2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ah bende de rahim agzi kisaligi var evde yatiyorum sadece arada kalkiyorim
Normalde haftada bir ebe gelip nts yapiyor nts de cok kasilma olmuyor ama evde sanki bu kasilma veya hareket anlamiyorum cok olunca not iyi fikirmis bende deneyim

Kızlar bu kaşıntı bendede oluyor ya ama sıcaklardan diye düşünüyordum bacaklarım ve kollarım daha çok bacaklarımda ama çok terliyorlar terledikce daha çok yanıyorlar bu kolestazi için kan mi veriyoruz bide kontrolüm haftaya beklesemmi yoksa hemen mi gitsem

Teşekkür ediyorum göğüs pedi de aldım kalkan almadım karar veremedim gerek

Teşekkür ediyorum göğüs pedi aldım. Kalkan karar veremedim işe yarar mı diye hala düşünmekteyim

Canım dün organizerlerim geldi. Kutular malesef içleri karton silinecek yıkanmıyor ama kaliteli. Şansıma valiz düzenleyici set eksik çıktı ama faturasını kesmişler. Satıcıdan haber bekliyorum. En beklediğim şeydi hastane çantasını yapacaktım gerçi şu halde kolumu kaldıramıyorum zaten ama yine bir ptt kargo süreci bekliyor beni. -Sunshine

Herkesin derdi bir baska ya ben nasil 25 mmye dusurdum aciklik olur diye korkuyorum sen ayri ama senin haftan iyi masallah
Cok sacma degilmi neden hem alttan hem ustten bakmiyor
Peki dogumla ilgili de bisey konusmadimi
Yok canım konuşmadı zaten doğumu kendisi yaptırmayacagi için. Ben istediğim hastaneye başvuru yapicam. Agrım sizim olursa doğum sancısı falan hastaneye gidersin dedi. 15 gün sonra tekrar açılma var mı diye çağırıyor. Burda 3 tane ücretsiz hak var ultrason hakkı 3 unude yaptılar. Diğerlerini ben 50 euro karşılığı oldum. Bugünde bekliyordum ücretli ultrasona girmek ama hiç bisey demedi. Allaha emanet ilerlicem herhalde artık.

Kizlar benim bebeler surekli toplaniyor bir yere sertlesiyor karnim
Dun ntsde bir tane kasilma cikti iyi dedi ama bugun sertlestikce dogurcam saniyorum
Sizde de oluyor mu bu durum
Ozellikle oturdugumda oluyor
Benimde toplantı bebiş. Hatta buğu nst. De dikkat ettim bebek toplanınca şancı çıkıyor mu diye.cikmadi. adet sancim gibi bi şancı oldu hafif 1 kere o zaman nst de şancı olarak cıktı. Magnezyum kullan dedim tamam dedim ama kullanmicam. 2. Gebelikde 4 santimle 1 haftayı geçirdim. Inşallah önümüz kontrole kadar acilmam olur.

Sag salim dogsun insallah oyle dua edelim bizde ultrasona giriyoruz özele gidiyorum güya ama bir kez bile bebegimi goremedim anca ölçüm yapiyo
evet iinsallaj sağlıkla gelsin de önemli değil yine de insan bi görmek istiyo. Çok.sukur baya harketli o yüzden çok takmadım ultrasonu.

Canım eksik geldi diye iade edersen bn trendyoldan aldm valiz düzenleyiciyi trendyol expressle geldi ordan bakablirsin

Eşim ateşlenmiş sesi falan gitmiş kızlar, ama bu bugün olacak bir şey değil en erken 4-5 önce kaptı ki bugün belirt veriyor. O zaman da beraberdik biz.

Şuan bende hiçbir belirti yok, o kadar takviye kullanıyoruz acaba ondan mı diyorum kendimce?

Doktoruma sordum aşı olabilirsin sakıncası yok yazmış. Aşı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Geçmiş olsun canım. Şu an yumurtlama döneminde olabilirsin aşı yaptırırsan ikisi bir arada daha ağır geçer birde aşı en erken 2 hafta sonra etki ediyor diyorlar bunuda göz önüne al bence. Benim dün babamda da çıktı mesela benden sonra. Eşimde bir şey yok gibi ama bence oda belirtisiz geçiriyor

Bugun doktor kontrolum vardi doktorum koronanin tekrar nuksettigini dikkatli olmamı kalabalığa girmememi soyledi

Aa kötü olmuş yaa keşke kapıdan iade alsalar
İyileş de çanta bi kaç gün beklesin artık canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…