hastaneye başvuru yapicam. Agrım sizim olursa doğum sancısı falan hastaneye gidersin dedi. 15 gün sonra tekrar açılma var mı diye çağırıyor. Burda 3 tane ücretsiz hak var ultrason hakkı 3 unude yaptılar. Diğerlerini ben 50 euro karşılığı oldum. Bugünde bekliyordum ücretli ultrasona girmek ama hiç bisey demedi. Allaha emanet ilerlicem herhalde artık.Herkesin derdi bir baskaya ben nasil 25 mmye dusurdum aciklik olur diye korkuyorum sen ayri ama senin haftan iyi masallah
Cok sacma degilmi neden hem alttan hem ustten bakmiyor
Peki dogumla ilgili de bisey konusmadimi
Benimde toplantı bebiş. Hatta buğu nst. De dikkat ettim bebek toplanınca şancı çıkıyor mu diye.cikmadi. adet sancim gibi bi şancı oldu hafif 1 kere o zaman nst de şancı olarak cıktı. Magnezyum kullan dedim tamam dedim ama kullanmicam. 2. Gebelikde 4 santimle 1 haftayı geçirdim. Inşallah önümüz kontrole kadar acilmam olur.Kizlar benim bebeler surekli toplaniyor bir yere sertlesiyor karnim
Dun ntsde bir tane kasilma cikti iyi dedi ama bugun sertlestikce dogurcam saniyorum
Sizde de oluyor mu bu durum
Ozellikle oturdugumda oluyor
Sag salim dogsun insallah oyle dua edelim bizde ultrasona giriyoruz özele gidiyorum güya ama bir kez bile bebegimi goremedim anca ölçüm yapiyo
Canım eksik geldi diye iade edersen bn trendyoldan aldm valiz düzenleyiciyi trendyol expressle geldi ordan bakablirsinCanım dün organizerlerim geldi. Kutular malesef içleri karton silinecek yıkanmıyor ama kaliteli. Şansıma valiz düzenleyici set eksik çıktı ama faturasını kesmişler. Satıcıdan haber bekliyorum. En beklediğim şeydi hastane çantasını yapacaktım gerçi şu halde kolumu kaldıramıyorum zaten ama yine bir ptt kargo süreci bekliyor beni.-Sunshine
Evet bende oradan aldım talep açtım dönüş bekliyorum şu anda yaa iş çıktı durup dururkenCanım eksik geldi diye iade edersen bn trendyoldan aldm valiz düzenleyiciyi trendyol expressle geldi ordan bakablirsin
Geçmiş olsun canım. Şu an yumurtlama döneminde olabilirsin aşı yaptırırsan ikisi bir arada daha ağır geçer birde aşı en erken 2 hafta sonra etki ediyor diyorlar bunuda göz önüne al bence. Benim dün babamda da çıktı mesela benden sonra. Eşimde bir şey yok gibi ama bence oda belirtisiz geçiriyorEşim ateşlenmiş sesi falan gitmiş kızlar, ama bu bugün olacak bir şey değil en erken 4-5 önce kaptı ki bugün belirt veriyor. O zaman da beraberdik biz.
Şuan bende hiçbir belirti yok, o kadar takviye kullanıyoruz acaba ondan mı diyorum kendimce?
Doktoruma sordum aşı olabilirsin sakıncası yok yazmış. Aşı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bugun doktor kontrolum vardi doktorum koronanin tekrar nuksettigini dikkatli olmamı kalabalığa girmememi soylediEşim ateşlenmiş sesi falan gitmiş kızlar, ama bu bugün olacak bir şey değil en erken 4-5 önce kaptı ki bugün belirt veriyor. O zaman da beraberdik biz.
Şuan bende hiçbir belirti yok, o kadar takviye kullanıyoruz acaba ondan mı diyorum kendimce?
Doktoruma sordum aşı olabilirsin sakıncası yok yazmış. Aşı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aa kötü olmuş yaa keşke kapıdan iade alsalarCanım dün organizerlerim geldi. Kutular malesef içleri karton silinecek yıkanmıyor ama kaliteli. Şansıma valiz düzenleyici set eksik çıktı ama faturasını kesmişler. Satıcıdan haber bekliyorum. En beklediğim şeydi hastane çantasını yapacaktım gerçi şu halde kolumu kaldıramıyorum zaten ama yine bir ptt kargo süreci bekliyor beni.-Sunshine
Öyle canım artık hayırlısı gelir gelmezAa kötü olmuş yaa keşke kapıdan iade alsalar
İyileş de çanta bi kaç gün beklesin artık canım benim
Bimin sayfasında gördüm baya önceleri gelmiş bunlardan keske denk gelseydi birdahaEvet bende oradan aldım talep açtım dönüş bekliyorum şu anda yaa iş çıktı durup dururken
İnsan şaşırıyor o anda hiç bişiy düşünmeyeyim diye heyecan yapıyorumTeşekkür ederim amin inşallah
Bende avent ve ped aldım gümüş kapak almadım onuda ihtiyaç olursa alacağım artık gerekli gereksiz her şeyi doldurdum eve
Dönem dönem geliyor aslında ama işte denk getirmek lazımBimin sayfasında gördüm baya önceleri gelmiş bunlardan keske denk gelseydi birdaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?