2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ah ne kadar degisik bir sistem almanyadaki sistem acile felan gidincedemi ayni Peki ?
Aman bosver bebegin iyi olsunda kg onemli degil insallah hayirlisiyla kucagina al
Kac mm de Peki suan rahim uzunlugu
Senin zamanin iyi ya acilma olsada rahatlarsin en son ultrasinda bebek kac kgdaydi Peki
Darisi basima bende gorseydim su 35 haftasini

gebelik olduğu için mecbur alırlar acile sanırım da. Normal.de hastaneler almiyo acil. Diyorlar 10 gün kapıda yar almazlar diye gerçekten öyle. Klinik var ya da artık ev doktoru mu me diyolar o sevk ederse hastaneye o şekilde gidiliyor. En son 29 haftamdaydi galiba 1 kilo falandı sanırım. Kafasını ölçerken kasiklarima götürdü cihazı diyorum herhalde donmuş aşağı diye tahmin yürütüyorum. Rahim uzunluğunu ölçmedi ki. Eliyle muayene etti rahîm.agzi kapalı dedi. Bundan sonra böyle dedi alttan muayene dedi.

Ah iyi bir doktor lazim sana cidden hic birseye bakmamis dogru durust gerci sistem farkli bisey diyemiyorum bellki hepsi oyledir 29 da bir kgysa 34de kesinlikle iki kg olmus veya gelmistir tahmini insallah da en hayirli zamanda gelsin
Bende de acilma yok cok sukur ama cok sinirda

Kuzum senin ikizlerin ve simdiki ikizlerin cinsiyeti ne
Benim ikizlerim cinsiyeti kız erkek teyzesi şimdiki tek kız ikiz değil , ama annem hala inanmıyor ikiz değil gene demi diye soruyor çünkü çok yordu canımm annemi ikizler , üstünden 2.5 yıl geçmesine rağmen yeni yeni toparlanmıştı tekrar hamile kaldığımı kabullenmesi biraz zor oldu .

Masallah ben simdide ikiz saniyordum rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
Benim annemde bakarim diye soyleniyor ama ikizler cok zor kesin kacacak
Oy ucu bir arada buyuyecek harika bu

Şuan uyarım olmasın kasılmaları tetiklemesin diye doğum öncesi krem sürülmesi tavsiye edilmiyor. Doğum sonrası bence ihtiyaç olursa kullanırsanın en güzeli emzirdikden sonra anne sütüyle nemlendirmek. Ayva çekirdeğide olabilir suda bekletince jel kıvamında oluyor. Bende çok fena göğüs ucu çatlağı olmuştu resmen kanıyordu. Hastane sür sağma pompası kullanmıştık süt gelsin diye malesef yara yapmıştı. Hemşire madecasol du galiba ismi antibiyotikli krem önermişti . Tek sıkıntısı her emzirme öncesi temizlenmesi gerekiyordu. Sürekli temizlemekle uğraşmam dersen garmastan vardı temizlemeye gerek kalmadan diye hatırlıyorum ama şimdi baktım bu kremide temizlemek lazımmmış emzirme öncesi

Böyle burda sanırım canım doktordan değil galiba. Zaten doktor degistirdim. Diğerleri de öyleydi. Zaten alttan bakıcam diyince itiraz reddetme gibi bi şansın da yok.

Masallah ben simdide ikiz saniyordum rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
Benim annemde bakarim diye soyleniyor ama ikizler cok zor kesin kacacak
Oy ucu bir arada buyuyecek harika bu
Amin inşallah canım hepimiz sağlıcakla kavuşalım valla bizden sonra ikizi olup bakanlar annemin arkadaşları anneme nasıl dayandınız siz hiç sesiniz çıkmadı iyi baktınız diyorlar resmen pert olduk biz diyorlarmış. Bide 3,ncüyü duyanlar iyice şoktalar tek bebeyle uğraşamıyorz siz üçünü nasıl idare ediceniz diye. İnşallah senin ikizler uykuyu seven reflüsü olmayan kusması vs gazı olmayan emmeyi seven ikizler olursa bakarsınız annenle. Annende kaçmaz ama gözünü korkutmak istemem biz annemle ilk ay özellikle çok uykusuz kaldık gaz reflü vs. Şimdiki bebeğime dua ediyoru bende uykuyu sevsin diye ,

Böyle burda sanırım canım doktordan değil galiba. Zaten doktor degistirdim. Diğerleri de öyleydi. Zaten alttan bakıcam diyince itiraz reddetme gibi bi şansın da yok.
Her ulkenin kendi degisik tarzi var Kuzum cok ilginc aman beben iyi olsun da gerisi gelir insallah

Benim de önceki kontrolümde karın çevresi 1 hafta geri çıkmıştı daha çok protein ağırlıklı beslendim yeşil mercimek kaşar peyniri süt muz et bunları arttırdım son kontrolümde haftasıyla uyumlu geldi belki sizde de işe yarar

Ayy insallah uyurlar ozellikle uyku cok zor bende bunu hep dusunuyorum
Cidden cok zor bir zorken uc daha zor ama cok sukur sen yarisini atlatmissindarisi basima
Anneme degilde esime guvenmeye calisiyorum Annem bakar ama geceleri esimle ben kalksak yeter aslinda

Her ulkenin kendi degisik tarzi var Kuzum cok ilginc aman beben iyi olsun da gerisi gelir insallah
Evet canım aynen kucağıma alıp evime döneyim zaten başka bisey istemiyorum. Bide alttan açıklığa bakarken hiç bisey hissetmedim eli çok hafifti onun içinde sevindim. Sonuçta o bakacak doğuma kadar. Ultrasin bakmasa da olur artik

Aciklik olmasi icin sanirim yurumek araba surmek gerekiyor ben yaptim batirdim cunki ordan oraya kos derken

Amin insallah saglikla kucagina alirsin

Kızlar , bir şey danışmak istiyorum. Özellikle Covid geçirenlere. Malum hastane ortamındayım. Maskesiz bir sürü insan girip çıkıyor.
Çalışanlardan birinin bulaştırdığını düşünüyorum , çünkü soğuk algınlığı belirtilerim var.

Bu Parol’u kaç saatte bir aldınız acaba?

Son 18 saat için , 3 tane içtim ben.

Evet , benim kullanmadığım krem kalmamıştı. O kremlerin hepsini yıkamak gerekiyor .
Meme uçlarım iyileşinceye dek, bebiş ağlarken annem alırdı kucağına, ben memelerimi yıkardım Sonra o sese tabii şıp şıp yerler süt lekesi ( koridor) bebek ağlayınca otomatik akmaya başlıyor, yoğun oksitosinden dolayı

Lanolin içerenler yağlı , onları da yıkamak biraz zor oluyor.

Ben çok uykucuydum anne olunca uyku felan kalmadı gerçekten çok başkaymış annelik Allah herkese tatttırsın Kesinlikle gece gündüz eş desteği çok önemli inşallah benim eşim gibi uykucu olmaz eşin ikisi aynı anda ağlamadığı sürece kalkmazdı kalkamazdı daha doğrusı duymazdı yada benim uyandırmam lazımdı. Eşim vardiyalı çalıştığı için her gece evde olamıyor malesef düzensiz çalışma saatleri. İlk 3 ay hatta ilk 6 ay destek çok önemli . 1 yaşından sonra bi şekilde eşinle bakabiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…