- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
Çok geçmiş olsun canım. Bende şu an aktif covid geçiriyorum. 4-6 saat arası alabilirsin dedi kadın doğum doktorum. Toplamdada günde 4x2 doz önerdi acildeki. Ben yinede fazla ateşim yoksa tek doz alıyorumKızlar , bir şey danışmak istiyorum. Özellikle Covid geçirenlere. Malum hastane ortamındayım. Maskesiz bir sürü insan girip çıkıyor.
Çalışanlardan birinin bulaştırdığını düşünüyorum , çünkü soğuk algınlığı belirtilerim var.
Bu Parol’u kaç saatte bir aldınız acaba?
Son 18 saat için , 3 tane içtim ben.
İlk lokmadan 1 saat sonra ölçmelisinizKızlar selamlar, sizlere çok önemli bir sorum var :) benim şeker tarama testinde tokluk 151 çıktığı için doktorum ikinci yükleme testi yapmak istedi. ben de onu yaptırmadım. şimdi evde bir süre bakalım yine de dedi. açlık şekerimi sabah ölçtüm, o kolaydı ama bu tokluk şekerini ne zaman ölçmeliyim? kahvaltıya başladıktan bir saat sonra mı kahvaltı bittikten bir saat sonra mı?
Müptela gibi olduk zaten derin bi nefes al sapla gitsinbnm bacaklarım morardı ama olsun
Yaa bende ilk 3 ay kolaydı sıkıştır vur şimdi sıkıştıracak alan yokeczacıda demiş morarır buz koyun diye zaten.
Sırayla bacak ve kol deneyeceğim artık. Karından sıkıştıramadım hiç
Hepinize bebeğinize de şifa olsun kızlarT temmuzekim aaa sen ilk dönem kullandın o zaman? Doğru canım şimdi hatırladım eski konuşmalarımızı.
Evet bir sorun yapmıyorlarmış artıkŞu anki durumu bilmiyorum geçen sene bi tanıdığım doğuma yakın pozitif olunca mecbur devlette doğum yaptı sistem değişmiştir inşaallah. Gel dediğine göre kabul ediyorlardır herhalde
Yaa bende ilk 3 ay falan hep kullandım iğne sabah akşam ama karnım gergin değildi tabiii. Şu an biraz zorCanım daha önce aşılama yaptırmak için gonal f kullanıyordum. Onda şöyle bişi keşfettim. Gerilince acıyor ama mesela kendini rahat bırakınca ordaki kaslar gevşek olunca hiç acıtmıyor. Tabi şimdi karnımız da büyüdüğü için gerildi bu püf nokta hala geçerli mi emin değilimBacaktan yaparsan da hiç germe kendini o zaman çok acımıyor
İlk lokmayı ağzına aldığın andan itibaren 1 saatKızlar selamlar, sizlere çok önemli bir sorum var :) benim şeker tarama testinde tokluk 151 çıktığı için doktorum ikinci yükleme testi yapmak istedi. ben de onu yaptırmadım. şimdi evde bir süre bakalım yine de dedi. açlık şekerimi sabah ölçtüm, o kolaydı ama bu tokluk şekerini ne zaman ölçmeliyim? kahvaltıya başladıktan bir saat sonra mı kahvaltı bittikten bir saat sonra mı?
cnm sen kaç haftalık oldun şimdi, seni okuyunca bna da moral oluyor.Aciklik olmasi icin sanirim yurumek araba surmek gerekiyorben yaptim batirdim cunki ordan oraya kos derken
Eveeet ya böyle yaptıkça alıp sarılasım geliyor. Artık hareketlendiler iyice içimde baya bildiğin bebek var diye düşündükçe heyecan basıyor. Doğsa bildiğin bebek yani. Yeni başladı bu hisler bende. Önceden tam idrak edememişim sanırım. O kadar güzel kiBen 29 haftadan beri hissediyorum, eğer ağrı ve sancı eşlik etmiyorsa ve düzenli aralıklarla gelmiyorsa sıkıntı yok. Yalancı sancılar bunlar rahmi doğuma hazırlıyor :) evet bir taraf sert bir taraf yumuşaksa o bebek oluyor genelde birkaç saniye sonra harekete başlıyor benimki
Aminnn Şuan zor ama 53 gün sonra bu igneden bal çıkacagını biliyorumHepinize bebeğinize de şifa olsun kızlarAnneliğin zorluğu fedakarlığı hamilelikte başlıyor gitgide de artıyor
Benimde arkadaşımın eşi hala aylardır burun akıntısı devam ediyor . Alerji testi kovid hepsini yapmışlar galiba yaz nezlesi diye bişey çıkmış bu senede herkesde salgın var. Geçmiş olsun parol almaya ihtiyaç duymadım pek ağrım ateşim olmadığı için ama belki kullanan arkadaşlar cevap yazarlar.eşim ve ikizlerden oğlumda covid olduğunda yine bu belirtileri bi kaç hafta yaşamıştım ben o zaman ama bi günde ateşim çıkmıştı test vermiştim negatif çıkmıştım. Ara ara bu belirtiler yokluyor galiba. Birde hamilelerde kesin solunum yolu hastalığı oluyor. İkizlerde hem ilk dönemde hem doğum önceside grip benzeri olmuştum ben.Değilim çünkü klimalı ortamdayım oda sürekli 20-25 derece. Üşütmüş de olabilirim. Aynı şekilde , tarifin birebir uyuyor.
Benim de ateşim yok. Ama dayanılacak gibi değil ki ben 45 gün boğaz enfeksiyonu ile mücadele ettim, Mayıs- Haziran’da.
Hiç ilaç almadım.
Ama bu kez işkence gibi vücudum.
Ondan sordum , kaç saatte bir aldılar , Parol kullananlar
Bi süredir bendede var bu aralar arttı gibi.Kızlar yeni güncelleme, midem ekşiyor çok fena
Sırf o yüzden doğum videolarını ve hikayelerini bıraktım şimdilik. İzledikçe hevesleniyor insan hemen kucağına almak istiyor bebeğini. Ay bi de ilk olunca ayrı bir heyecan. Öyle öyle bal gibi bi kızın olacak kucağında yakında en çok seni görücek sana ihtiyaç duyucak sana bağlanıcak. Ay çok güzel ya ağlıcammAminnn Şuan zor ama 53 gün sonra bu igneden bal çıkacagını biliyorumbir dogum videosu izledim doktorumun aglattı beni sıra bana hemen gelsin istedim
Kuzum ben 31+4 oldum buguncnm sen kaç haftalık oldun şimdi, seni okuyunca bna da moral oluyor.
Benim suyum fazla degilde haklisin Belkide tek bebekler degil sulari da bir agirlikAa aklimizda olsunnn benimde suyum fazlaymis bebekte agirlasinca normal dedi bize
Benim esim herseye uyaniyorBen çok uykucuydum anne olunca uyku felan kalmadı gerçekten çok başkaymış annelik Allah herkese tatttırsınKesinlikle gece gündüz eş desteği çok önemli inşallah benim eşim gibi uykucu olmaz eşin ikisi aynı anda ağlamadığı sürece kalkmazdı kalkamazdı daha doğrusı duymazdı yada benim uyandırmam lazımdı. Eşim vardiyalı çalıştığı için her gece evde olamıyor malesef düzensiz çalışma saatleri. İlk 3 ay hatta ilk 6 ay destek çok önemli . 1 yaşından sonra bi şekilde eşinle bakabiliyorsun
Sukurler olsun oğluma kavuştum.Rabbim nasip etti.. insAllah tüm hamilelere ve anne olmak isteyenlere nasip olsun..bebegi ters olan eltiminde o rahim kısalığı vardı . O da güzel bir haftada doğum yaptı. Çoğu gitti azı kaldı 31 hafta. Surda kaldi bir 4 hafta ..Sonrası çorap söküğü gibi gelir. Rahat ol. Ve gerçekten hastanede o kadar anlayışlı oluyorlar ki..daha çok rahatlatiyorlar. Ve ya Rabbım gerçekten öyle bir güç veriyor ki mesela şuan ağrın olsa halsizlik falan insan diyor ben nasıl doğum yapicam. Ama doğum başlayınca insana bir güç geliyor. Tuhaf bisey ya. SubhanAllah.Yaa mucize gibi bisey masallahcok sukur almissin bebegini kucagina
Cidden normal diye gidiyorsun sezeryanle cikiyorsun hic belli olmuyor bu isler insallah eltin gibi bende dayanabilirim benim 25mm de rahim uzunlugu yatarak gun sayiyorum 35 Haftayi bir gecim artik ayaklanmzk istiyorum yatmaya hic gucum kalmadi valla31 Haftadayim daha
Ama dedigin gibi insallah kafalari hep Asagida olurda hayirlisiyla gelirler doktorda ayni dedigin gibi konustu bazen biri geliyor ikinci insan asagi diye 2-3 saat bekliyoruz veya hizlica aliyoruz diye doktorlar konusunca insan daha korkuyor
Ay bu epidural konusunda acayip korkuyoruminsallah dedigin gibi acimaz
Gerci canim tatli diyordum ama kac aydir kan derim felan derken alistim
Kuzum senin kasılmalar için filan kullandığın bi ilaç var mı?Benim esim herseye uyaniyortek uykucu olan benim insallah da beraber uyaniriz artik baska care yok beraber bakcaz
6 ay uzun gibi geliyor ama geciyor ya hayirlisiyla kucagima bir alsaydim onuda artik sorun olarak gormuyorum
Hayir kuzum hastanedeyken iki gun bir ilac verdiler sérum yoluyla sadece oKuzum senin kasılmalar için filan kullandığın bi ilaç var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?