2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çok geçmiş olsun canım. Bende şu an aktif covid geçiriyorum. 4-6 saat arası alabilirsin dedi kadın doğum doktorum. Toplamdada günde 4x2 doz önerdi acildeki. Ben yinede fazla ateşim yoksa tek doz alıyorum

İlk lokmadan 1 saat sonra ölçmelisiniz

Müptela gibi olduk zaten derin bi nefes al sapla gitsin bnm bacaklarım morardı ama olsun
T temmuzekim aaa sen ilk dönem kullandın o zaman? Doğru canım şimdi hatırladım eski konuşmalarımızı.
Hepinize bebeğinize de şifa olsun kızlar Anneliğin zorluğu fedakarlığı hamilelikte başlıyor gitgide de artıyor

Şu anki durumu bilmiyorum geçen sene bi tanıdığım doğuma yakın pozitif olunca mecbur devlette doğum yaptı sistem değişmiştir inşaallah. Gel dediğine göre kabul ediyorlardır herhalde
Evet bir sorun yapmıyorlarmış artık

Yaa bende ilk 3 ay falan hep kullandım iğne sabah akşam ama karnım gergin değildi tabiii. Şu an biraz zor

İlk lokmayı ağzına aldığın andan itibaren 1 saat

Eveeet ya böyle yaptıkça alıp sarılasım geliyor. Artık hareketlendiler iyice içimde baya bildiğin bebek var diye düşündükçe heyecan basıyor. Doğsa bildiğin bebek yani. Yeni başladı bu hisler bende. Önceden tam idrak edememişim sanırım. O kadar güzel ki

Benimde arkadaşımın eşi hala aylardır burun akıntısı devam ediyor . Alerji testi kovid hepsini yapmışlar galiba yaz nezlesi diye bişey çıkmış bu senede herkesde salgın var. Geçmiş olsun parol almaya ihtiyaç duymadım pek ağrım ateşim olmadığı için ama belki kullanan arkadaşlar cevap yazarlar.eşim ve ikizlerden oğlumda covid olduğunda yine bu belirtileri bi kaç hafta yaşamıştım ben o zaman ama bi günde ateşim çıkmıştı test vermiştim negatif çıkmıştım. Ara ara bu belirtiler yokluyor galiba. Birde hamilelerde kesin solunum yolu hastalığı oluyor. İkizlerde hem ilk dönemde hem doğum önceside grip benzeri olmuştum ben.

Bavul içi düzenleyici ihtiyacı olan varsa vadofone yanımda ilk alışverişi 15 indirimle kargo bedava 45 liraya sipariş verdim. Sizde stok tükenmeden sipariş verebilirsiniz

Eklentiler

• IMG-20220721-WA0001.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 76
Aminnn Şuan zor ama 53 gün sonra bu igneden bal çıkacagını biliyorum bir dogum videosu izledim doktorumun aglattı beni sıra bana hemen gelsin istedim
Sırf o yüzden doğum videolarını ve hikayelerini bıraktım şimdilik. İzledikçe hevesleniyor insan hemen kucağına almak istiyor bebeğini. Ay bi de ilk olunca ayrı bir heyecan. Öyle öyle bal gibi bi kızın olacak kucağında yakında en çok seni görücek sana ihtiyaç duyucak sana bağlanıcak. Ay çok güzel ya ağlıcamm

Benim esim herseye uyaniyor tek uykucu olan benim insallah da beraber uyaniriz artik baska care yok beraber bakcaz
6 ay uzun gibi geliyor ama geciyor ya hayirlisiyla kucagima bir alsaydim onuda artik sorun olarak gormuyorum

Sukurler olsun oğluma kavuştum.Rabbim nasip etti.. insAllah tüm hamilelere ve anne olmak isteyenlere nasip olsun..bebegi ters olan eltiminde o rahim kısalığı vardı . O da güzel bir haftada doğum yaptı. Çoğu gitti azı kaldı 31 hafta. Surda kaldi bir 4 hafta ..Sonrası çorap söküğü gibi gelir. Rahat ol. Ve gerçekten hastanede o kadar anlayışlı oluyorlar ki..daha çok rahatlatiyorlar. Ve ya Rabbım gerçekten öyle bir güç veriyor ki mesela şuan ağrın olsa halsizlik falan insan diyor ben nasıl doğum yapicam. Ama doğum başlayınca insana bir güç geliyor. Tuhaf bisey ya. SubhanAllah.
Epidurali de.. ben kan aldırırken hatta hastaneye gittigimde hastanedeki o kan kokusundan bayılan bir insandım.. kan almak zor olurdu.ve inan ki kan aldırmak daha acıtıyor epidurale göre. Ben bayağı bağırırım ağlarım baygınlık geçiririm demiştim Düşün artık gerisini..Bir anestezik uyusturan bisey koyuyorlar. Sivrisinek ısırığı gibi. Saniyelik . Sonra ilaci hemen veriyor ayaklarında hafif karıncalanma başlıyor. . Korkutma kendini..

Benim esim herseye uyaniyor tek uykucu olan benim insallah da beraber uyaniriz artik baska care yok beraber bakcaz
6 ay uzun gibi geliyor ama geciyor ya hayirlisiyla kucagima bir alsaydim onuda artik sorun olarak gormuyorum
Kuzum senin kasılmalar için filan kullandığın bi ilaç var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…